Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@
    ah bide Lg Türkiye servisi doğru düzgün olsa,buda önemli çünkü,bir ürün alırken..Lg Türkiye servisi ile ilgili çok şikayet var

Ne gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

ah bide Lg Türkiye servisi doğru düzgün olsa,buda önemli çünkü,bir ürün alırken..Lg Türkiye servisi ile ilgili çok şikayet var

Teknik Servis En Son Düşeneceğiniz Şey Olur. Zaten Şuanda Androidden Doğru Düzgün Anlayan Yok. Cihazda Bir Problem Olduğu Zaman Hemen Ya Üst Modelini yada Aynısı Varsa Aynısını Gönderiyolar. Artık Bi Çıksaydı.
  • optimus one bilindiği üzere tr de p503 adıyla LG Türkiye'nin resmi sitesinde yerini de almış Yakında satışına da başlanır....

http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/tum-lg-telefonlari/LG-P503-Optimus-One.jsp
  • Bak şimdi ya :D

gt540 alacaktım ama bu telefonda yakında çıkacaksa ve fiyatı yüksek olmayacaksa bunu bekliyim :). Tahmini ne kadar olur fiyatı ?
  • fiyatı ne olur bilemem ama bekleyip biraz daha para verip bu cihazı almak daha mantıklı gibi.Tabii bütçe meselesi,herkesin farklı ama 2.2 froyo yüklü ve 2.3 de gelecek bir de cihaz Lg'nin su anda tüm dünyada en cok satan cihazı.Bu kadar cok sattıkları cıhazın da yazılım anlamında arkasında daha cok dururlar gibime geliyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

fiyatı ne olur bilemem ama bekleyip biraz daha para verip bu cihazı almak daha mantıklı gibi.Tabii bütçe meselesi,herkesin farklı ama 2.2 froyo yüklü ve 2.3 de gelecek bir de cihaz Lg'nin su anda tüm dünyada en cok satan cihazı.Bu kadar cok sattıkları cıhazın da yazılım anlamında arkasında daha cok dururlar gibime geliyor....

Dedikleriniz Doğru Ama Sanki Biraz Pahalı Gelecekmiş Gibi Bir His Var İçimde. Cihaz Min. 600 Tlden Girer Max.da 700 Olur Diye Düşünüyorum. Keşke Lg Bizi Yanıltsada Şunu 475den Satsada Türkiyedede Rekoruna Yeni Bir Rekor Katsa Ama Hayalden Öteye Gitmez Bunlar...
  • Eğer android 2.3 gt540a da gelse hiç düşünmeden gt540 alırım ama bir taraftada 2.3 gelecek olan optimus one var . Gerçi en az 650 700 liraya giriş yapar. Yine fazla . Htc desire düşünürüm açıkcası o fiyata .

Neyse ben gt540 alıyim , gerçi onuda bulamıyorum . Bulabileceğim biryer bilen var mı İstanbul icinde .

Gt540a 2.2 gelecegine dair söylentiler mevcut . Google da 2.2 ve 2.3 arasında donanimsal gereksinim farkı yok dediğine göre gt540 a da 2.3 cikabilme olasılığı mevcuttur belki :D

Ben mı çok iyimserim nedir eheh :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 26 Aralık 2010; 0:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

Eğer android 2.3 gt540a da gelse hiç düşünmeden gt540 alırım ama bir taraftada 2.3 gelecek olan optimus one var . Gerçi en az 650 700 liraya giriş yapar. Yine fazla . Htc desire düşünürüm açıkcası o fiyata .

Neyse ben gt540 alıyim , gerçi onuda bulamıyorum . Bulabileceğim biryer bilen var mı İstanbul icinde .

Gt540a 2.2 gelecegine dair söylentiler mevcut . Google da 2.2 ve 2.3 arasında donanimsal gereksinim farkı yok dediğine göre gt540 a da 2.3 cikabilme olasılığı mevcuttur belki :D

Valla Hocam Yüksek Girerse Bende Herhalde Gt540 Alırım. Hepsiburadadan Almanızı Öneririm 500 Tlye 100 Tllik Çek Veriyorlar 400e Geliyor Telefon. Ayrıca Worlde %10da Puan Vardı Halen Var mı Bilmiyorum Ama Ben Alırsam Hbden Alıcam.Ama Beni Dinlerseniz 1 Hafta Daha Beklemenizi Öneririm Ocakta Yeni Androidler Gelicek. Elbet Biri Bizim Bütçeyede Uyar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Eğer android 2.3 gt540a da gelse hiç düşünmeden gt540 alırım ama bir taraftada 2.3 gelecek olan optimus one var . Gerçi en az 650 700 liraya giriş yapar. Yine fazla . Htc desire düşünürüm açıkcası o fiyata .

