Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG Türkiye müşteri hizmetlerine LG Optimus One ne zaman Türkiye'de satışa sunulacak ve tahmini fiyatı ne olur diye e-posta attım. Cevap:

Optimus One (P503) model cihazımız nisan ayı sonuna doğru türkiye pazarında satışa sunulacaktır.

Cihazınız fiyatı konusunda tarafımıza iletilen bilgi bulunmamaktadır.

Ocak ayı deniliyordu nette ya o haberler yalan ya da müşteri hizmetleri sallama cevap yazdı.Telefon alacağım bu modeli bekliyorum ama nisana kadar hayatta bekleyemem en fazla ocak sonuna kadar bekleyebilirim.Kafam karıştı şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: on4

LG Türkiye müşteri hizmetlerine LG Optimus One ne zaman Türkiye'de satışa sunulacak ve tahmini fiyatı ne olur diye e-posta attım. Cevap:

Optimus One (P503) model cihazımız nisan ayı sonuna doğru türkiye pazarında satışa sunulacaktır.

Cihazınız fiyatı konusunda tarafımıza iletilen bilgi bulunmamaktadır.

Ocak ayı deniliyordu nette ya o haberler yalan ya da müşteri hizmetleri sallama cevap yazdı.Telefon alacağım bu modeli bekliyorum ama nisana kadar hayatta bekleyemem en fazla ocak sonuna kadar bekleyebilirim.Kafam karıştı şimdi.

Bana Ocak Demişlerdi.. Hatta Ogünlerde Başka Maille Attım Yine Ocak Dediler.

• Olamaz ya benim nisana kadar beklemem imkansız.İnşallah ocak doğrudur.Hep bi aksilik çıkmak zorunda mı?
  • Nisanda telefon eski model olur. Iyi de bu telefon türkçe rom çıkmıştı. 6 ay önceden çıkartmaları garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Nisanda telefon eski model olur. Iyi de bu telefon türkçe rom çıkmıştı. 6 ay önceden çıkartmaları garip.

Aynen. Yeni Yeni Lgler Gelir Ozamana Kadar. Bence Hocam Size Gelen Mailde Bi Sorun Var. Lgnin Bir Modeli Daha Olacaktı Nisan Gibi Gelecek Belki de O Olabilir.
  • herkese merhabalar,birkaç gundur cihazın ozellıklerını ogrenmeye calısıyorum.Daha once hıc akıllı telefonum olmadıgı ıcın zorlanırım sanıyordum ama android 2.2 nın kullanımı gayet kolaymış sistem ozellıklerıne ve kullanıcı arayuzune bayıldım dıyebılırım.Lg optimus one a gelirsek:

