Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber için sağol _extreme_ Ben de akşama gezmeyi düşünüyordum teknosaları... Boşuna gitmemiş olurum.. Bu cihazı alıcam sanırım, kafaya koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _extreme_

Cihazı yurtdışından satınalan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanırsınız inşallah.

Yaklaşık 2 saat önce İstanbul / Metrocity'deki Teknosa ve Turkcell bayilerine gittim. Turkcell bayisine cihaz henüz gelmemişti ve en geç haftasonuna kadar geleceği bilgisini aldım. Teknosa da ise yine cihaz yoktu ancak sistemden kontrol ettirdiğimde, cihazın Gebze'deki depoya ulaştığı bilgisini aldım. En geç hafta sonuna kadar cihaz teknosa şubelerinde de olacakmış..

Bilgi için sagol dostum.
    Bakalım bu telefonu cok merak ediyorum.
    Galaxy s4 ü bekledim ama s3 den s4 e gecmeye degmeyecek gibi.
    Optimus g suan icin iyi secenek piyasadaki telefonlara gore.
    @chengineer hocam verdiğin bilgiler icin Sağol .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Haber için sağol _extreme_ Ben de akşama gezmeyi düşünüyordum teknosaları... Boşuna gitmemiş olurum.. Bu cihazı alıcam sanırım, kafaya koydum.

rica ederim kardeşim, cihazı teknosa'da inceledikten sonra beğenirsem doğubank'tan biraz daha hesaplı alıcam. Bu hafta sonu doğubank'tan fiyat alıcam, benim gibi doğubank'tan almayı düşünen arkadaşlar için ortalama satış fiyatlarını da burada paylaşırım.

quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

Bilgi için sagol dostum.
    Bakalım bu telefonu cok merak ediyorum.
    Galaxy s4 ü bekledim ama s3 den s4 e gecmeye degmeyecek gibi.
    Optimus g suan icin iyi secenek piyasadaki telefonlara gore.
    @chengineer hocam verdiğin bilgiler icin Sağol .

rica ederim dostum, SIII'den SIV'e geçmeni kesinlikle tavsiye etmem. Arayüzdeki hız farkını anlaman çok güç, ayrıca arayüz tamamiyle aynı. Bariz anlayacağın farklar oyunlardaki bekleme süresi ve özellikle de fotoğraf kalitesi olacaktır. Belki tarayıcıdaki hız da farkedilebilir ama düşük bir ihtimal tabi bu. Benim sana tavsiyem farklı arayüzlü cihazlara yönelmen yönünde. HTC, LG, Sony, Apple gibi...

Ben de sırf bu yüzden SII'den SIII'e değil de One X'e geçtim ve çok da doğru yaptığımı anladım. LG'den sadece LCD alınır başka birşey alınmaz derdim ancak Optimus G serisi ile artık LG sanki bir hareketlenme içerisine girecek gibi diye düşünüyorum. Bu yüzden One X'i satıp daha hızlı bir arayüz, daha yeni teknoloji ile daha hızlı işlemci, çok daha yüksek performanslı GPU, 2 GB RAM gibi farklar ile Optimus G'yi denemek istiyorum.Dolayısıyla yeni sözüm de şöyle oldu; LG'den telefon alacaksan Optimus G serisinin altına inmeyeceksin.

• Aynen.. © LG'den telefon alacaksan Optimus G serisinin altına inmeyeceksin.
  • Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun.
    Arkadaşlar bende geçen yıl ağustos ayından beri sürekli takip ediyorum bu teli. Ha aldım ha alacağım derken bir türlü nasip olmamıştı. Bende en sonunda Amerikadaki arkadaşım sayesinde almış bulunmaktayım. Kismetse nisan 15 gibi elimde olacak. Tek sorun pasaport olayı. Artık onuda halledeceğim inşallah.
  • Hayırlı olsun eagle2386. Bilseydim bana da aldırırdım, kaça mal oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle2386

Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun.
    Arkadaşlar bende geçen yıl ağustos ayından beri sürekli takip ediyorum bu teli. Ha aldım ha alacağım derken bir türlü nasip olmamıştı. Bende en sonunda Amerikadaki arkadaşım sayesinde almış bulunmaktayım. Kismetse nisan 15 gibi elimde olacak. Tek sorun pasaport olayı. Artık onuda halledeceğim inşallah.

