Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: optimusmania

şuan için 2.3 güncellemesi resmi olarak gelmeyeceği yönündeymiş arkadaşlar..

linkteki sitede özelliklerinde gördümde şöyle yazıyor " OS Android OS, v2.2 Froyo, upgradable to v2.3 " bu yazılana göre 2,3 yükseltilebilir diyor
    Link:http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php

• quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

quote:

şuan için 2.3 güncellemesi resmi olarak gelmeyeceği yönündeymiş arkadaşlar..

linkteki sitede özelliklerinde gördümde şöyle yazıyor " OS Android OS, v2.2 Froyo, upgradable to v2.3 " bu yazılana göre 2,3 yükseltilebilir diyor
    Link:http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php

Yükseltilebilir hocam ancak bu sürümü LG yayınlar mı bizim adımıza bilinmez

• Applanet i mutlaka kurun,hatta bulamayanlara linkini veriyim..Marketi kesinlikle aratmıyor..
    http://www.mediafire.com/?smbkaqgheoxna30

Telefonu alalı 1 hafta oldu, bi dolu uygulama ve oyun yükledim,hiçbir şekilde kasma donma olmadı.Grandprix araba yarışı çok zevkli,telefon resmen direksiyon görevini görüyor:)..Hungary shark,poweramp,mvideoplayer,backgammon(tavla) mutlaka kurulması gereken uygulamalar ve oyunlar bence..
    Android pazarınıda unutmamak lazım.Bence onuda yükleyip ntv,gazeteler,karikatür dünyası gibi çok kullanışlı uygulamalar yükleyebilirsiniz.
    Telefonun şarjı müzik dinleyip internete girmeme arada oyun oynamama karşın 2 gün gidiyor, ki gece kapatmıyorum..Hem yoğun bi şekilde kullanıp hemde 4-5 gün şarjı giden bi alet ben bilmiyorum.Varsada rakamı yada vaadettiği şeyler farklı olsa gerek.Alıcak olanlar hiç düşünmesin çok keyifli bi telefon,tam bi fiyat /perf. telefonu bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

Arkadaşlar çalar saati LG desteğe sordum kapalıyken telefon çalmaz dedi açık durmasıda çok saçma telefonu neden açık bırakayım lg'lerde böyle diyor.

Şarj süresini sordum yogun kullanımda kendilerinin 2 gün az kullanıdma 4 gün gittiğini söylüyor bende aynı şekil 2 gün kullanıyorum şarjı. Şarj konusunda telefonu ilk alan arkadaş bataryanın tamamen bitmesini beklesin telefon kapansın kendisi ondan sonra 8 ile 10 saat şarja takın ve şarj bitmedende şarj yapmayın derim.

Update ile ilgili ne özelliği var diye sorum yeni çıkan 10e update yapıldığı zaman cihazın işletim olarak hızlanmasını sağlıyormuş.

NOT:update içinde lg servislerinden ücretsiz sıfır risk ile yaptırabilirsiniz dediler.

Elime farklı konularda bilgi gelirse sizlere iltirim.

öncelikle çalar saatin telefon kapalıyken çalmaması durumu LG ile ilgili bişi değil. Tüm Android telefonlar kapalıyken çalar saati çalıştıramazlar. Bu bir android limitasyonudur. Bu şekilde markalara suç atmayın derim :) araştırın öğrenin arkadaşlar..

bunu ben söylemedim Lg destek kendisi söyledi lg telefonların genelinde böyle bir durum vardır dedi. Tekrar söyleyim LG Destek bizzat kendi söyledi.

peki kusura bakma kardeşim ozaman, hakkını helal et. Destek merkezindeki arkadaş yanlış söylemiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: juon

Applanet i mutlaka kurun,hatta bulamayanlara linkini veriyim..Marketi kesinlikle aratmıyor..

