Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srtkse

çalar saat olayı androidlerin genel problemidir. telefon kapalıyken alarm çalmaz :))

neyse asıl sadede geleyim. bugün fulya media markt ta telefonu inceledim. açıkcası almak için gitmiştim fakat menude gezinirken bir yavaşlaık ve lag sezdim. acaba telefonu kullananlar bu konuda bilgi verebilirler mi acaba??

yavaşlık yok fakat yükleme yapıldığı zaman olur sanırıım. Bende ilkmedia mark inceledim dokunmati beğenmedim ama kendin alınca farfklı oluor ben memnunum.
  • arkadaşlar bende optimus one landım :) cihaz çok hoşuma gitti samsung i5510 arasında kaldım gittim geldim geldim gittim sonunda 585 e 8 taksite aldım ekran çözünürlüğü video izleme çözünürlüğü dokunmatik hassasiyeti 1500mha pil olması android 2.3.1 desteğinin olması beni cezbetti bu arada arkadaşlar hiç bahsetmemiş cihazla beraber lg oto araç içi tutacak ndrive ojinal yazılım var bunlarde nerden baksan 50 tl eder diye düşünüyorum ben aldım pişman olmadım alacaklara tavsiye ederim test etmemi istediğiniz merak ettiğiniz bir konuda yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 15 Şubat 2011; 22:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

arkadaşlar bende optimus one landım :) cihaz çok hoşuma gitti samsung i5510 arasında kaldım gittim geldim geldim gittim sonunda 585 e 8 taksite aldım ekran çözünürlüğü video izleme çözünürlüğü dokunmatik hassasiyeti 1500mha pil olması android 2.3.1 desteğinin olması beni cezbetti bu arada arkadaşlar hiç bahsetmemiş cihazla beraber lg oto araç içi tutacak ndrive ojinal yazılım var bunlarde nerden baksan 50 tl eder diye düşünüyorum ben aldım pişman olmadım alacaklara tavsiye ederim test etmemi istediğiniz merak ettiğiniz bir konuda yardımcı olabilirim

yapmayın beyler hala su teleonu i5510 la bır tutmayın bu telefon i5510 bes basar her yeerde her zaman bende aldım her gun daha cok hosuma gıdıyor :D

• quote:

arkadaşlar bende optimus one landım :) cihaz çok hoşuma gitti samsung i5510 arasında kaldım gittim geldim geldim gittim sonunda 585 e 8 taksite aldım ekran çözünürlüğü video izleme çözünürlüğü dokunmatik hassasiyeti 1500mha pil olması android 2.3.1 desteğinin olması beni cezbetti bu arada arkadaşlar hiç bahsetmemiş cihazla beraber lg oto araç içi tutacak ndrive ojinal yazılım var bunlarde nerden baksan 50 tl eder diye düşünüyorum ben aldım pişman olmadım alacaklara tavsiye ederim test etmemi istediğiniz merak ettiğiniz bir konuda yardımcı olabilirim

585 liraya nereden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?
  • Benim kafam takılan en büyük detay şarj süresi bu konuda inceleme bekliyoruz alan arkadaşlardan mümkünse. Yabancı bir forum sitesinde biri özel bir ROm yükleyerek ve tüm ayarları kısarak 8 gün boyunca şarjın gitmesini sağlamış Valla ben diyorumki telefon sadece konuştuğum mesaj gönderdiğimi düşünerek ve diğer tüm ayarlar kapalıyken en azından 3-4 götürüyorsa beni yeterlidir.
    Ayrıca alarm olayı için yabancı sitelerde sanki telefonun otomatik açılmasını sağlayan bir ayardan bahsediyordu bilgilerinize...
  • 1 hafta sonra filan telefonu almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan şeyler oldu.telefonda flash oynatılmaması bi sorun olmuştu.fakat skyfire sorunu çözdüğünü öğrendim konu sayesinde.şimdi ben telefona 16gb sd kart takmayı düşünüyorum.herhangi donma sorunu ile karşılaşırmıyım ??? Hotspot özelliği olduğunu söyleniyor,ama konuda kimsenin denediğini göremedim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 15 Şubat 2011; 23:34:15 >
  • İ5510 da kolayca market açılabiliyor.Peki acaba P503 için kolayca root'suz bir market açma işlemi varmı ?
    Orijinalden alıntı: crowland

