arkadaşlar skyfire türkiye desteğini kaldırdı diye biliyorum sizlerde şu an skyfire çalışıyormu?
Androidte sıkıntısız çalışıyor.
LG optimus one ıcın 2.3 guncellemsı cıkacaak dıe blıyorum hatta 600 hmz ıslemcılerın 2.3 kaldırmayacagı yonudne ııdası vardı LG nın google tarafında yapılan acıkalmaya gore 600 mhz sahıp ıslecılı telerın kaldıragı yonunde hebr vardı
Abi herşeyi geçin ... Bu telefonda sesli mesaj var yaa !! Birebir deneyen biri olarak çok şaşırdığımı belirtmem gerek.. 2-3 kelime ediyorsun 2-3 saniye içinde yazıya döküyor. Benmi ilk kez bunu görüyom yoksa başka telefonda varmıydı bilmiyorum. Ama bana göre çok hoş bir özellik.. Araba kullanırken sesle mesaj yaz... İlginç birşey..
kardeş peki sesli okuma varmı telefonda mesajları sesli okuyormu
quote:
Orijinalden alıntı: YabandaGEZER
Abi herşeyi geçin ... Bu telefonda sesli mesaj var yaa !! Birebir deneyen biri olarak çok şaşırdığımı belirtmem gerek.. 2-3 kelime ediyorsun 2-3 saniye içinde yazıya döküyor. Benmi ilk kez bunu görüyom yoksa başka telefonda varmıydı bilmiyorum. Ama bana göre çok hoş bir özellik.. Araba kullanırken sesle mesaj yaz... İlginç birşey..
quote:
Orijinalden alıntı: YabandaGEZER
Türkçe Özelliği Var mı? Atıyorum ı Harfi Felan Çıkıyomu. Bu Arada Arkadaşlar GT540da Türkçe Karakter Sorunu Vardı Smslerde Bunda Var mı_?
@akifs44
sen bu telefonu bekliyordun,aldınmı bari satışa sunulmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: nazaman
@akifs44
sen bu telefonu bekliyordun,aldınmı bari satışa sunulmuş.
Şimdide Biraz Yaygınlaşmasını ve İndirim Olmasını Bekliyorum. Malatya'da Yaşıyorum. Burda Mediamarkt Felan Yok Mecbur İnternetten Alıcam Oda Bitek Ereyonda Var Diğer Sitelerdede Satışa Sunulsun Bakalım Belki Biraz Daha Uygun Fiyata Alabilirim. Vatanbilgisayar Geçen Hafta Worlde %25 Yaptı Mesela İ5510 525 TL Olmuştu 6 Taksitle Alıcaktım Ama Bu Cihazı Beklediğim İçin Almadım.Bundada Öyle Bir Fırsat Bekliyorum. Şuan Telefonsuz Olmama Rağmen.
Ankara kentpark media markt bu ürün mevcut fiyatı 589 tl word e özel 10 taksit imkanı var. Telefonu inceledim güzel telefon fakat dokunmaik benim çoş hoşuma gitmedi alıp inceleyen arkadaşlar bilgi verirse ona göre alıp almamaya karar vereceğim.
Arkadaşlar indirim ve kampanya falan görürseniz bu ürün ile ilgili lütfen burada paylaşalım.Almak isteyenler böylece kaçırmamış olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Neseli
Ankara kentpark media markt bu ürün mevcut fiyatı 589 tl word e özel 10 taksit imkanı var. Telefonu inceledim güzel telefon fakat dokunmaik benim çoş hoşuma gitmedi alıp inceleyen arkadaşlar bilgi verirse ona göre alıp almamaya karar vereceğim.
Hocam 589 mu 599 mu? 589sa 10 Tl Daha Düşmüş İlk Güne Göre :)
quote:
Orijinalden alıntı: phoenix58
Arkadaşlar indirim ve kampanya falan görürseniz bu ürün ile ilgili lütfen burada paylaşalım.Almak isteyenler böylece kaçırmamış olur.
+1 Aynen Katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: akifs44
quote:
quote:
+1 Aynen Katılıyorum.
Arkadaşlar bugün gittim 599 değil 589 tl word 10 taksit ve peşin ödemede geçerli. Media markt nedense kredi kartlarına komisyon alıyor.
neseli o yüzden ucuz oluyor kartla alışverişler bankalara iyi paralar kazandırıyor. Bu ülkede banka sahibi olmak vardı şimdi :D
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
neseli o yüzden ucuz oluyor kartla alışverişler bankalara iyi paralar kazandırıyor. Bu ülkede banka sahibi olmak vardı şimdi :D
Sanırım ne demek istedimi anlatamadım. :D demek istediğim media markt sadece word karta peşin fiyatına veriyor. Diğer kartlarda aynı işlemi uygulamıyor. Acxess için sordum 12 taksit 677 tl çıkardılar. 589 acxess e 10 taksit verse alırdım belkide. :) umarım hepsiburada veya vatanada gelir.
Ayrıca Ereyon.com.tr de ürnün yanında (Araç Tutucu, N-Drive Navigasyon Yazılımı ve 2GB SD card Hediyeli) 610 tl acxess 10 taksit. diğer kartlarada seçenekler var.
media martktada var yanındaki hediyeler bildiğim kadarı ile kutu içeriği. Ben seni anladım o yüzden fazla kartla anlaşması yok bende onu dedim:)
Arkadaşlar bu telefon sadece USB ile mi şarj oluyor ? Yani izlediğim videolarda sadece USB şarj aparatı gördüm sanki ?
Ayrıca kullanan arkadaşlar cihazın ses performansı (görüşme, zil sesi v.s.) ile ilgili de yorum yaparlarsa sevinirim... Tabi en önemli husulardan biride şüphesiz bataryanın dolma ve boşalma süresi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: akifs44
quote:
quote:
+1 Aynen Katılıyorum.
Arkadaşlar bugün gittim 599 değil 589 tl word 10 taksit ve peşin ödemede geçerli. Media markt nedense kredi kartlarına komisyon alıyor.
Çok Güzel Ozaman. Hepsiburada ve Vatan Gibi Sitelere Gelsin Fiyat Değerlendirmesi Yapalım. Ona Göre Bişeyler Yapacaz Artık.
quote:
Orijinalden alıntı: AKEON
Arkadaşlar bu telefon sadece USB ile mi şarj oluyor ? Yani izlediğim videolarda sadece USB şarj aparatı gördüm sanki ?
Ayrıca kullanan arkadaşlar cihazın ses performansı (görüşme, zil sesi v.s.) ile ilgili de yorum yaparlarsa sevinirim... Tabi en önemli husulardan biride şüphesiz bataryanın dolma ve boşalma süresi ?
kabloyu hem usb kablosu olarak kullanıyosun, hem de şarj aletine takıp şarj kablosu olarak kullanıyosun. usbden şarj değil yani. bataryası 1500 mah, baya gider şarjı
cihazi bugün denedim.gayet güzel.haftadaya alabilirim.
bu telefon tam olarak yaygınlaşsa alacam vatan,teknosa yada bimekste çıkmasını bekliyorum kayseri'de oturuyorum internette ereyonda var sadece internet üzerinden alış veriş yapmayı sevmiyorum neyse hayırlısı bekleyelim biraz daha..
Bu ürünü incelemek istiyorum.Nerelerde bulabilirim acaba? Bugün Merter MediaMarkt'a gittim ancak orada yoktu.