Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    almak için ısınma turları yapıyorum telefonu .
  • e975 modelini şuanda kullanıyorum: pil ömrü çok iyi, telefon zaten roket gibi. LG'ye son demiştim ama, afferim bu sefer olmuş.

Android 4.1.2 ile geliyor cihaz.
  • cihazın malzeme kaliteside gerçekten süper.son dönemde gerçekten parasını hakedecek cihazlardan birisi olmuş lg optimus g modeli.
  • Ben de bir iki haftadır kullanıyorum gerçekten çok müthiş bir cihaz yapmış lg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran malzemesi nedir?
  • Günaydın. Şu cihazı kullananlar birkaç cümle yazabilir mi? Ben de satın almak istiyorum. Genelde tek cümle ile geçiştirilmiş... Kullanıcı görüşleri çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Sağolun arkadaşlar, Allah razı olsun, daha iyileri sizin olsun inşallah...

@hayal@t
    Hocam At&t Optimus G benimki, doğal olarak 8Mp. Sprint ve Docomo operatörleri için üretilen Optimus G'ler 13Mp. Fakat Gsm Arena'da karşılaştırma var 8MP ve 13MP olan Optimus G'lerin. Karşılaştırmanın sonuç kısmında yazanlar ve örnek fotolarda da belirtildiği üzre LG lens kalitesi olarak değil daha çok yazılım yönünden 13MP geliştirmesi yaptığı belirtiliyor, bu nedenlede yeterli sonuç alınamadığı belirtiliyor. Çünkü gerçekten karşılaştırmadaki örnek fotolara baktığınızda ilginç bir şekilde 13MP olanın fotolardaki kalitesinin bariz düşük olduğunu her göz kolayca anlayabiliyor. Kaldıki 13MP olan Optimus G'ler sabit hafızalı, yani hafıza kartı takamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Benimde zaten 13MP'mi? 8MP'mi? kararımı kolay vermemi sağlayan en önemli etken bu oldu. Çünkü çok rom indiriyorum günlük hayatımda bile, herhangi bir wifi noktasından falan, videolar vb. şeyleri çok bulundururum cihazımda, yani hafıza kesinlikle gerekli benim için. Neticede bugün geldi zaten cihazım, çok fotoğraf çekemedim ama çektiklerimin sonucunda epey başarılı buldum foto kalitesini. S3'te kullanmıştım One X'te, her ikisindende kalite olarak farksız hatta fazlası bile var diyebilirim, misal odaklama olarak daha iyi geldi bana bu cihaz...

Cihaz şu anda 4.0.4, yani 4.1.1 Jelly Bean bile değil ve buna rağmen şaşırtıcı şekilde akıcı. S3'ü olan arkadaşım inceledi ilk olarak ve gerçekten o da çok başarılı buldu cihazı. Büyük ihtimalle onada getirteceğiz 1 adet En dikkatimi çeken yönü ayarlar bölümü, çok ayrıntılı ayar mevcut cihazda, ek özellikte. Yani bildiğiniz android ayarlarının çok detaylısı çıkıyor karşınıza. Misal Iphone'da olan mesaj geldiğinde cihazın flaşının yanması, yada arama geldiğinde. Diğer beğendiğim nokta bildirim ışığının cihazın power tuşunda olması, bence güzel bi ayrıntı olmuş, güzel düşünülmüş. Programlara göre ekran boyutu ayarlaması gibi ilginç özellikler mevcut, diğer bilinen yani çok reklamı yapılan arka tarafta şeffaf video oynarken cihazın herşeyini kullanabilmeniz özelliği falan gayet akıcı ve cihazı kastırmadan stabil bir şekilde çalışıyor ve gerçekten çok başarılı.

Bu gibi birçok özellikler mevcut arkadaşlar. Cihaz son derece stabil, gayet hızlı bir şekilde akıyor. Beğenmediğim hiçbir yönünü bulamadım şu ana kadar, herşey yeterli, eksik yok fazla fazla var diyorum abartısız emin olun. Merak edilenler varsa soru olarak yöneltin seve seve cevaplayayım, almak niyetinde olan arkadaşlarada yardımcı olmuş olurum böylelikle...

Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın. Hayırlı uğurlu olsun. Birşey soracağım. Türkiye resmi olarak geleceği tarih ile ilgili bir duyum alan var mı acaba ?

Edacsac merhaba, madem bu cihazı kullanıyorsun o zaman sana bu cihazla ilgili birkaç sorum olacaktı.
    1-Ekran ve renklerin canlılığı nasıl doğal mı yoksa Samsung modellerinde olduğu gibi parlayan bir ekran mı ?
    2-Hafıza dahili olarak 32 gb mı yoksa harici kart girişi var mı ?
    3- Kamera performansı video çekimleri bakımından odaklama , ses alımı ve gece performansı ışık gücü gibi nasıl
    4-Flash ve eposta desteği mevcut mu
    5-Pil ömrü nasıl ,ayrıca arka kısım ve ekran sanki cizilmeye cok acık gibi bu konularda yardımına ihtiyacım var ona göre Amerikada bulunan askerlik arkadaşıma sipariş vereceğim şimdiden sağol...

• Canavar canavar. LG iyice piaysayı ele almaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

quote:

quote:

@hayal@t
    Hocam At&t Optimus G benimki, doğal olarak 8Mp. Sprint ve Docomo operatörleri için üretilen Optimus G'ler 13Mp. Fakat Gsm Arena'da karşılaştırma var 8MP ve 13MP olan Optimus G'lerin. Karşılaştırmanın sonuç kısmında yazanlar ve örnek fotolarda da belirtildiği üzre LG lens kalitesi olarak değil daha çok yazılım yönünden 13MP geliştirmesi yaptığı belirtiliyor, bu nedenlede yeterli sonuç alınamadığı belirtiliyor. Çünkü gerçekten karşılaştırmadaki örnek fotolara baktığınızda ilginç bir şekilde 13MP olanın fotolardaki kalitesinin bariz düşük olduğunu her göz kolayca anlayabiliyor. Kaldıki 13MP olan Optimus G'ler sabit hafızalı, yani hafıza kartı takamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Benimde zaten 13MP'mi? 8MP'mi? kararımı kolay vermemi sağlayan en önemli etken bu oldu. Çünkü çok rom indiriyorum günlük hayatımda bile, herhangi bir wifi noktasından falan, videolar vb. şeyleri çok bulundururum cihazımda, yani hafıza kesinlikle gerekli benim için. Neticede bugün geldi zaten cihazım, çok fotoğraf çekemedim ama çektiklerimin sonucunda epey başarılı buldum foto kalitesini. S3'te kullanmıştım One X'te, her ikisindende kalite olarak farksız hatta fazlası bile var diyebilirim, misal odaklama olarak daha iyi geldi bana bu cihaz...

Cihaz şu anda 4.0.4, yani 4.1.1 Jelly Bean bile değil ve buna rağmen şaşırtıcı şekilde akıcı. S3'ü olan arkadaşım inceledi ilk olarak ve gerçekten o da çok başarılı buldu cihazı. Büyük ihtimalle onada getirteceğiz 1 adet En dikkatimi çeken yönü ayarlar bölümü, çok ayrıntılı ayar mevcut cihazda, ek özellikte. Yani bildiğiniz android ayarlarının çok detaylısı çıkıyor karşınıza. Misal Iphone'da olan mesaj geldiğinde cihazın flaşının yanması, yada arama geldiğinde. Diğer beğendiğim nokta bildirim ışığının cihazın power tuşunda olması, bence güzel bi ayrıntı olmuş, güzel düşünülmüş. Programlara göre ekran boyutu ayarlaması gibi ilginç özellikler mevcut, diğer bilinen yani çok reklamı yapılan arka tarafta şeffaf video oynarken cihazın herşeyini kullanabilmeniz özelliği falan gayet akıcı ve cihazı kastırmadan stabil bir şekilde çalışıyor ve gerçekten çok başarılı.

