Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam yarın mertere gitmeyi düşünüyodum, sağol phoenix58 :) biz bulana kadar teknosalarda çıkıcak her yerde buluruz zaten:) ya teknosa gt540a kampanya yapmış yanında altın kolye falan hediye ediyodu en son. Optimus one gelince optimuslar ellerinde patlar diye korkuyo olabilirler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: busra33

tam yarın mertere gitmeyi düşünüyodum, sağol phoenix58 :) biz bulana kadar teknosalarda çıkıcak her yerde buluruz zaten:) ya teknosa gt540a kampanya yapmış yanında altın kolye falan hediye ediyodu en son. Optimus one gelince optimuslar ellerinde patlar diye korkuyo olabilirler:)

Sadece pembesi kalmış zaten altın kolye falan ondandır umarım ellerinde patlar.
  • Arkadaşlar telefonu almak isteyenler için Beylikdüzü MediaMarkt'ta incelediğimi belirtmeyi unutmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix58

quote:

Orijinalden alıntı: busra33

merak ettiğim, istanbulda hangi mediamarktlarda var, geçen gün beşiktaşa gittim elim boş döndüm, ordan caddeye 20 dk yürümek zorunda kalınca biraz koydu tabii:) merter m1 meydandakinde var mıdır? istanbullu arkadaşlar yardım lütfen:)

Bende Merter MediaMarkt'a gittim ancak orada da yoktu.İstanbul Avrupa yakasında nerelerde bulabiliriz.Bilen arkadaşlar yardım ederse iyi olur.Teknosa'da neden hala satışa çıkmadı onu da anlamış değilim.

Dün itibariyle beşiktaş media markt a geldi optimus one.Bende 2 gün önce gittim göztepe media markt tan aldım.599 tl world' e vade farksız 10 taksit yapıyorlar..Telefon gerçekten çok iyi.İnternette dolaşması çok keyifli çok kullanışlı bi telefon.PowerAmp diye bir mp3 player indirdim telefona ve yani ben müzisyenim ve kulaklarıma inanamadım.Bu kadar sound değişimi ilginç.Normalde kullandığım mp3 player direk köşeye atıldı..
    Estetik olarak çok hoş tasarlanmış,hafiften bi htc esintisi var gibi.Divx oynatması ayrı güzellik.
    Kullandıkça android ve bu tlf tasarımının uyumunu ve insanın buna çabucak ayak uydurmasını vede kısa bir süre içinde dünyada bu tlf.nun2 milyon satmasını anlamaya başlıyo insan..Az daha gt540 almak üzereydim iyiki sabretmişim..

• arkadaşlar ben de geçen hafta mediamarkt'tan aldım.

applanet yükledim (3 farklı versiyon). ama hiçbirinde server'a bağlanamadım ve bir uygulama bile bulamadı.

bu işlerde yeniyim. acaba nasıl kullanabilirim applaneti? (ilgisi var mı bilmiyorum ama avea kullanıyorum).

teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowland

istaanbulda haramıdere media markette var beyler telefon super :D bırde herkese selam benim ingilzcem olmadıgı için yardım ıstiyorum bır lın var elımde anlayan arkadaslar varsa bunu burda acıklaması yapılırsa cok menmun olurum adamlar baska duzenlenmıs sıstemler yuklemısler galıba arayuzude guzel gorunuyor sımdıden saygılar
    bu video
    http://www.youtube.com/watch?v=WEu6vK1vVLE&feature=related
    bu sıte
    http://tablet-crunch.blogspot.com/2011/01/lg-optimus-t-one-video-review.html
    bu da sonuc
    http://www.youtube.com/watch?v=LC3zNMP3NrM&playnext=1&list=PL585BB29C8C70F3F2
    yardımcı olursanız sevınırım ... bu adamlar yaptıysa bızde yaparız :D

hızlı hızlı geçtim.
    xda forumdan rom bi rom yüklemiş. çok iyi diyor, overlock yapılmış, hizi gerçekten fark ediyor.
    ufak tefek donma problemleri gene oluyor ama o da 2.3 güncellemesi ile düzelecek diyor
    vs.vs.

