Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deniz6

Ayarlar-sd kart menüsünden "sadece usb depolama" diye bir seçenek olması lazım onun yanındaki tiki kaldırın öyle deneyin cd olmuyor zaten içinde.

Tamamdır, teşekkürler.
    Peki telefon rehberi aktarma işni nasıl hallettiniz? Tek tek girmemiz gerekmiyordur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

doğru anladıysam w7

edit: azönce telefon kendi kendine reset attı açıldığında sd kart çıkarıldı dedi noluo ba

64 bit mi? win7

32
  • quote:

Orijinalden alıntı: dino13

quote:

Ayarlar-sd kart menüsünden "sadece usb depolama" diye bir seçenek olması lazım onun yanındaki tiki kaldırın öyle deneyin cd olmuyor zaten içinde.

Tamamdır, teşekkürler.
    Peki telefon rehberi aktarma işni nasıl hallettiniz? Tek tek girmemiz gerekmiyordur umarım.

hmm. sağol bende yüklemede sroun oldu onun için sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitmap

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix58

Acaba farklı renkler ne zaman satışa çıkacak.Özellikle mavi şeritli beyazı çok beğendim.

renk konusunda hemfikirim. aşağıdaki linkte kırmızı-bordosu var. Bende bunu çok beğendim. LG bu rengi TVlerindede kullanıyordu çok hoş bi hava katıyor.
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17019916.asp?gid=234

bu arada mavi şerritli beyaz için bi link varmı görelim bizde?

Bahsettiğim telefon rengi aşağıdaki.
    http://4.bp.blogspot.com/_hDUNFjhnMvo/TNV_e7j5VpI/AAAAAAAAEes/p8vBtzJcERc/s1600/LG-P500-Optimus-One-white.jpg

• Telefonu kısa zaman içinde almayı düşünüyorum. İlk önce fiyatı düşsün diye bekleyim dedim lakin zaten 500 veya altında fiyatlara inmesi bir seneyi bulur herhalde diye düşünüyorum. Yine de telefonla ilgili uygun fiyatları burada paylaşırsak iyi olur. Şu an sadece MediaMarkt ve TİM lerde var herhalde. Ben teknosaya sordum LG ler bize erken gelir genelde ama henüz yok dediler. Bonus karta taksit yapabilen ve biraz olsun ucuz bir yerler bulabilirsem iyi olurdu
  • LG O1 ' i bende takip ediyorum. Yabancı sitelerde abdobe flash desteği ile alakalı çelişkili yazılar ve incelemeler var. Bu cihazdaki mevcut işklemci 600 MHz'lik Qualcomm MSM7227 ARMv6 bu durumda adobe flashplayer'ı hiç bir zaman çaqlıştıramayacak. Çalıştırsa bile yavaş olacaktır. 3 parti yazılımlarla Skyfire ile ki o da kendi serverlarında render ederek bu deteği sağlıyor mümkün olabilir .

ALINTI:http://www.lgforum.com/forum/boards/carriers/prepaid-mnvo-rsa-others/topics/lg-p500-optimus-one-flash-support

http://www.adobe.com/products/flashplayer/systemreqs/

VGA: Hardware requirements Dedicated Cortex A8 (ARMv7) 550MHz App Processor with Neon for A8 only

WVGA:Hardware Vector FPU Dedicated Cortex A8 (ARMv7) 800MHz App Processor
    Hardware Vector FPU
    Operating system Android™ 2.2

• İnternetten nfs shift oyununu indirdim, bilgisayar üzerinden hafıza kartına attım ama hafıza kartında oyunu bulup kuramıyorum :( ne yapmam gerekir?
    Eski telefondaki kayıtlı rehberi telefona aktarma işini nasıl hallettiniz?
    Telefon tek kelimeyle harika, şu ufak ayrıntıları da çözersem daha verimli kullanacağım. Videoları video converter ile 480 genişliğinde dönüştürüyorum, ekranı film ve dizi izlemek için gayet ideal. Div-x oynatır dediler am bir divx denedim, açmadı. Zaten altyazısı ve az yer tutması için convert ettiğimden ben bunu sorun etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

v10e ye güncelleyen varmı telefonu?

