Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay bu telefonu bekledim.500-550 arasında olsaydı fiyatı hemen alabilirdim.Şimdi de indirim bekle işin yoksa.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 2 Eylül 2012; 20:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak3810

Arkadaşlar bildiğimiz üzere samsung'un i5510 modelinde market kolayca açılabiliyor ve bu çok önemli birşey.Binlerce oyun ve uygulamaya ulaşabiliyoruz.Optimus one'dada acaba kolayca market açılabiliyormu yoksa root tek çaremi.Bunun yanında merak ettiğim bir özellikte ekran çözünürlüğü i5510'a göre daha iyi demişsiniz.Acaba oyun ve uygulama performansı nasıldır?

Öncelikle, telefonda android market kapalı. Şu ana kadar hiç oyun ve uygulama denemedim. Önceki mesajlarda oyunlarda donma ve yavaşlama sorunlarının olduğu yazıyordu. Youtube'da p500 üzerinden oynanan oyun videoları var isterseniz onlara bi bakın.

Ekran konusuna açıklık getireyim: 2 telefonuda teşhirde kullandım (aynı ışık altında, aynı markette). Samsung i5510'da simge yazılarına bakınca bariz şekilde karelenmeler gözüküyor. Optimus One'da ise çok dikkatli bakmadığınız sürece böyle bir problem yok. LG 320 x 480 pixel çözünürlüğe sahipken Samsung 240 x 400 pixel. Ancak Samsung'un işlemci avantajı var. Detaylı teknik karşılaştırma şurda:
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3516&idPhone2=3515
    Tabi şimdi ben ne desem boş, kararsız arkadaşlar mutlaka telefonları teşhirde kullandıktan sonra karar versinler.

• yok ya okadarda degil en fazla 500 e düşer one yeni bi telefon yarı fiyatına düşen tellere baktıgımız zaman en az 1.5 iki yıllık teller örnegin km800 bl40
    quote:

Orijinalden alıntı: inexo

5 ay sonra yarısı olur gibi geliyo lg malumunuz
  • telefonu alan arkadaşlara hayırlı olsun.youtube de bi video ya göre kutunun istünde adobe flash v10.1 yazırmuş ve flash gerektiren bir manşet sistemi şalışıyordu gerçektende flash 10.1 yazıyormu
  • telefonu alanlar işlemciyi dert etmesinler overclock yapabilirler.
  • Arkadaşlar orjinal marketi açmayı öğrenene kadar Applanet'i kurdum ama burdan bişeyler yapmak telefonu veya garantisini etkilemez değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Vo -- 6 Şubat 2011; 16:57:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

Arkadaşlar orjinal marketi açmayı öğrenene kadar Applanet'i kurdum ama burdan bişeyler yapmak telefonu veya garantisini etkilemez değil mi?

Yok Hocam Garanti Ancak Lg Orjinal Rom Dışında Rom Yüklerseniz Bozulur. Bide Elle Vidaları Çıkarıp İçini Açmazsanız. Ordan İstediğiniz Uygulamayı Yükleyip Silebilirsiniz.
  • G-vo applanet varken ne yapıcaksın marketi :) optimus bile 600 le çıktı bence çıkış fiyatı oldukça iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

G-vo applanet varken ne yapıcaksın marketi :) optimus bile 600 le çıktı bence çıkış fiyatı oldukça iyi.

İlk tedirginlikler tabi, yavaş yavaş atlatıcaz :)

akifs44'ün yorumu üzerine yükledim şimdi applanet'i de biyerlerde hata yapıyorum galiba. Program sürekli hata veriyor. Angry Birds'ü indirdim zar zor. Yüklerken "Uygulama yüklenmedi" hatası veriyor. Kurcalamaya devam ediyorum.
  • http://m.akakce.com/p/?364404

piyasada en ucuz 689 a wildfire bulunurken; android 2.2 yuklu, 2.3 guncellemesi sozu verilmis, 1500 mah lik piliyle bu alet 600 e cok cok iyi cikmis bence. yukarida yurtdisi sitelerle karsilastirma yapmis ve olasi fiyatini 650 ustu bulmustum. bravo lg ye. hakkini verirse tuketici eger, lg de sonraki modelleri eminim daha erken getirir turkiyeye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

http://m.akakce.com/p/?364404

piyasada en ucuz 689 a wildfire bulunurken; android 2.2 yuklu, 2.3 guncellemesi sozu verilmis, 1500 mah lik piliyle bu alet 600 e cok cok iyi cikmis bence. yukarida yurtdisi sitelerle karsilastirma yapmis ve olasi fiyatini 650 ustu bulmustum. bravo lg ye. hakkini verirse tuketici eger, lg de sonraki modelleri eminim daha erken getirir turkiyeye...