yapmayın beyler hala su teleonu i5510 la bır tutmayın bu telefon i5510 bes basar her yeerde her zaman bende aldım her gun daha cok hosuma gıdıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak3810 -- 15 Şubat 2011; 23:42:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acbold

1 hafta sonra filan telefonu almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan şeyler oldu.telefonda flash oynatılmaması bi sorun olmuştu.fakat skyfire sorunu çözdüğünü öğrendim konu sayesinde.şimdi ben telefona 16gb sd kart takmayı düşünüyorum.herhangi donma sorunu ile karşılaşırmıyım ??? Hotspot özelliği olduğunu söyleniyor,ama konuda kimsenin denediğini göremedim ??

evet katılıyorum arkadaşa :D memlekete gidince hotspot özelliğini fazlasıyla kullanacağımı düşünüyorum?? deneyen var mı?? Telefonu almayı düşünmemdeki önemli nedenlerden birdir bu özellik :D:D
  • Orijinalden alıntı: Burak3810

İ5510 da kolayca market açılabiliyor.Peki acaba P503 için kolayca root'suz bir market açma işlemi varmı ?

market cok kolay acılıyor problemsız de kullanıyorum saygılar rot atmadan kasmadan

• ben kullanıyorum hotspot özelliğini hiç bir sorun yok.

ayrıca telefonun nasıl marketleneceği ile ilgilide link vermiştim

arkadaşın biri flash oynatmıyor demiş :) şuan pazarda 600 lira olan ve flash oynatan android telefon varmı?
  • Arkadaşlar çalar saati LG desteğe sordum kapalıyken telefon çalmaz dedi açık durmasıda çok saçma telefonu neden açık bırakayım lg'lerde böyle diyor.

Şarj süresini sordum yogun kullanımda kendilerinin 2 gün az kullanıdma 4 gün gittiğini söylüyor bende aynı şekil 2 gün kullanıyorum şarjı. Şarj konusunda telefonu ilk alan arkadaş bataryanın tamamen bitmesini beklesin telefon kapansın kendisi ondan sonra 8 ile 10 saat şarja takın ve şarj bitmedende şarj yapmayın derim.

Update ile ilgili ne özelliği var diye sorum yeni çıkan 10e update yapıldığı zaman cihazın işletim olarak hızlanmasını sağlıyormuş.

NOT:update içinde lg servislerinden ücretsiz sıfır risk ile yaptırabilirsiniz dediler.

Elime farklı konularda bilgi gelirse sizlere iltirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimusmania

ben kullanıyorum hotspot özelliğini hiç bir sorun yok.

ayrıca telefonun nasıl marketleneceği ile ilgilide link vermiştim

arkadaşın biri flash oynatmıyor demiş :) şuan pazarda 600 lira olan ve flash oynatan android telefon varmı?

bilgilendirme için teşekkürler.hotspot özelliğinde örneğin leptop la baglanıldığında son hıza kadar verebiliyormu.7mbit çekiyor sanırım telefon.tatile vs çıktığımda 3g mobil modem almak istemiyorum.o yöndende bu telefon önemli benim için skyfire yazılımı nasıl bir yazılımdır.flash lara gerçekten bi çare olabiliyormu? hız konusunda nasıldır acaba ???