Cihazın fiziksel olarak bir kusuru bulunmuyor.telefonun hıcbır yerinde kalıtesiz bir malzeme kullanılmamıs.arka kapak plastik fakat cok kalıtelı bır materyalden uretilmiş.elinize aldıgınızda yumusak,kaymaz bır hıs verıyor.cok fazla parmak izi de bırakmıyor.telefonun kullanımı sırasında oyle koselerden ya da dugmelerden cıtırtı vs.. gelmıyor.Cıhazın buyuklugu bence ıdeal.Hıcbır zaman cok buyuk telefonları sevmemısımdır.tek elle kullanımı kolay.ekran da yeterlı buyuklukte.
    Ekran kalıtesi ise goreceli olarak kaliteli diyebilirim.Tabii ki iphone ya da galaxy s degil ama onların fıyatları da malum ekran cozunurlugu sımdıye kadar kurdugum hıcbır programda sorun yaratmadı.Navigasyon programı olarak İgo 8 kurdum ve tam ekran kullanabılıyorum.Herhangi bir sıkıntı yok.Web de gezime kolay,zoom gayet guzel calısıyor ve akıcı.Stok olarak ekran parlaklıgı dusuk sevıyede gelıyor.İlk actıgımda bunu farketmemıstım bıle!hatta parlaklıgı tam arttırdıgınızda fazla bıle geliyor
    Ekranın dokunmatıgı gayet yeterli.burada da belırtmek isterim ki bir iphone yada nexus s kadar degil ancak Cok akıcı ve tepkileri hızlı.sadece altta calısan 3-4 adet agır uygulama varsa(o da cok ender) bazen hafif geç algılama yapabılıyor.Bir de bunu ılk acılıs sonrası ve telefonu bilgisayara baglantıyı yapıp cıkardıgınız zaman yapabılıyor.Ama bence bu gayet normal.Laptopların bıle ılk acıldıgında kendıne gelmesı zaman alıyor.
    Bence cihazın en buyuk artısı froyo 2.2 yuklu gelmesi ve 2.3 alacagının acıklanması programlar acısından beklemedıgım kadar zengın bır ıcerıkle karsılastım dıyebılırım.Cıhaz yurtdısından geldıgı ıcın mı yoksa gercekten Türkiye'de acık mı bilmiyorum ama markete cıhaz uzerinden gırebılıyorum ve uygulamaları ındırebılıyorum.Markette uygulamaları bulmak ve ındırmek gayet rahat.Yalnız bır sıkıntım var.Bazı uygulamaları sd karta atabılıyorken bazılarını sadece telefona atabiliyorum.Apss2sd programını actıgımda telefondakı bazı uygulamaları sd karta tasıyabılıyorken,bazılarını ıse tasıyamıyorum
    Telefonun pil suresı ortalama seviyede dıyebılırım.Ilk gunlerde cok kurcaladıgım ve tum programlara yuklendıgım ıcın 1 gun dayanıyor ancak.Daha az kullanımda ıkı gun gıder dıye dusunuyorum.
    Telefonun sesi ortalama bir kalıteye sahıp.Ses cıkısı hıc de az degil,dıs ortamda rahat duyabılıyorsunuz.Konusma sırasındakı kalıte ıse guzel,arayan ve aranan arasında sıkıntı yok.Daha kulaklılkarı ve radyo vs. deneyemedım.Ancak paket ıcerıgındekı kulaklıklar kalıtesız duruyor.Ayrıca kutu ıcerısınden de bır adet yedek batarya cıkıyor
    Simdilik aklıma gelenler bunlar.Sonuc olarak boyle bır cıhazı ulkemıze gore cok uygun bır fıyata aldıgım ıcın kendımı sanslı sayıyorum.Cıhaz tam bır fıyat-performans cıhazı.Ben bir telefona 1000-1500 tl. vermem ama aynı zamanda telefonda bır suru ozellık olsun dıyenler ıcın bıcılmıs kaftan Cebimdeki parayla gidip iphone4 yada nexus s alıp sonradan bu cıhazı gorseydim pisman olurdum acıkcası!Aklınıza takılan sorular olursa bildiğim kadarıyla acıklamaya calısırım.Sevgiler...

• 2.2 kullanmak isteyen, uygun fiyatli akilli telefonum olsun diyenlere uretilmis bir cihaz. islemci 600 mhz oldugundan bu cihaz 2.2 ile gelen flash desteginden maalesef mahrum arkadaslar. incelemelerini okursaniz eksi olarak soylenenler yan tarafta kamera tusu yok, islemci biraz yetersiz, ozellikle azicik detayli office dosyalarinda editlemeye kalktiginizda cihaz olumune kasiliyor. (office document editor mevcut bu arada)

rusyadaki fiyatlari soyluyorum

gt540 350 lira civarindaydi su anda hemen hemen hic bir yerde yok
    optimus one 500 liradan daha az bir paraya (480 lira gibi) bulunabiliyor.
  • türkiye şartlarında fiyatı ne olur merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Nisanda telefon eski model olur. Iyi de bu telefon türkçe rom çıkmıştı. 6 ay önceden çıkartmaları garip.

Aynen. Yeni Yeni Lgler Gelir Ozamana Kadar. Bence Hocam Size Gelen Mailde Bi Sorun Var. Lgnin Bir Modeli Daha Olacaktı Nisan Gibi Gelecek Belki de O Olabilir.

bende öyle umuyorum.
    inşallah ocak ayında uygun fiyatla satışa sunulurda bende alabilirim.Telefonun bozdu, GT540 almaya kadar verdim ama bu telefonu görünce ve
    uygun fiyatla satılacağını umarım satın alama işlemini erteledim.
    Nisana kadar ölsem bekleyemem zaten beklemeyede değmez yazıldığı gibi yeni modeller çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi on4 -- 30 Aralık 2010; 18:45:35 >

• Evet Arkadaşlar Nisana Kadar Beklemiycez. Bu Konuda Noktayı Koyuyorum Bi Daha Yok Nisan Yok Haziran Yok Yarın Çıkacak Gibi Mesajlar Atıp Milletin Aklını Bulandırmayın. Dün Mesaj Attım Lgye BANA KESİN BİRŞEY SÖYLEYİN Dedim. Buyrun Gelen Yanıt
     LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU)

