Merhaba Arkadaşlar. Ben Konuda Yeniyim. ! TELEFON BİLGİMDE HİÇ YOKTUR. Güncelleme Takıntım Asla Yoktur. Önemli olan: KAMERA-KALİTESİ VİDEO-KALİTESİ OYUN-KALİTESİ DONANIM KALİTESİ KULLANIM-KALİTESİ VB... EN-AZ 2 YIL KULLANA BİLECEĞİM BİR TELEFON GEREK. BU LG LER ARASINDA EN İYİ TELEFON HANGİSİDİR. (TELEFONU BÜYÜK SEVERİM.) VEYA BU FİYATLARDA BUNLARDAN DAHA İYİ TELEFON var MI ? 4 SAATİR DİĞER KONULARDA BEKLİYORUM. CEVAP YOK... acil cevap !!
__EvilNight__ _ kullanıcısına yanıt Şu inceleme videosunu izle. Az çok fikir verecektir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 16 Kasım 2013; 15:59:17 >
ikiside çok güzel telefonlar ancak sen kıyaslamasını bir göre, ondan sonra kararını ver derim. http://hadikiyasla.com/komper/1/36,119/lg-optimus-g-e975--vs-lg-nexus-4-e960-/ iki telefonu da daha önce kullanmadığım için bu kadar yardım edebildim, kusura bakmayasın..
Optimus G'nin kamera harici nexusa göre bir artısı yok. İki sene ihtiyacınızı karşılayıp daha performanslı çalışacak olan telefon Nexustur
quote:Orijinalden alıntı: __EvilNight__ Merhaba Arkadaşlar. Ben Konuda Yeniyim. ! TELEFON BİLGİMDE HİÇ YOKTUR. Güncelleme Takıntım Asla Yoktur. Önemli olan: KAMERA-KALİTESİ VİDEO-KALİTESİ OYUN-KALİTESİ DONANIM KALİTESİ KULLANIM-KALİTESİ VB... EN-AZ 2 YIL KULLANA BİLECEĞİM BİR TELEFON GEREK. BU LG LER ARASINDA EN İYİ TELEFON HANGİSİDİR. (TELEFONU BÜYÜK SEVERİM.) VEYA BU FİYATLARDA BUNLARDAN DAHA İYİ TELEFON var MI ? 4 SAATİR DİĞER KONULARDA BEKLİYORUM. CEVAP YOK... acil cevap !! o butcede xperıa sp goz onunde bulundumanızıda onerırım,saglam kasası uzun batarya suresı ıle cazıptır.yenı nesıl kraıt ıslemcı ve guclu ekran kartı+sd kart takılabılmesı nedenıyle onerıyorum.bır optımus g sahıbıde sp onermıs..