Şimdi Ara

LG Optimus G E975 ROOT/Unbrick/Recovery Menu/Tweak Rehberi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
10
Favori
31.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır hocam onuda hallettim her şey için çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar knock onlu kerneli yükledim, ancak açıldıktan sonra ekranda sorun oluşuyordu, içiçe giriyordu, ekran kırılmış gibi. Daha sonra ekran tamamen gitti. Şimdi Recovery moda girebiliyorum, ancak telefon bilgisayarda görünmediği için işlem yapamıyorum. Nasıl eski haline getirebilirim yada yeni bir kerneli telefona nasıl atabilirim?
  • lvnt38 L kullanıcısına yanıt
    kardeşim otg kablo ile kernel at
  • quote:

Orijinalden alıntı: imate

kardeşim otg kablo ile kernel at

Hocam OTG kabloyu taktım ama görmedi bür türlü. recovery modda install from zip diyorum ama malesef usb çıkmıyor. aynı kablo ve flash diski Note 4 e takıyorum anında tanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 3 Mart 2015; 18:27:34 >
  • kardeşim telefon brick olmamış ki pc neden tanımıyor cihazı ? birde download moda al cihazı pc den rom flashla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imate

kardeşim telefon brick olmamış ki pc neden tanımıyor cihazı ? birde download moda al cihazı pc den rom flashla.

Bu pc den roman flashlamayı nasıl yapacağım? 6 farklı bilgisayarda denedim amaşu malum driver mtp hatası mı ne o sdrive, bu çıkınca bilgisayar görmüyor. Denemediğim yöntem kalmadı:
    -Regedit
    -Xp windows mp 11
    - tüm lg sürücüler
    - çeşitli yazılımlar vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 3 Mart 2015; 23:08:02 >
  • lvnt38 L kullanıcısına yanıt
    Kafam karıştı kardeşim ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

Arkadaşlar yardım lazım root yapamıyorum telefonu.İlk sayfada anlatılan her şeyi harfiyen uygulamama rağmen root olmuyor telefon şöyle bir yazı yazıyor telefon yeniden başlıyor ama supersu programı yüklü değil.
     LG Optimus G E975 ROOT/Unbrick/Recovery Menu/Tweak Rehberi

İnternette başka yöntemlere baktım ama bu telefon için hiçbir şey bulamadım.

Arkadaşlar, bende geçen gün Lg optimus G ye 4.4.2 official türkiye romunu indirip yukledim. Hersey normal iken birde root yapayım dedim, ancak bir türlü olmuyor. Resimdeki ayni hatayı bende de veriyor. Googleplayden freegeeyi indirip yukledim ama sacma sapan bir yerlere baglaniyor Busybox mi nedir. Onu indirdim. Ama hicbiri calismiyor.
    Towelroot indirdim bu da ise yaramadi daha dogrusu calismiyor. Arkadaslar size zahmet bi yardim edin.

LG Optimus G E975 ROOT/Unbrick/Recovery Menu/Tweak Rehberi

• Şimdi tekrar KDZ den 4.4.2 romunu yükledim. Sonra CurrentBoot tan root yapmaya çalıştım ama olmuyor hep aynı hata.. iki gündür uğraşıyorum abartısız 100 defa denemişimdir. Yok olmuyor..

TowelRoot programınıda ilk açtığımda ekranda, hata olduğunu belirtiyor. Galiba o yüzden program çalışmıyor.. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Bunun başka bir yolu yok mu arkadaşlar.

Recover modunu bi açabilsem wipe falan teli sıfırlayıp en baştan temiz rom atacağım ama açılmıyor işte..

Lütfen bileniniz varsa bir yardım edin...

LG Optimus G E975 ROOT/Unbrick/Recovery Menu/Tweak Rehberi LG Optimus G E975 ROOT/Unbrick/Recovery Menu/Tweak Rehberi

• Towellroot programında ekranda yazan make it Rain yazısına tıkla ve bekle ben attığın resimlerde bir hata göremiyorum.

• 2622110012 kullanıcısına yanıt
    Rain yazısına tıklıyorum ama hata veriyor sonra support vs. birşeyler yazıyor..
  • En sonunda hallettim arkadaşlar. "ioroot" adında bir root programı ile youtube dan bakarak teli rootladım. Wipe vs. yaptıktan sonra KDZ ile 4.2.2 romunu indirip Download Modda tele yükledim. Sonra googleplayden indirdiğim freegee ve goomanager ile recovery modunu açıp tekrar wipe/factory/system wipe'ı falan yapıp teldeki romu falan ne varsa sildim, hiçbirşey kalmadı.
    Tertemiz olan telefonumu Download Mode getirip bu sefer 4.4.2 orijinal Türkiye romunu yükledim. Sonra sırasıyla googleplay den indirdiğim TowelRoot (root için), SuperSu(chainfire) ve GooManager kurdum. GooManager ile recovery modu açtım. recovery moddan "wipe cache" yapıp telefonu kullanıma hazır hale getirdim. Bana şuan telefon stabil çalışıyor gibi geldi. Tabii kurcaladıkça telin performansı ortaya çıkacaktır.

