Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar cıhazın amerika ve avrupa fıyatı 450tl. civari.Oyle 300 lu rakamlara satılmıyor.Yurtdısında 450tl. ye satılan bır cıhazın tr. de 600-650 cıvarında olacagını tahmın edıyorum...
  • Ben de bu teli bekleyenlerdedim. Umarım beklentilerimizi karşılar.
  • expansys.com ve ereyon arasinda yaptigim galaxys desire wildfire havuz karsilastirmasina gore, expansys fiyatlari ve ereyon fiyatlari ve olasi optimus one fiyati soyle:
    galaxys 399pound 1459tl
    desire 330pound 1082tl
    wildfire 204pound 759tl
    optimus one 190 pound--> (uc telefonun carpan katsayisinin ortlamasi alinarak) 674 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 3 Şubat 2011; 12:18:39 >
  • Geldik haftanın ortasına, hala ses seda yok. İçimden bi his önümüzdeki haftaya sarkıcak diyor ama bakalım. Benim fiyat tahminim daha öncede yazdığım gibi 600-650tl arası. Açıkçasa samsung i5510'u referans alarak konuşuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

Geldik haftanın ortasına, hala ses seda yok. İçimden bi his önümüzdeki haftaya sarkıcak diyor ama bakalım. Benim fiyat tahminim daha öncede yazdığım gibi 600-650tl arası. Açıkçasa samsung i5510'u referans alarak konuşuyorum.

zaten önümüzdeki hafta dendi bu hafta değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

expansys.com ve ereyon arasinda yaptigim galaxys desire wildfire havuz karsilastirmasina gore, expansys fiyatlari ve ereyon fiyatlari ve olasi optimus one fiyati soyle:
    galaxys 399pound 1459tl
    desire 330pound 1082tl
    wildfire 204pound 759tl
    optimus one 190 pound--> (uc telefonun carpan katsayisinin ortlamasi alinarak) 674 tl

arkadaş olaya bilimsel yaklaşmış
    şaka bi yana o kadar para verdikten sonra üstüne koyar başka bi telefon alırım işlemci hızı daha yüksek bi telefon olabilir adroid almayacak olsam samsung wave 2 8530 mu ne var bada onu düşünürdüm ama adroid istediğim için şeçenekler sınırlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

expansys.com ve ereyon arasinda yaptigim galaxys desire wildfire havuz karsilastirmasina gore, expansys fiyatlari ve ereyon fiyatlari ve olasi optimus one fiyati soyle:
    galaxys 399pound 1459tl
    desire 330pound 1082tl
    wildfire 204pound 759tl

arkadaş olaya bilimsel yaklaşmış
    şaka bi yana o kadar para verdikten sonra üstüne koyar başka bi telefon alırım işlemci hızı daha yüksek bi telefon olabilir adroid almayacak olsam samsung wave 2 8530 mu ne var bada onu düşünürdüm ama adroid istediğim için şeçenekler sınırlı.

tahminlerin dayanagi olmali diye dusunurum. daha once android kullanmis ve applere alismissaniz bada yetersiz gelebilir, app olarak androidde ne ararsaniz var gibi. ekrani ve telefonu begenip wave2 aldim, app yetersizliginin bana uymayacagini gec olmadan anladim ve iade surecindeyim, diger basliga sonuclanmadan yazmak istemedim. agrili bir surec cunku...

• quote:

Orijinalden alıntı: karluk17

quote:

Geldik haftanın ortasına, hala ses seda yok. İçimden bi his önümüzdeki haftaya sarkıcak diyor ama bakalım. Benim fiyat tahminim daha öncede yazdığım gibi 600-650tl arası. Açıkçasa samsung i5510'u referans alarak konuşuyorum.

Müşteri hizmetlerinin söylediği şubatın ilk haftası. Yani bu hafta.

Yakın zamanda tekrar soran oldu mu acaba? Tekrar bi gecikme falan olmasın.
  • optimus one ı bekleyenler için bence üstüne 200 lira koyup almaya değecek bir telefon değil gt540 a göre konuşuyorum. androide geçmek isteyenler deneme amaçlı ısınma turları atmak isteyenler rahatlıkla gt540 alıp kullanabilir...
  • quote:

quote:

quote:

Şubatın İlk Haftası Gibi Birşey Söylenmedi En Son Paylaştığım Resme Bakarsanız Şuanda O Haftanın İçindeyiz. Onlarda Önümüzdeki Hafta Dediler. Yani Daha Bir Hafta Var.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

quote:

quote:

Şubatın İlk Haftası Gibi Birşey Söylenmedi En Son Paylaştığım Resme Bakarsanız Şuanda O Haftanın İçindeyiz. Onlarda Önümüzdeki Hafta Dediler. Yani Daha Bir Hafta Var.

