Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G Pro şu an olsaydı hemen alacaktım , yazdıklarınıza göre Temmuz deniyor. Bu tarih Ağustosa kadar sarkar rahat rahat. Zaten yaz sonu Eylül-Ekim gibi Note 3 gelir. Doğal olarak Note 3 ün özellikleri çok iyi olacağından bu sefer G Pro yu beğenmez olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Sondan başlayayım:
    1. Optimus G hali hazırda zaten 1500 e satılıyor(başarı garantili) kaynak: akakce
    2. GII yada G Pro yu bilmem fakat yazdan itibaren üst seviye telefon almak bence iyi bir fikir değil.Çünkü android 5 in ne zaman geleceği belli değil. Upgrade olayından dolayı diyorum.
    3. Benim optimus G de 10f yüklü sonsuz ekran geçiş ayarı mevcut.
    4. HTC one ın foto kaliteside çok mükemmel diyemeyiz. Optimus black te kaliteli bir lens vardı o nedenle fiyatı da uzun süre 1000 lira civarında gezdi bunu da unutmamak gerek.

1- Tabii ki araştırırsan Başarı Garantili 1500'e bulunabilir, hatta paralel ithalat 1300'e de bulunabilir. SIV de 1600'e bulunuyor ama resmi distribütör fiyatı 1.999 TL. Benim bahsettiğim LG Türkiye Garantili fiyatı 1600 seviyelerine inecek.
    2- Haziran ayı sonunda Android 4.3 güncelleştirmeleri zaten yavaş yavaş gelecek. Android 5 tabii ki farklı bir arayüzle gelebilir, ancak 2013 yazında çıkarılacak bir amiral gemi modelinin en kısa sürede Android 5'i göreceğini söyleyebiliriz. (Eğer Anroid 5 sürümü 2013 yılında tanıtılırsa). Yani illaki Android 5'li cihaz beklemenin bir anlamı yok bence, bu konuda farklı düşünüyoruz.
    3- Benim test ettiğim cihazda 10f yüklü idi ancak sonsuz geçiş özelliği mevcut değildi. Belki ana sürüm üzerine zaman zaman ufak updateler geldiğinden (sistem iyileştirmesi), 10f üzerine de böyle bir ufak update gelmiş olabilir.
    4- HTC One'ın foto kalitesi çok mükemmel olmasa da Optimus G'den iyi olduğu kesin. Dış mekan çekimlerinde zaten üstün, düşük ışıkta karşılaştırmaya bile gerek yok. Burda sorun zaten başka markaların cihazları ile olan kamera karşılaştırması değil. Optimus Black'de kaliteli lens kullanmış isen, bu kaliteli lensi neden Optimus G gibi amiral gemi bir modeline koymazsın? Sorun bence burada... Yoksa bu cihaza ekran, arayüz, stabilite, uygulama ve oyun konusunda kimse söz edemez..

quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Allah aşkına görende telefonu sırf resim çekmek için alıyorsunuz sanır benim kamera özellikli telefonlarla resim çekme gereksinimi mi şöyle bir düşündüğümde geçmişten bu güne bir elin parmaklarını geçmez ayrıca dsrl makinam var insan kusur aradığı zaman yada foto çekmeyi (ışık iso vs) bilmiyorsan dsrl makina bile rezil sonuçlar verebiliyor gerisini sen düşün bence hiçbir telefon mükemmel resim çekemez çekenlerde zaten kameraya telefon özelliği eklenen cihazlar gibi duruyor bakınız nokia 808
    kamerası iyi demiyorum tabiki ama bir kaç ayarıyla oynarsanız başarılı resimler çekmeniz mümkün gece performansı kötü gerçekten ama benim gibi senede bi kere o da deneme amaçlı foto çekenler için muhteşem bir cihaz ayrıca video çekimi gerçekten iyi hele birde eğlenceli efektlerle çok komik dakkikalar elde edebilirsiniz (gözleri burnu büyütme küçültme vs) üstelik bunu anında yapıyor sonradan değil .ayrıca ses performansı xperia z den daha iyi arkadaşımın telefonuyla daha biraz önce karşılatırdık kendisi hüsrana ugradı onun telefonunun yanında gelen kulaklıkla benim kulaklıkda denedik kutudan çıkan kulaklıklarda da lg bariz önde benim ep-630 dan daha iyi ses veriyor zaten cihazın hızına diyecek yok fiyatıda ortada eee daha ne olsun gönül rahatlığıyla alın zevkle kullanın takılmayın ona buna şuna

