Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun siteleri de flaş desteği istiyor değil mi? Yani youtube'dan ziyade, oyun siteleri için flaş desteği daha çok gerekiyor.
    Bir de videolarda, telefonda youtube kısayolu görüyorum. Flaş desteği olmadığına göre o kısayol, m.youtube kısayolu mu oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

lg optimus one'ın oyun performansı!bence gayet guzel

http://www.youtube.com/watch?v=96-qz5M_l70

Telefon Diğer Ülkelerde Çoktan Çıktığı İçin Hatta 2 Milyondan Fazla Satıldığı İçin Youtubede Birsürü Video Bulabilirsiniz. Ekran Kartı Olduğunu Söylemiştim. Oyun Performansı Konusunda Sıkıntı Olmaz. Birde Hepsiburadada Kampanya Felan Olsa i7500de Yapılan Gibi 475e Felan Satılsa Hemen Alınır Stoklar Tükenir :) Ama Sanırım Bayağı Tuzlu Gelir İlk Piyasaya Bikaç Aya Anca Düşer.

Sana katılıyorum ama inşallah hepsiburada felan yılbaşı kampanyası yapar.Bu arada market yüklü mü gelcek acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erzade55 -- 13 Aralık 2010; 12:09:27 >

• Hemen Cevaplıyayım :)
    Oyun Sitelerinden Kastınız Video Olan Bilgisayardada Flash Gerektiren Sitelere Girmez. Diğer Sitelere Girer. Youtubeden Video İzlenebiliyor. Onu Eklemişler. Diğer Soruya Gelince Android Türkiyede Kapalı Şuan. Bundan Dolayıda Marketsiz Gelir Büyük İhtimal Ama Onuda Hallederiz Büyük İhtimalle. Bende Öyle Bi Yılbaşı Kampanyası Çok İsterim Ama Bakalım.
    Edit: Bu Arada Bu Telefonun 2.2 Türkiye Romu Çıkmış. Buda Demek Oluyorki Telefon Yakında Piyasada. Umarım İyi Bir Fiyatla Girerde B,izlerde Sahip Oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 13 Aralık 2010; 13:13:07 >
  • bu telefonun Turkey resmi romu çıktı bugün.
  • Büyük gün yaklaşıyor
  • Sabırsızlıkla Bekleriyoruzz.... :)
  • Türkiye'de ne zaman satışa çıkacacağı hakkında kesin bir bilgi varmı arkadaşlar. GT540 alacaktım vazgeçtim bu telefonu bekliyorum.
  • Lg ye soran olmuştu. Ocakta çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzade55

quote:

quote:

Telefon Diğer Ülkelerde Çoktan Çıktığı İçin Hatta 2 Milyondan Fazla Satıldığı İçin Youtubede Birsürü Video Bulabilirsiniz. Ekran Kartı Olduğunu Söylemiştim. Oyun Performansı Konusunda Sıkıntı Olmaz. Birde Hepsiburadada Kampanya Felan Olsa i7500de Yapılan Gibi 475e Felan Satılsa Hemen Alınır Stoklar Tükenir :) Ama Sanırım Bayağı Tuzlu Gelir İlk Piyasaya Bikaç Aya Anca Düşer.

Sana katılıyorum ama inşallah hepsiburada felan yılbaşı kampanyası yapar.Bu arada market yüklü mü gelcek acaba??

hocam naptınız hemen bir sakin böyle bi kampanya için seneye bu tarihte bir bakın derim hepsiburadaya...lg gt540 bile hala 499 liraya satılmakta...kaldıki lg gt540 bile android sayesinde baya ilgi görmekte bu optimus one ında ülkemize girdiğinde kendi çapında popüler olacağı anlamına gelir.bu sebeple fiyatı ne olur bilmem ama hemen öle kısa sürede o rakamlara düşeceğini sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musanpa -- 15 Aralık 2010; 16:53:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

quote:

quote:

hocam naptınız hemen bir sakin böyle bi kampanya için seneye bu tarihte bir bakın derim hepsiburadaya...lg gt540 bile hala 499 liraya satılmakta...kaldıki lg gt540 bile android sayesinde baya ilgi görmekte bu optimus one ında ülkemize girdiğinde kendi çapında popüler olacağı anlamına gelir.bu sebeple fiyatı ne olur bilmem ama hemen öle kısa sürede o rakamlara düşeceğini sanmıyorum..

Hocam Bende Bayağı Tuzlu Olacak Diye Yazmışım Zaten Ayrıca Gt540ın Hepsiburadada Şuanda kampanya Sınıfında Olduğunuda Hatırlatayım. Kampanya Sonu 699 Olacak Galiba 1-2güne Kadar. Bu Arada Lg Türkiyeye Soran Kişide Benim. Ocak Ayından İtibaren Satışta Olacakmış.

