Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LGOptimusG

Arkadaşlar Turkcell Telefonumu daha kargolamamıştır bile çarşambadan önce gelmez beni izlemeye devam edin :) Tekrar tekliflerimle gelicem buraya

tam olarak nasıl kazanılıyor kampanya hakkında bilgi verebilir misiniz? konu kirlenmesin pm atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

quote:

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Turkcell Optimus G dağıttı, Ben de kazanan talihlilerdenim.
    Acaba hiç ellemeden satsam mı diye düşünmekteyim fikrinizi almak için yazıyorum.
    Bildiğiniz üzere Teknosa ve Turkcell de satış fiyatı 1800 Tl , turkcellde tükendi sanırım şu an.
    Resmi Distribütor başka var mı bilmiyorum
    HepsiBurada.com ve benzeri sitelerde fiyatı 1550, 1600 gibi görmek mümkün ancak hepsi ithalatçı garantili. Yani paralel ithalat ve yurtdışı garantili.
    Herhangi bir arıza durumunda sıkıntıya düşmek istemeyenler için Kutusuna bile dokunmadan resmi garantili ürünü 1600 e bırakabilirim.
    Ankaradayım.

Merhaba, 1200 TL ye nakit alırım hocam.
    Iletişim pm.

1200 bence verilecek en iyi fiyat.

katılıyorum. o da şuan için, 1 aya kalmaz fiyatın kendi 1300-1400 seviyesine iner, büyük abilerinin bile fiyatı düşecek çünkü

Düşüş tüm cihazlar için geçerli mesela şu an S4 bile sıfır 1300 e bulunabiliyor.TR garantili ise 1400 e kadar var piyasada.

Htc one ve s4 aldım kullandım sattım.

Ben bu cihazın en çok arayüzünü sevdim.

• Arkadaşlar bulmuşlar 1600 liraya başarı vs garantili, haklısınız tebrik ettim, hatalıymışım.
    Ozaman 1500 gibi bi fiyat düşünebilirim ama 1200 bu telefonu öldürmek olur :) Kendim kullanırım daha iyi.
    Açıkçası bana 2 tane s3 mini lazım eğer satarsam onu alıcam, 600 lira gibi fiyatlara parelel ithalat var ancak ben resmi dist. garantili olmasını istiyorum ve size de bunu tavsiye ediyor verdiğim fiyatı anlamanızı bekliyorum.
    En basitinden ölü pixel çıksa ,sarj ve kulaklı takılıyken dokunmatiğinizde titreme çıksa, pilinizde sorun çıksa çok başınız ağırır...
    S3mini tekliflerinize ve yorumlarınıza açığım . ama lütfen daha gerçekçi olalım :)
  • quote:

Arkadaşlar bulmuşlar 1600 liraya başarı vs garantili, haklısınız tebrik ettim, hatalıymışım.
    Ozaman 1500 gibi bi fiyat düşünebilirim ama 1200 bu telefonu öldürmek olur :) Kendim kullanırım daha iyi.
    Açıkçası bana 2 tane s3 mini lazım eğer satarsam onu alıcam, 600 lira gibi fiyatlara parelel ithalat var ancak ben resmi dist. garantili olmasını istiyorum ve size de bunu tavsiye ediyor verdiğim fiyatı anlamanızı bekliyorum.
    En basitinden ölü pixel çıksa ,sarj ve kulaklı takılıyken dokunmatiğinizde titreme çıksa, pilinizde sorun çıksa çok başınız ağırır...
    S3mini tekliflerinize ve yorumlarınıza açığım . ama lütfen daha gerçekçi olalım :)

1599 tl ye bol taksit ve puan varken 1500 tl fiyatın fazla.
    1200 tl veren arkadaş bence en iyi fiyatı vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 13 Mayıs 2013; 10:24:28 >

• Siz puan muan derken 1300 e zar zor ithalatını bulabilirken benden resmi olanı 1200 e bırakmamı mı istiyorsun.
    Zaten arkadaşın telefonları satın alma nedeni belli , satışını kendi yapıp yüksek kar elde etmek.
    En kötü sahibinden vs gibi sitelere ilan verir, 1200 e bırakmaktansa kendim kullanırım dostum...
    @LaT1F
  • quote:

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

Arkadaşlar son fiyat, kargo dahil 50TL ikisi birden. Elimde bırakmayın ürünleri :) Özellikle Bumper case telefonu çok daha şık gösteriyor. Kapaklı kılıf zaten 10 numara. Her ikisini de arkadaşlarım çok beğenmişlerdi. Kısmet kimeyse alsın artık :)

dostum üstüme gelme, böyle devam edersen daha telefonu almadan alıcam bunları senden

HTC ve Samsung önümüzdeki yıla kadar amiral gemi modeli çıkarmayacağından, 30 Mayıs'taki Optimus G II lansmanını bekliyorum. G II'nin özellikleri ve boyut & ağırlık değerleri beklediğim gibi çıkarsa G II alırım, çıkmazsa haziran'ın ilk haftası Optimus G alıcam. Tabi bu iki haftalık periyotta kılıfları satmazsan kesin senden alırım, yani rahat ol büyük ihtimal elinde kalmaz o ürünler

