Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz android modele terfi edemediğim için tam olarak bilemiyorum lakin yurtdışı sitelerden okuduğum birkaç yorum "Taskkiller" tarzı programların alayının fasa fiso olduğunu yani bir işe yaramadığını iddia etmektedir.

Ayrıca yorumlardan anlaşıldığı üzere telefonu alıp kullanmaya başlamış olan arkadaşlar var ve gerçekten almayı düşünenler için ufak tefek bilgileri paylaşmaları çok yararlı olacaktır diye düşünüyorum ve şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum...
    Örneğin benim hiç bir telefonda herşeyi ötesinde batarya ömrü ve konuşma (ses) kalitesi çok önemli bu konuda aydınlatıcı bilgiler bekliyoruz...
  • Arkadaslar bu telefonu yaklasik 2aydir kullaniyorum.ilk basta herkes indirmis demek ki yararli bir program diyerek ben de task killeri yukledim.ancak sistemi daha da yavaslatti.ozellikle ana ekran gecislerindeki lag olayi cok artmisti.ben de sildim ve su an cihaz daha akici!
    Ayrica adw launcher diye bir uygulama var.cihazin arayuzunu degistiriyor.onu indirdim super oldu.gecisler hizlandi ve akicilik artti,tavsiye ederim...
  • Slm beyler herkesin kandili mübarek olsun.Benim Samsung i 8320 telefonum var.Diğer adıyla Vodafone H1. Benim telefonda bile flash desteği var.Donanım haber forum mobil sayfasına girdim optimus one la Göztepe Mediamarkt ta ilk sayfayı açıyoo sonraa 1. sayfayı tıkladığımda bütün sayfaları gösterebn bbekledim açmadı lg satış personeline söyledim pencerenin açılmadığını... O ise flash desteği yok dedi. Benim keyfimi kacırdı bu tabii benim samsung yaparken optimusun yapaması canımı sıktı...
    Yani diğer sayfaları açamamak kötü son sayfayı görememek sıkıcı. Bununla beraber led flash olmaması iyi olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket19

Slm beyler herkesin kandili mübarek olsun.Benim Samsung i 8320 telefonum var.Diğer adıyla Vodafone H1. Benim telefonda bile flash desteği var.Donanım haber forum mobil sayfasına girdim optimus one la Göztepe Mediamarkt ta ilk sayfayı açıyoo sonraa 1. sayfayı tıkladığımda bütün sayfaları gösterebn bbekledim açmadı lg satış personeline söyledim pencerenin açılmadığını... O ise flash desteği yok dedi. Benim keyfimi kacırdı bu tabii benim samsung yaparken optimusun yapaması canımı sıktı...
    Yani diğer sayfaları açamamak kötü son sayfayı görememek sıkıcı. Bununla beraber led flash olmaması iyi olmamış

skyfire yüklersen sorun olmaz
  • LaT1F sizin optimusun pili ne kadar süre gidiyorr yazarsanız sevinirim benim i8320 yi hergün şarza koyuyorumm bu da bıkkınlık veriyo insan yaptığım sadece angry birds oynamak ve nette gezmekk onunda pili 1500 amper ....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46312847/tm.htm linkinden market ve youtube için yazılım güncellemenin nasıl yapıldığına bakabilirsiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKEON

Henüz android modele terfi edemediğim için tam olarak bilemiyorum lakin yurtdışı sitelerden okuduğum birkaç yorum "Taskkiller" tarzı programların alayının fasa fiso olduğunu yani bir işe yaramadığını iddia etmektedir.

Ayrıca yorumlardan anlaşıldığı üzere telefonu alıp kullanmaya başlamış olan arkadaşlar var ve gerçekten almayı düşünenler için ufak tefek bilgileri paylaşmaları çok yararlı olacaktır diye düşünüyorum ve şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum...
    Örneğin benim hiç bir telefonda herşeyi ötesinde batarya ömrü ve konuşma (ses) kalitesi çok önemli bu konuda aydınlatıcı bilgiler bekliyoruz...

Müzik dinlerken (kutudan çıkan 5 para etmez) iyi bir kulaklık alırsan ses süper dışa verme seside çok güzel netten tv izliyorum spb den süper ses görüntüde gayet güzel ama telefon görüşmesinde ses iyi gidiyor ama gelen ses biraz bana az geldi ama anlaşılıyor. Ayrıca telefonda hoşuma giden diğer bir özellikte telefonu kulağına getirince ekran kendiliğinden kapanıyor çekince tekrar açılıyor. pil daha önce de yazdım 2 gün gidiyor tabi bu sıra öok kurcalıyorum ama sanırım en fazla 3 belki gider daha fazla olcağını sanmıyorum pek şuan. Pil kullanımında gps,edge,wireless vb gibi özelliklerin açık olmaması lazım bunlar açık olursa 1 gün anca gider.

Ndrive navi uyglamasını baya inceledim ilk olarak 1 harita seçmeniz lazım seçim yapıldıktan sonra netten 84 mb bir indirme yapıyor hafıza kartına ve ndrive hazır ses olarak bir erkek bir bayan sesi seçebiliyosunuz. çok hoşuma gitti bunun için biraraç tutucu birde araç şarj kablosu lazım.

Thinkfree Office çok güzel bir proğram word excel vb (pdf hariç) hem görüntüleme hemde değişiklik yapabiliyosunuz.