Bu gibi birçok özellikler mevcut arkadaşlar. Cihaz son derece stabil, gayet hızlı bir şekilde akıyor. Beğenmediğim hiçbir yönünü bulamadım şu ana kadar, herşey yeterli, eksik yok fazla fazla var diyorum abartısız emin olun. Merak edilenler varsa soru olarak yöneltin seve seve cevaplayayım, almak niyetinde olan arkadaşlarada yardımcı olmuş olurum böylelikle...

Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın. Hayırlı uğurlu olsun. Birşey soracağım. Türkiye resmi olarak geleceği tarih ile ilgili bir duyum alan var mı acaba ?

Edacsac merhaba, madem bu cihazı kullanıyorsun o zaman sana bu cihazla ilgili birkaç sorum olacaktı.
    1-Ekran ve renklerin canlılığı nasıl doğal mı yoksa Samsung modellerinde olduğu gibi parlayan bir ekran mı ?
    3- Kamera performansı video çekimleri bakımından odaklama , ses alımı ve gece performansı ışık gücü gibi nasıl
    5-Pil ömrü nasıl ,ayrıca arka kısım ve ekran sanki cizilmeye cok acık gibi bu konularda yardımına ihtiyacım var ona göre Amerikada bulunan askerlik arkadaşıma sipariş vereceğim şimdiden sağol...

Edacsac hocam cşhazı satalı çok oldu hocam onun yerine ben cevap vereyim size.
    1 Ekranın parlaklağı ve canlılığı gerçekten çok iyi, güneş ışığı altında bile rahatlıkla kullanılabiliyor. youtube a bakarsanız bununla ilgili karşılaştırmalı video çok daha tatmin edici cevaplar bulabilirsiniz.
    2 bendeki att versiyonu 16 gb kendi hafızası 16 gb da hafıza kartı var. fakat uluslararası versiyonunda kar yuvası yok telefonun hafızası 32 gb.
    3 kamera performansını ben beğendim özellikle hdr açıkken çok güzel fotoğraflar çekiyor. şu anda olmaz ama daha sonra birkaç fotoğraf upload edebilirim.
    4 evet mevcut
    5 cihazın arkasında gelen jelatini telefonu aldığımdan beri çıkarmadım önüne de s3 jelatini kesip yapıştırdım rahatlıkla kullanıyorum.
    batarya performansı gayet iyi ağır kullanımda bir günü rahatlıkla çıkarıyor. şu anda bendeki cihazın versiyonu 4.0.4 ve bataryayı kalibre etmedim cihazı güncelledikten ve bataryayı kalibre ettikten sonra daha iyi olur görüşündeyim.

• Yarın 4 nisanda turkcell ve teknosa da satışa çıkacak bende uzun zamandir takip ediyorum bu telefonu.gidip bizzat test edicem telefonu musait bi zamanda .s3 ten optimus g ye gecmeye düşünüyorum insallah pisman olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayal@t -- 3 Nisan 2013; 23:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

quote:

quote:

@hayal@t

Edacsac hocam cşhazı satalı çok oldu hocam onun yerine ben cevap vereyim size.
    1 Ekranın parlaklağı ve canlılığı gerçekten çok iyi, güneş ışığı altında bile rahatlıkla kullanılabiliyor. youtube a bakarsanız bununla ilgili karşılaştırmalı video çok daha tatmin edici cevaplar bulabilirsiniz.
    2 bendeki att versiyonu 16 gb kendi hafızası 16 gb da hafıza kartı var. fakat uluslararası versiyonunda kar yuvası yok telefonun hafızası 32 gb.
    3 kamera performansını ben beğendim özellikle hdr açıkken çok güzel fotoğraflar çekiyor. şu anda olmaz ama daha sonra birkaç fotoğraf upload edebilirim.
    4 evet mevcut
    5 cihazın arkasında gelen jelatini telefonu aldığımdan beri çıkarmadım önüne de s3 jelatini kesip yapıştırdım rahatlıkla kullanıyorum.
    batarya performansı gayet iyi ağır kullanımda bir günü rahatlıkla çıkarıyor. şu anda bendeki cihazın versiyonu 4.0.4 ve bataryayı kalibre etmedim cihazı güncelledikten ve bataryayı kalibre ettikten sonra daha iyi olur görüşündeyim.