Artık Aklınızda Şüphe Olmasın. Kötü Yan Ocak Sonlarına Doğru Çıkıyor Olması. Telefonsuz Okadar Beklermiyim Bilemiyorum. Ayrıca Gelirse Ne Fiyatla Gelir Oda Şüpheli. Kampanyalı Bir Android Görürsem Almayı Düşünüyorum Özellikle i5510 Şuan Bayağı İlgimi Çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 30 Aralık 2010; 19:12:32 >
  • Tüh Ocağın ilk haftası bekliyordum, sonlarındaymış. Neyse Nisandan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erzade55 -- 31 Aralık 2010; 7:44:26 >
  • ben bu gün müşteri hizmetleri ile telefonda görüştüm. cihaz satış kanallarına sunulmuş bir kaç gün için içinde satışına başlanacak dendi. yani ocak ayı ilk haftası satışta olacak makina dediklerine göre. bende gt540 düşünüyordum ama bu gün aldığım bu cevap yüzünden bekleme kararı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 31 Aralık 2010; 21:45:00 >
  • Ya bu Lg nin de bi dediği bi değini tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

ben bu gün müşteri hizmetleri ile telefonda görüştüm. cihaz satış kanallarına sunulmuş bir kaç gün için içinde satışına başlanacak dendi. yani ocak ayı ilk haftası satışta olacak makina dediklerine göre. bende gt540 düşünüyordum ama bu gün aldığım bu cevap yüzünden bekleme kararı aldım.

Hocam Sen Birebir Görüştüysen Sana Verilen Bilgi En Doğrudur Diye Düşünüyorum. En azından Öyle Düşünmek İstiyorum. Umarım Öyle Olur. Bende GT540 Alıcam Gibi 1 Hafta Daha Beklerim Gelmezse Herhalde GT540

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

ben bu gün müşteri hizmetleri ile telefonda görüştüm. cihaz satış kanallarına sunulmuş bir kaç gün için içinde satışına başlanacak dendi. yani ocak ayı ilk haftası satışta olacak makina dediklerine göre. bende gt540 düşünüyordum ama bu gün aldığım bu cevap yüzünden bekleme kararı aldım.

Hocam Sen Birebir Görüştüysen Sana Verilen Bilgi En Doğrudur Diye Düşünüyorum. En azından Öyle Düşünmek İstiyorum. Umarım Öyle Olur. Bende GT540 Alıcam Gibi 1 Hafta Daha Beklerim Gelmezse Herhalde GT540

birebir görüştüm hatta öğle arasına denk geldi aramam. mh bayan bu konuyla ilgilenen birimin yemekte olduğunu söyledi ve numaramı alıp 20 dk sonra tekrar aradı beni ve bu bilgiyi verdi. ocak ilk haftası satışta olacak dedi. çok kesin konuştu. yalan söyleyecek durumları yok heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 1 Ocak 2011; 2:08:48 >

• bayucuz@ kaça aldın acaba telefonu ve hangi ülkeden aldın?

bide arkadaşlar lg ye o kadar sordunuz ki bu telefonu, adamlar müşteri nasılsa çantada diye,en az 650 tl den aşağı satışa koymazlar artık görürsünüz
  • Telefonu arkadasım Hong Kong'dan getırdı.İcinde turkçe de yuklu.Fıyatı ıse tahmınımın de altında oldu.350tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz
    Telefonu arkadasım Hong Kong'dan getırdı.İcinde turkçe de yuklu.Fıyatı ıse tahmınımın de altında oldu.350tl

Yurtdışından telefon getirme imkanınız vardı neden daha üst model tercih etmediniz ki?
  • Acikcasi ust modeller de 900 tl civarindaydi.o kadar para vermek istemedim.zaten ilerili zamanlarda da yine getirtebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bayucuz@ kaça aldın acaba telefonu ve hangi ülkeden aldın?

bide arkadaşlar lg ye o kadar sordunuz ki bu telefonu, adamlar müşteri nasılsa çantada diye,en az 650 tl den aşağı satışa koymazlar artık görürsünüz

Hocam Biz Hiçbirşey Demesekte Zaten Bu Fiyatlarda Çıkacaktı. Halende 600-700 Arası Çıkar Diye Düşünüyorum. Öyle Gelirsede GT540 Alıcam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.