Yaklaşık 10 gün önce çağrı merkezini aradığımda şubatın ilk haftası demişlerdi. Napalım aylardır yaptığımız gibi beklemedeyiz.

• Evet Bugün Sizlere Kötü Bir Haber Veriyorum. Az Önce Canlı Destekten Yaptığım Görüşme Sonrası Fiyat Aralığınıda Öğrenmiş Oldum Cihazın. Biraz Konuşturmak Zor Oldu Ama İşte O Konuşmanın Tamamı. Noktasına Virgülüne Dokunmadan.
    "LG Destek: Merhaba, Akif İnal. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    Akif İnal: İyi Günler. Sürekli Sizi Rahatsız Ediyorum Maillerle Ama Bu P503 Modelinin Kesin Çıkış Tarihi Belli Oldumu?
    LG Destek: Türkiye'de lansmanı yapıldı
    LG Destek: önümüzdeki hafta başında bayilerde bulabileceksiniz
    Akif İnal: Şimdi Bu Telefonu Uzun Süredir Bekliyorum. Acaba Tahmini Bir Fiyat Verebilirmisiniz? Ona Göre Bekliyeyim. Şuanda Bir Sitede GT540 Modeliniz İndirimde. Eğer P503 Yüksek Bir Ücretle Gelicekse O İndirim Bitmeden Alayım
    LG Destek: net fiyat aralığı malesef belli değil
    LG Destek: bize fiyatlar bildirilmiyor
    Akif İnal: Bende net istemiyorum tahmini 500 üstü 600 üstü gibi
    Akif İnal: sonuçta türkiyeye getiren sizsiniz
    Akif İnal: fiyatıda az çok biliyosunuzdur.
    LG Destek: tabiki öyle
    Akif İnal: şimdi bende o indrim biterse boşa beklemiş olucam ona göre tahmini birşey söylermisiniz
    LG Destek: ama fiyat aralığı çıkmadan iletilmiyor
    LG Destek: 400-700 arası diyebilirim o zaman
    Akif İnal: :D biraz fazla bi aralık olmadımı onu biraz daha küçültsek atıyorum 500-600 gibi :)
    LG Destek: ama bunu söylemem inanın yasak
    Akif İnal: ama gerçekten gt540 modeliniz heryerde 500e satılıyor. orda indirimli satılıyo. ya bi bilgi verinde ona göre kaçırmayayım. androidli şuanda bu iki modeliniz var biri olmasa diğerini alıcam.
    Akif İnal: bari biraz yardımcı olunda boşuna beklemiyeyim
    Akif İnal: söz veriyorum bu bilgiyi kimseyle hiçbir şekilde paylaşmıycam
    LG Destek: anlıyorum sizi ama sonuçta p503 son çıkacak cihazımız ve böyle bilgi iletimi malesef yasak
    LG Destek: konuşmalarımız raporlanıyor
    Akif İnal: ama hiç destek olmuyosunuz :) sistemin adı sadece destek diye :) peki gt540la çok fark olacakmı onu söyleyin bari
    Akif İnal: ben bi forumda okudum sizi telefondan aramışlar orda 500 üstü demişsiniz. isterseniz forumun linkinide atabilirim
    Akif İnal: eğer telefondan söyleyecekseniz arıyayım
    LG Destek: eğer bize 500 ün altında mı üstünde mi diye soru yöneltmişlerse evet söyleyebiliyoruz altı yada üstü diye
    Akif İnal: 600ün altımı üstümü :)
    Akif İnal: bende tam fiyat sormuorum ozaman buna cevap verirseniz duruma göre hemen siparişimi vericem gt540 ın
    LG Destek: o civarlarda olacak
    LG Destek: sonuçta android 2.2 olarak gelecek
    LG Destek: beklemenizde fayda var
    LG Destek: oldukça memnun kullanan arkadaşlarımız
    Akif İnal: şimdi hem öyle söylüyosunuz hem öbür türlü altımı üstümü sadece onu soruyorum :)
    Akif İnal: cihazı biliyorum
    Akif İnal: bayağı araştırdım
    Akif İnal: android dediğiniz bedava dağıtılan bir işletim sistemi
    LG Destek: 500 - 700 arası bir değer olacak
    Akif İnal: sonuçta okadar övülecek bişey değil
    Akif İnal: ama şimdi olmuyo bu şekilde yada ben anlatamıyorum. az önce soranlara cevap veriyoruz dediniz bende soruyorum net 600 üstümü altımı
    LG Destek: üstü
    LG Destek: bize tam fiyat iletilmiyor diyorum ama anlaşamıyoruz sizinle
    Akif İnal: peki teşekkürler. eğer hepsiburada gibi siteler indirimli satmazsa bu cihazın avrupadaki satış rakamlarını boşuna beklemiş olursunuz bende bukadar söylüyorum. avrupadaki satış fiyatınıda benim kadar biliyosunuzdur ama türkiyede öyle bir sistem yerleşikki işte durum bu şekilde oluyor. neyse zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. kolay gelsin
    LG Destek: rica ediyorum,hoşçakalın..."