16 GB SD kart ile bi sorun yaşarmıyım ???

• Meraba arkadaşlar bende dün ankara kentpark mediamarketten 10 taksitle 589 liraya ,kutu içeriği ve takılı 2gb hafıza kartı ile birlikte p 503 aldım. Onun haricinde hediye olarak birşey verilmedi.
    Telefonu usb ile pc'ye bağladım, pc suıt IV kurdum ancak, programı çalıştırdığımda telefonu görmüyor, bu sorunu nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank82

Meraba arkadaşlar bende dün ankara kentpark mediamarketten 10 taksitle 589 liraya ,kutu içeriği ve takılı 2gb hafıza kartı ile birlikte p 503 aldım. Onun haricinde hediye olarak birşey verilmedi.
    Telefonu usb ile pc'ye bağladım, pc suıt IV kurdum ancak, programı çalıştırdığımda telefonu görmüyor, bu sorunu nasıl çözebilirim

Öncelikle hayırlı olsun telfonun. Hafıza kartının içinde proğram ve driverler mevcut ordan kurulum yaprasan sorun çözülür proğramı kurduktan sonra direk görüyor zaten.
  • market açık geliyormu yoksa ayarı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

market açık geliyormu yoksa ayarı varmı

Android3 market kapalı açmıyor. Fakat orjinalinde slide sam uygulaması var ücretsiz indirme yapabiliyosunuz. Ayrıca anroidpazari.com ve m.getjar.com a girerek ücretsiz istediğiniz uygulamaları indirebiliyosunuz o yüzden android markete gerek kalmıyor
  • ilgiin için teşekkür ederim arkadaşım hafıza kartında bulunan LGPCSuiyeIV adlı dosyanın içerisinde bulunan
    LGInstaller'i yükledim, sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamladım, ancak sonraki aşamada bu programı bilgisayarda çalıştırdığımda "telefon bulunamıyor,aygıttan yanıt yok" şeklinde uyarı geliyor. Hafıza kartından yüklemem gereken başka installer varmıdır?

Sanırsam market yüklü gelmior bende pek anlamadığım için varsa bir ayarı bilmiorum
  • anroidpazari.com ve m.getjar.com'da android marketteki gibi bütün uygulamalar yok galiba.Android market neysede peki applanet kurabiliyormuyuz.
    quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

quote:

Android3 market kapalı açmıyor. Fakat orjinalinde slide sam uygulaması var ücretsiz indirme yapabiliyosunuz. Ayrıca anroidpazari.com ve m.getjar.com a girerek ücretsiz istediğiniz uygulamaları indirebiliyosunuz o yüzden android markete gerek kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank82

ilgiin için teşekkür ederim arkadaşım hafıza kartında bulunan LGPCSuiyeIV adlı dosyanın içerisinde bulunan
    LGInstaller'i yükledim, sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamladım, ancak sonraki aşamada bu programı bilgisayarda çalıştırdığımda "telefon bulunamıyor,aygıttan yanıt yok" şeklinde uyarı geliyor. Hafıza kartından yüklemem gereken başka installer varmıdır?

Sanırsam market yüklü gelmior bende pek anlamadığım için varsa bir ayarı bilmiorum

Ayrların içinde sd kart ve telefon bölümünde en üstte yığın depolama sadece diye bir seçenek var bu kaldır daha sonra usb kablo bağlantısını yap ve proğramı aç sağ tarafta telefona bağlan var onu seç gelen 1 2 işlem var ileri de ordaki seçeneklere göre bağlantıyı yapar. Olmaz ise akşam evde gidip bilgisayara bağlayınca size tam olarak anlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak3810

anroidpazari.com ve m.getjar.com'da android marketteki gibi bütün uygulamalar yok galiba.Android market neysede peki applanet kurabiliyormuyuz.
    quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

quote:

Tabiki kullanırsın BURDAN indir buyur.

Ben yükledim gayet güzel çalışıyor. Ayrıca apk dosyasını şu şekilde yükledim 2 mail adresim var biri hotmail diğeri gmail gotmailden gmaile yolladım dosyayı ve lp503 den gmaile girip indirip yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neseli -- 16 Şubat 2011; 13:42:21 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.