Şimdi Ara

LG Optimus G E975 ROOT/Unbrick/Recovery Menu/Tweak Rehberi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
10
Favori
31.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG Optimus G E975 güvenli modda açıyor nasıl kapatabilirim güvenli modu acil yardım..
  • LG Optimus G E975 telefon güvenli modda açıyor nasıl düzeltebilirim acil yardım edin..
  • özerg Ö kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatip actiginda cguvenli moddan cikmasi lazim. Eger kapatip actiginda guvenli moddan cikmiyorsa tek secenek kaliyor. Ses kisma tusun takili kalmistir. onu biraz kurcala eger takili kalmasini acabilirsen yani duzeltirsen telefonu kapat ac duzelmesi lazim. Benimki de o sekilde oldu ben tamirciye goturdum ses kisma tusunu duzeltti sorun cozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanimsiz

Telefonu kapatip actiginda cguvenli moddan cikmasi lazim. Eger kapatip actiginda guvenli moddan cikmiyorsa tek secenek kaliyor. Ses kisma tusun takili kalmistir. onu biraz kurcala eger takili kalmasini acabilirsen yani duzeltirsen telefonu kapat ac duzelmesi lazim. Benimki de o sekilde oldu ben tamirciye goturdum ses kisma tusunu duzeltti sorun cozuldu.

Çok sağolun hocam. hard resette yapmıyodu büyük ihtimalle ondandır. Deniyorum hemen..
  • Telefonda 4.4.2 yüklü towelroot programını kurduktan sonra ilk sayfadaki işlemleri uygularsam root olur mu ? birde türk kdz sinin kodu hangisi ? 20a olan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehayi

Telefonda 4.4.2 yüklü towelroot programını kurduktan sonra ilk sayfadaki işlemleri uygularsam root olur mu ? birde türk kdz sinin kodu hangisi ? 20a olan mı ?

Towelroot'tan sonra direkt olarak supersu yuklemek yeterli.

Bootloader açmak için de freegee indiriyoruz play store'dan.

Maalesef 442'de kdz 1 gb boyutunu aşıyor. Bu yüzden de bu programla yükleme yapamıyoruz.

LG mobile support tool var. LG'nin kendi programı yani. Oradan yüklenir sadece. Diğer yolları da denemedim.

Geçen hafta ekran kırıldı. Nexus 4'e geçtim geçici olarak.

Deneme yanılmayla olup olmadığını söyleyemiyorum şu anda o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Telefonda 4.4.2 yüklü towelroot programını kurduktan sonra ilk sayfadaki işlemleri uygularsam root olur mu ? birde türk kdz sinin kodu hangisi ? 20a olan mı ?

Towelroot'tan sonra direkt olarak supersu yuklemek yeterli.

Bootloader açmak için de freegee indiriyoruz play store'dan.

Maalesef 442'de kdz 1 gb boyutunu aşıyor. Bu yüzden de bu programla yükleme yapamıyoruz.

LG mobile support tool var. LG'nin kendi programı yani. Oradan yüklenir sadece. Diğer yolları da denemedim.

Geçen hafta ekran kırıldı. Nexus 4'e geçtim geçici olarak.

Deneme yanılmayla olup olmadığını söyleyemiyorum şu anda o yüzden.

Eyvallah hocam söylediğin gibi yaptım root işlemini, telefona cyanogenmod kurmak istiyorum da bu konuda bir bilgin varsa lütfen paylaşabilirmisin ? bir türlü bulamadım nasıl yapıldığına dair bir bilgi, bu işlerde de yeniyim biraz. cyanogenmod için de bootloader açmaya felan gerek var mıdır ? yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden çok sağol.

• Hocam telefona cyanogenmod attım fakat eksikleri varmış baya telefonu eski roma çevirebilme şansım var mı ? kdz dosyası ile felan oynamadım normal eski stock romu yüklemek istiyorum, benim stock rom 20a ile bitiyordu ama tam olarak hatırlamıyorum lütfen yardım et :(
  • quote:

Hocam telefona cyanogenmod attım fakat eksikleri varmış baya telefonu eski roma çevirebilme şansım var mı ? kdz dosyası ile felan oynamadım normal eski stock romu yüklemek istiyorum, benim stock rom 20a ile bitiyordu ama tam olarak hatırlamıyorum lütfen yardım et :(

Cyanogen kurmadan once yedek almadiysaniz recovery den mecburen sifirdan kdz kurmaniz gerekiyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemi nasıl yapacağım hocam ?

• Hocam supersu ile root yapsam ve freegee ile cmw menüyü kurup stock romu telefona atıp menü üzerinden kursam olmaz mı ? Bu modu öyle kurmuştum da

• quote:

Hocam supersu ile root yapsam ve freegee ile cmw menüyü kurup stock romu telefona atıp menü üzerinden kursam olmaz mı ? Bu modu öyle kurmuştum da

Stock Rom a o şekilde dönülmüyor ama stock rom tabanlı Romlar var recovery ile kurulan onlara bakın .ARTMOD mesela.Konusu burada.

http://forum.xda-developers.com/optimus-g-intl/development/rom-e97520a-eu-4-4-2-artmodv3-0-te-10-t2811342

Ayrıca Cyanogen kurduysanız tekrar root ve cwm kurmanıza gerek yok. Ben Cyanogenmod 11 kullanıyorum. Neredeyse hiç sorun yok. Pil çok harcıyor o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam google play felan yok şarj oluşu felan baya yavaş ve dediğin gibi hızlı bitiyor pil.

artmod u cyanogen mod gibi mi kurucam hocam ? birde burada sadece Artmod v6 OTA yazanı indirip telefona atıp diğer işlemleri yapsam yeterli olur mu ?