Güncelledim, gözle görünür bir fark yok.

orginalden bır fark buldum facebook chat eklemısler sadece
  • Arkadaşlar Flash Player konusundaki olay esasında tamamen bir stratejiden ibaret. Firmaların karşılıklı kazanç anlaşmaları neticesinde Adobe firması sadece yüksek seviye işlemcilerin desteklediği bir flash player hazırlamış durumda ki böylece video kalitesi sayesinde itibarını koruyor. Netice olarak bu telefonlar genelde firmaların yüksek fiyatlı prestij telefonları oluyor. Oysa ki Adobe firması istese çok rahatlıkla (belki birazcık video kaitesinden ödün vererek) daha düşük işlemcilerin kaldırabileceği bir flash player yazılımı yapabilir. Aslında tüm bu anlaşma ve anlaşmazlıkları Apple firması ateşledi zamanında Neyse ümit edelimki firmaların birgün gözleri doyar ve 600 mhz sınıfı işlemciler içinde bir flash player yazılımı gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKEON

Arkadaşlar Flash Player konusundaki olay esasında tamamen bir stratejiden ibaret. Firmaların karşılıklı kazanç anlaşmaları neticesinde Adobe firması sadece yüksek seviye işlemcilerin desteklediği bir flash player hazırlamış durumda ki böylece video kalitesi sayesinde itibarını koruyor. Netice olarak bu telefonlar genelde firmaların yüksek fiyatlı prestij telefonları oluyor. Oysa ki Adobe firması istese çok rahatlıkla (belki birazcık video kaitesinden ödün vererek) daha düşük işlemcilerin kaldırabileceği bir flash player yazılımı yapabilir. Aslında tüm bu anlaşma ve anlaşmazlıkları Apple firması ateşledi zamanında Neyse ümit edelimki firmaların birgün gözleri doyar ve 600 mhz sınıfı işlemciler içinde bir flash player yazılımı gelir..

Kapitalizmin gözleri doymaz hocam olan bize oluyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

quote:

Orijinalden alıntı: AKEON

Arkadaşlar Flash Player konusundaki olay esasında tamamen bir stratejiden ibaret. Firmaların karşılıklı kazanç anlaşmaları neticesinde Adobe firması sadece yüksek seviye işlemcilerin desteklediği bir flash player hazırlamış durumda ki böylece video kalitesi sayesinde itibarını koruyor. Netice olarak bu telefonlar genelde firmaların yüksek fiyatlı prestij telefonları oluyor. Oysa ki Adobe firması istese çok rahatlıkla (belki birazcık video kaitesinden ödün vererek) daha düşük işlemcilerin kaldırabileceği bir flash player yazılımı yapabilir. Aslında tüm bu anlaşma ve anlaşmazlıkları Apple firması ateşledi zamanında Neyse ümit edelimki firmaların birgün gözleri doyar ve 600 mhz sınıfı işlemciler içinde bir flash player yazılımı gelir..

Kapitalizmin gözleri doymaz hocam olan bize oluyor işte

nalet olsun içimizdeki bu teknoloji sevgisine

• evet arkadaşlar ben de dün saat 16:00 itibariyle bir optimus one kullanıcısıyım :D fulya media markt tan 579 a 6 taksit ile aldım. ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim. belki almak isteyenlere yardımcı olabilirim :
    1) dokunmatik ekranı gayet hassas. hoşuma gitti
    2) Ndrive navi yazılımı oldukça güzel, sorunsuz çalışıyor
    3) MS Exchange Server'a sorunsuzca bağlanıp mailleri gösterip, ekleri gösterip, kolayca indirebilmemize olanak sağlıyor.
    4) Gmail'e sorunsuzca bağlanabilir.(doğal olarak :D)
    5) Wifi oldukça güzel çekiyor. bilgisayrın bile tek diş çektiği modemi rahatlıkla bulabiliyor.
    6) Hotspot özelliği oldukça güzel ve kullanışlı. hızı yavaş olsa da (muhtemelen operator yüzünden)
    7) Kamera doğal olarak pek iyi değil ama ışıklı ortamda gayet güzel çekiyor. gülücük yakalama modu ile bebeklerin resimleri gayet hoş oluyor :D

şimdilk aklıma gelenler bunlar. kafasında soru işareti olanlar sorularını sorsunlar. bakıp cevaplarım :D

Fakat benim de bir problemim var :

LG PC suite i bir türlü kullanabilmeyi beceremedim (telefon bulunamadı uyarısı alıyorum ) yardımcı olabilecek olan var mı?? :p

• quote:

