Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stinger

Ben sahibinden.com da ki ilan sahibini aradım, Kadıköy de bir dükkan sanırım, ellerindeki P500'lerin tükendiğini Cuma günü yeni bir parti daha geleceğini söylediler, KVK garantili mi diye sorduğumda evet dediler. Cuma günü arayıp tekrar soracağım. Aslında KVK'dan da bilgi alınabilir, P500 modelini getirip getirmedikleri ile ilgili. Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla KVK'lı felan diye alınan ürünlerin internetten imei sorgulama yaptıklarında kaydına ulaşılamadığını yazmışlar. Aldığınız ürünlerin faturasında imei numarasını yazdırıp kaşe ve imza almanızda fayda var.

İstanbulda Olsam Hemen Gidip Nedir Ne Değildir Öğrenirdim Ama Değilim. Ayrıca Bu Model KVKdan Temin Edilmiş Olsa İsmi P500 Değil Türkiyedeki Çıkış Adı Yani P503 Olarak Adlandırılırdı. Yurt Dışından Yada Paralel İthalatla Getirilmiş Üründür Büyük İhtimal. Azar Azar Getirdikleri İçin Herhalde İlk Parti Bitmiş. En Basitinden Kutusunda Hangi İsim Yazıldığına Bakarsanız Zaten Türkiye Çıkışlımı Dışardan Gelmemi Anlaşılır.

• LG cihazlarına artık KVK bakmıyor. Garantisi de ithalatındada yoklar.
  • En son geçen cuma günü lg'yi aradım. Öncelikle telefon %100 Türkiye'ye gelecekmiş, ancak kesin tarih veremiyorlar. Aralıkta ilk aradığımda ocak başı gelecek diyorlardı, sonra ocak sonu oldu, sonra şubat başı oldu... Son söyledikleri bu, kesin tarih yok! KVK olayını bilmiyorum ama LG'nin resmi satışını beklersek daha baya bi Optimus One'sız kalcaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

En son geçen cuma günü lg'yi aradım. Öncelikle telefon %100 Türkiye'ye gelecekmiş, ancak kesin tarih veremiyorlar. Aralıkta ilk aradığımda ocak başı gelecek diyorlardı, sonra ocak sonu oldu, sonra şubat başı oldu... Son söyledikleri bu, kesin tarih yok! KVK olayını bilmiyorum ama LG'nin resmi satışını beklersek daha baya bi Optimus One'sız kalcaz gibi

Bende Bikaç Gün Önce Mail Attım Yine. Ocak Sonuna Doğru Dediler. En Kötü Şubatta Gelir Cihaz.
  • ulan bir telefonu getiremediler ülkeye. ne varsa sanki ne modeller çıktıktan kısa bir süre sonra türkiyeye geldi. bu telefon diğer ülkelerde çoktan çıkmış ama halen türkiye de satılmıyor. LG türkiyeyi kutlamak lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan0640

ulan bir telefonu getiremediler ülkeye. ne varsa sanki ne modeller çıktıktan kısa bir süre sonra türkiyeye geldi. bu telefon diğer ülkelerde çoktan çıkmış ama halen türkiye de satılmıyor. LG türkiyeyi kutlamak lazım....

Aslında Çıkarmama Nedenleri Ortada. Şuanda Trde Orta Sınıf Tüketiciler İçin Android Telefon Yok Denecek Kadar Az. i 5510, Galaxy 5, i5700 (Tabi Bulabilirsen) Ve Lg Optimus GT540. Şuanda Zaten GT540 Modelleri Gayet Güzel Satılıyor. Satışından Memnunlar. Bu Telefonu Çıkarırlarsa Onu Populerliği Azalır. Fiyatı Düşer. Onlarda Bunu İstemiyo Biz Biraz Daha Bunu Yedirelim Bunlara. Talep Azaldığı Zaman Hemen Sürelim Piyasaya Düşüncesindeler. Şuanda Trde Yeni Androidli Modeller Gelmeye Başlansa Örn, Acer, Motorola,Vodafone vb. Androidli Telefonları Çıkarsalar Trde Hemen Bunlarda Satışa Çıkarır Ama Ocakta Çıkması Beklenen Androidli Telefonlardan Ses Seda Yok. Ondan Bunlarda Rahat. Neyse Artık. Bütçeme Uygunluk ve Özellik Bakımından Bu Telefona Çıkacak İlk Alternatifi Bulduğum An Alıcam Artık. Umarım Daha Bekletmezler. Bukadar Bekledik Bari Adam Gibi Bir Fiyattan Çıkarsalar. Neyse Hep Konuştuk Birazda Resim ve Video Paylaşalım.
    İşte Güzel Bir İnceleme Videosu:
    http://www.youtube.com/watch?v=YTKXaHKb_bc
    Telefondan Resimler:
     LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU)

