Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Çok yüklenmeyin arkadaşlar, bu LG Türkiye'ye LG markasının verilişi hikayesini duymuştum bundan 1-2 ay önce, inanın yanlışlık gibi olmuş resmen. Yani bildiğiniz Kore'nin zorlaması sonucu LG'nin Türkiye'de oluşması söz konusu bu duyduğum hikayede

Onun için hikayeyi duysanız, LG'nin başarısı iyi bile dersiniz o derece

Nasılmış hocam merak ettim kısaca bir anlatır mısınız

Hocam sevdiğim bi abi var, o anlatmıştı. Ama aklımda kalan kısmı LG Türkiye'nin merkez LG Kore tarafından zorla oluşturulması Yani hikayeyi benim o abiden tekrar bi dinlemem lazım, biraz ayrıntılı, yolumun üstünde dükkanı var zaten, unutmazsam eğer bigün yine uğrar anlatmasını rica ederim, sonrada buraya gelir paylaşırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Çok yüklenmeyin arkadaşlar, bu LG Türkiye'ye LG markasının verilişi hikayesini duymuştum bundan 1-2 ay önce, inanın yanlışlık gibi olmuş resmen. Yani bildiğiniz Kore'nin zorlaması sonucu LG'nin Türkiye'de oluşması söz konusu bu duyduğum hikayede

Onun için hikayeyi duysanız, LG'nin başarısı iyi bile dersiniz o derece

Nasılmış hocam merak ettim kısaca bir anlatır mısınız

Hocam sevdiğim bi abi var, o anlatmıştı. Ama aklımda kalan kısmı LG Türkiye'nin merkez LG Kore tarafından zorla oluşturulması Yani hikayeyi benim o abiden tekrar bi dinlemem lazım, biraz ayrıntılı, yolumun üstünde dükkanı var zaten, unutmazsam eğer bigün yine uğrar anlatmasını rica ederim, sonrada buraya gelir paylaşırım

Anladım hocam paylaşırsanız ayrıntılı okuruz. Ama şaşırmadım zaten hangi elektronik firmasının ülkemizdeki temsil şirketi iyi ki? 3. Dünya ülkesi gibi muamele gördüğümüz bile oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Vallahi hocam romda yuklemisimki sade akiyor cihaz su gibi

Slick? Noctural? Base?

Noctural hocam slick de silinmismi neyse bir turlu google drive dan indiremedim indir diyorum hicbir sey olmuyor

• quote:

quote:

quote:

Vallahi hocam romda yuklemisimki sade akiyor cihaz su gibi

Slick? Noctural? Base?

Noctural hocam slick de silinmismi neyse bir turlu google drive dan indiremedim indir diyorum hicbir sey olmuyor

Noctural'da baya iyi rom fakat Slick tavsiye ederim eğer sorun kalkarsa, çünkü batarya daha iyi Slick'te Ayrıca sk8'in 2.2 kernel'inide çak cihaza, farkediyor bataryada

• Slick deki sorun ney hocam tamam indireyim de atayim cihaza

• quote:

Slick deki sorun ney hocam tamam indireyim de atayim cihaza

Yok indiremiyorum dedin ya, o sorunu diyorum. Biraz kullan Noctural'ı, ben 6'sında çıkan sürümü kullanmamıştım Noctural'ın, biraz dene sonra geçersin Slick'e
  • quote:

quote:

Slick deki sorun ney hocam tamam indireyim de atayim cihaza

Yok indiremiyorum dedin ya, o sorunu diyorum. Biraz kullan Noctural'ı, ben 6'sında çıkan sürümü kullanmamıştım Noctural'ın, biraz dene sonra geçersin Slick'e

Tamam hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Mayısta gelecekse gelmesin , çünkü G2 çıkacak direk onu getirsin "LG Türkiye" Şimdi mail atsam, "Bize bir bilgi ulaşmadı efendim" derler.

nexus konusunda daha sık görmek isteriz sizi :)
    yeni konumuz açıldı

Öyle mi, bugün yeni oturdum pc başına. Sizleri bu dikkatiniz ve katkılarınızdan, bilgi birikimi ve iş bitiriliciğinizden dolayı ayrıca canı gönülden tebrik ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Mayısta gelecekse gelmesin , çünkü G2 çıkacak direk onu getirsin "LG Türkiye" Şimdi mail atsam, "Bize bir bilgi ulaşmadı efendim" derler.

nexus konusunda daha sık görmek isteriz sizi :)
    yeni konumuz açıldı

Öyle mi, bugün yeni oturdum pc başına. Sizleri bu dikkatiniz ve katkılarınızdan, bilgi birikimi ve iş bitiriliciğinizden dolayı ayrıca canı gönülden tebrik ederim

Estağfurullah, is bitirecek bişey yapmadık ki.
    Sizin gibi paylaşımcı arkadaşlar ile konumuz bereketlensin.
    Hadi gelin... Hadi

• quote:

Sağolun arkadaşlar, Allah razı olsun, daha iyileri sizin olsun inşallah...