Telefonda mesaj ses ile yazmak var fakat Lg klavyesi değilde Android klavyesini seçmeniz gerekiyor. Örnek bayramınız mübarek olsun dediğimde tam alıyor fakat abi nasılsın dediğim zaman bazen ingilizce bişeyler bazen saçma bişeyler yazabiliyor.

Barkod okuyucu proğramını yükledim ve denedim barkodu okuyor 3 seçenek ile size arama imkanı sunuyor bmda hoş bi özellik.

android markete gerek kalmadan telefonun orjinalinde Slide SAM 4.0 yüklü geliyor ve ücretsiz uygulama indirebiliyosunuz ben andoridpazari.com a girdim ordan indirdim zaman olunca fifa2010 indirip deniyeceğim.

Maalesef 2 gündür işe geç kalıyorum nedeni ise telefonun çalar saati çalmıyor benimkinde mi sorun var yazılımsalmı bilmiyorum ama ayarlarına da baktım ama olmadı.

müzik ve video izlemek çok süper telefonla beraber zaten 2gb hafıza kartı çıkıyor ve içinde lg proğramları ve divix converter proğramları mevcut.

şimdilik aklıma gelen bunlar pek inceleme yapamam sadece aklıma geleni yazdım umarım yararı olur.

• "Neseli" verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum... Böyle giderse herhalde ben 6300 kullanmaya devam edecem :) Şarj derdimiz yok, ses derdimiz yok, yok ekranına bişey olacaktı derdimiz yok v.s. :) Aylardır telefon alamadım bu cihazlardaki tutarsızlıklar yüzünden...
  • quote:

"Neseli" verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum... Böyle giderse herhalde ben 6300 kullanmaya devam edecem :) Şarj derdimiz yok, ses derdimiz yok, yok ekranına bişey olacaktı derdimiz yok v.s. :) Aylardır telefon alamadım bu cihazlardaki tutarsızlıklar yüzünden...

Cihaz gerçekten güzel ama dediğiniz gibi nedense bir ürün üıktığı zaman mutlaka eksik bişey koyuyorlar parayıda burdan kırıyorlar bu her üründe aynıdır. Bence alacak olan bu ürünü biraz beklesin takip etsin forumda ondan sonra alsın. Fiyatına göre aslında alınabilir bir ürün iphone mesela onunda bir sürü sorunu var görüntülü konuşma bile yok fiyatı 1600 2000 arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

quote:

"Neseli" verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum... Böyle giderse herhalde ben 6300 kullanmaya devam edecem :) Şarj derdimiz yok, ses derdimiz yok, yok ekranına bişey olacaktı derdimiz yok v.s. :) Aylardır telefon alamadım bu cihazlardaki tutarsızlıklar yüzünden...

Cihaz gerçekten güzel ama dediğiniz gibi nedense bir ürün üıktığı zaman mutlaka eksik bişey koyuyorlar parayıda burdan kırıyorlar bu her üründe aynıdır. Bence alacak olan bu ürünü biraz beklesin takip etsin forumda ondan sonra alsın. Fiyatına göre aslında alınabilir bir ürün iphone mesela onunda bir sürü sorunu var görüntülü konuşma bile yok fiyatı 1600 2000 arasında

task killer kullaniyorsaniz alarm uygulamasini "ignore" ettirmelisiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

quote:

task killer kullaniyorsaniz alarm uygulamasini "ignore" ettirmelisiniz...

Tas killer kullanmıyorum çok iyi bir proğram değil büün ne var ne yok kapatıyor onun kontrolünü kendim yapıyorum daha iyi :) tşk ederim

• bu alarm problemı benım de basıma geldı.Bırkac kez alarmın calısmadıgı oldu.Problem guncellemeyle cozulur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

v10 e yazılım versiyonu çıkmış . lg pc suit ile yazılım güncelleyebilirisiniz.

Turkey LGP503 ATUR V10e 00_3 2011-02-11

Hocam sorun düzeltmek amacıyla yapılmıştır sanırm ? gözle görülen bişey var mı ?

Ayrıca şarjı az giden arkadaşlar şunları denesin..
    advanced task killer adlı programı indirin bir yığın kapanmamış program vardır onları kapatın. sonra ekran parlaklığını ortaya getirin sade ekran resmi kullanın son olarakda 3g yi kapatın

• bu telefonu almaya karar verdim fakat fiyatları öğrenmeye çalışıyorum acaba Mediamarktdaki fiyatınedir aletin bazı yerlerde 599TL Mediamarkt tada aynımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

bu telefonu almaya karar verdim fakat fiyatları öğrenmeye çalışıyorum acaba Mediamarktdaki fiyatınedir aletin bazı yerlerde 599TL Mediamarkt tada aynımı?

589 olduğunu yazıyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

bu telefonu almaya karar verdim fakat fiyatları öğrenmeye çalışıyorum acaba Mediamarktdaki fiyatınedir aletin bazı yerlerde 599TL Mediamarkt tada aynımı?

589 olduğunu yazıyor arkadaşlar.

cevap için saol
    bu pazar kesinlikle alıyorum bu telefonu.
  • çalar saat olayı androidlerin genel problemidir. telefon kapalıyken alarm çalmaz :))

neyse asıl sadede geleyim. bugün fulya media markt ta telefonu inceledim. açıkcası almak için gitmiştim fakat menude gezinirken bir yavaşlaık ve lag sezdim. acaba telefonu kullananlar bu konuda bilgi verebilirler mi acaba??
  • srtkse daha 2 gün önce Türkiye için 3. yazılım çıktı bu tele :) Lag olması yüksektir.
  • quote:

media martkt da 589 wrd 10 taksit
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.