• arkadaşlar telefonu 2 gün önce adana media markt'tan 599 tl. ye aldım. şunu söylemek istiyorum fiyatı, işlemcisinin 600 mhz hızında olmasından dolayı, başlangıç seviyesinde bir telefon gibi görünse de cihaz inanın 599 tl. nin her kuruşunu hakkediyor. yani düşünsenize bu ülkede nokia 5800'a bile 500 tl. küsürler verilirken bu telefonun 1000 tl. olması gerek yaptığı iş itibari ile.

arkadaşlar lg klavyesini kapatın android klavyesini açın herhangi bir veri gireceğiniz yere konuşarak verilerinizi girin. bilim kurgu gibi. ama değil; gerçek !!!

angry birds yükledim. nette yok kasar filan falan diyordu bir dolu yorumcu,yok vallahi kuşları tutup tutup uçuruyorum, havada süzülüyorlar en ufak bir kasma yok.

lg mobile girdim, ürünün update i çıktı yükledim. lg apps store'dan bir de arkadaşımın yolladığı apk dosyalarından bir dolu uygulama yükledim, şiir gibi çalışıyorlar. vallahi iyi ki beklemişim, gidip bada filan alacaktım az kalsın.

gmail, facebook ve twitter senkronizasyonu muhteşem, hatta gitti picasa'ya zamanında yüklediğim fotoları bile buldu. ben kapattım senkronizasyonu (evet siz istediğiniz seviyede senkronizasyon yaptırabiliyorsunuz bu minik canavara).

arkadaşlar düşünmeyin alın.
    gelelim eksilerine;

1.)cihaz bence çok şık ama keşke önceki ekran plastik değilde cam olsaymış, müthiş bir kullanım hissi verir, cihaz daha akıcı ve sağlam olurmuş.

2.)ana ekrandaki google sesli arama ne yaptıysam ne ettiysem genel (ingilizce) olmaktan çıkmıyor. dil ve klavyeden türkçe seçili olmasına rağmen maaalesef türkçe arama yapamıyorum.

3.)ah kamera ah, ah şu kamera adam gibi olacaktı ki, neyse yapacak birşey yok buna.

arkadaşlar bu cihaz resmen beni mutlu etti, darısı da sizin başınıza.

not: şu google sesli aramayı çözen bir zahmet anlatıversin nasıl halledeceğimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahoomahoo -- 12 Şubat 2011; 9:58:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sene1983

quote:

istaanbulda haramıdere media markette var beyler telefon super :D bırde herkese selam benim ingilzcem olmadıgı için yardım ıstiyorum bır lın var elımde anlayan arkadaslar varsa bunu burda acıklaması yapılırsa cok menmun olurum adamlar baska duzenlenmıs sıstemler yuklemısler galıba arayuzude guzel gorunuyor sımdıden saygılar
    bu video
    bu sıte
    bu da sonuc

hızlı hızlı geçtim.
    xda forumdan rom bi rom yüklemiş. çok iyi diyor, overlock yapılmış, hizi gerçekten fark ediyor.
    ufak tefek donma problemleri gene oluyor ama o da 2.3 güncellemesi ile düzelecek diyor
    vs.vs.

cok tesekurler sene bu overclock bızde yapma sansımıs yok

• quote:

quote:

quote:

bu video
    bu sıte
    bu da sonuc

hızlı hızlı geçtim.
    vs.vs.

cok tesekurler sene bu overclock bızde yapma sansımıs yok

yapılabilir, inceleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

arkadaşlar telefonu 2 gün önce adana media markt'tan 599 tl. ye aldım. şunu söylemek istiyorum fiyatı, işlemcisinin 600 mhz hızında olmasından dolayı, başlangıç seviyesinde bir telefon gibi görünse de cihaz inanın 599 tl. nin her kuruşunu hakkediyor. yani düşünsenize bu ülkede nokia 5800'a bile 500 tl. küsürler verilirken bu telefonun 1000 tl. olması gerek yaptığı iş itibari ile.

arkadaşlar lg klavyesini kapatın android klavyesini açın herhangi bir veri gireceğiniz yere konuşarak verilerinizi girin. bilim kurgu gibi. ama değil; gerçek !!!

angry birds yükledim. nette yok kasar filan falan diyordu bir dolu yorumcu,yok vallahi kuşları tutup tutup uçuruyorum, havada süzülüyorlar en ufak bir kasma yok.

lg mobile girdim, ürünün update i çıktı yükledim. lg apps store'dan bir de arkadaşımın yolladığı apk dosyalarından bir dolu uygulama yükledim, şiir gibi çalışıyorlar. vallahi iyi ki beklemişim, gidip bada filan alacaktım az kalsın.

gmail, facebook ve twitter senkronizasyonu muhteşem, hatta gitti picasa'ya zamanında yüklediğim fotoları bile buldu. ben kapattım senkronizasyonu (evet siz istediğiniz seviyede senkronizasyon yaptırabiliyorsunuz bu minik canavara).

arkadaşlar düşünmeyin alın.
    gelelim eksilerine;

1.)cihaz bence çok şık ama keşke önceki ekran plastik değilde cam olsaymış, müthiş bir kullanım hissi verir, cihaz daha akıcı ve sağlam olurmuş.

