Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayucuz

yurtdısından bir arkadasım getırecek.fıyatını su anda tam bılmıyorum ama tahmınım 450tl cıvarında olacak.bu androidli telefonları cok arastırdım.en uygun fıyatlı ve özellikleriyle gercekten tatmin eden telefon buydu.ayrıca lg nin 2.3 gelecek acıklaması da ılerısı ıcın umıt verici

Dediğim Gibi Olmuş Fiyatıda. Bencede Aldığınız Fiyata Alabileceğiniz En iyi Android Telefonu Almışsınız. Hayırlı Olsun. Tek Kötü Yan Garantisinin Olmaması Sizin İçin. Umarım Rom Felan Yüklerken Bir Sorun Yaşamazsınız. Gt540 Konusunda Bir Arkadaşda Dışardan Almıştı Garantisi Yok Diye Telefon Çöpe Gitti. Ücretle Yaptırmak İstemiş Yinede Servis Yapamadık Demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz
    kısmetse bu telefon onumuzdekı hafta elımde:) gelince yorumlarımı yazarım,soyle fotolu vıdeolu fln..

Detaylı bir inceleme bekliyoruz
  • Nette bi program gördüm. Android froyo 2.2 için adobe flaş 10.1 desteği diye. Bu program bu telefona yüklense, olmaz mı? Yani orjinalınde olmasa bile sonradan yüklemez mi? (Henüz çıkmamış, çıkacakmış)
  • İngilizceniz İyisehttp://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-review-544.php Bundan Güzel Bundan Daha Detaylı Bir İnceleme Bulamazsınız. Googleylede Çevrilir Ama Bi Göz Atın Derim. Flash Desteğini Sıkıntı Etmeyin. Videoları Her Türlü İzleriz ;)
  • tasarımı gerçekten kötü çok kaba duruyor. kamerasında flaş var mı ? yok bu da negatif puan.
    Keşke tasarımı bu kadar kaba olmasaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Aralık 2010; 16:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro
    tasarımı gerçekten kötü çok kaba duruyor. kamerasında flaş var mı ? yok bu da negatif puan.

Cahillerin adetidir, boş konuşup bilmişlik taslamak!
    Tasarımı bu kadar kötü de satış rekoru nasıl kırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

quote:

tasarımı gerçekten kötü çok kaba duruyor. kamerasında flaş var mı ? yok bu da negatif puan.

Ağır Bir Yorum Olmuş. Sana Güzel Olan Herkese Güzel Olacak Diye Bi Kayde Yok. Bende İlk Gördüğümde Beğenmemiştim. Hatta GT540 Bundan Güzel Görünüme Sahip Demiştim. Fakat Gsmarena Linkini Paylaşmıştım Ordan Gerçek Resimlerine Bakınca ve Youtube Performanslarına ve İncelemelerine Baktıktan Sonra Bu Telefonun Gerçekten Kaliteli Güzel Bir Telefon Olduğunu Düşündüm ve Artık Görüntülerine Baktığımdada Hoşuma Gitmeye Başladı. Telefon Çıksında Canlı Bi İncelersek Daha Gerçekçi Yorumlar yapabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

quote:

Haddini bil !!!
  • Sen haddini bildin de ben mi kaldım!!!
  • Telefon satışa sunulduğunda buraya yazcak mısınız veya satışa sunulduğu gün nerden haber alabilirim?
  • Ocakta çıkacakmış. Bi yerlerden mutlaka haberin olur.
  • Çıkarsa Burda En Ucuz Nerede Bulunur (Tabi İnternet Üzerinden) Bilgiler Paylaşıcam. Ayrıca Düzgün Bir Fiyatla Giriş Yaparsada Alıp Detaylı Bir İnceleme Yapabilirim.
  • Bi arkadaş inceleme yapacaktı.Telefon eline geçti mi acaba?
  • yok daha gecmedi maalesef,gelişi 1 hafta gecikti
  • beklicez artık napalım
  • birbirimize neden sataşıyoruz..ne kadar saçma yorum olmasın istesekde demokrasi başklarının fikirlerine saygı duymayı gerektirir..okumazsınız yada ciddiye almazsınız..buraya 6-7 yaşında çocuklarda yorum yazıyor 40-50 yaşında dedelerde benim gibi yorum yazıyor..avatarda yaş zorunluluğu getirilmesi baya sağlıklı olacaktır..ona göre gülüp geçeriz 6-7 yaşında bebelere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuffguy

birbirimize neden sataşıyoruz..ne kadar saçma yorum olmasın istesekde demokrasi başklarının fikirlerine saygı duymayı gerektirir..okumazsınız yada ciddiye almazsınız..buraya 6-7 yaşında çocuklarda yorum yazıyor 40-50 yaşında dedelerde benim gibi yorum yazıyor..avatarda yaş zorunluluğu getirilmesi baya sağlıklı olacaktır..ona göre gülüp geçeriz 6-7 yaşında bebelere..

Hocam Konu Kaynadı Gitti Uzatmanın Bir Anlamı Yok. Burda Telefonu Konuşuyoruz Şimdi Bu Tarz Yorumlar Devam Ederse Konu Dağılacak. Tamam Kapatalım. Samsung i5510 Modelini Dün Satışa Çıkardı. Cihaz i5700le Aynı Özelliklerde Hemen Hemen. Hatta bunda Android 2.2 Var ve Klavyesi Olmasına Rağmen İ5700ün Çıkış Fiyatından Daha Ucuz Bir Fiyata Satışa Sunuldu. Umarım Bu Lg Optimus P503dede Böyle Olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 22 Aralık 2010; 17:52:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44
    quote:

Orijinalden alıntı: tuffguy

birbirimize neden sataşıyoruz..ne kadar saçma yorum olmasın istesekde demokrasi başklarının fikirlerine saygı duymayı gerektirir..okumazsınız yada ciddiye almazsınız..buraya 6-7 yaşında çocuklarda yorum yazıyor 40-50 yaşında dedelerde benim gibi yorum yazıyor..avatarda yaş zorunluluğu getirilmesi baya sağlıklı olacaktır..ona göre gülüp geçeriz 6-7 yaşında bebelere..

Hocam Konu Kaynadı Gitti Uzatmanın Bir Anlamı Yok. Burda Telefonu Konuşuyoruz Şimdi Bu Tarz Yorumlar Devam Ederse Konu Dağılacak. Tamam Kapatalım. Samsung i5510 Modelini Dün Satışa Çıkardı. Cihaz i5700le Aynı Özelliklerde Hemen Hemen. Hatta bunda Android 2.2 Var ve Klavyesi Olmasına Rağmen İ5700ün Çıkış Fiyatından Daha Ucuz Bir Fiyata Satışa Sunuldu. Umarım Bu Lg Optimus P503dede Böyle Olur.

Umarım öyle olur.Bu arada P503 ocağın başında mı çıkacak yoksa ortaların da mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erzade55 -- 22 Aralık 2010; 18:25:56 >

• "Ocak Ayından İtibaren" Denildi Bana Gönderilen Mailde. Büyük İhtimal Ocağın İlk Haftası Çıkar. ;)
  • ah bide Lg Türkiye servisi doğru düzgün olsa,buda önemli çünkü,bir ürün alırken..Lg Türkiye servisi ile ilgili çok şikayet var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.