Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ank82

Arkadaslar divx programını kullanabilmek icin kayıt olmak zorunlumu, vod.divx.com adresini bulamadım nasıl kayıt olunacak?

aynen bu divx olayını bende anlamadım. telefona divx (avi) filmleri atıyorum ancak göstermiyor.

Uygulamalar > Ayarlar > Telefon hakkında > Divx Vod Kayıt yerine girdiğimde kayıt kodu ve kayıt adresi yazıyor, doğrula diye bir button koymuşlar üzerine bastığında bir işlem yapmıyor. verilen kayıt adresine (vod.divx.com) tarayıcıdan girdiğimde ise orada da kayıt olacak bir yer bulamadım...

Arkadaşın dediği gibi bu divx olayını çözen arkadaşlarımız varsa anlatabilirler mi?
  • Bu browserları nereden bulurum? Android marketim açık değil, android uygulamaları indirebileceğim sitelerden birkaçınının adresini verirmisiniz?
    androidpazari.com u biliyorum, pek fazla seçenek yok.
  • arkadaşlar kafam karman çorman oldu yav bu telefon çekici geliyor, fazla para vermemek için vodafne 945 ede yönelebilirim (daha incelemedim gerçi) acer liquid te çok tahrik ediyor beni :D 768mhz, overclockle 1ghz oluyormuş :D

bilemiyorum napçam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

arkadaşlar kafam karman çorman oldu yav bu telefon çekici geliyor, fazla para vermemek için vodafne 945 ede yönelebilirim (daha incelemedim gerçi) acer liquid te çok tahrik ediyor beni :D 768mhz, overclockle 1ghz oluyormuş :D

bilemiyorum napçam

Bende senin gibi kararsızdım ama bu telefonu keşfettikten sonra 24 saat bile sabredemedim :)) pişman da değilim. Bir de LG merkeze gidip marketi de açtımmı, değme keyfime.
    Telefon ucuz değil ama piyasadaki en iyi fiyat/performans ürünü olduğunu kendi araştırmalarım sonucu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • arkadaslar LG tellerde sarj porblemi var deniliyor bu telefonda nasıl durum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

arkadaslar LG tellerde sarj porblemi var deniliyor bu telefonda nasıl durum ?

ekranın büyüklüğünden kaynaklanan bir problem. sadece lg'lerde değil, diğer markalarda da şarj süresi düşük. daha doğrusu kullanıma göre değişir. optimus one'ın 3-4 gün gidiyor diye biliyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vecize -- 21 Şubat 2011; 23:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl_dead

quote:

Orijinalden alıntı: ank82

Arkadaslar divx programını kullanabilmek icin kayıt olmak zorunlumu, vod.divx.com adresini bulamadım nasıl kayıt olunacak?

aynen bu divx olayını bende anlamadım. telefona divx (avi) filmleri atıyorum ancak göstermiyor.

Uygulamalar > Ayarlar > Telefon hakkında > Divx Vod Kayıt yerine girdiğimde kayıt kodu ve kayıt adresi yazıyor, doğrula diye bir button koymuşlar üzerine bastığında bir işlem yapmıyor. verilen kayıt adresine (vod.divx.com) tarayıcıdan girdiğimde ise orada da kayıt olacak bir yer bulamadım...

Arkadaşın dediği gibi bu divx olayını çözen arkadaşlarımız varsa anlatabilirler mi?

çözünürlükle ilgili olabilir, mp4lerde ekran çözünürlüğüne uymayınca hata veriyordu. videonun 320x480 çözünürlükte olmasına dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: dino13

Bu browserları nereden bulurum? Android marketim açık değil, android uygulamaları indirebileceğim sitelerden birkaçınının adresini verirmisiniz?

applanet linki verilmiş önceki mesajlarda: indir (telefondan indirin)
  • Genel olarak aletin oyun performansı çok iyi . İnt. Browser olarak üzerinde kurulu gelen browser bence çok başarılı.Skyfire kurdum denemek için ama flash ihtiyacı olmadıgından direk kaldırdım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 21 Şubat 2011; 23:41:09 >
  • LG Optimus One kullanıcılarından bir ricam olacak hemen hemen belirli bir kullanıcı sevıyesıne ulastı telefon nokia x6 8gb ile bu telefon arasındayım sizden ricam şu olacak telefonun sarjının ne kadar gıttıgı önemli asagıda belirtecegım kriterlere yakın kullanım kosullarında bataryası ne kadar dayanıyor