2.)ana ekrandaki google sesli arama ne yaptıysam ne ettiysem genel (ingilizce) olmaktan çıkmıyor. dil ve klavyeden türkçe seçili olmasına rağmen maaalesef türkçe arama yapamıyorum.

3.)ah kamera ah, ah şu kamera adam gibi olacaktı ki, neyse yapacak birşey yok buna.

arkadaşlar bu cihaz resmen beni mutlu etti, darısı da sizin başınıza.

not: şu google sesli aramayı çözen bir zahmet anlatıversin nasıl halledeceğimizi.

google sesli arama nasıl türkçe olur? önemli arkadaşlar el cevap???

• tam bir f/p telefonu...
    gerçekten çok beğendim.

yalnız, ekran biraz daha kaliteli olsaymış, çok daha güzel olurmuş...
  • http://www.youtube.com/watch?v=NNVOrOXsLRE
    beyler bunu mutlaka izleyin. 0:56 saniye'ye dikkat :)
  • quote:

tam bir f/p telefonu...
    gerçekten çok beğendim.

yalnız, ekran biraz daha kaliteli olsaymış, çok daha güzel olurmuş...

aynen katılıyorum ekran bıraz benımde canımı sıktı neyse sene rot ıslemı bu telefon ıcın burda detaylı anlatılabılırmı veya bu telefon ıcın yapılabılırmı backup da anlatılmalı tabıı :D bırde bır soru daha eskı 2.3 yuklu ıken 2.2 ye gerı donme sansımız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vecize

http://www.youtube.com/watch?v=NNVOrOXsLRE

bence müthiş... çok güzel. bir çok android telefonda var bu özellikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vecize

http://www.youtube.com/watch?v=NNVOrOXsLRE

acaba biz hepsini kullanabiliyor muyuz bunların ? Malum Türkiye şartları
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: molierac

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Bu Telefonu Çok Bekledim Ama Vodafone 945in Fiyatı Uygun Olduğundan 945 Aldım. Şimdiden Bu Cihazı Alanlara ve Alacaklara Hayırlı Olsun.

hayırlı olsun akif güle güle kullan, artık seni vodafone 945 sayfasında sık sık görürüz. ben de eşime aldım Vodafone 945 ama hat değişikliği daha gerçekleşmediği için cihazı henüz teslim etmediler, merakla bekliyorum. ilk izlenimlerin nasıl memnun kaldın mı?

