Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg optimus g şuan satılıyormu türkiyede. alanlar dışardanmı getiuor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seliklil

lg optimus g şuan satılıyormu türkiyede. alanlar dışardanmı getiuor.

resmi olarak şuan yok.mart ayında teknosalara gelecek diye biliyorum.
  • Arkadaslar Merhaba,
    Rusyadan yeni LGe975 getirttim. Bugun kullandim sadece, test ettim ve yepyenidir. On ekran jelatini sokuldu sadece. Cizgi,darbe ve her hangi problemi yok. Root edildi. Aksesuar, kutusu orjinal olarak var. Pasaport kaydi yapmadim. Aldigim fiyata verecegim. 850$(1500 TL). Antalyadan elden teslim. Almak isteyen varsa P.M.
    Urun gercekten de guzel. Antutu degeri=19241. Pil 1 gun kullanim sonrasi %50. Telefon cok şık ve ince.
    Turkce menu var. 32gb olan model.

P.S. Fotograflari cekmiyorum cunku urun 0 gibi. Satmamin nedeni Sony Experia Z siparisi verdigimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donykg -- 27 Şubat 2013; 23:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donykg

Arkadaslar Merhaba,
    Rusyadan yeni LGe975 getirttim. Bugun kullandim sadece, test ettim ve yepyenidir. On ekran jelatini sokuldu sadece. Cizgi,darbe ve her hangi problemi yok. Root edildi. Aksesuar, kutusu orjinal olarak var. Pasaport kaydi yapmadim. Aldigim fiyata verecegim. 850$(1500 TL). Antalyadan elden teslim. Almak isteyen varsa P.M.
    Urun gercekten de guzel. Antutu degeri=19241. Pil 1 gun kullanim sonrasi %50. Telefon cok şık ve ince.
    Turkce menu var. 32gb olan model.

P.S. Fotograflari cekmiyorum cunku urun 0 gibi. Satmamin nedeni Sony Experia Z siparisi verdigimden.

Önümüzdeki 1 ay içinde ülkemizde satışa çıkacak bi telefonun garantili fiyatını görmeden bu şekilde ikinci ele hatta bu fiyata almak... Bence önce biraz düşünmek lazım.

• Tamam bekleyelim. Acelem yok. Fiyat sanki diger ulkelerden daha mi ucuz olacak? Hele hele Rusydan.
    Turkiyeye satisa sunulacak 2000 ustu fiyattan. O zaman belki satarim.
    Bence siz dusunun ve hic almayin. Telefon 2.el ve gayet memnunum telefondan. Garantisini de dert etmiyorum.

P.S. Aldigim fiyata verecegim dedim. Yani kar gutme amacim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donykg -- 28 Şubat 2013; 10:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donykg

Tamam bekleyelim. Acelem yok. Fiyat sanki diger ulkelerden daha mi ucuz olacak? Hele hele Rusydan.
    Turkiyeye satisa sunulacak 2000 ustu fiyattan. O zaman belki satarim.
    Bence siz dusunun ve hic almayin. Telefon 2.el ve gayet memnunum telefondan. Garantisini de dert etmiyorum.

P.S. Aldigim fiyata verecegim dedim. Yani kar gutme amacim yok.

2000 tl üstü fiyata gelmesi mümkün değil bu telefonun 1500tl altında geleceğini düşünüyorum.

Ayrıca bugün optimus G için tükiye romu yayınlandı
    http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGE975/ATURBL/E97510B_00/E97510B_00.kdz

Türkiye için son yazılım bilgisini buradan temin edebilirsiniz
    http://csmgdl.lgmobile.com/csmg/b2c/client/web_model_list.jsp?country=TR&model=LGE975

• bu telefonun 2000 üstü tr de satışı imkansız ki zaten o fiyatta olmayacaktır emin olun.max fiyatı 1500-1700 arası olur o da max.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

bu telefonun 2000 üstü tr de satışı imkansız ki zaten o fiyatta olmayacaktır emin olun.max fiyatı 1500-1700 arası olur o da max.

Bencede 1500 ün az altı bile olabilir
    Çok gec getirdiği için bunu yapmak zorunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 lİrayı geçmemeli yoksa zorlanırr
  • O kadarda abartmayin arkadaslar.suan piyasada tellere bakarak fiyata bakin birzda.1200alti hayalden baska bisey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela 1200 değilde 1400 olsun fazlla olursa satamaz NoTe2 ile rekabet etmeli
  • Bir ara 1700 tl den geleceği söyleniyordu, bakalım doğru çıkacak mı.
  • arkadaşlar sizce;

HTC M7 mi yoksa LG OPTIMUS G mi?

bu telefonu karşılaştırdığınızda sizce hangisini almalıyım, ilk akıllı telefonum olcak ve pek bilgi sahibi değilim. fransa dan alacağım burdaki fiyatları:

LG=550 EURO
    HTC=650 EURO

fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okn_dmn

arkadaşlar sizce;

bu telefonu karşılaştırdığınızda sizce hangisini almalıyım, ilk akıllı telefonum olcak ve pek bilgi sahibi değilim. fransa dan alacağım burdaki fiyatları:

LG=550 EURO
    HTC=650 EURO

Optimus g fransada satısa sunuldumu ?

• quote:

arkadaşlar sizce;

LG=550 EURO
    HTC=650 EURO

optimus g daha karizma telefon ama ful hd değil yinede optimus g alınır htc ile kıyaslarsan.
    ama bence biraz bekleyip 1 ay kadar galaxy S4 çıkıcak hem yazılım konusunda hemde özellikler konusunda bu iki telefondan dahi iyi özelliklerle gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

quote:

arkadaşlar sizce;

LG=550 EURO
    HTC=650 EURO

optimus g daha karizma telefon ama ful hd değil yinede optimus g alınır htc ile kıyaslarsan.
    ama bence biraz bekleyip 1 ay kadar galaxy S4 çıkıcak hem yazılım konusunda hemde özellikler konusunda bu iki telefondan dahi iyi özelliklerle gelecek.

s4 en az 1900 den gelir.g tahminimce 1500-1700 arası gelir.fiyata göre almaktada fayda var.2 telefonda iyi sonuçta.

• Evet dostum ikiside iyidir .secim yapmak gerekirse ben yinede optimus g derim htc soguk geliyor ekrani full hd olsa da sense ara yüzü pek kullanisli gelmiyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

quote:

arkadaşlar sizce;

LG=550 EURO
    HTC=650 EURO

şarj süresi olarak peki lg opitmus g nin bariz olarak önde olması söz konusu mudur?

baktığımız zaman;

LG=2100 mAh
    HTC ONE = 2,300 mAh

diye gözküyor. bi de arkadaşlar htc nin pili çıkarılamıyor diye yazıyor donanimhaberde peki lg konusunda fikirniz nedir?

ayrıca burada lg için yapılmış bir battery test vardır.
    http://blog.gsmarena.com/lg-optimus-g-battery-tests-are-done-here-are-the-results/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komplike metalurjist -- 5 Mart 2013; 16:59:49 >

• Optimus G türkiyede websitesine girdi hayırlısı olsun cuma gününden itibaren satışta olacakmış..

http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-E970-LG-Optimus-G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di0ny5505 -- 6 Mart 2013; 12:50:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.