AT&T mi aldınız? 2 farklı model var çünkü
  • quote:

Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Hocam imei atılıyor cihaza. Bir delilik yapıp attırdım ben kendi cihazıma. Şu anda rom yükledim versiyonu 4.2.2 imei düşmedi. Attırdığım yere de belki 10 defa imei düşmez değil mi diye sordum düşmez dediler.
    Yani alacak arkadaşlara duyurulur imei atılıyor ve s3 teki gibi rom yükledikten sonra imei düşmüyor.
    Alan ve alacak arkadaşlara hayırlı olsun pişman olmazsınız inşAllah.
    Bu arada rom çalışmaları yavaş gidiyor ama bu cihaza inşAllah çok daha güzel romlar çıkacak.
    Bendeki att versiyonu bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 4 Nisan 2013; 22:04:31 >

• teşekkürler. Size de en kısa zamanda nasip olur inşallah. Ben ebay'dan kendim yaklaşık 1.030,00 TL'ya satın aldım. Arkadaşımın adresini verdim.
    Lg Optimus G E975 modeli (ATT versiyonunu hiç begenmemiştim. Bana göre gereksiz bir model olmuş. tabi bu benim kişisel görüşümdür.)
  • cemilture arkadaş sanada hayırlı olsun. imei atma konusunda bilgilendirmen için teşekkür. Ama böyle şeyleri şimdilik es geçiyorum. Artık olmadı son çare imei attırırız.
  • Valla dostlar bundan önce Optimus 3D kullanmışdım o zamana göre fena değildi ama güncelleme konusu çok çetrefilliydi. Şimdi Iphone 4s kullanıyorum ama Android deki esnekliğin yüzde 5 lik kısmı bile yok bu telefonda o yüzden telefonu satıp ya Xperia z yada Optimus g alıyımö sonrada uzun ca bir süre telefona para vermiyim diyorum. Sanırım tercihimi Optimus dan yana kullanıcam Sony HD ekranla bundan daha kötü performans sunacaktır eminim. Bu telefonda yaklaşık 6-7 aylık bi model olmasına rağmen çok güçlü donanıma sahip olmasıyla beni cezbediyor ama güncelleme konusu inşallah forumda geçtiği gibi sıkıntısız atlatılır. Birde ben yurt dışından S3 alıpda bikaç ay sonra cihazı bozulan bi insan olarak garantili almak istiyorum yoksa şu an 1200- 1300 lira civarlarında satanalar var ama işin gerçeği o riske gireceğime ikinci el faturalı bir cihaz almayı tercih ederim. Heralde bu donanıma sahip bi cihaza Lg 5.0 güncellemesini eksik etmez değilmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaserkan

Valla dostlar bundan önce Optimus 3D kullanmışdım o zamana göre fena değildi ama güncelleme konusu çok çetrefilliydi. Şimdi Iphone 4s kullanıyorum ama Android deki esnekliğin yüzde 5 lik kısmı bile yok bu telefonda o yüzden telefonu satıp ya Xperia z yada Optimus g alıyımö sonrada uzun ca bir süre telefona para vermiyim diyorum. Sanırım tercihimi Optimus dan yana kullanıcam Sony HD ekranla bundan daha kötü performans sunacaktır eminim. Bu telefonda yaklaşık 6-7 aylık bi model olmasına rağmen çok güçlü donanıma sahip olmasıyla beni cezbediyor ama güncelleme konusu inşallah forumda geçtiği gibi sıkıntısız atlatılır. Birde ben yurt dışından S3 alıpda bikaç ay sonra cihazı bozulan bi insan olarak garantili almak istiyorum yoksa şu an 1200- 1300 lira civarlarında satanalar var ama işin gerçeği o riske gireceğime ikinci el faturalı bir cihaz almayı tercih ederim. Heralde bu donanıma sahip bi cihaza Lg 5.0 güncellemesini eksik etmez değilmi.

LG üst düzey tellerine daha sık güncelleme verme sözü verdi. Bakalım tutacak mı sözünü.

Bu arada garantiye çok takılmayın bence. Telefon elinizden düşerse garantisi geçersiz oluyor zaten :) Yani garanti dediğimiz şey, bana göre tüketiciyi korumuyor.

• quote:

teşekkürler. Size de en kısa zamanda nasip olur inşallah. Ben ebay'dan kendim yaklaşık 1.030,00 TL'ya satın aldım. Arkadaşımın adresini verdim.
    Lg Optimus G E975 modeli (ATT versiyonunu hiç begenmemiştim. Bana göre gereksiz bir model olmuş. tabi bu benim kişisel görüşümdür.)