Beni yanlış anlamışsın Cemil kardeşim, ben tam anlamıyla fotograf performansını sormadım ama neyse cevabın için teşekkürler fakat sorduğum ve öğrenmek istediğim kamera çekimleri ve kamera modunda HDR özellik mevcut mu bu konuda yardımcı olabilirse arkadaşlar sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

Yarın 4 nisanda turkcell ve teknosa da satışa çıkacak bende uzun zamandir takip ediyorum bu telefonu.gidip bizzat test edicem telefonu musait bi zamanda .s3 ten optimus g ye gecmeye düşünüyorum insallah pisman olmam.

bende bugün metrocitydeki turkcell ve teknosa mağazalarına uğrayıp sorucam inşallah cihazı kurcalama şansım olur.
    Ben de One X'ten Optimus G'ye geçmeyi düşünüyorum.
  • Ben de görüşlerimi paylaşayım sizle, alacak arkadaşlara yardımcı olsun:

Bendeki cihaz LG Optimus G E975 modeli. Yurtdışından aldım, Kore çıkışlı.

Cihaz bir defa inanılmaz hızlı. Antutu sonucundan 18000 civarı alıyorum ben ancak 21000 gören de olmuş. Samsung Galaxy S4 modelinin 27000 civarı aldığını düşünürsek oldukça iyi bir sonuç. Ses çıkışı benim hoşuma gitti, kulaklığını kullanmadım, kulak içi diye, ancak Sony kulaklıkla mükemmel bir tonu var. Cihazda LTE (100Mbps) var, yani Turkcell turbo internet kullanabilirsiniz. WiFi çekim oldukça iyi düzeyde. Ancak bulunduğum konum nedeni ile Turkcell bile zorlandığı için, kendi hattından internet deneyiminde henüz tatmin olamadım.

Ben cihazı aldığımda sürümü 4.1.2 idi. Oldukça stabil çalışmakta. 4 çekirdeği isterseniz performans modu (Eco Mode) ile optimize edip pil ömrünü uzatabiliyorsunuz. Ancak ben aldım mı birşeyi hakkıyla kullanırım da deseniz, yani bu modu kapalı tutsanız, emin olun pili yine en az 1 günü çıkarıyor. Şimdiye kadar hep 1.5 güne yakın kullandım.

Cihaz inanılmaz şık. Ama şu kötü yanı var ki piyasada yeni olduğu için bilmeyenler L9 sanıyor :)) Gülüp geçiyoruz bu kısmı. Kasma denilen şeyi unutun. Birsürü şey açıkken bile 800 - 900Mb boş RAM kalıyor. Normal kullanımda 1.14 - 1.20Gb RAM hep boş oluyor. Cihazın arayüzü çok güzel. LG'yi seçmemin önemli nedenlerinden biri de bu zaten. Tamam Android kişiselleştirilebilen birşey ancak orijinali de iyi olmalı. Kesinlikle Samsung'tan önde olduğunu düşünüyorum, kişisel fikrimdir.

