Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 18 Şubat 2011; 22:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Arkadaşlar bu telefon için hangi kılıfı kullanıyorsunuz şöyle hepsiburada vs. alınabilecek birşey var mı vede bu gps özelliğini kullanabilen var mı?

site ne kadar güvenilir bilmem. alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olurlar. baya bi lg aksesuarı satılıyor;
    http://www.pdateknoloji.com/KMDefault.aspx?ctrid=12092
  • quote:

Orijinalden alıntı: vecize

quote:

Arkadaşlar bu telefon için hangi kılıfı kullanıyorsunuz şöyle hepsiburada vs. alınabilecek birşey var mı vede bu gps özelliğini kullanabilen var mı?

site ne kadar güvenilir bilmem. alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olurlar. baya bi lg aksesuarı satılıyor;
    http://www.pdateknoloji.com/KMDefault.aspx?ctrid=12092

Teşekkürler.

• Wolwoxx pc suite nasıl güncelledin, programın ana ekranında bulunan araclar sekmesindeki pc suit güncellemeye tıkladıgımda "Telefon bağlı değil" uyarısı alıyorum, yardımcı olursan çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank82

Wolwoxx pc suite nasıl güncelledin, programın ana ekranında bulunan araclar sekmesindeki pc suit güncellemeye tıkladıgımda "Telefon bağlı değil" uyarısı alıyorum, yardımcı olursan çok makbule geçer.

TELEFONUN EKRANINDAN SD KART TELEFON BELLEĞİNDEN YIĞIN DEPOYU İŞARETLE ÖYLE DNE OLMAZ İSE İŞARETİ KALDIR DENE BEN ÖYLE YAPTIM OLDU
  • Pc Suite'in yeni bir sürümü mevcut, Şimdi indirmek ve kurmak istiyormusunuz diye soru ekranı çıkıyor karşıma, bende evet butonuna basıyorum, sonrasında hata veriyor, anlamadım gitti kafayı yiyecem
  • teli pc ye takıp yığın depolamaya evet dedim telefon bi süre gözüktü pc suite de bende o an güncellemeye bastım 10 dk bi güncelleme yükledi bi dahada sorun çıkmadı şimdi yazılımıda güncelledim.Biraz karşıtırın çözersiniz bende tam nasıl yaptığımı bilmiyorum:D
  • Yav androidmarketten hiçbirşey indiremedim sürekli "there are no Android phones associated with this account" uyarısı alıyorum 2 ayrı account açtım gene olmadı internetten araştırdım bu sorunu yaşayan epey kişi var ama çözüm yok burda bu sorunu yaşayıpta çözebilen var mı?
  • quote:

Yav androidmarketten hiçbirşey indiremedim sürekli "there are no Android phones associated with this account" uyarısı alıyorum 2 ayrı account açtım gene olmadı internetten araştırdım bu sorunu yaşayan epey kişi var ama çözüm yok burda bu sorunu yaşayıpta çözebilen var mı?

Türkiye'de android market kapalı.O yüzden android markete benzer farklı uygulamar var.Onları kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix58

quote:

Yav androidmarketten hiçbirşey indiremedim sürekli "there are no Android phones associated with this account" uyarısı alıyorum 2 ayrı account açtım gene olmadı internetten araştırdım bu sorunu yaşayan epey kişi var ama çözüm yok burda bu sorunu yaşayıpta çözebilen var mı?

Türkiye'de android market kapalı.O yüzden android markete benzer farklı uygulamar var.Onları kullanabilirsiniz.

