Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Ericsson X8 ile arasında gidip geliyorum.Optimus daha iyi görünüyor ama sony ericsson'u da seviyorum bilemedim valla napıcam
  • Tip olarak x8 daha iyi gozuksede x8 de multi touch olmamasi buyuk eksiklik bence
  • sony bişiler yapmaya çalışsada olmuyor sanki bi türlü.
    adamlar hala müzik telefonu yapmaya çalışıyor
    bnce sony e yönelme dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Tip olarak x8 daha iyi gozuksede x8 de multi touch olmamasi buyuk eksiklik bence

tip olarak optımus one dan güzel telefon görmedim ben::)
    çok yakısıklı benım telefonum.
  • Özellik olarak bakarsak bana göre optimus one daha güzel. Dış görünüş görecelidir. Zevk meselesi. Fakat ben x8 in kendine has yazılımını beğeniyorum. Hatta bulabilirsem benim optimusa yükleyecem. Onun dışında optimus daha başarılıdır.
  • SE X8'in tipi daha hoşuma gitti.Dikdtörtgen hatlar ilgimi çekiyor.Ama Optimus'da gerçekten güçlü donanımlı.Gps Optimus'da daha iyi galiba bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clive -- 23 Şubat 2011; 14:21:45 >
  • merak ettiğim bir konu var bu telefonu pcye bağlamadan güncelleyebiliyor muyuz? wifi yada şebeke üzerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl_dead

quote:

Orijinalden alıntı: ank82

Arkadaslar divx programını kullanabilmek icin kayıt olmak zorunlumu, vod.divx.com adresini bulamadım nasıl kayıt olunacak?

aynen bu divx olayını bende anlamadım. telefona divx (avi) filmleri atıyorum ancak göstermiyor.

Uygulamalar > Ayarlar > Telefon hakkında > Divx Vod Kayıt yerine girdiğimde kayıt kodu ve kayıt adresi yazıyor, doğrula diye bir button koymuşlar üzerine bastığında bir işlem yapmıyor. verilen kayıt adresine (vod.divx.com) tarayıcıdan girdiğimde ise orada da kayıt olacak bir yer bulamadım...

Arkadaşın dediği gibi bu divx olayını çözen arkadaşlarımız varsa anlatabilirler mi?

Telefonun içindeki hafıza kartında divx converter var,onu bilgisayarınıza kurup izleyeceğiniz filmleri convert etmeniz lazım.Divx vod un ne işe yaradığını bilmiyorum ama ben dizi , film izliyorum gayette iyi performansı.Hatta ben cowon un jetAudio 8.0.11 Basic programıyla dönüştürüyorum filmleri,altyazıyı filme yapıştırıyor ve kullanışlı basit bir program.Filmleri convert ederken ''cowonA2 auto normal high quality'' yi seçince A2 ekran olarak benzediği için optimusa convert çok başarılı oluyor.
    jet audio yu bu linkten indirebilirsiniz..
    http://www.jetaudio.com/download/

• telefonda flim izlemek için çevirme yapmana gerek yok direk filmi hafıza kartına at rock player ile aç ben 700 mb flimleri direk atım izliyorum
  • bu telefonda ki gps şebeke üzerinden mi yapılıyor yoksa ücretsiz mi?
  • Arkadaşlar bu ekranda yukarıda E işareti çıkıyor bu veri alıp-verme olarak geçiyor kılavuzda bu işaretin wap la falan alakası yoktur demi çünkü bende baya bir açık kalmış yani bir ücretlendirme olur mu?
  • kullanmışsan olur. E Edge H is 3g internettir.
  • Bugün bir T.İ.M. e telefon için fiyat sordum taksitle 600 peşin 580 dedi araç tutucu, araç şarjı dahil. Bu fiyat iner mi inmez mi veya başka yerde satışta daha uygun fiyata gören bilen varmı ? (İnternet alışverişi hariç)
  • Tel alırken 500 TL piskolojik sınırım var, 500 ve altına duserse ilk tercihim bu telefon. 5800 alacagıma bunu alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns

quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Tip olarak x8 daha iyi gozuksede x8 de multi touch olmamasi buyuk eksiklik bence

tip olarak optımus one dan güzel telefon görmedim ben::)
    çok yakısıklı benım telefonum.

aldınmı sonunda telefon son planın 2.el psp ve 2. el iphone 3g 8gb deilmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Tel alırken 500 TL piskolojik sınırım var, 500 ve altına duserse ilk tercihim bu telefon. 5800 alacagıma bunu alırım

Bende aynı 500 TL lik sınıra sahibim lakin bu telefonun fiyatının o seviyelere gelmesi belki 6-7 ay sürecek ki o sırada yanında verdikleri hediyelerden vazgeçebilirler. Geriye tek şans herhangi bir teknoloji markette satılıp kampanyaya denk gelinerek alınması var ama bugün gidip telefonu yine kurcalayınca biraz... beklemek mümkün gelmiyor işte o zaman
  • ps2 ydi 100tlye aldım çipli +10oyun..
    Simdede optimus one p503 aldım süper tel herkese öneririm.
    Sadece tek sorun var tel hemen kilitleyiniyo ekran kararıyo tusa basmak gerekiyo onu ne yapcaz bilmom.
  • Bu telefona ilerde flash desteği gelmesi gibi bir olasılık var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns

ps2 ydi 100tlye aldım çipli +10oyun..
    Simdede optimus one p503 aldım süper tel herkese öneririm.
    Sadece tek sorun var tel hemen kilitleyiniyo ekran kararıyo tusa basmak gerekiyo onu ne yapcaz bilmom.

ayarlar > ekran > ekran zaman aşımı
    bu yolu izle zamanı ayarla
  • Arkadaşlar Optimus One almaya karar vermiştim ancak samsung galaxy mini s5570 modelini gördüm.Ana özellikleri itibariyle optimus one ile aynı neredeyse.En büyük fark ekranı biraz daha küçük.Fiyatı da en düşük 465 olarak buldum.Optimus ile arasında 115 lira fark var.Kafam karıştı açıkçası biraz.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5570-galaxy-mini-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5570gm&categoryId=371946

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.