S3 le hiçbir şekilde kıyas yapmanın anlamı yok. Bu cihaz açık ara farkla önde çünkü. 13Mp kamerası orta seviyenin üzerinde. Neden böyle diyorum, çünkü uzun süreler Carl Zeiss telefonlar kullandım, onlar kadar iyi değil. Ama kesinlikle net fotoğraflar bu konuda içiniz rahat olsun. Ekran kalitesi gerçekten çok iyi. Yoğun bir ekran olduğu için boşuna pikseller nerde diye aramayın, lakin gözümüz algılayamıyor :) Arka ve önünde Gorilla Glass 2 kullanılmış. Arka tarafı çok şık. Cihaz ben özelim diye feryat ediyor bu konuda :))

Cihaz 32Gb ile geliyor ve hafızası arttırılamamakta. Yeterli bir alan aslında, en azından bana fazlasıyla yetecek bir alan. MicroSIM yuvası iPhone'da olduğu gibi, ufak bir delikten sokulan anahtarla açılmakta. Küçük ama güzel bir ayrıntı.

Cihazda Full Ofis programı gelmekte. Polaris 4.0. Fena değil, döküman düzenleme oluşturma ve okumak için birçok ihtiyacınızı karşılar. Telefonda hoşuma giden diğer bir uygulama da video düzenleyicisiyle gelmesi oldu.

Ne çok büyük, ne de küçük bir cihaz. Ekran büyük olmasına rağmen kasası tadında bırakılmış. Türkiye'de satılmıyor ancak ben Kore'den sipariş ettim, LG'nin kendi üretimi Bumper ve Flip kılıfları var. Onlar da cihazın tasarımına leke sürmemekte. Aksesuar olarak internette çok fazla çeşit var, bu konuda da rahatız yani.

Türkiye fiyatını hakkediyor mu sorusuna gelirsek :) Yurtdışı fiyatı ile karşılaştırınca maalesef sınıfta kalıyoruz. Tabii bu her üründe maalesef böyle oluyor. Aklınıza takılanlar varsa onlara da cevap veririm :)

• @chengineer Dostum bir kaç soru o zaman telefon üzerinden guncelleme yapiliyormu.
    Kamera da gece fotoğraf cekiminden memnunmusun tatmin ediyormu.
    Telefonun malzeme kalitesi iyimidir kasa olarak bende s3 vardi gozum gibi baktim ama durduk yere kasada boya kalkmasi oldu zaten bilinen birseydi plastik telefon samsung ama biraz can sıkıcı durum.
    Birde dostum soyle kaliteli bir oyun yukleyip modern combat 4, batman veya real racing 3 tarzi oyunlarda isinma ve takılma sorunu yasaniyormu bilgi verirsen sevinirim.

• Selam, cihaz hayırlı olsun. Kore'den yaklaşık olarak döviz kurunu çevirirsek kaç TL ye geldi.. Şu an bir arkadaşım Hollanda'da. Araştırması için talimat verdim. Burada 1.750 TL civarı. Fiyat uygun olursa oradan aldırmak istiyorum. Diğer sorular: 1- Led bildirimi var sanırım. 2- Hoparlör sesinin kalitesi nasıl. (yükseklikten ziyade kalite) cevaplamışsınız.. pardon.. :) 3- Şarj olma süresi ne kadar? 4- İnternet browserini S3 ile kıyaslarsak ne durumda. (S3 kadar olması bile yeterli) 5- dualplay şeklinde getirdiğinizde uygulamalar da kasma oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandrake -- 4 Nisan 2013; 14:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Ben de görüşlerimi paylaşayım sizle, alacak arkadaşlara yardımcı olsun:

Bendeki cihaz LG Optimus G E975 modeli. Yurtdışından aldım, Kore çıkışlı.

Cihaz bir defa inanılmaz hızlı. Antutu sonucundan 18000 civarı alıyorum ben ancak 21000 gören de olmuş. Samsung Galaxy S4 modelinin 27000 civarı aldığını düşünürsek oldukça iyi bir sonuç. Ses çıkışı benim hoşuma gitti, kulaklığını kullanmadım, kulak içi diye, ancak Sony kulaklıkla mükemmel bir tonu var. Cihazda LTE (100Mbps) var, yani Turkcell turbo internet kullanabilirsiniz. WiFi çekim oldukça iyi düzeyde. Ancak bulunduğum konum nedeni ile Turkcell bile zorlandığı için, kendi hattından internet deneyiminde henüz tatmin olamadım.