Evet Burda Söz Verdim Kimseyle Paylaşmıycam Diye Ama Ordaki Zaten Raporlandığını Söyledi. Bundan Dolayı Paylaşmamda Bi Sakınca Yok.
    TELEFON 600 - 700 ARASI BİR FİYATLA SATILACAK....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 4 Şubat 2011; 13:27:07 >

• hll olsun ağıza sağlık o parayı o telefona vermem 1ghz işlemcili bi tel alırım daha ii neyse bu konu kapanmıştır benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

hll olsun ağıza sağlık o parayı o telefona vermem 1ghz işlemcili bi tel alırım daha ii neyse bu konu kapanmıştır benim için

Orda Gt540ı Ağzını Yoklamak İçin Söyledim. GT540ı Düşünmüyorum Bu Fiyatlarla. Bende Aynen Sizin Gibi Düşünüyorum. Aslında Daha Ağır Konuşacaktım Ama Sonuçta Konuşan Orda Çalışan Bir Eleman.Bayağıda Yardımcı Olmaya Çalıştı. Neyse Artık İndirim Bindirim Olmazsa Bu Telefondan Vazgeçtim. Bu Fiyatı Kesinlikle Haketmez.
  • Artık çift çekirdekler geliyor. Bu tel fazla tutmaz. 1 yıl sonra 300 e satarlar. Ben gt 540 ı 380 liraya aldım androide geçiş için en iyi tecrübe oldu. Artık 1 sene sonra o zamanın en iyi android telefonunu alacağım. Lg nin telefonlar 1 sene sonra yüzde elli indirimle satılıyor stok eritmek için haberiniz olsun. 8 yıllık lg tecrübemdir. 650 lik telefonu 2008 senesinde 250 liraya. 600 lük teli 2010 da 300 liraya aldım. Biz onlara değil onlar bize muhtaç. desire hd gelince desirelerin fiyatı 800 700e düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

kimse bu telefonu 600TL'den aşağı bir fiyata beklemesin...

ahanda dediğim çıktı işte!!! Bunu sevinerek söylemiyorum ama durumlar bu şekilde malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Artık çift çekirdekler geliyor. Bu tel fazla tutmaz. 1 yıl sonra 300 e satarlar. Ben gt 540 ı 380 liraya aldım androide geçiş için en iyi tecrübe oldu. Artık 1 sene sonra o zamanın en iyi android telefonunu alacağım. Lg nin telefonlar 1 sene sonra yüzde elli indirimle satılıyor stok eritmek için haberiniz olsun. 8 yıllık lg tecrübemdir. 650 lik telefonu 2008 senesinde 250 liraya. 600 lük teli 2010 da 300 liraya aldım. Biz onlara değil onlar bize muhtaç. desire hd gelince desirelerin fiyatı 800 700e düşer.

Önemli Olan O 1 Yıl İçinde Hangi Telefonu Kullanmakta. Ben Telefonu muda Sattım Şuan Telefonum Yok ve Çok Kararsızım Ne Alacağımı Bilmiyorum. Siz Nasıl 380e Aldınız Gt540'ı?
  • 100 lira çek aldım bir ihtiyacım vardı onları gördüm. 20 lirada çalışan indiriminden faydalandım. 500 lira ödedim ama bu şekilde bana 380 e geldi.
  • merak etmeyin tel 2-3 ay içinde 500 civarına düşer o 600 mhz e 700 lira vericek pek fazla kişi bulamazlar bu arada invisble sen tekno... damı çalışıyosun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.