Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cuma günü satışa sunulursa süpriz olur. fransa da bile ayın 14 ünde satışa sunulacakmış.
  • bu telefonda haala gözüm var satşına çok geç başlandığı için çıkış tarihinden itibaren S3 aldım bekleyemedim.
    memnunum s3 ten ama S4 çıksın tatmin edici olmazsa özellik ve görüntü bakımından optimus g alabilirim 2 aya kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: komplike metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

quote:

Orijinalden alıntı: okn_dmn

arkadaşlar sizce;

HTC M7 mi yoksa LG OPTIMUS G mi?

bu telefonu karşılaştırdığınızda sizce hangisini almalıyım, ilk akıllı telefonum olcak ve pek bilgi sahibi değilim. fransa dan alacağım burdaki fiyatları:

LG=550 EURO
    HTC=650 EURO

fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim.

optimus g daha karizma telefon ama ful hd değil yinede optimus g alınır htc ile kıyaslarsan.
    ama bence biraz bekleyip 1 ay kadar galaxy S4 çıkıcak hem yazılım konusunda hemde özellikler konusunda bu iki telefondan dahi iyi özelliklerle gelecek.

şarj süresi olarak peki lg opitmus g nin bariz olarak önde olması söz konusu mudur?

baktığımız zaman;

LG=2100 mAh
    HTC ONE = 2,300 mAh

diye gözküyor. bi de arkadaşlar htc nin pili çıkarılamıyor diye yazıyor donanimhaberde peki lg konusunda fikirniz nedir?

ayrıca burada lg için yapılmış bir battery test vardır.
    http://blog.gsmarena.com/lg-optimus-g-battery-tests-are-done-here-are-the-results/

dostum htc nin pili evet çıkmıyor malesef,sd kart takamıyorsun.
    linkteki karşılaştırmaya bakabilirsin dış görünüm olarak kesinlikle optimus g yakışıklı telefon htc one biraz blackbery z10 esintisi var.
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-G-E973-vs-HTC-One

• 1799 TL den piyasaya sunuldu , ingilterede 2 yıl tahüt karsılıgı vodafone dan bedava alınan cihazlar turkcell tarafından 3500 tl gibi uygun tarifelerle:))) 24 ay tahütle satışa cıkar artık LG de bu fiyata telefona güzel bi kılıf uydursun sokmak için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedefb

1799 TL den piyasaya sunuldu , ingilterede 2 yıl tahüt karsılıgı vodafone dan bedava alınan cihazlar turkcell tarafından 3500 tl gibi uygun tarifelerle:))) 24 ay tahütle satışa cıkar artık LG de bu fiyata telefona güzel bi kılıf uydursun sokmak için..

turkcell ve teknosa yedi bitirdi bizi bu kadarda para gözlü olunmaz
    lanet olsun
  • nexus 4 1300 tl iken optimus g yi kim alır
  • fiyat tamam yüksekte yurt dışı fiyatlarla kıyaslama furyası nedir ben onu çözemiyorum.forumda herkesi (özellikle lg telefonlarda) bir yurt dışı fiyat kıyaslaması almıştır gidiyor.sanki diğer markaların yurt dışı satışları ile tr deki satışları aynı yada yakın.bu mantıkla gidersek hiç telefon almamak lazım bu ülkede.

bu telefon 6 ay önce de yine bu fiyata girseydi emin olun yine herkes lg ye bu paramı verilir,s3 daha iyi vs vs diye sallayacaktı.o yüzden kimse kendini kandırmasın.adamlar telefonu yapmış 1 sene öncesinde çıkmış bir telefon olmasına rağmen özellik olarakta şuan tr deki bir çok modelden iyi telefon yapmış.beğenirsin beğenmezsin o ayrı ama gerçekleride görmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

fiyat tamam yüksekte yurt dışı fiyatlarla kıyaslama furyası nedir ben onu çözemiyorum.forumda herkesi (özellikle lg telefonlarda) bir yurt dışı fiyat kıyaslaması almıştır gidiyor.sanki diğer markaların yurt dışı satışları ile tr deki satışları aynı yada yakın.bu mantıkla gidersek hiç telefon almamak lazım bu ülkede.

bu telefon 6 ay önce de yine bu fiyata girseydi emin olun yine herkes lg ye bu paramı verilir,s3 daha iyi vs vs diye sallayacaktı.o yüzden kimse kendini kandırmasın.adamlar telefonu yapmış 1 sene öncesinde çıkmış bir telefon olmasına rağmen özellik olarakta şuan tr deki bir çok modelden iyi telefon yapmış.beğenirsin beğenmezsin o ayrı ama gerçekleride görmek lazım.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar slm. Eşim şu an Çinde telefonun fiyatı 1200 TL ye yakınmış .Sizce alınırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Arkadaşlar slm. Eşim şu an Çinde telefonun fiyatı 1200 TL ye yakınmış .Sizce alınırmı ?

alınır tabi bedava.1200tl ye tr de bu özelliklerde cihaz yok.en yakın p880 var.garanti sorun olmayacaksa sizin için ve cihazı orda eşinizin düzgünce deneme imkanı varsa denenip çok rahat alınabilir o fiyata.
  • quote:

Arkadaşlar slm. Eşim şu an Çinde telefonun fiyatı 1200 TL ye yakınmış .Sizce alınırmı ?

madem ucuz orası başka telefon alsın lg almasın. xperia alsın htc alsın nexus alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

madem ucuz orası başka telefon alsın lg almasın. xperia alsın htc alsın nexus alsın.

Seçenekleri aşşağıdaki gibi değiştirdim :

HTC one m7 (yetişirse)
    Sony Xperia Z
    Google nexus
  • quote:

quote:

quote:

HTC one m7 (yetişirse)
    Sony Xperia Z
    Google nexus

ben xperia z öneririm. elinden sık sık düşürüyorsa sağlam bi telefon alsın. hem diğerlerinden daha şık.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

HTC one m7 (yetişirse)
    Sony Xperia Z
    Google nexus

ben xperia z öneririm. elinden sık sık düşürüyorsa sağlam bi telefon alsın. hem diğerlerinden daha şık.

Aslında xperia z favorimdi ama HTC yi de beğendim . Acaba xperia z nin ekran görüntüsü nasıl merak ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HTC one m7 (yetişirse)
    Sony Xperia Z
    Google nexus

Aslında xperia z favorimdi ama HTC yi de beğendim . Acaba xperia z nin ekran görüntüsü nasıl merak ediyorum.

Buradan mesajları takip edebilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=70072617

xperia z kullanıcılaarının yorumları mevcut. genel kanı iyi olduğu yönde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HTC one m7 (yetişirse)
    Sony Xperia Z
    Google nexus

Buradan mesajları takip edebilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=70072617

xperia z kullanıcılaarının yorumları mevcut. genel kanı iyi olduğu yönde.

Tamam teşekkür ederim.

• glonass yok mu ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar ay sonuna kadar 1200TL civarı (+ /- ) LG optimus G isteyenler olursa ö.m atsın lütfen .İsteyen olursa ürünler Çinden eşim aracılığı ile getirilecektir . Pasaport işlemi alıcılara aittir.

Kontenjan 4 kişi ile sınırlıdır .

Kalan : 3 kişi .

Vira Bismillah...
  • arkadaşlar bu telefonda bildirim ışığı varmı cavapsız arama ve mesajlar için.galaxy S3 deki gibi.
  • evet sol üstte var.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.