@hayal@t
    Hocam At&t Optimus G benimki, doğal olarak 8Mp. Sprint ve Docomo operatörleri için üretilen Optimus G'ler 13Mp. Fakat Gsm Arena'da karşılaştırma var 8MP ve 13MP olan Optimus G'lerin. Karşılaştırmanın sonuç kısmında yazanlar ve örnek fotolarda da belirtildiği üzre LG lens kalitesi olarak değil daha çok yazılım yönünden 13MP geliştirmesi yaptığı belirtiliyor, bu nedenlede yeterli sonuç alınamadığı belirtiliyor. Çünkü gerçekten karşılaştırmadaki örnek fotolara baktığınızda ilginç bir şekilde 13MP olanın fotolardaki kalitesinin bariz düşük olduğunu her göz kolayca anlayabiliyor. Kaldıki 13MP olan Optimus G'ler sabit hafızalı, yani hafıza kartı takamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Benimde zaten 13MP'mi? 8MP'mi? kararımı kolay vermemi sağlayan en önemli etken bu oldu. Çünkü çok rom indiriyorum günlük hayatımda bile, herhangi bir wifi noktasından falan, videolar vb. şeyleri çok bulundururum cihazımda, yani hafıza kesinlikle gerekli benim için. Neticede bugün geldi zaten cihazım, çok fotoğraf çekemedim ama çektiklerimin sonucunda epey başarılı buldum foto kalitesini. S3'te kullanmıştım One X'te, her ikisindende kalite olarak farksız hatta fazlası bile var diyebilirim, misal odaklama olarak daha iyi geldi bana bu cihaz...

Cihaz şu anda 4.0.4, yani 4.1.1 Jelly Bean bile değil ve buna rağmen şaşırtıcı şekilde akıcı. S3'ü olan arkadaşım inceledi ilk olarak ve gerçekten o da çok başarılı buldu cihazı. Büyük ihtimalle onada getirteceğiz 1 adet En dikkatimi çeken yönü ayarlar bölümü, çok ayrıntılı ayar mevcut cihazda, ek özellikte. Yani bildiğiniz android ayarlarının çok detaylısı çıkıyor karşınıza. Misal Iphone'da olan mesaj geldiğinde cihazın flaşının yanması, yada arama geldiğinde. Diğer beğendiğim nokta bildirim ışığının cihazın power tuşunda olması, bence güzel bi ayrıntı olmuş, güzel düşünülmüş. Programlara göre ekran boyutu ayarlaması gibi ilginç özellikler mevcut, diğer bilinen yani çok reklamı yapılan arka tarafta şeffaf video oynarken cihazın herşeyini kullanabilmeniz özelliği falan gayet akıcı ve cihazı kastırmadan stabil bir şekilde çalışıyor ve gerçekten çok başarılı.

Bu gibi birçok özellikler mevcut arkadaşlar. Cihaz son derece stabil, gayet hızlı bir şekilde akıyor. Beğenmediğim hiçbir yönünü bulamadım şu ana kadar, herşey yeterli, eksik yok fazla fazla var diyorum abartısız emin olun. Merak edilenler varsa soru olarak yöneltin seve seve cevaplayayım, almak niyetinde olan arkadaşlarada yardımcı olmuş olurum böylelikle...

telefonda ısınma olayı nasıl acaba? 4x hd'nin çok ısındığı söyleniliyor,bunda da aynı sorun var mı diye merak ediyorum açıkçası.

• Hocam isinma yok denecek kadar az coook hafif isiniyor

• Mükemmel ötesi bir telefon ya.simdi sony xperia z cıkarmıs. İnsanı cezbediyor ama lg optimus g gibi olamaz
    Harika bir telefon tek sorun lg türkiye. Getirsin artık yeter kaç ay oldu cıkalı hala elime almıs değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam optimus g kasa kalitesi - ses kalitesi - akıcılık - sağlamlık hissi - estetik müthiş bir telefon her yönüyle kamerası da çok hoş daha ne diyimki özellikler donanım olarak aynı z ile çoook güzel telefon
  • quote:

ehehe hocam optimus g'yi telefon çıktıktan 7 ay sonra getireceklerse, mayısta çıkacak olan g2 de 2013 kasım gibi anca getirir o zaman bunlar.
  • Bu telefonun uluslararası versiyonu ne zaman çıkacak agalar?Singapurda bulunur mu?Please help.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELDRUN

quote:

ehehe hocam optimus g'yi telefon çıktıktan 7 ay sonra getireceklerse, mayısta çıkacak olan g2 de 2013 kasım gibi anca getirir o zaman bunlar.

Aynen öyle, kendileri blir, şu sıralar tüm benliğmle Sony Xperia Z ' ye odaklandım, üstelik Mart'ta hemen türkiyede satışa çıkacakmış tüm dünyada eş zamanlı olarak; işte budur diyorum.

• quote:

hocam optimus g kasa kalitesi - ses kalitesi - akıcılık - sağlamlık hissi - estetik müthiş bir telefon her yönüyle kamerası da çok hoş daha ne diyimki özellikler donanım olarak aynı z ile çoook güzel telefon

kardeş sen nerden getirdin telefonu?at&t-sprint mi?uluslararası versiyon mu?
  • quote:

hocam optimus g kasa kalitesi - ses kalitesi - akıcılık - sağlamlık hissi - estetik müthiş bir telefon her yönüyle kamerası da çok hoş daha ne diyimki özellikler donanım olarak aynı z ile çoook güzel telefon

Aynen bu yuzden inatla bekleyecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

quote:

kardeş sen nerden getirdin telefonu?at&t-sprint mi?uluslararası versiyon mu?

at&t hocam forumdan linger nickli metin abimden aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeb2734

quote:

Aynen bu yuzden inatla bekleyecem

beklemeye değer hocam

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.