• Yazılımı çıktı fabrikasyonu yapılmaya başlamıştır. Ocakta ancak gelir dediğin gibi.
  • Bu Arada Şimdi Kontrol Ettim Hepsi Burada 2 Gün Sonra 629 Tlye Satacakmış GT540!ı. Ben Bekliycem Diğerninde Fiyatını Görüp Ona Göre Değişik Alternatiflere Yönelirim Ve P503 Alırım.
  • Gt 540 için 630 l. fazla değil mi? O parayla çok daha güzel telefonlar alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

quote:

quote:

hocam asıl sen naptın ya içime kurt düşürdün sence giriş fiyatı ne olur?

• Bizde Bu Devlet ve Bu Devlettede Bu Vergiler Olduktan Sonra Biz Daha Ne Fiyatlar Görürüz. Bencede Fazla Gt540 ın Değeri En Fazla Taş Çatlasın 400 Tl ki Okadar Da Edecek Bir Telefon Değil. Android ve Ekran Kartı Dışında Al Çöpe At. Ekranı Multi Touch Olmaması Renk Kalitesi. Ama İşte Türkiye. İğne Girse Vergiyi Kitliyolar. Valla Bilmiyorum Bunları Gördükten Sonra 700-750 Civarı Bi Fiyatla Girer. Bende İsterim 450-475-500 Lerde Girsin Bende Alayım Ama Bu Fiyatlarla Gireceğini Sanmıyorum. 3-4 Ay Sonrada 500 Lere Düşer Diye Düşünüyorum. Bekliyip Görücez Az Kaldı Zaten.
  • quote:

Bizde Bu Devlet ve Bu Devlettede Bu Vergiler Olduktan Sonra Biz Daha Ne Fiyatlar Görürüz. Bencede Fazla Gt540 ın Değeri En Fazla Taş Çatlasın 400 Tl ki Okadar Da Edecek Bir Telefon Değil. Android ve Ekran Kartı Dışında Al Çöpe At. Ekranı Multi Touch Olmaması Renk Kalitesi. Ama İşte Türkiye. İğne Girse Vergiyi Kitliyolar. Valla Bilmiyorum Bunları Gördükten Sonra 700-750 Civarı Bi Fiyatla Girer. Bende İsterim 450-475-500 Lerde Girsin Bende Alayım Ama Bu Fiyatlarla Gireceğini Sanmıyorum. 3-4 Ay Sonrada 500 Lere Düşer Diye Düşünüyorum. Bekliyip Görücez Az Kaldı Zaten.

peki yurtdışından getirtme olayı nasıl oluyor.Yani Almanyadan getirtsem ne kdra gelir?Kárım ne olur?
  • Almanyadan Getirte Biliyosan Getirt. İnternet Üzerinden Alırsan Ya Gümrükçü Cebe İndirir Yada 2 Katı Para Alır. Ama Yok Tanıdığım Var Getirtirim Diyosan 350-450 Arası Bir Fiyata Alırsın ;)
  • kısmetse bu telefon onumuzdekı hafta elımde:) gelince yorumlarımı yazarım,soyle fotolu vıdeolu fln..
  • quote:

kısmetse bu telefon onumuzdekı hafta elımde:) gelince yorumlarımı yazarım,soyle fotolu vıdeolu fln..

Yurt Dışından mı Getirttiniz? İnternet üzerindenmi Aldınız Yoksa Tanıdıkmı Getiricek? Ayrıca Aldığınız Fiyatıda Yazarsanız En Azından Soran Arkadaşlarımıza Yardımcı Olmuş Oluruz. Bu Arada Şimdi Gezerken Fark Ettim. Hepsiburadada 1 Hafta Geçerli Samsung i5700 479 Tlye Düşmüş. Eğer Benim İçin 3d Oyun Önemli Değil Diyorsanız Gt540a 500 Vereceğinize Bu Telefonu Almanızı Tavsiye Ederim. Ekran Kalitesi ve Multi Touch Gibi Özelliklerde Mevcut. 479u 500 Tlye Tamamlarsanızda 100 Tl Hediye Çeki Veriyor Ayrıca %10 Word Puanda Var Yani Nerden Baksanız Telefon 350 Tlye Felan Geliyor. Bilginize.
  • yurtdısından bir arkadasım getırecek.fıyatını su anda tam bılmıyorum ama tahmınım 450tl cıvarında olacak.bu androidli telefonları cok arastırdım.en uygun fıyatlı ve özellikleriyle gercekten tatmin eden telefon buydu.ayrıca lg nin 2.3 gelecek acıklaması da ılerısı ıcın umıt verici
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.