Ben cihazı aldığımda sürümü 4.1.2 idi. Oldukça stabil çalışmakta. 4 çekirdeği isterseniz performans modu (Eco Mode) ile optimize edip pil ömrünü uzatabiliyorsunuz. Ancak ben aldım mı birşeyi hakkıyla kullanırım da deseniz, yani bu modu kapalı tutsanız, emin olun pili yine en az 1 günü çıkarıyor. Şimdiye kadar hep 1.5 güne yakın kullandım.

Cihaz inanılmaz şık. Ama şu kötü yanı var ki piyasada yeni olduğu için bilmeyenler L9 sanıyor :)) Gülüp geçiyoruz bu kısmı. Kasma denilen şeyi unutun. Birsürü şey açıkken bile 800 - 900Mb boş RAM kalıyor. Normal kullanımda 1.14 - 1.20Gb RAM hep boş oluyor. Cihazın arayüzü çok güzel. LG'yi seçmemin önemli nedenlerinden biri de bu zaten. Tamam Android kişiselleştirilebilen birşey ancak orijinali de iyi olmalı. Kesinlikle Samsung'tan önde olduğunu düşünüyorum, kişisel fikrimdir.

S3 le hiçbir şekilde kıyas yapmanın anlamı yok. Bu cihaz açık ara farkla önde çünkü. 13Mp kamerası orta seviyenin üzerinde. Neden böyle diyorum, çünkü uzun süreler Carl Zeiss telefonlar kullandım, onlar kadar iyi değil. Ama kesinlikle net fotoğraflar bu konuda içiniz rahat olsun. Ekran kalitesi gerçekten çok iyi. Yoğun bir ekran olduğu için boşuna pikseller nerde diye aramayın, lakin gözümüz algılayamıyor :) Arka ve önünde Gorilla Glass 2 kullanılmış. Arka tarafı çok şık. Cihaz ben özelim diye feryat ediyor bu konuda :))

Cihaz 32Gb ile geliyor ve hafızası arttırılamamakta. Yeterli bir alan aslında, en azından bana fazlasıyla yetecek bir alan. MicroSIM yuvası iPhone'da olduğu gibi, ufak bir delikten sokulan anahtarla açılmakta. Küçük ama güzel bir ayrıntı.

Cihazda Full Ofis programı gelmekte. Polaris 4.0. Fena değil, döküman düzenleme oluşturma ve okumak için birçok ihtiyacınızı karşılar. Telefonda hoşuma giden diğer bir uygulama da video düzenleyicisiyle gelmesi oldu.

Ne çok büyük, ne de küçük bir cihaz. Ekran büyük olmasına rağmen kasası tadında bırakılmış. Türkiye'de satılmıyor ancak ben Kore'den sipariş ettim, LG'nin kendi üretimi Bumper ve Flip kılıfları var. Onlar da cihazın tasarımına leke sürmemekte. Aksesuar olarak internette çok fazla çeşit var, bu konuda da rahatız yani.

Türkiye fiyatını hakkediyor mu sorusuna gelirsek :) Yurtdışı fiyatı ile karşılaştırınca maalesef sınıfta kalıyoruz. Tabii bu her üründe maalesef böyle oluyor. Aklınıza takılanlar varsa onlara da cevap veririm :)

Size sonuna kadar katılıyorum hocam. Cihaz kalşteyi hissettiriyor gerçekten. S 3 ile kıyaslamak bu telefona haksızlık olur. Hem kasası hem de içindeki donanımı ile bu cihaz açık ara önde. Yalnız bendeki cihaz çok ısınıyor gibi sizin cihazın durumu nasıl.
    @ arsenlupin hocam evet cihazda hdr var tabii.

