Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Flash olayının herhangi bir çözümü var mı?
  • bildiğim kadarıyla android markette skyfire diye bir internet tarayıcı var bunda flash desteği var. bu tarayıcı yükleyince internetteki flash videoları izleyebilmeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 7 Şubat 2011; 11:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: scan

quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

http://m.akakce.com/p/?364404

piyasada en ucuz 689 a wildfire bulunurken; android 2.2 yuklu, 2.3 guncellemesi sozu verilmis, 1500 mah lik piliyle bu alet 600 e cok cok iyi cikmis bence. yukarida yurtdisi sitelerle karsilastirma yapmis ve olasi fiyatini 650 ustu bulmustum. bravo lg ye. hakkini verirse tuketici eger, lg de sonraki modelleri eminim daha erken getirir turkiyeye...

2.3 sözü verilmiş dediniz ? peki bu türkiyeyi de kapsayacak mı :) malum gt540 için 2.1 bile çıkarılmadı türkiyede

2.3 sözü ilk önce verildi ancak googledan gelen 1 ghz minimum işlemci hızı haberi ile lg yeni bir açıklama yaptı ve 2.3 olmayabilir dedi.

Haberiniz olsun.

http://www.informationmadness.com/technology/tech-tips/3189-lg-optimus-one-finally-to-get-android-23-gingerbread-update.html

hayir, once 600 mhz in yetmeyecegi yonunde bir aciklama ve dedokodu olmustu, bunu lg yukaridaki aciklamayla duzeltti, su anda resmi aciklama olacagi yonunde...

http://androidencyclopedia.com/android-2-3-processor-requirements/

İnşallah dediğiniz gibidir. 2.3 optimus one için çıkarsa biz gt540 kullanıcıları için de costum rom çıkar en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

Angry Birds bi türlü yüklenmiyor. NFS Shift'yi yükledim . Siyah ekranla kapanıyor. Şimdide telefonu her kapatıp açtığımda "Üzgünüz bildirim güncelleme uygulaması (com.lge.pswupdate.notification işlemi) beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin. Kapatmaya zorla" mesajı çıkıyor. Nedir bu, bi yardım edebilecek kimse var mı?

Hocam O Hatayı Araştırdım Googleden Felanda Fakat Böyle Bi Hatayla Pek Karşılaşılmamış. Olmazsa Bi Hard Reset Atmayı Deneyin Telefonunuz İlk Aldığınız Hale Dönsün.
    Hard Reset atma tuş kombinasyonu sırasıyla:
    "Ses yükseltme+Arama tuşu+Home tuşuna basılı tutuyoruz fabrika ayarlarına geri döndür ekranı çıkana dek bırakmayın sonra evet diyoruz" Bu Şekilde Olması Lazım.

Shifti sildim. Hafıza kartını çıkartıp telefonu açtım, sonra taktım şu an düzeldi gibi. Forumda biraz daha yaygınlaşana kadar çok kurcalamamaya karar verdim telefonu.

• 2.3 destekleyecekse güzel ya :) şu flash sorununa herhangi bi çözüm yok mu..bir arkadaş Skyfiredan bahsetmiş..başka herhangi bi kalıcı çözümü yok mudur var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb
    2.3 destekleyecekse güzel ya :) şu flash sorununa herhangi bi çözüm yok mu..bir arkadaş Skyfiredan bahsetmiş..başka herhangi bi kalıcı çözümü yok mudur var mıdır ?

skyfire isinizi fazlasiyla gorur, eger konu flash tabanli videolarsa. ama flash tabanli oyunlar vb diger flash icerik icin skyfire uygun degildir. sadece videolari kendi serverlari ustunden sizin izleyebileceginiz formata cevirir.
  • arkadaşlar geniş bi inceleme yapacak olan yok mu ? (uygulama ve oyun performansı ekran hassasiyeti internet tarayıcısı vs.) birde bu cihaz trabzon'da bulunur mu ?
  • Ben Ankara'da sordum Media Marktlara hepside böyle bir ürün bizde yok dedi,alan arkadaş sanırım İstanbul'dan almış bulursam alıcam galiba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Angry Birds bi türlü yüklenmiyor. NFS Shift'yi yükledim . Siyah ekranla kapanıyor. Şimdide telefonu her kapatıp açtığımda "Üzgünüz bildirim güncelleme uygulaması (com.lge.pswupdate.notification işlemi) beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin. Kapatmaya zorla" mesajı çıkıyor. Nedir bu, bi yardım edebilecek kimse var mı?

Hocam O Hatayı Araştırdım Googleden Felanda Fakat Böyle Bi Hatayla Pek Karşılaşılmamış. Olmazsa Bi Hard Reset Atmayı Deneyin Telefonunuz İlk Aldığınız Hale Dönsün.
    Hard Reset atma tuş kombinasyonu sırasıyla:
    "Ses yükseltme+Arama tuşu+Home tuşuna basılı tutuyoruz fabrika ayarlarına geri döndür ekranı çıkana dek bırakmayın sonra evet diyoruz" Bu Şekilde Olması Lazım.

Shifti sildim. Hafıza kartını çıkartıp telefonu açtım, sonra taktım şu an düzeldi gibi. Forumda biraz daha yaygınlaşana kadar çok kurcalamamaya karar verdim telefonu.