Herkesin ihtiyaçları farklıdır. Sizin resim çekme ihtiyacınız bir elin parmaklarını geçmeyebilir ancak ben aldığım telefonda bolca ve çok iyi resimler çekmeyi severim. Yani para vereceğim telefon gece ve gündüz iyi karelere imza atabilmeli, tamam gece dışarı çıkıp köprünün fotosunu çekeyim şunu bunu çekeyim demiyorum, geceden kastım tamamiyle düşük ışık performansıdır. Gündüz bile bir kafeye gittiğinizde ortamda her zaman düşük ışık olur ve elinizdeki telefon düşük ışıkta kötü ise o an cihazınız çöp demektir. SII, SIII, 4X HD, One X vs. bu gibi cihazlar düşük ışıkta kötü karelere imza atarlar, ancak bir Lumia 920 bir HTC One bu konuda diğerlerine göre çok iyidir. Ben de alacağım cihazda bu faktörü önemli görüyorum.

Diğer bahsettiğin konular olan; video kalitesi, kulaklık ses kalitesi gibi kriterlerde zaten Optimus G çok iyidir bunların farkındayım. Özellikle kulaklık konusunda önceki mesajlarımda bahsetmiştim; bir cep telefonu ile verilen en kaliteli kulaklıktır (HTC One ile gelen kulaklığı denemedim). Sonuç olarak elimde One X olduğundan daha kaliteli bir kamera (özellikle düşük ışık) ve akıcı oyun performansı sunacak bir cihaz arıyorum ama böyle bir cihaz maalesef yok. Optimus G düşük ışıkta HTC One kadar iyi olsaydı zaten şuan bu telefon cebimde olurdu dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

sonsuz geçiş mevcut son sürümde sen bulamadın galiba ayarı.
    benim için foto kalitesi önemli değil. zaten bence fazlası ile yeterli fotoğraf kalitesi.
    cihaz çok akıcı ve web performansı çok iyi bunlar önemli benim için.

Dediğim gibi belki ana sürüm üzerine zaman zaman ufak updateler geldiğinden (sistem iyileştirmesi), 10f üzerine de böyle bir ufak update gelmiş olabilir. Stabilite ve web tarayıcısına diyecek birşey yok.

quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

G Pro şu an olsaydı hemen alacaktım , yazdıklarınıza göre Temmuz deniyor. Bu tarih Ağustosa kadar sarkar rahat rahat. Zaten yaz sonu Eylül-Ekim gibi Note 3 gelir. Doğal olarak Note 3 ün özellikleri çok iyi olacağından bu sefer G Pro yu beğenmez olurum..

evet dediğin mantıklı dostum, Note III daha dikkat çekici özelliklerle gelirse G Pro iş yapmaz.

• resim çekme ihtiyacım elbette var bunu Nikonla hallediyorum cep telefonu ile resim cekme alışkanlığım yok denecek kadar az sebebi zaten adı üstünde cep telefonu bu çok acil durumlarda zaten her cihaz yetecek kadar resim veriyor benim karşı olduğum mercimek kadar sensör ve lenslerden full frame kalitesi beklemek çok yanlış olur düşük ışıkta hangi telefon olursa olsun dsrl kalitesine alışmış birine kesinlikle yetmeyecektir. Tabiki bazı istisnayi cihazlar yok değil özellikle bu konuda nokia cihazları bir hayli önde örneğin nokia 808 şu ana kadar çıkmış en başarılı cihaz ama onunda diğer yönlerden eksileri çok bu ayrımı iyi yapmak lazım cep telefonu mu yoksa kamera mı taşımalıyım cebimde karar tabiki gene sizinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çok ölü arkadaşlar demek ki Optimus G hiç satmadı ki bu şekilde ölü . HTC One konusu hep popülerde burası günde 1-2 mesaj anca alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 22 Mayıs 2013; 19:08:32 >
  • Biz bize yazışıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Biz bize yazışıyoruz

bizde bide turkselden kazandık
  • sorunsuz telefon demekki ama alan fazla yok sanırım
  • quote:

Konu çok ölü arkadaşlar demek ki Optimus G hiç satmadı ki bu şekilde ölü . HTC One konusu hep popülerde burası günde 1-2 mesaj anca alıyor

olsun öyle herkesin elinde olmasın zaten şu ara herkesin elimde s3 var mesela kızılay dağıttı sanırsın çoluğuydu cocuğuydu herkeste öyle ele ayağı düşceğine varsın sende bende olsun sadece millet ön yargılı lg ye o yüzden kimse ne kaçırdığının farkına varamıyor

• quote:

Konu çok ölü arkadaşlar demek ki Optimus G hiç satmadı ki bu şekilde ölü . HTC One konusu hep popülerde burası günde 1-2 mesaj anca alıyor

Optimus G'nin Turkcell tarafındaki satışları çok iyi, ancak teknosa tarafında satışlar oldukça düşük. Bunun nedeni bence LG'ye olan önyargıdır. Adam teknosa'ya gidip 1800 TL LG markasına vereceğine, 100 lira ekleyip Sony yada 200 lira ekleyip SIV & One alıyorlar. Fiyatlar aşağılara inerse satışlar yükselir diye düşünüyorum. Tabi LG Türkiye Optimus G Pro'yu piyasaya sürene kadar, Optimus G'yi yüksek fiyattan satabildiğime satayım düşüncesinde sanırım. Optimus G Pro geldikten sonra da Teknosa'da 2000 olur, Optimus G'de 1600 olur. Sonra tüketici gelir teknosa'ya vayy 2000 TL'ye LG var süper telefon yapmışlar, demek ki bu adamlarda iyi telefonlar yapıyorlar ama neredeyse aynı özelliklerde daha ufak bir telefon daha yapmış adamlar o da 1500-1600 TL... G Pro, SIV, One'a 2000 TL vereceğime 400-500 TL az vereyim Optimus G'yi alayım diyenlerin sayısı arttığında bu konu az da olsa hareketlenir diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: volkaneker19

sorunsuz telefon demekki ama alan fazla yok sanırım

rakiplerine bakınca (SIV, One, Xperia Z) ve bu cihazları alan arkadaşların yazılanlarını okuyunca evet bu sınıfta minimum soruna sahip telefonun Optimus G olduğu bir gerçek. Herkeste de olmasın zaten dostum, elini sallasan Samsung & IPhone'lara çarpıyor.

HTC yada LG alırsan durum farklı

quote:

Orijinalden alıntı: cemus

öyle herkesin elinde olmasın zaten şu ara herkesin elimde s3 var mesela kızılay dağıttı sanırsın çoluğuydu cocuğuydu herkeste öyle ele ayağı düşceğine varsın sende bende olsun sadece millet ön yargılı lg ye o yüzden kimse ne kaçırdığının farkına varamıyor

kesinlikle katılıyorum.

• Lg samsungtan kalite bakımından öndedir dizayn olarak da samsungdan daha iyi tasarımlı cihazlar yapıyor samsung un bütün telefonları aynı görünüşe sahiptir sadece boyut farklıdır inanmazsanız gidin teknoliji mağazalarına bakın yan yana koyun söylediklerime katılacaksınız lg mi samsung mu deseniz ben lg derim

• Lg samsungtan kalite bakımından öndedir dizayn olarak da samsungdan daha iyi tasarımlı cihazlar yapıyor samsung un bütün telefonları aynı görünüşe sahiptir sadece boyut farklıdır inanmazsanız gidin teknoliji mağazalarına bakın yan yana koyun söylediklerime katılacaksınız lg mi samsung mu deseniz ben lg derim

• Arkadaşlar merhaba,

Optimus G E975 var bende cihazın üstü kamera bölümü ısnıyor normal menülerde gezerken cihazı ekranını sağ taraftan kapatırsam ısınma 5-10 sn sonra gidiyor bu normalmidir sizde varmı?

