Bildirim
★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (37. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zerogap teknolojisini ilk kullanan smartphone imiş :) Optimus G
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetferhat -- 16 Mayıs 2013; 14:28:44 > -
Anlatmakla bitmez telefon çok seri, kasası çok şık ve sağlam, boyutları tam istediğim gibi ideal tek elle rahat rahat kullanılabilecek bir telefon dahasıda bilinen şeyler zaten :D -
quote:
Orijinalden alıntı: faziloglu
Anlatmakla bitmez telefon çok seri, kasası çok şık ve sağlam, boyutları tam istediğim gibi ideal tek elle rahat rahat kullanılabilecek bir telefon dahasıda bilinen şeyler zaten :D
tam istediğim gibi bir telefon.
kulaklıkları çok kaliteli. kasası çok şık.
arkadaşın dediği gibi gayet akıcı veri seri bir telefon.
real reacin 3 tam anlamıyla yağ gibi akıyor. en ufak bir kasma yok.
ayrıca ekranda sanal tuş olmaması çok güzel. ekran tamamen sizin.
note 2 deki web performansı gibi internet tarayıcısı. çok akıcı. ve daha bir çok özellik.
bence piyasada en alınası telefonlardan biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 17 Mayıs 2013; 9:24:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LaT1F
quote:
Orijinalden alıntı: faziloglu
Anlatmakla bitmez telefon çok seri, kasası çok şık ve sağlam, boyutları tam istediğim gibi ideal tek elle rahat rahat kullanılabilecek bir telefon dahasıda bilinen şeyler zaten :D
tam istediğim gibi bir telefon.
kulaklıkları çok kaliteli. kasası çok şık.
arkadaşın dediği gibi gayet akıcı veri seri bir telefon.
real reacin 3 tam anlamıyla yağ gibi akıyor. en ufak bir kasma yok.
ayrıca ekranda sanal tuş olmaması çok güzel. ekran tamamen sizin.
note 2 deki web performansı gibi internet tarayıcısı. çok akıcı. ve daha bir çok özellik.
bence piyasada en alınası telefonlardan biri.
Sen benden daha güzel dile getirmişsin :D
-
Arkadaşlar telefonum yeni geldi hızına diyecek birşey yok zaten hızlı olması Allah'ın emri de ben kulaklığını merak ediyordum.Şimdilik benim creative ep630 dan iyi orası kesin.Keşke üzerinde koca koca lg yazmasaydı. -
quote:
Orijinalden alıntı: George Jetson
Arkadaşlar telefonum yeni geldi hızına diyecek birşey yok zaten hızlı olması Allah'ın emri de ben kulaklığını merak ediyordum.Şimdilik benim creative ep630 dan iyi orası kesin.Keşke üzerinde koca koca lg yazmasaydı.
O kadar da olsun be arkadaşım,adamlar canavar gibi alet yapmış,bırakta logosu varsın büyük olsun :) -
Kamera performansını hiç beğenmedim iç mekanda benim eski optimus black telefonum daha iyi sonuç veriyor. -
-
Kilit tuşunu kullanmadan kilidi nasıl açıp kapayabiliriz? -
quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
Kilit tuşunu kullanmadan kilidi nasıl açıp kapayabiliriz?
kilit tuşu derken bi tuşa basmadan nasıl kilit açılabilir ki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: George Jetson
quote:
kilit tuşu derken bi tuşa basmadan nasıl kilit açılabilir ki ?
Mesela Nokialarda olduğu gibi ekrana çift tıklayarak -
quote:
yok öyle birşey malesef. -
http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=LG+optimus+G+E975
Turkcell'den telefon kazananlar sahibinden.com'da peşpeşe sıralanmışlar :) 1200TL en düşük fiyat.
Kardeşim iyiki değerinden düşük satmak yerine kullanmayı tercih etmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 18 Mayıs 2013; 14:17:39 > -
Arkadaşlar bende bugün bu cihazı kullanmaya başladım gerçekten müthiş bir telefon
Yalniz kullakliklar cop.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 18 Mayıs 2013; 22:19:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ugoss
Arkadaşlar bende bugün bu cihazı kullanmaya başladım gerçekten müthiş bir telefon
Yalniz kullakliklar cop.
hayırlı olsun
yalnız kulaklığa çöp demişsiniz bence çok abartmışsınız.bir çok kulaklığa göre iyi bir kulaklık.çok üst seviye kulaklıklar kullanıyorsanız bilemem ama bedava kutu içinden çıkan bir kulaklık için gayet başarılı. -
Kulaklıklar bence cok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cgty89
quote:
Yalniz kullakliklar cop.
hayırlı olsun
yalnız kulaklığa çöp demişsiniz bence çok abartmışsınız.bir çok kulaklığa göre iyi bir kulaklık.çok üst seviye kulaklıklar kullanıyorsanız bilemem ama bedava kutu içinden çıkan bir kulaklık için gayet başarılı.
hocam iphone 5 in kulaklığı ile denedim aradaki farkı görmeniz lazım, bir kere lg de bass denilen bir şey yok, ama poweramp ile iyi sonuçlar elde edilir sanırım, malzeme kalitesi olarak da lg nin bu kadar kötü olacağını tahmin etmezdim.
-
Bence kulaklıklar güzel prof müzik dinleyicisi değilim ama bası ayarladınmı veriyor seste cızıdama falanda yok kulaklığı kulağa iyi oturtursanız çok hoş bence. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cgty89
quote:
Yalniz kullakliklar cop.
hayırlı olsun
yalnız kulaklığa çöp demişsiniz bence çok abartmışsınız.bir çok kulaklığa göre iyi bir kulaklık.çok üst seviye kulaklıklar kullanıyorsanız bilemem ama bedava kutu içinden çıkan bir kulaklık için gayet başarılı.
hocam iphone 5 in kulaklığı ile denedim aradaki farkı görmeniz lazım, bir kere lg de bass denilen bir şey yok, ama poweramp ile iyi sonuçlar elde edilir sanırım, malzeme kalitesi olarak da lg nin bu kadar kötü olacağını tahmin etmezdim.
Malzeme kalitesinde nevar hocam.
Taş gibi telefon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X