Telefonu alalı 1 hafta oldu, bi dolu uygulama ve oyun yükledim,hiçbir şekilde kasma donma olmadı.Grandprix araba yarışı çok zevkli,telefon resmen direksiyon görevini görüyor:)..Hungary shark,poweramp,mvideoplayer,backgammon(tavla) mutlaka kurulması gereken uygulamalar ve oyunlar bence..
    Android pazarınıda unutmamak lazım.Bence onuda yükleyip ntv,gazeteler,karikatür dünyası gibi çok kullanışlı uygulamalar yükleyebilirsiniz.
    Telefonun şarjı müzik dinleyip internete girmeme arada oyun oynamama karşın 2 gün gidiyor, ki gece kapatmıyorum..Hem yoğun bi şekilde kullanıp hemde 4-5 gün şarjı giden bi alet ben bilmiyorum.Varsada rakamı yada vaadettiği şeyler farklı olsa gerek.Alıcak olanlar hiç düşünmesin çok keyifli bi telefon,tam bi fiyat /perf. telefonu bence..

yorumun içimi rahatlattı doğrusu biraz alıp almama konusunda tereddütüm vardı ama bu konuyu okuduktan sonra telefonu pazar günü elimde görüceğimden eminim.

• isletim sistemiyle calisan, yani ios, wm, android gibi telefonlar kapaninca calar saat de calmaz, bunun yerine uyku moduna almalisiniz. bunu otomatik yapan programlar var. markette bulabileceginiz super power, timerific gibi programlar belirlediginiz saatte telefonunuzu ucak moduna alip istediginiz saatte de normal moda cevirirler...
  • Arkadaşlar bu tür konularda yeniyimde kolayca kurabiliyoruz değilmi Applanet'i.Sorun olmaz ise anlatabilirmisiniz ?
    quote:

Applanet i mutlaka kurun,hatta bulamayanlara linkini veriyim..Marketi kesinlikle aratmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak3810

Arkadaşlar bu tür konularda yeniyimde kolayca kurabiliyoruz değilmi Applanet'i.Sorun olmaz ise anlatabilirmisiniz ?
    quote:

Gayet basit,Telefonunla internete bağlan.Bu verilen linke gittiğinde(telefonun internet tarayıcısından forumun bu sayfasına gelerek linki tıklayabilirsin mesela:)) sayfada blackmarket indir yazısını tıkla.Önce telefonuna iniyor dosya.İnen dosyayıda tıkladığın zaman kuruyorsun.Kurduktan sonrada menüde en aşağıda indirilenler kısmında Applanet şeklinde gözüküyor zaten..

• Sizce bu telefon mu? yoksa Samsung Galaxy 551 mi?
  • Çok alınası bir telefon.

Son aldığım teli en az iki yıl kullanmak gibi bir hedefim olmasa direk alırdım.
  • Evet arkadaşlar bugün telefonu almış bulunmaktayım Kentpark Media Markt'tan araç tutucu hediyesi ile birlikte 589 liraya aldım daha inceleme fırsatım olmadı keşfettikçe buraya yazarım.
  • hayırlı olsun güle güle kullan deniz6
    bende hafta sonu iple çekiyorum turkcell tim'den alıcam ama ben.
  • Hesiburadan world ile alırsanız 50 tl tutarında puan kazanırsınız haberiniz ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

hayırlı olsun güle güle kullan deniz6
    bende hafta sonu iple çekiyorum turkcell tim'den alıcam ama ben.

Teşekkür ederim,aldığınız yerdede sorun mutlaka bu araç kiti hediye ediyolar ondan var mı diye sizede şimdiden hayırlı olsun.
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz
  • Birkac foto cekip yollarim sana dostum. kotu degil ama cok cok iyi de degil. Ama ozellikle yakim cekimleri guzel diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimusmania -- 17 Şubat 2011; 23:40:33 >
  • 2 ay içinde almayı düşünüyorum gerçekten güzel bir telefona benziyor.
  • quote:

Birkac foto cekip yollarim sana dostum. kotu degil ama cok cok iyi de degil. Ama ozellikle yakim cekimleri guzel diyebilirim

teşekkürler şimdiden bekliyrm
  • Arkadaşlar benim için telefonda oyun performansı önemlidir.Bütçe olarak Optimus One ve i5510 almayı düşünüyorum acaba oyun performansı olarak hangisi daha iyidir.Ve iki telefonunda Neocore ve Quadrant skoru kaçtır ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.