Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hiçbiryerde çalışmıyorum çalışan indirimimi hepsiburada da çalışan bir abim üzerinden faydalandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

100 lira çek aldım bir ihtiyacım vardı onları gördüm. 20 lirada çalışan indiriminden faydalandım. 500 lira ödedim ama bu şekilde bana 380 e geldi.

Hmm O Çekten Bende Yok İşte Sıkıntı Olsa. O 100 Tllik Çekten Bendede Olsa 2 tane Telefon Alırdım Ordan Ama Neyse Artık Bugün Malatyada Bi Vodafone Shopta 845 Modelini Gördüm Çıkmış. Aldım Biraz İnceledim Çok Küçük Boyutlarda Ama Tipi Felan Fena Değildi. Biraz Yavaş Geldi Bana Ama Bilmiyorum Onu Düşünebilirim.
  • hocam 600-700 tl arasıysa bu telefon beklenen satış rakamlarına ulaşamaz
  • HA HA HAAA !!! hayatta alınmaz bu telefon 600 bile çok Samsung i5510 misler gini akar :D:D:D lg de bön bön bakar.... Böyle bir kar marjı yoktur arkadaş. millet kafayı sıyırmış. 700 verdimmi 100 daha veririm
    ACER S100 LIQUID alırım bide oc yaptım mı olur işlemci 1 ghz belki daha üstü. :d:d. Bu lgnin piyasadan hiç haberi yok galba.
  • i5510 ile arsında bı fark yok sadece klayve farkı var i5510 650tl den satıırekn bu 650 -600 arası gelırse bence yınede alınabılır ki tasarımı ve boyutu i5510 dan daha guzel geldı
    Merak etmeyın birkaaç ay sonra teknosada fln optimus swift gıbı buda 500 cıvarı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 4 Şubat 2011; 21:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

100 lira çek aldım bir ihtiyacım vardı onları gördüm. 20 lirada çalışan indiriminden faydalandım. 500 lira ödedim ama bu şekilde bana 380 e geldi.

Hmm O Çekten Bende Yok İşte Sıkıntı Olsa. O 100 Tllik Çekten Bendede Olsa 2 tane Telefon Alırdım Ordan Ama Neyse Artık Bugün Malatyada Bi Vodafone Shopta 845 Modelini Gördüm Çıkmış. Aldım Biraz İnceledim Çok Küçük Boyutlarda Ama Tipi Felan Fena Değildi. Biraz Yavaş Geldi Bana Ama Bilmiyorum Onu Düşünebilirim.

Bir halta yaramaz o cihaz ben alacagim anneme hediye edeceğim. iki yıl taahütlü.
  • Fiyat konusunu bir kenara birakirsak,telefon kalite olarak hic de kotu degil.telefon geldiginde iyice inceleyenler bunu zaten gorurler.belki lg nin telefon bazinda marka degeri dusuk olabilir ancak bu telefon da cok iyi satis rakamlari yakalamis basarili bir telefon!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Bir halta yaramaz o cihaz ben alacagim anneme hediye edeceğim. iki yıl taahütlü.

Bence Pek Anne Telefonu Gibi Değil Biraz Kurcalamak Felan Lazım. Android Sonuçta. :)

• tam da tahmin ettiğim aralıkta fiyatı :)
    bu telefon çıkacak diye gt540 almaktan vazgeçtim hala bekliyorum kırık dökük telefonumla..çıkınca bir de fiyatı düşsün diye mi beklesem acaba? :):)
  • Akif44 ona lg cookie yi verdim çözdü valla :) Benden iyi dokunmatik telefon kullanıyor. :) gt540 emekliye ayırdığımda anneme vereceğim, verdim geçen iyi kullandı valla hoşunada gitti :)
  • quote:

Akif44 ona lg cookie yi verdim çözdü valla :) Benden iyi dokunmatik telefon kullanıyor. :) gt540 emekliye ayırdığımda anneme vereceğim, verdim geçen iyi kullandı valla hoşunada gitti :)

:) Bende Annemede Kendimede Telefon Arıyorum Ama Benim Annem Öyle Anlamaz Dokunmatik Felan. Onada Ne Alacağıma Karar Veremedim.
  • cihaz media markt ta 599 tl ye satışa girmiş arkadaşlar isteyen hücüm edebilir ama bn beklicem hepsi filan kampanya yapar 14 şubat dalgasına belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalcaprensi

cihaz media markt ta 599 tl ye satışa girmiş arkadaşlar isteyen hücüm edebilir ama bn beklicem hepsi filan kampanya yapar 14 şubat dalgasına belki

599 mu :) opmius one ? :)
  • Ereyon'da da havale indirimli 597 liraya satışa sunulmuş.Araç tutucu ndrive navigasyon ile 2gb sd kart hediyeliymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalcaprensi

cihaz media markt ta 599 tl ye satışa girmiş arkadaşlar isteyen hücüm edebilir ama bn beklicem hepsi filan kampanya yapar 14 şubat dalgasına belki

Malatya Media Markt Olmadığından Kontrol Edemiyorum. Birinin Kontrol Etme Şansı Varmı Acaba? Eğer Bu Fiyatsa Şu Sevgililer Günü Ayağına Kredi Kartları Felan Kampanya Yapsa Müthiş Olur Alınabilir. Bekleyelim Bakalım.
  • Arkadaşlar fiyat doğrudur. Mediamarkt'ta 600tl. Telefonu az önce aldım, yakında görüşlerimi paylaşırım.
  • G-Vo, sadece siyah rengi mi var yoksa başka renkleri de varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thrillernight

G-Vo, sadece siyah rengi mi var yoksa başka renkleri de varmı?

Görevli sadece siyah var dedi zaten bende siyah isitiyodum. Ayrıca ürünü kurcalamak isteyen arkadaşlar için göstepe mediamarktta teşir ürünü bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

Arkadaşlar fiyat doğrudur. Mediamarkt'ta 600tl. Telefonu az önce aldım, yakında görüşlerimi paylaşırım.

Go yazılımsal hata olabilir cihazda update programı ile yükseltmekte yarar var yükseltme mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.