Ve Telefondan Çekilmiş Bir Resim:

Ayrıca Bir Arkadaşımız Yurt Dışından Almıştı. Belki Başka Alanlarda Vardır Diye Güzel Bir Uygulama Linki Vereyim.
    Lg İçin HTC Sense Arayüz Uygulaması:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=901640

Bu Saatte Bukadar Paylaşım Yeter. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 20 Ocak 2011; 3:09:29 >

• Arkadaşlar çok şükür ben de aldım bu telefonu yurt dışından bir arkadaşım getirdi....Ağır oturaklı ve hoş bir telefon...Optimus GT 540 konusunda Alper Akbilgi bey tarafından güdülenmiştim LG ye karşı (Bu arada Alper Bey sağolsun) bilmiyorum ama daha 2 hafta falan oldu çünkü...Androidden mi desem yoksa telefondan mı memnunum arkadaşlar ve elimde gören dostlarımın ilgisiyle de4 karşılaşıyorum sürekli...ben sizler gibi telefon kurdu değilim ama Çok Şükür bu telefon bana harika geldi yahu!!!
  • Gule gule kullan,seninle beraber 2 olduk:) darisi diger bekleyen arkadaslarin basina! pil ne kadar dayaniyo?gerci simdi elinden dusurmuyorsundur!)
  • telefon güzel baya, ancak böyle bir telefona neden 256k ekran koyar lg anlamıyorum
    bu arada xperia x8 de baya iyi bi telefon gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: stinger

Ben sahibinden.com da ki ilan sahibini aradım, Kadıköy de bir dükkan sanırım, ellerindeki P500'lerin tükendiğini Cuma günü yeni bir parti daha geleceğini söylediler, KVK garantili mi diye sorduğumda evet dediler. Cuma günü arayıp tekrar soracağım. Aslında KVK'dan da bilgi alınabilir, P500 modelini getirip getirmedikleri ile ilgili. Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla KVK'lı felan diye alınan ürünlerin internetten imei sorgulama yaptıklarında kaydına ulaşılamadığını yazmışlar. Aldığınız ürünlerin faturasında imei numarasını yazdırıp kaşe ve imza almanızda fayda var.

kadıköydeki dükkan balıkçıların ordan yukarı bahariyeye çıkarken solda küçük bi yerse üçkağıtçı onlar

bende geçen sene htc almaya gittim sahibindendeki ialna göre

pasaport kayıtlı diyordu ama gittiğimde gördümkü klon cihaz

neden telefonda kayıtlı vs diye yalan söylüyorsuınuz dediğimde hıkmık vs

yersen yani

• tabiki anlıyorum bir şirketin elbette pazarlama stratejesi olacak ama bu kadar ilgi ile beklenen bir ürünün piyasaya sürülmemesi bizler açısından kötü. belki de ürün lg türkiye de bulunuyor ve uygun zamanın gelmesini bekliyorlar piyasaya sürmek için. Neyse sağlık olsun bakalım ve bu başlığın klasik lafı olan bari 475 tl gibi uygun bir fiyattan versinler geyiğini yerine getirelim.
    quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: serkan0640

ulan bir telefonu getiremediler ülkeye. ne varsa sanki ne modeller çıktıktan kısa bir süre sonra türkiyeye geldi. bu telefon diğer ülkelerde çoktan çıkmış ama halen türkiye de satılmıyor. LG türkiyeyi kutlamak lazım....

