Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu İş Uzar Bende Bekliycem Almıycam Telefon. İdareten Biriyle İdare Edicem Bu Çıksın i5510da Ozaman Belki İndirime Girer Ondan Alırız. Olmadı Bakarım Artık.
  • Bu telefon tahminen 700 tl civarında olur.Bu telefona o kadar para verene kadar biraz daha verip sony ericsson xperia x10 almak daha iyi olur.Hem bu telefonun ne zaman çıkacağı bile belli değil.
  • 700 lira hiç kimse bu telefona vermez. Çünkü özellikleri fazla değil. 550 den fazla olmaz bence. 700 liraya nokia c6-01 650 liraya da samsung var model adını unuttum. Klavyeli, galaksi 551 heralde. Özellik olarak bununla nerdeyse aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

Yurtdışından isteyen olursa bana pm atsın.

Hocam Fiyatı Ne Olur? Sim Kilit Durumu Ne Olur? Kayıt Durumu Ne Olur? Bunlar Hakkında Detaylı Bilgiyi Paylaşırsanız Benim Gibi ALmayı DÜşünenler Fikir Sahibi Olur.

Kilitsiz Telefon+ 2Gb Kart + Orjinal 2 Batarya 575TL. Kayıt ile ilgilenemiyorum maalesef. isteynler pm yoluyla bana ulaşabilirler. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

700 lira hiç kimse bu telefona vermez. Çünkü özellikleri fazla değil. 550 den fazla olmaz bence. 700 liraya nokia c6-01 650 liraya da samsung var model adını unuttum. Klavyeli, galaksi 551 heralde. Özellik olarak bununla nerdeyse aynı.

Bencede En Fazla 575 Felan Olmalı. Bn Bekliycem Artık Napayım. Şuanda Zaten En Ucuz 499 a GT540 Ondanda Soğudum Artık Ekranı Felan Aldıkmı Adam Gibi Bişey Alalımda Bari Okadar Para Veriyoruz Bi Kaç Yıl Kullanalım.
  • hala gt540 499 liraya satılırken bu telefonu 500-550 aralığında boşa hayal kurmayın derim,şahsen bende bekliyorum ama 500 den fazla oldumu zaten bunu almam,voadafone 845 alırım yada 945 onda da ekran çözünürlüğü rezalet,olmadı ikinci el desire bakarım,samsunga para vermem bidaha zaten
  • 400*240 ekran çözünürlüğü neden rezalet ki? Benim tel 320*240 bana yeterli geliyor.
    Lg telefonlar pahalıya satılıyor. Bunlar tabi pazar kazanamaz.
  • 700 lira gibi bir fiyata satmaya kalkarsa LG bunu,kesinlikle HTC Wildfire bundan daha mantıklı hale gelir.Malzeme kalitesi ve tasarımı bundan çok daha iyi..LG nin özel seri telefonları da çok kaliteli malzemeden üretiliyor,Nokia samsung gibi plastikden dandikçe üretilmiyor..Mesela Shine,Black Label Series,KF serisi,Viewty serisi çok kaliteli tellerdir.Zaten şu ana kadar ben HTC ve LG den daha kaliteli telefon kullanmadım.Ama HTC OS'lu telefonlarda her zaman bir numaradır.

LG fiyat politikasını ve reklam stratejisini gözden geçirirse Türkiye de çok daha fazla satabilir.Bilhassa reklam...Dünyada üç numarada(SonyEricsson u geride bırakarak) GSM sektöründe ve her geçen gün yükseliyor.Ayrıca çıkarttığı modellerin %80 i ülkemize uğramıyor bile..Maşallah Nokia nın bütün plastikden imal takozları bizde var..Vasıfsız telefonlarına da dünya fiyat çekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygeee -- 5 Ocak 2011; 0:04:11 >
  • quote:

400*240 ekran çözünürlüğü neden rezalet ki? Benim tel 320*240 bana yeterli geliyor.

senin telefon androidmi peki,işin içine android girdimi değişiyor olay,android uygulamalar açısından 240*320 ve 240*400 çözünürlükler sorun yaratıyor ekranda,ya tamamı gözükmüyor ya kenarlardan kesiliyor uygulamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

hala gt540 499 liraya satılırken bu telefonu 500-550 aralığında boşa hayal kurmayın derim,şahsen bende bekliyorum ama 500 den fazla oldumu zaten bunu almam,voadafone 845 alırım yada 945 onda da ekran çözünürlüğü rezalet,olmadı ikinci el desire bakarım,samsunga para vermem bidaha zaten

Vodafone 845 veya 945 Türkiyeye Geldimi ki Onları Alasın? 2.si Onları Fiyatının Bundan Ucuz Olacağını Nerden Biliyosun?
  • vodafone 845 i,turkcell t10 a rakip getirecek, t10 290 a satılırken vodafone 845 i 500 e satamaz haliyle,845 emin olun optimus onedan önce gelecektir.kaldı ki 845 le,optimus one aynı kulvardaki cihazlar değil zaten,benim demek istediğim sürekli yok 475 e verse yok 500 aralığında verse iyi olur yazıyorsunuz lg için,bende diyorum ki size,1 yılı geçmiş çıkalı gt 540 hala 500 lirayken yeni gelen ürünümü verecek lg size o fiyatlara,hani burası Türkiye birde
  • quote:

quote:

