Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın Vodafone 945 Modelinin Lansmanı Yapılacakmış. Eğer Fiyatı Uygun Olursa Ondan Alırım. Android 2.1 Ama Olsun. Custom Romlar Felan Çıkar Elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Yarın Vodafone 945 Modelinin Lansmanı Yapılacakmış. Eğer Fiyatı Uygun Olursa Ondan Alırım. Android 2.1 Ama Olsun. Custom Romlar Felan Çıkar Elbet.

Akif istersen bekle ben deneyim sana ona göre tavsiyede bulunim ben bunu her türlü alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Yarın Vodafone 945 Modelinin Lansmanı Yapılacakmış. Eğer Fiyatı Uygun Olursa Ondan Alırım. Android 2.1 Ama Olsun. Custom Romlar Felan Çıkar Elbet.

Akif istersen bekle ben deneyim sana ona göre tavsiyede bulunim ben bunu her türlü alıcam.

:) Tamm Olur Hocam. İnşallah Çabuk Çıkar Lansmanı Yarın Yapılacakmış. Ama Fiyatı Gsmarenada Kullanıcılar Yazmış 130 Euro Felan Diye Tabi Türkiyede o Fiyatlarda Olmaz Ama Vodafone 845 290Tlye Felan Satılıyorsa Bu Cihazda 400e Felan Satılır Herhalde. Sen Cihazı Alırsan Güzel Bir İnceleme Bekliyorum. Bende Ona Göre Alırım. Tipi Acayip Hoşuma Gitmişti. Kendi Vodafone 845-945 Konumdada Paylaşmıştım. Fiyatıda İyi Olursa Alırım. Ama Çok Büyük Bir Eksiği Var Oda Radyo. Radyo Olsa Süper Olurdu Ama Neyse. Bu Arada Cihazı Çıkaran Firma ZTE Firması Modelinin Adıda ZTE JOE. Artık Yarın Herşey Belli Olacak... Onuda Bekleyelim Bakalım :)

• ben kontratlı alıcam bana masrafı 24 lira olacak. Herşeyi süper bir telefon kamera görüntülü görüşme geldiği gibi alacağım shopa. 845 alamadığıma hiç bu kadar sevinmedim.
  • quote:

ben kontratlı alıcam bana masrafı 24 lira olacak. Herşeyi süper bir telefon kamera görüntülü görüşme geldiği gibi alacağım shopa. 845 alamadığıma hiç bu kadar sevinmedim.

Ben Öğrenci Adamım hocam. Bi Ay Kontör Yüklerim 2 Ay Yüklemem Felan :D öyle Her Ay Sabit Bir Ücret Ödeyemem Helede 24 Ay Boyunca. 390-400 Olsa Bölerim 10 Takside Alırım.Valla Bende Cuma Günü Mail Attım Bu Cihaz İçin 845 Çıkmış Bunu Nezaman Getireceksiniz Diye. Cevap Gelmedi. Demek Yarın Duyurup Öyle Dönüş Yaparlar :) Bu Cihaz Harbiden Özellik Bakımından Çok iyi. Görüntülü Görüşme Milyarlık Telefonlarda Yok Android Olarak Ama Buna Koymuşlar. SÜper Bence.
  • Bende başka iş yapmıyorum bende öğrenciyim :D Ama faturalıyım zaten benim üzerimdem değil babam üzerinden alacağım teli. Alınca senin için çok ayrıntılı bir anlatım yapacağım merak etme. Ben kullanmayacağım zaten test edip ya babama yada anneme vereceğim. Hem android hemde n79 sahibiyim hali hazırda bana bunlar bile çok lüks bana yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 9 Şubat 2011; 18:58:52 >
  • quote:

Bende başka iş yapmıyorum bende öğrenciyim :D Ama faturalıyım zaten benim üzerimdem değil babam üzerinden alacağım teli. Alınca senin için çok ayrıntılı bir anlatım yapacağım merak etme. Ben kullanmayacağım zaten test edip ya babama yada anneme vereceğim. Hem android hemde n79 sahibiyim hali hazırda bana bunlar bile çok lüks bana yeterli.