Aynen Hocam Bende Cihaz Olmadığından Değişik Uygulama ve Bilgi Paylaşamıyorum. Cihazı Alanlar Çoğaldıkça Güzel Bir İnceleme ve Ana Konusu Oluşturulur. Orda Hertürlü Bilgi Paylaşılır. Skyfire Çok Kaliteli Bi Tarayıcı. Ben Karıştırmıyosam Eğer Symbianlı İ450mde Onu Kullanıyodum. Farmvileyi Felan Açıyodu Eğer Yanlış Hatırlamıyosam. Garanti Çözüm Şuanda Budur.

• Skyfire i birde androidte gör akif :D Çok fena yapmışlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Skyfire i birde androidte gör akif :D Çok fena yapmışlar :D

Telefonda İndirim Yaparlarsa Görecem İnşallahda Bakalım :D
  • merhabalar,

daha önceki mesajlarda oyunlarda ekrana dokunulduğunda donmalar olduğundan bahsetmiştim. yabancı forumları takip ediyorum ve sanıyorum bir çözümü bulunmuş gibi.

3. şahıslar bir çözüm bulabildiğine göre lg bunla ilgili bir güncelleme çıkararak sorunu çözebilir gibi geliyor. hatta belki android 2.3 güncellemesiyle birlikte olur bu.

ciddi anlamda 3-4 aydır baktığım keşke buraya gelse dediğim bir telefon, eğer bu bahsettiğim donma sorunu da çözülürse gerçekten de fiyatını fazlasıyla hakkeder.

alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun hepimize fiyatı da iyi baya, ama kampanya beklemekte fayda var bence de
  • Telefon çok güzel her geçen gün daha çok seviyorum da, bi de sorunlar peşimi bıraksa bugün başka bir soruna karşılaştım, "LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya" başlığına yazdım burdanda paylaşayım:

quote:

Cihazla ilkdefa evden çıktım, 3g'yi ilk defa tam anlamıyla test etme şansım oldu. İnternette rahat geziyorum ama google maps'te biraz oyalanınca internet bağlantısı kopuyor. Hiçbir şekilde internette gezemiyorum. İnterneti aç kapa yapıpımda durum çubuğunda bi değişme olmuyor. 5-10dk içindeyse tamamen hat gidiyor (vodafone). Telefonu kapatıp açınca sorun kalmıyor ama gene google maps'e girince aynı şey. Yarın olmadı mecidiyeköydeki teknik servise götürücemde sizce problem nedir?

• optimus black nisan sonuna doğru çıkacakmış. fiyatı düşer o zaman biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vecize -- 7 Şubat 2011; 17:14:16 >
  • Optimus Chic (E720) model cihazın Türkiye pazarında satışı olmayacktır.

P503 Model cihazlarda android 2.3 güncellemesi ve GT540 model cihazlarda 2.2 güncellemesi henüz tarafımıza iletilmemiş olup net bir zaman aralığı da belirlenmemiştir.

Saygılarımızla…

‘ LG Markalı Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlarınız için çağrı merkezimizden ( 444 6 543 ) uzaktan erişim ile destek alabilirsiniz’

lg ye atığım mail sonucu aldığım cevap yukarıda.burada p503 modelinin android 2.3 sürümü için zaman aralığı belli değil diyor , olmayacak demiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endulusi -- 7 Şubat 2011; 17:51:30 >
  • quote:

Telefon çok güzel her geçen gün daha çok seviyorum da, bi de sorunlar peşimi bıraksa bugün başka bir soruna karşılaştım, "LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya" başlığına yazdım burdanda paylaşayım:

quote:

Cihazla ilkdefa evden çıktım, 3g'yi ilk defa tam anlamıyla test etme şansım oldu. İnternette rahat geziyorum ama google maps'te biraz oyalanınca internet bağlantısı kopuyor. Hiçbir şekilde internette gezemiyorum. İnterneti aç kapa yapıpımda durum çubuğunda bi değişme olmuyor. 5-10dk içindeyse tamamen hat gidiyor (vodafone). Telefonu kapatıp açınca sorun kalmıyor ama gene google maps'e girince aynı şey. Yarın olmadı mecidiyeköydeki teknik servise götürücemde sizce problem nedir?

Hocam Bence Cihazı Teknik Servise Götürün. En Temizi ;)
    EDİT: Bu Arada Bu Cihazı İnternette Ereyon Dışında Saten Site Varmı Bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 7 Şubat 2011; 18:04:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: catalcaprensi

Optimus Chic (E720) model cihazın Türkiye pazarında satışı olmayacktır.

P503 Model cihazlarda android 2.3 güncellemesi ve GT540 model cihazlarda 2.2 güncellemesi henüz tarafımıza iletilmemiş olup net bir zaman aralığı da belirlenmemiştir.

Saygılarımızla�

� LG Markalı Notebook ve �smart phone� özellikli Cep Telefonlarınız için çağrı merkezimizden ( 444 6 543 ) uzaktan erişim ile destek alabilirsiniz�

lg ye atığım mail sonucu aldığım cevap yukarıda.burada p503 modelinin android 2.3 sürümü için zaman aralığı belli değil diyor , olmayacak demiyorlar

birçok kişi ( ben dahil olmak üzere) aynı maili aldık.ancak çıkartılmayacağı söylendi lg tr tarafından :) siz 2.2 sormuşsunuz üstelik.2.1 bile çıkarılmıyor malesef ..

• hocam bildiğim kadarıyla diğer ülkelerde lg tarafından yayınlanan romlar teknik serviste sorun çıkarmıyormuş ayrıca lg tr ye güven olmaz bana 1-2 ay önce optimus chic in de one ile satışa çıkacağını söylediler imdi çıkmayacak diyor
  • arkadaşlar skyfire türkiye desteğini kaldırdı diye biliyorum sizlerde şu an skyfire çalışıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.