Orijinalden alıntı: srtkse

evet arkadaşlar ben de dün saat 16:00 itibariyle bir optimus one kullanıcısıyım :D fulya media markt tan 579 a 6 taksit ile aldım. ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim. belki almak isteyenlere yardımcı olabilirim :
    3) MS Exchange Server'a sorunsuzca bağlanıp mailleri gösterip, ekleri gösterip, kolayca indirebilmemize olanak sağlıyor.
    5) Wifi oldukça güzel çekiyor. bilgisayrın bile tek diş çektiği modemi rahatlıkla bulabiliyor.
    6) Hotspot özelliği oldukça güzel ve kullanışlı. hızı yavaş olsa da (muhtemelen operator yüzünden)
    7) Kamera doğal olarak pek iyi değil ama ışıklı ortamda gayet güzel çekiyor. gülücük yakalama modu ile bebeklerin resimleri gayet hoş oluyor :D

şimdilk aklıma gelenler bunlar. kafasında soru işareti olanlar sorularını sorsunlar. bakıp cevaplarım :D

LG PC suite i bir türlü kullanabilmeyi beceremedim (telefon bulunamadı uyarısı alıyorum ) yardımcı olabilecek olan var mı?? :p

Yukarıdaki mesajımı aynen yazıyorum
    "Ayarlar-sd kart menüsünden "sadece usb depolama" diye bir seçenek olması lazım onun yanındaki tiki kaldırın öyle deneyin
    "

• tamam zaten senin yazıyı okuyup yaptım. şu an güncelleniyor telefon..

teşekkür ederim ;)

quote:

quote:

evet arkadaşlar ben de dün saat 16:00 itibariyle bir optimus one kullanıcısıyım :D fulya media markt tan 579 a 6 taksit ile aldım. ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim. belki almak isteyenlere yardımcı olabilirim :

"Ayarlar-sd kart menüsünden "sadece usb depolama" diye bir seçenek olması lazım onun yanındaki tiki kaldırın öyle deneyin
    "

• quote:

tamam zaten senin yazıyı okuyup yaptım. şu an güncelleniyor telefon..

teşekkür ederim ;)

quote:

quote:

"

Rica ederim

• quote:

arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan. benim merakım renk olarak alternatifleri varmı sadece siyahmı? flash siteleri hiçmi göstrmiyor? oyun performansı nasıl hiç deneme şansın oldumu? telefonun genel havası nasıl kılıf gibi genişletme olanakları aldınmı elde duruşu cepte duruşu rahatmı? kısaca herşeyini anlat işte:)))

• öncelikle teşekkür ederim. sorulara gelince :D :
    - malesef sadece siyahı vardı. yukarıda beyaz rengini paylaşmış arkadaş. gerçekten çok hoşuma gitti :D keşke olsaydı da alsaydık
    - youtube, facebook gibi sitelerde video izlemekte problemlem olmuyor. hatta oldukça kaliteli izleniyor videolar. ama skyfire adlı tarayıcı ile flash problemi olmuyor
    - aslında oyunla pek işim olmuyor ama nfs shift kurdum. hiç bi problem yok gayet akıcıç gayet güzel 3 boyut grafikler var. tabi bi de klasik angry birds kurdum. onda zaten problem yok
    - samsung e200 den sonra ki çok ince küçük bir telefondur bu telefonu cidden cebimde hissediyorum :D dış plastiği çok güzel. yumuşacık ve kesilikle elden kaymıyor. kılıf ve koruyucu alamadım henüz. yarın biraz araştırdıktan sonra sipariş verecem inşallah.

dediğim gibi ben sadece zırt bırt maillere bakmak için bilgisayar açmamak için kullanacam bu telefonu. wifisi ve gps i oldukça başarılı. MS Excahage çok güzel.

güncellemesini de yaptım biraz önce biraz hızlandı sanki ;)

quote:

Orijinalden alıntı: bitmap

quote:

arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan. benim merakım renk olarak alternatifleri varmı sadece siyahmı? flash siteleri hiçmi göstrmiyor? oyun performansı nasıl hiç deneme şansın oldumu? telefonun genel havası nasıl kılıf gibi genişletme olanakları aldınmı elde duruşu cepte duruşu rahatmı? kısaca herşeyini anlat işte:)))

• Arkadaslar divx programını kullanabilmek icin kayıt olmak zorunlumu, vod.divx.com adresini bulamadım nasıl kayıt olunacak?
  • Youtube videolari cok net ve akici. Esimde monte var ve goruntu kalitesi olarak daglar kadar fark var.
    Bu telefonda digiturkwebtv izleme imkanimiz varmidir? Birisi bu soruma evet diyip yol gosterirse cok sevincem.
  • @dino13 soruna tam olarak evet diyemicem ama skyfire browser le yada dolphin browserle bi dene derim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.