Bizimkiler Hep Turkcell İkna Edersem Belki Vodafone Geçerler Ama Sanmıyom. Normal Alırım Ben Büyük İhrimal :) Tamm Hocam Çok Teşekkürler Şimdiden.
  • optimusmania isimli bir arkadaş şu linkte p500 için market açma rehberi hazırlamış, dilerseniz bir göz atın:
    http://forum.donanimhaber.com/m_46312847/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Vo -- 10 Şubat 2011; 2:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo
    optimusmania isimli bir arkadaş şu linkte p500 için market açma rehberi hazırlamış, dilerseniz bir göz atın:
    http://forum.donanimhaber.com/m_46312847/tm.htm

kardeş bu telefonda android market açılmıyor mu?gerçi şimdiye kadar hiç android yüklü telefon telefon kullanmak nasip olmadı şu telefon kayseri'ye gelsede bi kurcalasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YabandaGEZER

Abi herşeyi geçin ... Bu telefonda sesli mesaj var yaa !! Birebir deneyen biri olarak çok şaşırdığımı belirtmem gerek.. 2-3 kelime ediyorsun 2-3 saniye içinde yazıya döküyor. Benmi ilk kez bunu görüyom yoksa başka telefonda varmıydı bilmiyorum. Ama bana göre çok hoş bir özellik.. Araba kullanırken sesle mesaj yaz... İlginç birşey..

ilginç..
  • gt540 direk mesaj içi olmasada program ile yazıp copy yapıp yapıştırıp yollayabiliyorum.
  • Nokia 5800 satıp bunu almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat
    Nokia 5800 satıp bunu almayı düşünüyorum..

bendede 5800 var bende satıp bu telefondan almayı düşünüyorum
  • Lg P503 Optimus One Hepsiburada Satışa Sunulmuş.
    KDV Dahil : 618,99 TL | Peşin fiyatına 12 x 51,58 TL Havale / EFT : 594,23 TL (KDV Dahil)' den
  • telefonu alacaklar için iyi haber ama ben interten üzerinden yapılan alış verişlere pek güvenmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_._s

telefonu alacaklar için iyi haber ama ben interten üzerinden yapılan alış verişlere pek güvenmiyor..

Hepsiburadaya Herkes Yavaş Der Ama Bilmiyorum Bana mı Denk Geldi Bilmiyorum Ama Daha Bir kaç Hafta Önce 1 Telefon 2tane Masaj Aleti. Ayrıca Kırtasiye ürünleri Felan Aldım. Hepsi Aldığım Günün Ertesi Günü Paketlendi Kargolandı. Benim İşlemleri Bayağı Hızlı Yaptılar. Yada Herkese Böyle Yapıyorlar. Ben Bu Fiyattan Alacak Olsam Hepsiburadayı Tercih Ederdim.
  • valla ben 60 tane den fazla alışveriş yaptım hiç sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Lg P503 Optimus One Hepsiburada Satışa Sunulmuş.
    KDV Dahil : 618,99 TL | Peşin fiyatına 12 x 51,58 TL Havale / EFT : 594,23 TL (KDV Dahil)' den

Yokmu sevgililer günü kampanyası falan hepsiburada'da. Fiyatı biraz düşürsünler de alalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c_._s

telefonu alacaklar için iyi haber ama ben interten üzerinden yapılan alış verişlere pek güvenmiyor..

Hepsiburadaya Herkes Yavaş Der Ama Bilmiyorum Bana mı Denk Geldi Bilmiyorum Ama Daha Bir kaç Hafta Önce 1 Telefon 2tane Masaj Aleti. Ayrıca Kırtasiye ürünleri Felan Aldım. Hepsi Aldığım Günün Ertesi Günü Paketlendi Kargolandı. Benim İşlemleri Bayağı Hızlı Yaptılar. Yada Herkese Böyle Yapıyorlar. Ben Bu Fiyattan Alacak Olsam Hepsiburadayı Tercih Ederdim.

bir söz vardır alışmamış k..ta don durmazmış :) ben kayseri'liyim birebir satıcıyla muhatap olup pazarlığımı yapmam gerek. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: thrillernight

quote:

Lg P503 Optimus One Hepsiburada Satışa Sunulmuş.

Yokmu sevgililer günü kampanyası falan hepsiburada'da. Fiyatı biraz düşürsünler de alalım.

Nerdee...
    @c_._s Hocam Söz Süpermiş ZuahAH :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.