Teşekkürler. Sizede Hayırlı Olsun :) İlk İzlenimlerimi Bi Konuda Paylaşmıştım 945 Bölümünde Ama Olduğu Gibi Burayada Yapıştırayım.
    "Veee Bugün İtibariyle Bende Bir 945 Sahibi Oldum. Telefonda Kontratsız Satmayız Diyen Yerler 360 Tlden Hep Satıyolardı. Cihazın Worlde Vade Farksız 6 Taksik Yapabileceğini Söylediler. Ben Tanıdık Vodafone Shoptan 360 Tlye 10 Taksitle Aldım.Tabi Önce Cihazı Açıp İnceleyip Öyle Aldım. Öncelikle Benim En Çok Üstünde Durduğum Konu Logolardı. Onlarla Başlıyayım. Tabi Cihazı Yeni Aldım İlerleyen Günlerde Belki İnceleme Yapabilirim. Logolar KESİNLİKLE Resimdekiler Gibi Berbat Gözükmüyor. Bundan Önceki Telefonum i450ydi Ayrıca Samsung Star ve Samsung i5700 Cihazlarıda Çevremde Yaygın. Logoların Çoğu Diğer Androidlerden Farklı. Bundan Dolayı Garip Geldi. Kesinlikle Resimlerdeki Gibi Kalitesiz Değiller. Samsung i450 ve Stardan Daha Kaliteli ve Canlı Bir Ekranı Var. Yada Bana Öyle Geldi. İ5700lede Hemen Hemen Aynı Gibi. Sanki Bu Daha iyi Gibi Geldi Ama Bikaç Güne Yanyana Koyp Daha Detaylı Bakma Şansım Var.Cihazın Dışına Bakarsanız Değişik Bir Kasaya Sahip. Plastiği Kaliteli Hissi Veriyor. Öyle Oyuncak Plastikleri Gibi Değil. Biraz HTC'msi Bir Kasa Yapısına Sahip. Daha Önce Wildfireyi Felanda İncelemiştim. Ekran Olarak Bakarsak Cihazın Ekranı Mükemmel Algılıyor ve Çok Hızlı Yapıyor İşlemleri. Wifi Tam Deneme Şansım Olmadı Ama Bizim Apartman Çift Taraflı Her Katta 2 Daire Bulunuyor. 2 Kat Altımızda Karşı Taraftaki Apartmanın Wifisini Buldu. Türkiyede Sadece Siyah Rengi Satışta Şuanda. İlerde Gelirmi Bilemem.3 Tane Önde Tuşu Var. Bir Mesaj Yada Okunmamış Çağrı Vs. Geldiğinde Tuş Kilitliyken Yada Değilken Ekran Kapalıyken Yada Açıkken Ortadaki Menü Tuşunun Sağı ve Solunda Işık Yanıp Sönüyor. Okuyunca O Bildirim Işığı Kapanıyor. Şimdilik Çok Fazla Kullanma Şansım Olmadı. Resim Çekimi Tatmin Edici Düzeyde. İlk İzlenim Olarak Şunu Söyleyebilirim. Bu Telefon Eğer Uzun Ömürlü Dayanan Bir Cihazsa Eğer ki Öyle Gözüküyor 360 Tlnin Çok Üstünde Bir Cihaz. Hı Tabi Bu Telefondan Bir HTC nin Şu Son Modellerindeki Performansı Beklemek Yanlış Olur, Ekran Canlılığı Olarak Tabiki Onlar Daha Üstündür Ama O Cihazlarda 900-1200 TL Lik Cihazlar. Bu Cihaz 360 Tlyi Hakeden Hatta Şuanda 500 Tlye Satılan Çoğu Cihazdanda Üstün Olduğu Tarafların Daha Fazla Olduğunu Söyleyebilirim. Şimdilik Bukadr Kullandıkça Yorumlarımı Yazarım. Bu Arada Cihazda Birkaç Uygulama Yüklü Bunlar: Tetris,Guitar Hero 5, Monopoly Here, Latitute Ne Olduğunu Bilmiyorum :) UNO trial, WWTBAM 2010 Gibi.
    Ayarlardan Telfon ve Sd Kart Hafızasına Girdiğimde Telefon Hafızasında Kullanılabilir Alan 122 MB Yazıyor. Sensörler Gayet Hızlı Çevirince Ekranı Hemen Dönüyor. Menülerde ACER LUQUiD miydi Neydi Onunki Gibi Sanki Birşeye Sarılıymış Gibi Çok Beğendim O Görünüşü. Şimdilik Yeter. " :) Bence Memnun Kalıcaksınız. Ekran Kalitesi Belki Bir GT540 Değil Ama Ona Yakındır ;)

Vodafone ile HTC partner gibidir.Geçmişte HTC nin ürettiği tüm cihazlar(qtek,imate,dopod,typhoon dahil) Vodafone markası altında da üretilmiştir.Acaba bu 945 de bir HTC üretimi midir?Batarya takılan yerde yazar şayet öyleyse,HTC Innovation felan...

• quote:

Vodafone ile HTC partner gibidir.Geçmişte HTC nin ürettiği tüm cihazlar(qtek,imate,dopod,typhoon dahil) Vodafone markası altında da üretilmiştir.Acaba bu 945 de bir HTC üretimi midir?Batarya takılan yerde yazar şayet öyleyse,HTC Innovation felan...
    945 htc değil, zte.
    video'daki özellikleri deneyen oldu mu hiç? türkçeyle google voice iyi anlaşıyorlar mı?
  • Bugün Ankara Eryaman Media Markt'a gittik telefon orda yoktu ama çalışan bi ton çamur attı çalışan Lg en son tercih edilen telefondur,20 tane geldi diğer Ankaradaki bayilere 20side duruyor hiç satılmadı,KVK bu telefonu bıraktı dedi Nokia vs alın hede hödö iyice kafamı karıştırdı namıssız sanırım biraz daha bekliycem iyice yaygınlaşınca alırım çünkü bu konudada p503 harici her telefon hakkında konuşuluyor sanırım daha yeni olması nedeniyle daha tanınamadı telefon.Bu arada alan arkadaşlarımız da ufak incelemelerine devam ederlerse tanıtım açısından da iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 13 Şubat 2011; 12:04:22 >
  • dünyada 2 milyondan fazla sattı deseydin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

dünyada 2 milyondan fazla sattı deseydin :D

Abi adamların haberi yokki 1 gün önce gittim öyle bi telefon yok,bilmiyoruz dediler ertesi gün gelincede çamur attılar bu Media Markt'ın çalışanlarına hayranım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.