Birde bunda türkçe dil desteği var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehayi -- 31 Ocak 2015; 13:04:12 >
  • quote:

Hocam google play felan yok şarj oluşu felan baya yavaş ve dediğin gibi hızlı bitiyor pil.

artmod u cyanogen mod gibi mi kurucam hocam ? birde burada sadece Artmod v6 OTA yazanı indirip telefona atıp diğer işlemleri yapsam yeterli olur mu ?

Sanırım sadece Rom u kurup Gapps i kurmadınız. 4.4 Gapps indirip Recovery den kurarsanız Google uygulamaları gelir. Yavaş şarj olma şarj cihazından kaynaklı ben Samsung şarj cihazı kullanıyorum sıkıntı yok.

ARTMOD Recovery den kuruluyor evet. Orada yazıyordur büyük ihtimalle zaten. Türkçe desteği de var.
    Edit : Bu arada V6 OTA değil V6 ST yi indireceksiniz.
    Boyutu 1Gb olan yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 31 Ocak 2015; 13:24:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Hocam google play felan yok şarj oluşu felan baya yavaş ve dediğin gibi hızlı bitiyor pil.

Sanırım sadece Rom u kurup Gapps i kurmadınız. 4.4 Gapps indirip Recovery den kurarsanız Google uygulamaları gelir. Yavaş şarj olma şarj cihazından kaynaklı ben Samsung şarj cihazı kullanıyorum sıkıntı yok.

ARTMOD Recovery den kuruluyor evet. Orada yazıyordur büyük ihtimalle zaten. Türkçe desteği de var.
    Edit : Bu arada V6 OTA değil V6 ST yi indireceksiniz.
    Boyutu 1Gb olan yani.

Yok hocam gapps i kurmadım , zaten bu cyanogenmod hakkında internette de fazla bi bilgi bulamadım, 4.4 Gapps i nereden indirip recovery ile tam olarak nasıl kurabilirim ve bu söylediklerini yaparsan google play mağazayı kurup kullanabilirmiyim yardımcı olabilirmisin lütfen ?

Birde Artmodda da google play mağaza bulunuyor mu ? recoveryi kullanırken tam bilmediğim için bu videoda yapılanların aynısını yapıp kurmuştum cyanogenmodu aynı işlemler ile artmodu veya söylediğiniz gapps i kurabilirmiyim ? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=crtEUqnGxsE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehayi -- 31 Ocak 2015; 14:22:21 >

• rehayi R kullanıcısına yanıt
    http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps

Cm11 kurduysan Cm11 karşısındaki linklerden birine tıkla, AFH var mesela orada, indir 150mb gibi birşey. Telefona at Recovery ye geç (CWM), kur. Eğer bir sıkıntı çıkarsa wipe data/wipe cache yap romu tekrar kur hemen ardından Gapps i kur. Google Play vs gelmiş oluyor.

ARTMOD da ise gerek yok direk içinde geliyor.

• Hocam yükledim google play mağazayı yardımların için ne kadar teşekkür etsem azdır bu sim karttaki kişileri telefona aktarma işlemini yapabildin mi hocam sen ? bende rehberde hiç kimse yok, sim karttaki bilgiler mi silindi dedim başka bi telefonda denedim fakat bütün kişiler duruyor, benim telefonda görünmüyor hiç birisi bu neden olabilir ?

birde sence artmod mu daha iyi yoksa cyanogenmod mu ? verdiğin siteden artmod için V6 ST yi indiriyorum , onun altında da bi link vermişler "Stock Kernel for locked bootloaders" yazıyor bunu indirip birşey yapmaya gerek var mı acaba ?
  • quote:

Hocam yükledim google play mağazayı yardımların için ne kadar teşekkür etsem azdır bu sim karttaki kişileri telefona aktarma işlemini yapabildin mi hocam sen ? bende rehberde hiç kimse yok, sim karttaki bilgiler mi silindi dedim başka bi telefonda denedim fakat bütün kişiler duruyor, benim telefonda görünmüyor hiç birisi bu neden olabilir ?

birde sence artmod mu daha iyi yoksa cyanogenmod mu ? verdiğin siteden artmod için V6 ST yi indiriyorum , onun altında da bi link vermişler "Stock Kernel for locked bootloaders" yazıyor bunu indirip birşey yapmaya gerek var mı acaba ?

Benim Sim deki kişileri görüyor ayrıca Google kendisi rehberimi yedeklemiş hesaba bağlandığım an rehber geliyor. Ayrıca Rehber uygulamasında içe dışa aktar özelliği var bir bakın derim.

Artmod daha görsel ve G3 özellikleri vs var. Stock Rom tabanlı. Cyan ise saf android nexus tarzı. Ben daha stabil buluyorum. Ayrıca Cyanogen de tema değiştirme baya güzel baştan aşağı değişiyor telefon play store da temalar var bakabilirsiniz.

Eğer Cyanogen kullanacaksanız ve sıkıntı çıkarsa elimden geldiğince yardımcı olurum. Ayrıca o kerneli hiç kullanmadım ama büyük ihtimal Romu kurduktan sonra Bootloader kitlenirse açmak için işe yarıyor.

• Anladım hocam çok teşekkür ederim , içe dışa aktarma işlemine de baktım orada da simdeki kişileri görmedi onu nasıl halledebilirim sence ?
  • rehayi R kullanıcısına yanıt
    Başka telefonda içe aktarıp onun yedeğini alın telefona atıp yükleyin. Başka birşey aklıma gelmiyor maalesef :/

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.