• @hayal@t

S3 'ün kasasıyla kıyaslanması mümkün değil. Yeni kullanıcı olduğum için ileride metalik şeritler boya atar mı bilmiyorum ancak telefonun kasası elinize aldığınız andan itibaren güven veriyor. Yani ele avuca geliyor telefon öyle söyleyeyim :) Gece çekimleri çok başarılı dersem yalan olur. Kötü değil elbette. Flaşı açarsanız daha kaliteli sonuçlar veriyor. Gündüz çekimleri ise özellikle HDR modunda hiç de fena değil. Tabii yukarıda da dediğim gibi ben kıyaslamayı Carl Zeiss ile yapıyorum.

Telefonda dediğiniz oyunlarda bende hiç kasma olmadı. Zaten üzerindeki ekran işlemcisi de kendi çözünürlüğünde max kaliteyi sunuyor. Cihaz açıkçası kolay kolay ısınmıyor. Şarjdayken oyun falan oynarsanız arkası ısınıyor, ekran ışığını %63 e sabitliyor o zaman da cihaza birşey olmasın diye.

@mandrake

Led bildirim var. Şarjda iken kırmızı, bildirimlerde yeşil yanıyor. Açıkçası hoparlör kalitesi bana iyi gibi geldi. Sesleri boğmuyor. Ama bu konuda profesyonel bir kulak değilim, benim fikrimde oldukça iyi. Dualplay'i denemedim. Denersem yazarım buraya. Yaklaşık 2 saatte şarj oluyor. Li-Po pil kullandığı için illa pilin bitmesini beklemenize gerek yok. İstediğiniz zaman takın şarj edin. İnternet browser'ı WiFi ile çok hızlı. Hatta S3 ile değil de (S3 ile kıyaslayamadım hiç) HTC Butterfly ile kapışma videosu vardı :)) Hem de Eco Mode açıkken başa baş götürdü. Ben cihazı yaklaşık 1000Tl den aldım.

@cemilture

cihaz bende kolay kolay ısınmıyor. ama oyun oynarken ısınıyor diyorsanız ısınmayan telefon kalmadı ki :) çok mu ısınıyor sorusuna ise, kesinlikle kullandığım cihaz çok ısınmıyor. Yani kulağınıza götürdüğünüzde yanmıyorsunuz :)) Tabii ne kadar süre ile ne yaptığınıza da bağlı o. 4 çekirdek ısıtacak artık. Bir de kapalı kasa tasarımlarda ısınma genelde kabul ediliyor.

• chengineer çabuk cevap için teşekkürler. Zaten bende şuan optimus black ve S2 var, 2 ayrı hat için. Fiyatı süperr... Bende 1,150-1200 arası olursa hemen alırım y.dışından... Ya da beklerim düşmesini.. :) Bir de, şayet çekebildiysen sokak vb. günışığıda birkaç foto ekleyebilirsen tam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

chengineer çabuk cevap için teşekkürler. Zaten bende şuan optimus black ve S2 var, 2 ayrı hat için. Fiyatı süperr... Bende 1,150-1200 arası olursa hemen alırım y.dışından... Ya da beklerim düşmesini.. :) Bir de, şayet çekebildiysen sokak vb. günışığıda birkaç foto ekleyebilirsen tam olacak

Fotoğraf çekemedim henüz, güneşi göremedik daha :)) Çektiğimde eklerim konuya.

Bu arada oyun oynarken video izledim :)) Kasma olmuyor, ilginç ama güzel bir cihaz yapmışlar :)
  • Cihazı yurtdışından satınalan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanırsınız inşallah.

Yaklaşık 2 saat önce İstanbul / Metrocity'deki Teknosa ve Turkcell bayilerine gittim. Turkcell bayisine cihaz henüz gelmemişti ve en geç haftasonuna kadar geleceği bilgisini aldım. Teknosa da ise yine cihaz yoktu ancak sistemden kontrol ettirdiğimde, cihazın Gebze'deki depoya ulaştığı bilgisini aldım. En geç hafta sonuna kadar cihaz teknosa şubelerinde de olacakmış..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.