Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, pc suite programını calıstırıyorum, p 503 tel ile usb yığın depolama ve hata ayıkla modunu etkin hale getirince pc teli buluyor ancak ansayfada telefon güncellemesini kontrol et linkine tıkladığımda telefon bağlı degil uyarısını alıyorum, acaba pc suite porgramı wındows xp ile uyumlu değilmi?
  • arkadalar telefonu 2 saat önce aldım gerçekten müthiş telefon turkcellden nakit oalrak 580 liraya geldi 20 lira daha ucuz.
  • Arkadaslar ayrıca telden girdiğim lg türkiyenin internet sayfasında bulunan lg app store lınkıne tıkladığımda "Sadece lg cp telefonları desteklenir Telefonunuz bu uygulamayı indirmek için uygun değil" şeklinde uyarı veriyor, ayrıca LG Mobile Support Tool’u kullanabilirmiyiz.
  • Hayırlı olsun.580 çok iyi bir fiyat.Bende alırsam Turkcell'den almayı düşünüyorum.Telefon ile ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
    quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

arkadalar telefonu 2 saat önce aldım gerçekten müthiş telefon turkcellden nakit oalrak 580 liraya geldi 20 lira daha ucuz.
  • quote:

arkadalar telefonu 2 saat önce aldım gerçekten müthiş telefon turkcellden nakit oalrak 580 liraya geldi 20 lira daha ucuz.

Sitesinde falan yazmıyor.Her turkcell'de var mıdır?
  • Bende Teknosa'da çıkmasını bekliyorum.500 tl üzerinde ki alışverişlerde 50 liralık hediye çeki veriyor.
  • her turkcellde olması lazım 599 diyorlar ama sen nakit dersen 580 diyorlar telefonda herşey süper fakat pc suite programıyla biraz sorun yaşıyorum onuda halledersem güzel olucak ayrıca dokunmatiğine diyecek söz yok çok iyi multi touch çok beğendim.saolun.
  • Bir kaç ay içinde Türkiye ve bir kaç ülkede android marketler açılacakmış arkadaşlar.Haberin kaynağı http://stuffmideast.com/2011/02/14/111099/google-android-market-coming-to-the-uae/.
  • şuan için applanet ile idare ediceğiz sanırım.
  • Telin hayırlu ugurlu olsun wolwox gule gule kullan, senın bılgısayarda xp mı yuklu bende pc suite sorunu yasıyorum ve benım pc de xp kurulu
  • arkadaşlar pc suite ile sorun yaşıyorum anlayan biri yardım edebilirmi.
    telefonla olan bağlantıyı kuruyorum fakat bi işle yapıcağım zaman hata veriyor?(..exe çalışmayı durdurdu hatası)

• quote:

arkadaşlar pc suite ile sorun yaşıyorum anlayan biri yardım edebilirmi.
    telefonla olan bağlantıyı kuruyorum fakat bi işle yapıcağım zaman hata veriyor?(..exe çalışmayı durdurdu hatası)

aynı sorunu bende yaşıyorum yukarda bir arkadaşta aynı sorun var nasıl iş anlamadım usb takılı iken sd karta erişemezsiniz diyor yığın depolama sd kart deyince bu sefer pc suit telefonu bağlayın uyarısı veriyor anlamış değilim yapan varsa yardım etsin sistemim win.7
  • yapabbilen arkadaşlar nasıl yaptıklarını yazsın yazıldım güncelleemiyoruz bunun yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

quote:

arkadaşlar pc suite ile sorun yaşıyorum anlayan biri yardım edebilirmi.

aynı sorunu bende yaşıyorum yukarda bir arkadaşta aynı sorun var nasıl iş anlamadım usb takılı iken sd karta erişemezsiniz diyor yığın depolama sd kart deyince bu sefer pc suit telefonu bağlayın uyarısı veriyor anlamış değilim yapan varsa yardım etsin sistemim win.7

ben sorunu çözdüm galiba bilgisayarda programı açtığımda hemen programı güncelle dedim usb takılı değildi 170 kadar dosya indirip pc suite yi güncelledi ondan sonra bi daha atma olmadı şimdi telefon yazılım güncelliyorum

• Sonunda bende aldım ankara kentparkdan ama bu benim ilk andorid telefonum oldugu için biraz yardımcı olursanız sevinirim öncelikle hangi programları indirmeliyim bi bilgi verirseniz sevinirim
  • Of yaa.. Bugün medyamarkt telefonu inceledim müthiş bişi ya .. Çok hoşuma gitti.. Ne yapcam ben yaa.. 5800 nasıl kıycam bilmiyorum.. of of..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

quote:

Orijinalden alıntı: optimusmania

quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

Arkadaşlar çalar saati LG desteğe sordum kapalıyken telefon çalmaz dedi açık durmasıda çok saçma telefonu neden açık bırakayım lg'lerde böyle diyor.

Şarj süresini sordum yogun kullanımda kendilerinin 2 gün az kullanıdma 4 gün gittiğini söylüyor bende aynı şekil 2 gün kullanıyorum şarjı. Şarj konusunda telefonu ilk alan arkadaş bataryanın tamamen bitmesini beklesin telefon kapansın kendisi ondan sonra 8 ile 10 saat şarja takın ve şarj bitmedende şarj yapmayın derim.

Update ile ilgili ne özelliği var diye sorum yeni çıkan 10e update yapıldığı zaman cihazın işletim olarak hızlanmasını sağlıyormuş.

NOT:update içinde lg servislerinden ücretsiz sıfır risk ile yaptırabilirsiniz dediler.

Elime farklı konularda bilgi gelirse sizlere iltirim.

öncelikle çalar saatin telefon kapalıyken çalmaması durumu LG ile ilgili bişi değil. Tüm Android telefonlar kapalıyken çalar saati çalıştıramazlar. Bu bir android limitasyonudur. Bu şekilde markalara suç atmayın derim :) araştırın öğrenin arkadaşlar..

bunu ben söylemedim Lg destek kendisi söyledi lg telefonların genelinde böyle bir durum vardır dedi. Tekrar söyleyim LG Destek bizzat kendi söyledi.

lg cookie var bende, kapalıyken de alarm çalıyor. servis çalışanları kör cahil, her dediklerine inanma ;)

• Arkadaşlar bu telefon için hangi kılıfı kullanıyorsunuz şöyle hepsiburada vs. alınabilecek birşey var mı vede bu gps özelliğini kullanabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 18 Şubat 2011; 21:50:36 >
  • kardeşim nerden hangi turkcellden aldın?? ben 3 tanesine sordum peşim 590 dan aşağıya inmediler. biri direkt 600 dedi peşine??

quote:

• @srtkse gaziosmanpaşa da bağlarabaşı caddesinin ortasındaki tim den aldım adam ilk 599 dedi nakite ucuzlarmı diye sorunca hesap yaptı 580 dedi.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.