2.3 sözü verilmiş dediniz ? peki bu türkiyeyi de kapsayacak mı :) malum gt540 için 2.1 bile çıkarılmadı türkiyede

• Bence de gayet normal bir fiyattan cıkmış.Yaklaşık cihazı iki aydır kullanan biri olarak telefonun fiyatını hakettigini rahatlıkla soyleyebılırım.Zaten kullananlar arttıkça kalıtesı ıle ılgılı daha cok yorum gelir.
    Bu arada kılıf olarak ben bir nokia kılıfı var onu kullanıyorum.Model numarasını hatırlamıyorum ama deri ve yukarı dogru cekılenlerden,birebir uyuyor
  • Angry Birds bi türlü yüklenmiyor. NFS Shift'yi yükledim . Siyah ekranla kapanıyor. Şimdide telefonu her kapatıp açtığımda "Üzgünüz bildirim güncelleme uygulaması (com.lge.pswupdate.notification işlemi) beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin. Kapatmaya zorla" mesajı çıkıyor. Nedir bu, bi yardım edebilecek kimse var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Vo -- 6 Şubat 2011; 20:04:54 >
  • arkadaşlar android işletim sistemli bir telefon almayı düşünüyorum ama bazı sorularım olacak ben telefonda en çok interneti kullanıyoru telefonun internet tarayıcısı üzerinden tüm videoları sorunsuzca izleyebiliyormuyuz ve telefona attığımız videoların formatlarının tümünü destekliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

quote:

2.3 sözü verilmiş dediniz ? peki bu türkiyeyi de kapsayacak mı :) malum gt540 için 2.1 bile çıkarılmadı türkiyede

2.3 sözü ilk önce verildi ancak googledan gelen 1 ghz minimum işlemci hızı haberi ile lg yeni bir açıklama yaptı ve 2.3 olmayabilir dedi.

Haberiniz olsun.

• benim bildiğim google lg yi yalanıyarak 2.2 olan tüm cihazlar 2.3 destekliyebilir ,gereksinimleri aynı demişti bunun üzerine lg 2 gün ard arda 2.3 ün geleceğiniduyurmuştu ama yeni açıklama gelmiş olabilir . bide ben optimus clic (e720 diy galba)bu telefon gelicekse bekliyecem bana daha güzel geldi
    quote:

Orijinalden alıntı: scan

quote:

quote:

2.3 sözü ilk önce verildi ancak googledan gelen 1 ghz minimum işlemci hızı haberi ile lg yeni bir açıklama yaptı ve 2.3 olmayabilir dedi.

Haberiniz olsun.

• 2.3 gelecek bu cihaza. Lg açıkladı. Normalde gelmeyecektide işte iyi satınca kıyak yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan

quote:

quote:

Haberiniz olsun.

http://www.informationmadness.com/technology/tech-tips/3189-lg-optimus-one-finally-to-get-android-23-gingerbread-update.html

hayir, once 600 mhz in yetmeyecegi yonunde bir aciklama ve dedokodu olmustu, bunu lg yukaridaki aciklamayla duzeltti, su anda resmi aciklama olacagi yonunde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 7 Şubat 2011; 8:36:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

Angry Birds bi türlü yüklenmiyor. NFS Shift'yi yükledim . Siyah ekranla kapanıyor. Şimdide telefonu her kapatıp açtığımda "Üzgünüz bildirim güncelleme uygulaması (com.lge.pswupdate.notification işlemi) beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin. Kapatmaya zorla" mesajı çıkıyor. Nedir bu, bi yardım edebilecek kimse var mı?

Hocam O Hatayı Araştırdım Googleden Felanda Fakat Böyle Bi Hatayla Pek Karşılaşılmamış. Olmazsa Bi Hard Reset Atmayı Deneyin Telefonunuz İlk Aldığınız Hale Dönsün.
    Hard Reset atma tuş kombinasyonu sırasıyla:
    "Ses yükseltme+Arama tuşu+Home tuşuna basılı tutuyoruz fabrika ayarlarına geri döndür ekranı çıkana dek bırakmayın sonra evet diyoruz" Bu Şekilde Olması Lazım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.