Aslında Çıkarmama Nedenleri Ortada. Şuanda Trde Orta Sınıf Tüketiciler İçin Android Telefon Yok Denecek Kadar Az. i 5510, Galaxy 5, i5700 (Tabi Bulabilirsen) Ve Lg Optimus GT540. Şuanda Zaten GT540 Modelleri Gayet Güzel Satılıyor. Satışından Memnunlar. Bu Telefonu Çıkarırlarsa Onu Populerliği Azalır. Fiyatı Düşer. Onlarda Bunu İstemiyo Biz Biraz Daha Bunu Yedirelim Bunlara. Talep Azaldığı Zaman Hemen Sürelim Piyasaya Düşüncesindeler. Şuanda Trde Yeni Androidli Modeller Gelmeye Başlansa Örn, Acer, Motorola,Vodafone vb. Androidli Telefonları Çıkarsalar Trde Hemen Bunlarda Satışa Çıkarır Ama Ocakta Çıkması Beklenen Androidli Telefonlardan Ses Seda Yok. Ondan Bunlarda Rahat. Neyse Artık. Bütçeme Uygunluk ve Özellik Bakımından Bu Telefona Çıkacak İlk Alternatifi Bulduğum An Alıcam Artık. Umarım Daha Bekletmezler. Bukadar Bekledik Bari Adam Gibi Bir Fiyattan Çıkarsalar. Neyse Hep Konuştuk Birazda Resim ve Video Paylaşalım.
    İşte Güzel Bir İnceleme Videosu:
    http://www.youtube.com/watch?v=YTKXaHKb_bc

• Az önce LG müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar kesin konuştular. Şubat ayının ilk haftası Teknosa'da satışa çıkacak dediler. Hangi renklerin geleceğine dair bilgi veremediler, fiyat konusundada kesin birşey yok ancak 500 üzeri olacaktır dediler.
    Sonuç olarak cihaz 2 haftaya kesin geliyor ama 475tl falan beklemeyin bence :)
  • Gelen parti ile alınan telefonlar için güncelleme mevcut güncellesinler aklınızda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhan

Arkadaşlar çok şükür ben de aldım bu telefonu yurt dışından bir arkadaşım getirdi....Ağır oturaklı ve hoş bir telefon...Optimus GT 540 konusunda Alper Akbilgi bey tarafından güdülenmiştim LG ye karşı (Bu arada Alper Bey sağolsun) bilmiyorum ama daha 2 hafta falan oldu çünkü...Androidden mi desem yoksa telefondan mı memnunum arkadaşlar ve elimde gören dostlarımın ilgisiyle de4 karşılaşıyorum sürekli...ben sizler gibi telefon kurdu değilim ama Çok Şükür bu telefon bana harika geldi yahu!!!

Hocam Öncelikle Hayırlı Olsun. Size Nekadara Mal Oldu Cihaz?. G-Vo Hocam İnş 500ün Çok Üstünde Olmaz Fiyat :) 500lerde Giriş Yaparsa Hepsiburadadan Hediye Çekleriyle 400 lere Mal Olur. 100 TL Hediye Çeki Veriyodu Galiba 500 Tlye. Neyse Artık Teknosada Kampanya Yapabilir. GT540a Hdd Veriyodu. Şurda 2 Hafta Gibi Bir Süre Kaldı Artık. Bekliyip Görücez.

• quote:

Az önce LG müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar kesin konuştular. Şubat ayının ilk haftası Teknosa'da satışa çıkacak dediler.

cümleten hayırlı olsun beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vecize

quote:

Az önce LG müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar kesin konuştular. Şubat ayının ilk haftası Teknosa'da satışa çıkacak dediler.

cümleten hayırlı olsun beyler

Çıksında Artık Ozaman Hayırlı Olsun Diyelim. Çünkü Bunların Lafına Sözüne Güven Olmuyor :)
  • kimse bu telefonu 600TL'den aşağı bir fiyata beklemesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

kimse bu telefonu 600TL'den aşağı bir fiyata beklemesin...

600e Gelirsede Kimse Çok Satış Yapmasını Beklemesin.
  • Kamerası 3 mp, görüntülü konuşma yok , flash yok. Bu özellikler yokken bu telefon 600 lirayı hak ediyor mu? Ama burası Türkiye olduğundan yurt dışında 300 liralık telefonların Türkiye'de 600-1000 lira arasında satılması da normaldir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.