Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim bir yarışmadan LG Optimus G E973 kazandı. Kendisi şu an Samsung Galaxy Ace2 kullanıyor. Benim Note2, diğer kardeşimin S3 telefonu var.

Yani biraz fazla Samsung kullanıcısı olduğumuzdan ilk olarak telefonu satıp Samsung model (mesela Note2) almayı düşünmüştük. Ancak bu başlığı biraz inceledim, internetten de biraz araştırma yapınca iyi bir telefon olduğunu düşünmeye başladım. Anladığım kadarıyla Samsung kadar düzenli güncelleme yapan bir firma değil LG, şarj dayanma süresi de bir Note2, hatta S3 gibi değil, ama kullanırsak yine de pişman olmayız gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 11 Mayıs 2013; 11:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Kardeşim bir yarışmadan LG Optimus G E973 kazandı. Kendisi şu an Samsung Galaxy Ace2 kullanıyor. Benim Note2, diğer kardeşimin S3 telefonu var.

Yani biraz fazla Samsung kullanıcısı olduğumuzdan ilk olarak telefonu satıp Samsung model (mesela Note2) almayı düşünmüştük. Ancak bu başlığı biraz inceledim, internetten de biraz araştırma yapınca iyi bir telefon olduğunu düşünmeye başladım. Anladığım kadarıyla Samsung kadar düzenli güncelleme yapan bir firma değil LG, şarj dayanma süresi de bir Note2, hatta S3 gibi değil, ama kullanırsak yine de pişman olmayız gibi geliyor bana.

şarj bir note 2 olmayabilir, ama s3 ile kıyaslamayalım :)

yukarıda ne şekilde kullanınca ne kadar dayandığını yazdım :)
  • Teknosadan aldığım telefonda 3 adet ölü piksel çıkmıştı servise yollamıştım. Bugün itibariyle lg servisinden msg geldi değişim olacak yeni cihaz bekleniyor diye. Servis direk lg servisinden istenip yollanacakmış teknosa dan değişim yapamıyormuşuz. Hani internet üzerinden telefon alacaklar haricinde gidip mağazadan alacaksanız telefonu kredi kartını vermeden telefonu alın açın abi. Açılış ekranı zaten siyah bir süre bekleyin ekrana bir bakın en azından. Benim gibi evde incelemeye kalkarsanız böyle 10 gün servis onayı + 2 hafta da telefon için beklersiniz. Forumdaşlarıma bu yaşadığım tecrubeyi aktarayım dedim en azından alacaklar bunlara dikkat etsin. Sadece Lg için değil tüm elektronik cihazlar için geçerli olan bir konu bu biliyorsunuz tamamiyle şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

Teknosadan aldığım telefonda 3 adet ölü piksel çıkmıştı servise yollamıştım. Bugün itibariyle lg servisinden msg geldi değişim olacak yeni cihaz bekleniyor diye. Servis direk lg servisinden istenip yollanacakmış teknosa dan değişim yapamıyormuşuz. Hani internet üzerinden telefon alacaklar haricinde gidip mağazadan alacaksanız telefonu kredi kartını vermeden telefonu alın açın abi. Açılış ekranı zaten siyah bir süre bekleyin ekrana bir bakın en azından. Benim gibi evde incelemeye kalkarsanız böyle 10 gün servis onayı + 2 hafta da telefon için beklersiniz. Forumdaşlarıma bu yaşadığım tecrubeyi aktarayım dedim en azından alacaklar bunlara dikkat etsin. Sadece Lg için değil tüm elektronik cihazlar için geçerli olan bir konu bu biliyorsunuz tamamiyle şans işi.