Dostum acaba ebay alışverişinde yurtdışı adresimi yoksa Türkiye adresi mi verdin.Eğer yurtdışı adresle transfer olarak geldiyse gümrükten nasıl geçiş yapabildiniz ona göre Amerika'da arkadaşıma bende aldırmak istiyorum fakat ulaşım konusu kafama takılıyor nedense
  • teknosa internet stoklarına girmiş cihaz.mağazalarda daha yok ama 1-2 güne gelir diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

quote:

Valla dostlar bundan önce Optimus 3D kullanmışdım o zamana göre fena değildi ama güncelleme konusu çok çetrefilliydi. Şimdi Iphone 4s kullanıyorum ama Android deki esnekliğin yüzde 5 lik kısmı bile yok bu telefonda o yüzden telefonu satıp ya Xperia z yada Optimus g alıyımö sonrada uzun ca bir süre telefona para vermiyim diyorum. Sanırım tercihimi Optimus dan yana kullanıcam Sony HD ekranla bundan daha kötü performans sunacaktır eminim. Bu telefonda yaklaşık 6-7 aylık bi model olmasına rağmen çok güçlü donanıma sahip olmasıyla beni cezbediyor ama güncelleme konusu inşallah forumda geçtiği gibi sıkıntısız atlatılır. Birde ben yurt dışından S3 alıpda bikaç ay sonra cihazı bozulan bi insan olarak garantili almak istiyorum yoksa şu an 1200- 1300 lira civarlarında satanalar var ama işin gerçeği o riske gireceğime ikinci el faturalı bir cihaz almayı tercih ederim. Heralde bu donanıma sahip bi cihaza Lg 5.0 güncellemesini eksik etmez değilmi.

LG üst düzey tellerine daha sık güncelleme verme sözü verdi. Bakalım tutacak mı sözünü.

Bu arada garantiye çok takılmayın bence. Telefon elinizden düşerse garantisi geçersiz oluyor zaten :) Yani garanti dediğimiz şey, bana göre tüketiciyi korumuyor.

Dostum dogru diyosun kullanici hatalari kolay kolay garanti kapsamina girmiyo hic bi firmada ama benim s3 durup dururken calismaz hale geldi aksam normal olarak sarja taktim sabah ölü okarak aldim. Servis bakmafi bile yurt disi cihazi parasini verip bile yaptiramadim yani. Global garanti dedigim zaman bana o avrupa birligi uye ulkeleri icin gecerli falan filan dediler, neyse isde sonucda garantili olsa ben her turlu yapgirirdim makinayi ama olan oldu. Bu arada arkadaslar ben daha once optimus 920 yi guncellerken bi sorun olmusdu cihaz yuklemede takildi kaldi bende mecidiyekoydeki servise goturdum adamlar hani fatura falan diye bile sormadi o cihaz da yurt disiydi ama adamlar yapti bir gun sonra teslim etti. Lg servislerine baya bi sallamis millet ama samsung a gore bence daha iyi en azindan isimi gorduler :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

quote:

Optimus 3 d kullanicisi olarak lg nin gecen yil aralik ayinda sozunu verdigi 2012 nin 3. Ceyreginde verecegi android 4.0 guncellemesini hala beklemekte oldugumu soylemek isterim. Bu nedenle de lg nin sozune guvenilmeyecegini bir cok defa soyledim sizede soyleyip gorevimi yapayim.

• quote:

Hocam ben bu işleri yeni öğrenmeye başladım. Optimus g benim ilk android cihazım. Ama şunu öğrendim bu cihazın bootloader kilidi açılmış durumda yani cihaz geliştiricilere tamamen açık. Mesela şu anda optimus g den yazıyorum ve üzerinde android 4.2.2 rom kurulu. Romda şu an için kamera çalışmıyor ben de onun için stabil sorunsuz fakat eski versiyonlu bir rom yükleyeceğim. Fakat size şunu söyleyeyim bence bu cihazı android 5 çıkana kadar güncellemeseniz bile eksikliğini hissetmezsiniz. Çünkü cihaz zaten her türlü akıyor. Bu romu kurmadan önce android 4.0.4 att stok romu vardı cihaz yine akıyordu. Her türlü oyunu yükleyip oynadım hiç birinde kasma olmadı.
    Velhasılkelam güncellenmez diye korkmayın lg güncelleme vermese bile geliştiriciler o zamana kadar uçurur bu cihazı.

• arsenelupin arkadaş, teli buradan (Türkiye'den) ebay sitesinden Paypal ile ödeme yaparak satın aldım. Kargo adresi olarak amerikadaki arkadaşımın oturduğu adresi verdim. Arkadaşım kısa süreliğine buraya geliyor.Telefonu yanında getirecek. Başka türlü getirmek sorun zaten. Gümrükten geçmez yani.
  • Att versiyonu optimus g kullanan arkadaş lara bir sorum olacak.sanirim telefonu türkçe kullanamiyorsunuz custom rom haricinde yani stock romda( orjinal yazilimda )türkçe dil seçeneği yok bildiğim kadariyla dogrumudur.

Birde normal eurupa olan 32 gb cihazlarda kullanicaya nekadar yer ayirilmis 32 gb'tan.

• cihazı bugün antalya özdilek teknosasda gördüm.teknosa stoklarına girmiş ve mağazalara dağıtım başlamış arkadaşlar.incelemek isteyenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.