Allahım ya tam 2 saattir çözmek için uğraşıyorum neyse teşekkür ederim.
  • Baglanti proxblemi icin aygit yoneticisinden lg modemleri kapatip tekrar eeneyin cozum olabilir.
  • Lg modemlerinin kapattığımda pc suit telefonu bulamıyor,
    LGE Android Platform Usb Modem ve LG Virtual Modem olmak üzere 2 modem yükleniyor hafıza kartından değilmi arkadaslar?
  • ARkadaslar pc suite ile telefona baglanma sorununa cozum bulamadım beni çileden çıkardı bende farkında olmadan bir eşeklik yaptım sd cartta bulunan ndrive ve Slide Sam dosyalarını silmişim, bunlara nasıl ulaşabilir ve tekrardan yükleyebilirim
  • quote:

ARkadaslar pc suite ile telefona baglanma sorununa cozum bulamadım beni çileden çıkardı bende farkında olmadan bir eşeklik yaptım sd cartta bulunan ndrive ve Slide Sam dosyalarını silmişim, bunlara nasıl ulaşabilir ve tekrardan yükleyebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

quote:

Wolwoxx pc suite nasıl güncelledin, programın ana ekranında bulunan araclar sekmesindeki pc suit güncellemeye tıkladıgımda "Telefon bağlı değil" uyarısı alıyorum, yardımcı olursan çok makbule geçer.

TELEFONUN EKRANINDAN SD KART TELEFON BELLEĞİNDEN YIĞIN DEPOYU İŞARETLE ÖYLE DNE OLMAZ İSE İŞARETİ KALDIR DENE BEN ÖYLE YAPTIM OLDU

Bunu uyguladın mı ?Bu arada Nfs Shift'i kurdum update yaptı sonrasında siyah ekran çıkıyor ve kapanıyor oyun oynayabilen var mı bu oyunu acaba?

• Usb yığın depolamayı işaretledim işareti kaldırdım, usb hata ayıklamayı işaretledim işareti kaldırdım,pc telefonu ara sıra tanıdığında pc suit güncellemesini denediğimde lgu.exe hatası verdi, ayrıca bu sinir harbinin ortasında hafıza kartında bulunan ndrive ve slime dosyalarını silmiş olmakta üzerine tuz biber oldu
  • quote:

Usb yığın depolamayı işaretledim işareti kaldırdım, usb hata ayıklamayı işaretledim işareti kaldırdım,pc telefonu ara sıra tanıdığında pc suit güncellemesini denediğimde lgu.exe hatası verdi, ayrıca bu sinir harbinin ortasında hafıza kartında bulunan ndrive ve slime dosyalarını silmiş olmakta üzerine tuz biber oldu

Dostum telefonun pilini çıkartıp yeniden tak ve öyle dene birde lg programını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı dene bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 19 Şubat 2011; 15:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimusmania

https://dl.dropbox.com/s/wr9b2sb8i658j3a/p503%20resimler.rar?dl=1

resimler burada

çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix58

quote:

Türkiyede android market kapalı falan değil arkadaşlar :) Sadece Türkiyeye versiyonlar Marketli olarak giremiyor. Burada ROM güncelleme yaptığınızda marketi rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Şuan P503 tehttp://forum.donanimhaber.com/m_46312847/tm.htm postunda verdiğim ROM u kullanıyorum. Market bu dediğiniz hatayı hiç vermedi. Tavsiyem menü >>ayarlar >> uygulamalar >> uygulamaların yönetimi kısmından marketi seçin ve Verileri Sıfırla deyin. Büyük ihtimal sorun çözülecektir. Olmaz ise 3845#*500# den factory reset i seçip telefonu sıfırlamayı deneyin.

Başarılar

• Arkadaşlar benim için telefonda oyun performansı önemlidir.Bütçe olarak Optimus One ve i5510 almayı düşünüyorum acaba oyun performansı olarak hangisi daha iyidir.Ve iki telefonunda Neocore ve Quadrant skoru kaçtır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak3810

Arkadaşlar benim için telefonda oyun performansı önemlidir.Bütçe olarak Optimus One ve i5510 almayı düşünüyorum acaba oyun performansı olarak hangisi daha iyidir.Ve iki telefonunda Neocore ve Quadrant skoru kaçtır ?

pes 2011 kurdum p503 e ama takılmalar var oyunda oynayamadım düzgün.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.