1.telefon görüşmelerinde kısıtlama yapmadan günlük konusmalarınızı yaparak
    2.mesaj ceken arkadaslar günlük mesajlarına kısıtlama getirmesin
    3.telefondaki diğer uygulamalar minumum seviyede kullanılırsa yada hiç kullanılmaz ise internet oyun gps harita gibi özellikler
    4.günde 1 saat mp3 dinlenilirse yada esdeğerde oyun oynanırsa

bu sartalarda batarya ne kadar gitmektedir test yapabilecek arkadaslara şimdiden tesekkur ederim
  • teeKin gps açmak dışında telefonun diğer bütün özelliklerini kullanıyorum ve 2 gün gidiyor şarjım. Fakat önceki sayfalarda bir arkadaşta 1 gün gidiyor demişti. Onun neden az gidiyor bilmiyorum. Dediğim gibi benim şarjım 2 gün gidiyor.
  • Bekleme süresi 600 saat gözüküyor gsmarenada 2 gün az degılmı gercı ben ce cok kurcalamayınca 3 güne çıkabilir diye düşünüyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

teeKin gps açmak dışında telefonun diğer bütün özelliklerini kullanıyorum ve 2 gün gidiyor şarjım. Fakat önceki sayfalarda bir arkadaşta 1 gün gidiyor demişti. Onun neden az gidiyor bilmiyorum. Dediğim gibi benim şarjım 2 gün gidiyor.
  • Benim bildiğim android telefonlarının büyük çoğunluğunun şarjı aşağı yukarı aynı gidiyor. Dediğin gibi fazla kurcalamazsan belki 3 gün gider. Ben de telefon yeni olduğu için fazla kurcalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vecize

quote:

Orijinalden alıntı: dino13

Bu browserları nereden bulurum? Android marketim açık değil, android uygulamaları indirebileceğim sitelerden birkaçınının adresini verirmisiniz?

applanet linki verilmiş önceki mesajlarda: indir (telefondan indirin)

Hallettim, teşekkürler ama dün gece senin yüzünden 1de ancak yatabildim :))

• ben almayı düsünüyorum.
    kamerası nasıl?
    dokunmatiği nasıl?
    ekranı 5800ınkinden küçükmü?
    sensör varmı?
    bunlar aklıma takıldı lutfen yardım1
    birde oyun sıkıtınsızı çekermiyim
  • Kamera çok iyi değil ama kötü de değil. Uygun ışıkta iyi çeker.
    Dokunmatiği menü dizaynından da kaynaklı çok iyi. Menüleri nokia ya göre dokunmatiğe daha uygun.
    5800 kullanmadım
    sensör var
    En az oyun sıkıntısı çekeceğin cihazdır.
  • alıyom ozaman
    wifiside iyiymis
    oyunda çokmus
    sensör varmıs
    herseyi var
    ıphone alacama bunu alırım ben hemde android.
    Tek sorunum ekranıydı zaten ekranı küçük dediler.
  • Sarj olarak cok az kurcalayarak % 24 sarj ile 17 saat kadar kullanabildim telefonu bence gayet yeterli nfs shift yükledim hiç bi takılma olmadı bence gayet güzel bi telefon ama 3g otomatik mi baglanıyo onu cözemedim bide su divx işini cözemedim cözen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm
  • divx olayını hiç kullanmadığımdan ben de bilmiyorum. Şebeke ayarlarında "yalnız 2g ile bağlan" diye bir kısım var orayı işaretlersen sadece 2g ile bağlanır. İşaretlemezsen 3g bulduğunda bağlanır bulamazsa 2g ye döner. Ama şarjı çok fazla tüketir. Lazım değilken açmamak lazım.
  • en uygun fiyata nereden buluruz.

5800 le başladıgım tel arama sürecim oradan monte'ye kaydı, sonra noka c3-5 e bakayım dedim, sarmadı androidlilere bakayım dedim Samsung 1151 miydi neydi, bu LG ile hemen hemen aynı ozelliklerde, qwerty klavyesi kızaklı model, ona bakındım ama ekstradan klavye teli kalinlastirir diye dusundum.
    Bu lg fena gozukmuyor su an, sekli semali de yerinde..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.