Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bazılarınız gibi ben de uzun süredir bu telefonu bekliyorum. bence türkiye'de artık 600 lira civarına kaliteli android işletim sistemli telefonlar gelmeli... görünen o ki optimus one ile gelecek de görünüyor.

bekledikçe yabancı lg forumlarına ve cep telefonu forumlarına bu telefonla ilgili başlıklara baktıkça gördüm ki ortada büyük kronik bir sorun var. özellikle oyun oynarken ekrana dokunulduğunda işlemci yükü %100'e çıkıyor ve inanılmaz donmalara neden oluyormuş. birçok kişi lg'den bunu için bir çözüm yayınlamasını talep ediyor ancak henüz bir cevap yok. yurtdışında uzunca bir süredir piyasada olduğu için ve bu taleplere lg'den bir cevap gelmediği için kullanıcılar artık anroid 2.3 sürümüyle belki çözülürü beklemeye başlamışlar.

sıkıntılı bir konu. şahsen telefonda oyun falan çok nadir sıkılınca oynarım ama güzelim android cihazda dokundukça lag olursa çok tatsız olur.

bu arada sorun bence kesinlikle yazılımsal. araba yarışı oyunlarında 3D grafiklere rağmen başarıyla oyun oynanıyor. ancak dokununca işler tatsızlaşıyor...

bilginize sunmak istedim, ilk geniş incelemeyi yapan arkadaşın hayal kırıklığı alt başlığı altında bunlardan bahsetmesi hoş olmaz.

umarım lg bir çözüm bulur. çünkü bu telefonu gerçekten de çok istiyordum..

• @ceyrancijusso

evet bende bir P503 kullanıcısıyım donma yavaşlama olduğu doğru. ama bu telefon 600 mhz ve dediğin gibi malesef bu konunun yazılım ile uzaktan yakından alakası yok. 600 mhz olduğu içinde flash player yüklenmiyor malesef. yazılımlık bir sorun olsa LG nin bunu gidereceğine eminim. bu yüzden 600 liraya satılacak bu cihaz. üstünde navigasyon ( ndrive ) ve araç kiti GPS tutamacı ve araç şarjı ile satılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

akif emin ol teknosa o acerde en az yuzde 40-50 kar ediyordur o fiyatla.yani telefonların ülkemize gelmesi yeterli olmuyor,doğru düzgun fiyat politikaları olmayınca,alışmıslar bir kere kendi insanlarına 2 kat fiyat geçirmeye

Aslında En Doğrusunu Sen Söyledin. Elin Adamı Bize Bu Fiyattan Satın Demiyorki. Bizim Milletimiz Bize Bu Şekilde Kitliyor Bu Fiyatlarla. İşte Adama Koyanda Bu Oluyor.
  • @optimusmania

gt540'ta ve htc legend'de böyle bir sorun yok. istiyorsan işlemci hızlarını bir kontrol et. bahsettiğim iki telefon da 600mhz'lik işlemci kullanıyor. ki htc legend android 2.2 bile kullanmıyor.
  • lg ocak başı dedi , ocak sonu dedi şu dedi bu dedi telefonu türkiyeye getirmedi daha gt540 alcaktım sırf bu yüzden vaz geçtim bi süre gt540 alınmassa bırakın optimus one yi 2X bile getirirler
  • hafaya kadar çıkmasın daha da almam gider htc wildfire alırım bunun yerine
  • htc bile htc desire hd cihazını Türkiyeye getirdi sattı satacak lg hala daha bunu piyasaya süremedi. ondan sonra gidip birde 700 TL den felan çıkarırsa avucunu yalar. millet htc desire hd satmaya başlayınca otomatikman htc desirenin fiyatı inecek 1000 tl civarında olan cihaz 100 tl bile inse p503e 700 vereceğime htc desireye 900 TL veririm 200 TL farka süper bi telefonum olur kaldı ki ikinci elde 1-2 aylık garantili 750-800e bulunabiliyorken(tabi bunlarında fiyatı düşecek). bu kafayla zor kazanır bunlar.
  • Evet Arkadaşlar. Dün Mail Attım Bugün Cvp Gelmiş....
     LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

hafaya kadar çıkmasın daha da almam gider htc wildfire alırım bunun yerine

htc wildfiremi

düşük ekran çözünürlüğüyle boğuşur durursun
  • guzel bir fiyatla satarsa cok ilgi ceker lg...
  • hade bakalım kaça satacaklar
  • ben derim ki en düşük 550-600 arasında olacak fiyatı,evet tahminleri alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

ben derim ki en düşük 550-600 arasında olacak fiyatı,evet tahminleri alalım

Bende Direk 550-620 Arası Olacak Derim :)
  • 550 civarı, daha fazla olursa satılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

550 civarı, daha fazla olursa satılmaz.

gt540 499 dan satılıyo en az 100 tl fark ile satışa sunulur.
  • Çıkınca tahminlerimizden çok daha farklı olacak gibime geliyor...
  • 550liradan bi kurus fazla olursa almam
  • quote:

550liradan bi kurus fazla olursa almam

O kadar haksızlık etmeyin cihaza, kapasitif ekran, android 2.2'nin değeri 50 tl mi ?
  • 600 den az olucak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

550liradan bi kurus fazla olursa almam

O kadar haksızlık etmeyin cihaza, kapasitif ekran, android 2.2'nin değeri 50 tl mi ?

haksızlık ettiğimiz yok,avrupada aynı telefon android 2.2 ile 350 tl değerinde satılırken burada aynı mala verilecek fiyatı varın siz düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.