Ayrıca arkadaşlar, c.tesi günü Capitol Turkcell ve Teknosa mağazalarında SIV, One ve G modellerini uzun uzun inceleme fırsatım oldu. Optimus G'yi daha öncede birkaç teknosa mağazasında incelemiştim ve birkaç olumsuz yanından bahsetmiştim. Ancak Teknosa mağazalarında incelediğim tüm cihazlarda 10 b yazılımı vardı. C.tesi günü Turkcell mağazasında incelediğim modelde ise 10d yazılımı mevcuttu ve benim için önemli olan anasayfada sonsuz geçiş problemini yeni yazılımla birlikte (10d) tamamen giderilmiş. Artık anasayfada sonsuz geçiş özelliği mevcut. Ayrıca gözlemlediğim gelişmelerden bazıları da mesaj ve kamera kısmında oldu. 10d yazılımı ile birlikte mesaj ekranına giriş süresi azaltılmış ve kamera ikonuna dokunduğunuzda, kamera 10b yazılımına göre çok daha kısa sürede aktif oluyor.

Teknosa ve Turkcell mağazalarındaki yazılım ekranlarının fotolarını çektim, paylaşayım..

Teknosa (10b)

Turkcell (10d)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 13 Mayıs 2013; 11:09:19 >

• quote:

Siz puan muan derken 1300 e zar zor ithalatını bulabilirken benden resmi olanı 1200 e bırakmamı mı istiyorsun.
    Zaten arkadaşın telefonları satın alma nedeni belli , satışını kendi yapıp yüksek kar elde etmek.
    En kötü sahibinden vs gibi sitelere ilan verir, 1200 e bırakmaktansa kendim kullanırım dostum...
    @LaT1F

resmi olanı 1599 tl puanlar ve taksitle daha da avantajlı olur. senin fiyatın bir cazibesi yok.
    sen sitelerde 1500 tl ye satışa çıkar bakalım.
    zeten senin gibi 25-30 kişi daha satmak isteyecek kazandığı telefonu.

Kliksa Lg türkiye garantili 1599 TL
    http://www.n11.com/lg-e...killi-telefon-P13240843

ereyon Lg türkiye garantili 1567 TL
    http://www.ereyon.com.t...q2rbXjbcCFUhZ3godZnYAmg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 13 Mayıs 2013; 11:29:27 >

• Ben ikisini de satın almak istiyorum. İletişim bilgilerinizi gönderirseniz hemen iritibata geçebilirim.
  • arkadaşlar bu telefona gelen küçük güncellemelerde telefondaki veriler siliniyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

arkadaşlar bu telefona gelen küçük güncellemelerde telefondaki veriler siliniyormu

hayır silinmez dostum..

Bu arada fotoğraf (gündüz & makro) ve video örnekleri bekliyoruz ama gelen giden yok, paylaşım üst seviyede maşallah
  • kılıflar satılmıştır :)
  • quote:

kılıflar satılmıştır :)

rica ederim
  • Türkiye'da satılan modelde bildirim ışığı sadece ön kameranın yanında mı ya da diğeri gibi güç tuşu ışığı da yanabiliyor mu?
  • Benim anlamadığım bir şey var LG bu telefona güncelleme sözü vermedi mi? Nerede 4.2.2? Daha betası bile gözükmüyor.

Edit: Bu arada 4.2.2 olması için güncellemenin V10 ile değil V11 ile başlaması lazım.

Edit2: Ayrıca türkiye için son yazılım V10f gözüküyor V10d değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 14 Mayıs 2013; 18:23:13 >
  • http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/LG-LG-Optimus-G/1006296/67107.html

Türkcell web sitesindeki bilgide "Görüntülü Konuşma" yok gibi göstermiş. Zannederim yanlış bilgidir değil mi, bu telefonda (E973) görüntülü konuşma olmadığını düşünemiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/LG-LG-Optimus-G/1006296/67107.html

Türkcell web sitesindeki bilgide "Görüntülü Konuşma" yok gibi göstermiş. Zannederim yanlış bilgidir değil mi, bu telefonda (E973) görüntülü konuşma olmadığını düşünemiyorum?

e975 te yanlış hatırlamıyorsam vardı, zaten süs diye koyacak değiller ya ön kamerayı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Benim anlamadığım bir şey var LG bu telefona güncelleme sözü vermedi mi? Nerede 4.2.2? Daha betası bile gözükmüyor.

Edit: Bu arada 4.2.2 olması için güncellemenin V10 ile değil V11 ile başlaması lazım.

Edit2: Ayrıca türkiye için son yazılım V10f gözüküyor V10d değil.

4.2.1 ile 4.2.2 arasında ne fark olacağını umuyorsunuz?

bence birşey değişmeyecek. ha tabii 5.0 çıkar da güncelleme gecikirse, telim olmadığı halde ben de sizinle söverim :))
  • Turkcell Mağaza kampanyasından telefonumuz geldi. Yazılım olarak 10b çıkıyor, 10f'ye güncelledik.

• 2 hafta kullanıcam demiştim iki haftayı geçti hala kullanıyorum bayağıda memnunum bi video çektim onu paylaşayım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faziloglu -- 16 Mayıs 2013; 13:13:33 >
  • Arkadaşlar optimus telefonunuzda çizilme olmasını istemiyorsanız kesinlikle Amerikan üretimi IPG öneririm
    http://www.reyonburada.com/urun/ipg-lg-optimus-l9-tam-koruyucu-film-gorunmez.aspx
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.