NOT: 4.4.2 romunda FreeGee programı çalışmıyor!.. GooManager ise 4.1.2/4.2.2/4.4.2 romlarında çalışıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle2386 -- 17 Mart 2015; 16:58:07 >

• Konuyu hortlatmış gibi olacak ama şuan cynagenmod yükledim ancak farklı bir tane denemek istiyorum bu romu farklı bir marka telefon için yapılan bir arayüz için yapsam sorun çıkar mı?
    İki farklı telefonun da ekran boyutları aynı olsa bile sorun çıkar mı?
    Ekran boyutları farklı olan bir telefonun romunu yüklesem sorun çıkar mı?

Bu konuda pek bir bilgim yok kusura bakmayın :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degisik Kahya

Konuyu hortlatmış gibi olacak ama şuan cynagenmod yükledim ancak farklı bir tane denemek istiyorum bu romu farklı bir marka telefon için yapılan bir arayüz için yapsam sorun çıkar mı?
    İki farklı telefonun da ekran boyutları aynı olsa bile sorun çıkar mı?
    Ekran boyutları farklı olan bir telefonun romunu yüklesem sorun çıkar mı?

Bu konuda pek bir bilgim yok kusura bakmayın :/

Farklı bir telefonun Romunu sakın yüklemeye çalışmayın telefon Hard Brick olur hiçbir şekilde kurtaramazsınız.

• Great.Wave kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Telefonu hala memnuniyetle kullanmaktayım.Defelarca düşmesine rağmen şanssızlıga denk gelerek hafif düşmede dokunmatik tuş kısmı çalışmamaya başladı.Bunun için ekrana sanal tuş eklemeye karar verdim ancak ilk defa root işlemi gerçekleştireceğim ve hiçbir bilgim yok.Anlatılanları harfiyen uygulamama rağmen 'adbd cannot run as root in production builds, error:device not found ' hatası alıyorum.İlk deneyimim ama başarısız oluyorum.Pc suite ve united mobile driver yükledim.Yardımcı olabilecek birisi varmıdır en kısa zamanda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasp`

Telefonu hala memnuniyetle kullanmaktayım.Defelarca düşmesine rağmen şanssızlıga denk gelerek hafif düşmede dokunmatik tuş kısmı çalışmamaya başladı.Bunun için ekrana sanal tuş eklemeye karar verdim ancak ilk defa root işlemi gerçekleştireceğim ve hiçbir bilgim yok.Anlatılanları harfiyen uygulamama rağmen 'adbd cannot run as root in production builds, error:device not found ' hatası alıyorum.İlk deneyimim ama başarısız oluyorum.Pc suite ve united mobile driver yükledim.Yardımcı olabilecek birisi varmıdır en kısa zamanda?

http://www.ceplik.com/lg-e975-optimus-g-root-yapma/

hocam bu linkten az önce root ettim. sen de buradaki tool'u kullan. eski yönteme nazaran daha bi otomatik.
    bil gates'in dediği gibi setup.exe sonra next next next

• zurrani kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,araştırırken bu siteyi görmüştüm ancak baktım ingilizce japonca karışma dedim, sorunsuz kullanıyorsanız deneyebilirim.

Programı denedim,supersu uygulaması gelmedi,kinguser geldi, anlamıyorum bu işlerden pek, explorer uygulamasıyla sanal tuş eklemek için system içindeki bidosyayı düzenlemek istedigimde izin vermedi,yardımcı olabilir misiniz? 4.4.2 Kitkat yüklü orijinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasp` -- 18 Ağustos 2015; 17:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Daha sonra yeni rehberler eklemek için rezerve edilen mesaj

http://forum.donanimhaber.com/m_80368999/tm.htm hocam rom yukleyım derken hatalı rommus ve stock rom ugrasıyorum yuklenmıyor lutfen musaıt zamanınızda yardım edersenız cok memnun olurum
  • Beyler Optimus G cihaza KDZ updater üzerinden KDZ kendi orjinal romunu atarkene...

"Mod UpTestEX MFC Application çalışmayı durdurdu" hatası alınca ne yapıyorduk?

Sistem Windows 7 64bit, yönetici olarak çalıştır desem de uyumluluk denemeleri yapsam da
    Cihazı download moda alıp KDZ atayım derken bu hatayı verip program kapanıyor.

Cihazı resetleyip babama vereyim dedim, rootluydu sadece, kitkat sürüm.
    fabrika ayarlarına dönerken secure boot error oldu

Hala hatırlayan varsa eski rootçulardan, fikir desteği bekliyorum.

Babam da whatsapp gruplarına girsin, sülale gruplarındaki goygoy içinde helak olsun istiyorum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.