400*240 ekran çözünürlüğü neden rezalet ki? Benim tel 320*240 bana yeterli geliyor.

senin telefon androidmi peki,işin içine android girdimi değişiyor olay,android uygulamalar açısından 240*320 ve 240*400 çözünürlükler sorun yaratıyor ekranda,ya tamamı gözükmüyor ya kenarlardan kesiliyor uygulamalar

Ben ekranın görüntü kalitesi olarak düşündüm.
    Uygulama ve oyunları hiç bilemem.
  • quote:

vodafone 845 i,turkcell t10 a rakip getirecek, t10 290 a satılırken vodafone 845 i 500 e satamaz haliyle,845 emin olun optimus onedan önce gelecektir.kaldı ki 845 le,optimus one aynı kulvardaki cihazlar değil zaten,benim demek istediğim sürekli yok 475 e verse yok 500 aralığında verse iyi olur yazıyorsunuz lg için,bende diyorum ki size,1 yılı geçmiş çıkalı gt 540 hala 500 lirayken yeni gelen ürünümü verecek lg size o fiyatlara,hani burası Türkiye birde

Hocam Optimus Lg İçin Bi Ara Modeldi. İlk Androidli Telefondu ve Şuanda Türkiyede Lgnin Tek Androidli Telefonu Ondan O Fiyatta ve Hiç Haketmediği Bir Fiyatta. Optimus One Modeli İse Samsungun Yeni Çıkardığı Klavyeli Modelle Aynı Özelliklerde. Samsung O Telefonu 649a Satarken Bunlarda Bu Modeli 700 den Çıkarmazlar Herhalde. Çıkarırlarsa Nal Toplarlar. Umurlarında mı Peki Orası Beni İlgilendirmez. 649dan Daha Aşağı Bir Fiyattan Çıkmazsa Millet Onu Alacağına Ses Kalitesi de İyiymiş Öğrendğime Göre Samsungu Tercih Eder. 2. Vodafone 845de Hani Fena Model Değil. Uygun Gelirse Düşünebilirim O Modeli. Turkcell T10dan Katkat Güzel ve İyi Olacağını Düşünüyorum.Bakalım Artık Herşey Telefon Çıktıktan Sonra Netleşir.

• İşte Lg Optimus Onenin Ekran Kalitesini Ve Oyun Performansını Merak Edenler İçin Belkide Bulabilecekleri En Güzel Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=YXJV4KHGFZM&feature=related

Gerçekten Harika Bir Performans.
  • Bu cihazın tam olarak ne zaman çıkacağını bilen var mı?
  • arkadaşlar LG Optimus One ve Samsung i5510 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: on4

arkadaşlar LG Optimus One ve Samsung i5510 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

Hocam Optimus Oneyi Bi Bekleyin İsterseniz Aceleniz Yoksa Fiyat Durumuna Göre Tercih Yapabilirsiniz. Özellik Olarak Aynılar.
  • Vallahi yaklasik iki haftadir kullaniyorum optimus one i.iyiki de almisim diyorum.gayet memnunum,tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

Vallahi yaklasik iki haftadir kullaniyorum optimus one i.iyiki de almisim diyorum.gayet memnunum,tavsiye ederim...

Hocam O Fiyata Alacağnız En iyi Telefonu Aldınız. Keşke Bizimde Öyle Bir İmkanımız Olsa. Neyse Arada Bizimle Bilgiler Paylaşsanız Hocam Çok Makbule Geçecek. Örneğin Şarj Durumu Nasıl? Hoparlörler Nasıl? Ekran Algılaması, Kitlenme Yavaşlama vs. Oldumu Bunlar Hakkında Bilgiler Verirmisiniz?
  • her aksam teli sarj etmek durumunda kalıyorum:( gerci cok fazla kurcalıyorum,sanıyorum fazla kurcalanmadan normal bır kullanımda ıkı gun gıder.Hoparlorun ses gucu yuksek ama cok kalıtelı calmıyor,orta seviye diyebilirim.3,5 lik kulaklık girişinden kulaklıgı(kutudan cıkan degıl,kendı kullandıgım sony studıo monıtor) bagladıgımda cok kalıtelı bır ses aldım,bu kadarını beklemıyordum dıyebılırım.
    Ekran algılaması yıne ıyı sevıyede,yalnız ılk menu acılıslarında bazen anlık duraksamalar oluyor.Mesela ana ekrandan menuye ılk gecıste,ya da menuden ana ekrana ılk gecıste.Bir de ekranın dokunma hıssı iphone kadar guzel degil,sankı iphondakı ekran daha sert ve parmakların uzerınde kayıyor gıbı.Bunda ıse o kayganlık o kadar yok.Ama mesela gt540'a gore cok daha akıcı dıyebılırım.
    Program sayısı arttıkca bıraz da olsa yavaslama oluyor ama hıc kıtlenme yasamadım.Froyo 2.2 de her ne kadar sd karta programlar atılıyorsa da arastırdıgım kadarıyla programların da bunu desteklemesı lazımmıs.O yuzden butun programları sd karta atamıyorsunuz.Oyunları oynarken wireless,gps ve 3g yı kapatmanız performansı neredeyse katlıyor.
    Aklıma gelmısken,İgo 8 cok basarılı bır navıgasyon programı ve cıhazda cok guzel calısıyor.Google da ve youtube da seslı arama cok basarılı.Kamera vasat!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.