Birde gmail ve diğer e-postalarımı tek bir yerden göremiyormuyum?

Kullanılabilecek güzel uygulamalar varmı paylaşabilirmisiniz?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeri7

Arkadaşlar merhaba,

Optimus G E975 var bende cihazın üstü kamera bölümü ısnıyor normal menülerde gezerken cihazı ekranını sağ taraftan kapatırsam ısınma 5-10 sn sonra gidiyor bu normalmidir sizde varmı?

Birde gmail ve diğer e-postalarımı tek bir yerden göremiyormuyum?

Kullanılabilecek güzel uygulamalar varmı paylaşabilirmisiniz?

Teşekkürler

ön alt paneldeki home tuşuna basılı tutarak çalışan programların listesini buraya yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _extreme_

1- Tabii ki araştırırsan Başarı Garantili 1500'e bulunabilir, hatta paralel ithalat 1300'e de bulunabilir. SIV de 1600'e bulunuyor ama resmi distribütör fiyatı 1.999 TL. Benim bahsettiğim LG Türkiye Garantili fiyatı 1600 seviyelerine inecek.

Başarı garantili diye birşey yok... Başarı satıcı konumunda garantiyi LG Türkiye veriyor... Ben alırken direkt Başarı'yı arayıp sormuştum bunu... Yani Başarı ürünleri LG garantili... Ben n11.com'dan almıştım 1639 liraya, puandı indirimdi çekti derken epey uyguna geldi... Üstelik 5 Nisan'da almıştım...
  • Merhaba,

İlgin için teşekkürler ne yazıkki uygulamaları kapatmıştım telefonu bugün aldım. İlk açışımda böyle bir sorun oldu.
    Şimdi uygulama yükledim, dünya kadar çalıştırdım şimdi ısınmıyor.

En sonunda sim kart'ın içerisinde takılı değildi. Sim kart taktıktan sonra tekrar bir dünya şey yaptım ısınmadı.
    Sim kart'mı arıyordu acaba bilmiyorum.

Son olarak uzun normalde pahalı telefon kullanmayan biriyim ama bir süre bunu kullanacağım.
    Hor kullanırım ve çok dikkatsizim bu sebeple kılıf almak istiyorum.

Kılıf satan sitelerin hepsi güvenirlikten biraz uzak ama pdateknoloji'de ürünü beğendim.
    Bu kılıf iyimidir sizin öneriniz varmı?

Şimdiden ilginize, Teşekkürler

http://www.pdateknoloji.com/LG-Optimus-G-E975-Yan-Model-Kapakli-Deri-Kilif-Beyaz_42980.html#0
    http://www.kilifworld.com/index.php?route=product/product&product_id=2600
    https://www.kilifvekapak.com/product/diger/lg-e975-optimus-g-beyaz-ultra-ince-moshi-kapak/
    http://www.yenicarsim.com/lg-optimus-g-e975-kilif-sline-silikon-tpu-3ekran/kilif-aski-kapak/id/1975680/

• bu turkcell kampanyasından ne kadara aldınız telefonu ? Birde telefon 1200 lira civarlarına düşer mi ? Optimus 4xhd gibi bir anda fiyatlar düşse süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

bu turkcell kampanyasından ne kadara aldınız telefonu ? Birde telefon 1200 lira civarlarına düşer mi ? Optimus 4xhd gibi bir anda fiyatlar düşse süper olacak

turkcell kampanyası derken profesyoneller kulübünün kampanyasından bahsediyorsanız 1 TL ye aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

quote:

bu turkcell kampanyasından ne kadara aldınız telefonu ? Birde telefon 1200 lira civarlarına düşer mi ? Optimus 4xhd gibi bir anda fiyatlar düşse süper olacak

turkcell kampanyası derken profesyoneller kulübünün kampanyasından bahsediyorsanız 1 TL ye aldık

0.01 liraya aldık biz
  • Cihazı sallayınca içinden ses gelen var mı? Benim cihazdan geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

quote:

Hocam ben inanmamistim keske deneseydim sansini

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.