izin vermiyorlar ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

Teknosadan aldığım telefonda 3 adet ölü piksel çıkmıştı servise yollamıştım. Bugün itibariyle lg servisinden msg geldi değişim olacak yeni cihaz bekleniyor diye. Servis direk lg servisinden istenip yollanacakmış teknosa dan değişim yapamıyormuşuz. Hani internet üzerinden telefon alacaklar haricinde gidip mağazadan alacaksanız telefonu kredi kartını vermeden telefonu alın açın abi. Açılış ekranı zaten siyah bir süre bekleyin ekrana bir bakın en azından. Benim gibi evde incelemeye kalkarsanız böyle 10 gün servis onayı + 2 hafta da telefon için beklersiniz. Forumdaşlarıma bu yaşadığım tecrubeyi aktarayım dedim en azından alacaklar bunlara dikkat etsin. Sadece Lg için değil tüm elektronik cihazlar için geçerli olan bir konu bu biliyorsunuz tamamiyle şans işi.

izin vermiyorlar ki...

Mantiken izin vermemeleride normal.ben cok gordum kasadan limiti yetmeyip donen son anda vazgecen.sonradan o acik kutu depoya gidip baska bir musteri geldiginde alirmi??
    Cihazi satin alir almaz hemen orda deneyin,denetin.bir sikinti varsa zaten gerekli islem yaptirilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar cihazi aldiktan sonra ilk guncellemeyi nasil yaptinz cihaz guncelleme var diyor ama telefon uzerinden indirip kuramiyorum illaki wifi baglantisi istiyor neden boyle anlamadim yokmu bir cozumu

• quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Kardeşim bir yarışmadan LG Optimus G E973 kazandı. Kendisi şu an Samsung Galaxy Ace2 kullanıyor. Benim Note2, diğer kardeşimin S3 telefonu var.

nerden hediye kazandı? Ah bize düşmez ki hediyelerden

• quote:

Orijinalden alıntı: melih9478

nerden hediye kazandı? Ah bize düşmez ki hediyelerden

http://forum.donanimhaber.com/m_74969592/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Beyler bu kılıftan arıyorum nereden bulabilirim

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.gocellular.ca/images/products/lg3006.jpg&imgrefurl=http://www.gocellular.ca/?item%3Dlg3006&h=600&w=503&sz=30&tbnid=kHTFEY6P0AUK7M:&tbnh=90&tbnw=75&prev=/search%3Fq%3DLG%2BMobile%2BCCF140AGCABK%2BFolio%2BCase%2BOptimus%2BG%2BBlack%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=LG+Mobile+CCF140AGCABK+Folio+Case+Optimus+G+Black&usg=__g9ThtVitM_VY9IbaVTJsKLA6ai4=&docid=VKbKGLtRgFSkuM&sa=X&ei=v4-MUda2G8zgtQbapoHwCg&ved=0CEIQ9QEwAw&dur=39

Türkiye'de yok, bende var 1,5 hafta anca kullanılmış durumda. Satacam aslında ama telefondan ya bir daha alırsam diye satamadım bir türlü. Kore'den alman lazım.

Alıntıları Göster
     ★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

Arkadaşlar son fiyat, kargo dahil 50TL ikisi birden. Elimde bırakmayın ürünleri :) Özellikle Bumper case telefonu çok daha şık gösteriyor. Kapaklı kılıf zaten 10 numara. Her ikisini de arkadaşlarım çok beğenmişlerdi. Kısmet kimeyse alsın artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 12 Mayıs 2013; 1:12:00 >

• Arkadaşlar bildiğiniz üzere Turkcell Optimus G dağıttı, Ben de kazanan talihlilerdenim.
    Acaba hiç ellemeden satsam mı diye düşünmekteyim fikrinizi almak için yazıyorum.
    Bildiğiniz üzere Teknosa ve Turkcell de satış fiyatı 1800 Tl , turkcellde tükendi sanırım şu an.
    Resmi Distribütor başka var mı bilmiyorum
    HepsiBurada.com ve benzeri sitelerde fiyatı 1550, 1600 gibi görmek mümkün ancak hepsi ithalatçı garantili. Yani paralel ithalat ve yurtdışı garantili.
    Herhangi bir arıza durumunda sıkıntıya düşmek istemeyenler için Kutusuna bile dokunmadan resmi garantili ürünü 1600 e bırakabilirim.
    Ankaradayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGOptimusG

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Turkcell Optimus G dağıttı, Ben de kazanan talihlilerdenim.
    Acaba hiç ellemeden satsam mı diye düşünmekteyim fikrinizi almak için yazıyorum.
    Bildiğiniz üzere Teknosa ve Turkcell de satış fiyatı 1800 Tl , turkcellde tükendi sanırım şu an.
    HepsiBurada.com ve benzeri sitelerde fiyatı 1550, 1600 gibi görmek mümkün ancak hepsi ithalatçı garantili. Yani paralel ithalat ve yurtdışı garantili.
    Herhangi bir arıza durumunda sıkıntıya düşmek istemeyenler için Kutusuna bile dokunmadan resmi garantili ürünü 1600 e bırakabilirim.
    Ankaradayım.

Bu fiyata satmanız çok çok zor. Çünkü insanlar taksitten ve kredi kartı puanlarından yararlanıyorlar.

• quote:

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Turkcell Optimus G dağıttı, Ben de kazanan talihlilerdenim.
    Ankaradayım.

burdaki arkadaşlar paralel de olsa 1200tl civarında aldılar. Zaten 1550ye distrübütör var taksit imkanı. Siz 1500ün altına anca satarsınız. Bir de modeli P973 mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: melih9478

quote:

Ankaradayım.

burdaki arkadaşlar paralel de olsa 1200tl civarında aldılar. Zaten 1550ye distrübütör var taksit imkanı. Siz 1500ün altına anca satarsınız. Bir de modeli P973 mü?

Ben araştırdım 1550 ye dist. garantili bulamadım link paylaşırmısınız

E975 olarak biliyorum turkell mağazadan kaldırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGOptimusG -- 12 Mayıs 2013; 19:51:57 >

• Arkadaşlar Taksitli almış gibi olmak isteyen veya kredi kartıyla almış, avantajlardan yararlanmımş gibi olmak isteyenleri için FIRSAT

2 TANE sağlam yerden alınmış RESMİ GARANTİLİ S3 MİNİ ile takas yapabilirim.Ancak telefon daha elimize geçmedi bile.
    Ve takas esnasında Genpadan onaylatmak veya Mağazadan birlikte almak gibi güvenilir yöntemler düşünüyorum
    ÇArşamba gününe kadar yokum tekrar görüşmek üzere :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGOptimusG -- 12 Mayıs 2013; 21:38:56 >
  • Bu arada y,içi cihazını satmak isteyen varsa pm göndersin arkadaşlar.

Ben de At&t e970 modeli var.Hafıza sorunu olan varsa 16+64 bende ki model.
    Takas ta yapabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

quote:

Ankaradayım.

Merhaba, 1200 TL ye nakit alırım hocam.
    Iletişim pm.

Güzel teklif. Ben 1000lira verebilirim ancak

• Arkadaşlar Turkcell Telefonumu daha kargolamamıştır bile çarşambadan önce gelmez beni izlemeye devam edin :) Tekrar tekliflerimle gelicem buraya
  • quote:

Ankaradayım.

Kliksa Lg türkiye garantili 1599 TL
    http://www.n11.com/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon-P13240843

ereyon Lg türkiye garantili 1567 TL
    http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-e975-optimus-g.aspx?gclid=CKmq2rbXjbcCFUhZ3godZnYAmg

senin 1600 fiyatın fazla. zeten birkaç hafta içinde 1300 ü görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 12 Mayıs 2013; 22:08:24 >

• quote:

quote:

Ankaradayım.

Iletişim pm.

1200 bence verilecek en iyi fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

quote:

Ankaradayım.

Iletişim pm.

1200 bence verilecek en iyi fiyat.

katılıyorum. o da şuan için, 1 aya kalmaz fiyatın kendi 1300-1400 seviyesine iner, büyük abilerinin bile fiyatı düşecek çünkü

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.