Valla Hocam Yüksek Girerse Bende Herhalde Gt540 Alırım. Hepsiburadadan Almanızı Öneririm 500 Tlye 100 Tllik Çek Veriyorlar 400e Geliyor Telefon. Ayrıca Worlde %10da Puan Vardı Halen Var mı Bilmiyorum Ama Ben Alırsam Hbden Alıcam.Ama Beni Dinlerseniz 1 Hafta Daha Beklemenizi Öneririm Ocakta Yeni Androidler Gelicek. Elbet Biri Bizim Bütçeyede Uyar :)

Doğru diyorsunda, sanmıyorum ki lg gt540 kadar uygun olsun yeni Androidler :)

20 gündür telefonsuzum bozuldu telefonum, habire modellere bakıyorum. Wildfire alacaktım ancak çözünürlükten kaçtım :) . LG Gt540ın hem görüntüsünü beğendim hemde özelliklerini. Birtek Rezistif olması beni korkutuyordu ama Teknosada denedim. Hiçte azımsanmayacak bir hassasiyeti var.5800 daki gibi bekliyordum açıkçası :)

Kafaya koydum zaten 500'den fazla para vermeyeceğim artık telefona, N78'e gittim 650 lira verdim ilk çıktığı zamanlar. Sürekli problemleriyle uğraştım, verdiğim paranın karşılığını alamadım. 500 limit koydum , ve sanıyorum ki en uygunu Gt540 olacak. Optimus One'ı bekliyim desemde dediğim gibi bir alt modeli bile 500 lirayken şuanda, düşük girmesini beklemiyorum piyasaya. En az 650 lira diyorum. Hatta bu iyimser bir fiyat bana göre :)

Alalım GT540'ları eheh :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Doğru diyorsunda, sanmıyorum ki lg gt540 kadar uygun olsun yeni Androidler :)

20 gündür telefonsuzum bozuldu telefonum, habire modellere bakıyorum. Wildfire alacaktım ancak çözünürlükten kaçtım :) . LG Gt540ın hem görüntüsünü beğendim hemde özelliklerini. Birtek Rezistif olması beni korkutuyordu ama Teknosada denedim. Hiçte azımsanmayacak bir hassasiyeti var.5800 daki gibi bekliyordum açıkçası :)

Kafaya koydum zaten 500'den fazla para vermeyeceğim artık telefona, N78'e gittim 650 lira verdim ilk çıktığı zamanlar. Sürekli problemleriyle uğraştım, verdiğim paranın karşılığını alamadım. 500 limit koydum , ve sanıyorum ki en uygunu Gt540 olacak. Optimus One'ı bekliyim desemde dediğim gibi bir alt modeli bile 500 lirayken şuanda, düşük girmesini beklemiyorum piyasaya. En az 650 lira diyorum. Hatta bu iyimser bir fiyat bana göre :)

Alalım GT540'ları eheh :)

Sana Katılmıyorum Neden Katılmıyorum Alcatell Gibi Bazı Markalarında Yeni Modelleri Gelicek Bunlar Gt540dan Ucuz Olur Diye Düşünüyorum. Ayrıca P503 Fiyatından Dolayı Bukadar Satış Rakamına Ulaştı. Samsung Yeni Bir Telefon Çıkardı i5510 Diye Fiyatı 649 Tl Bunun Alt Modeli i5700 700 Küsür Tlden Çıkmıştı. Ayrıca i5510da Froyo 2.2 ve Klavyeside Var. Belli Olmuyo Firmaların Anlayışları Bakarsın Optimus 2x de Çıkacak Diye P503 Güzel Bir Hepsiburada İndirimiyle Gelir Bizlerde Faydalanırız. Çook İyimserim Ama Olabilecek Şeyler. Ayrıca Gt540 500 Tl Edecek Bir Cihaz Değil ben Bundan Dolayı Biraz Soğuğum GT540a. Avrupa 200-250ye Satılıyor 500 Tlnin Telefonu Değil Sesi Az Çıkıyor Ekranı Garip Birisi Jelatini Kaldırayım Derken Ekran Kalkmış Nasıl Bi Ekransa Artık.Multi Touch Yok. Beyaz Renk. Renk Değiştiren Gri Olan Telefonlar Olmuş :) Bunlar Beni Soğutuyor Gt540dan Ayrıca Ocak Yeni Modeller Gelince Gt540da İndirim Bile Olabilir. Zaten Daha 2.1 Türkiye Romunu Bile Çıkarmadılar. Ben de Telefonumu Sattım 1 Aydır Bekliyorum. Dahada Bekliycem Ocak Olsun Modeller Çıksın 1Haftada Birşey Kaybetmem Çok çok Gt540 Piyasada Bulunmaz Olur Bende Başka Bir Model Bulur Onu Alırım :) Ayrıca Çok Kişinin Beklediği Bir Firmaya Ait 2 Model Var. Androidli Cihazlar Bunlar. Bu Firmadki Temsilciyle Yaptığım Görüşmeyide Yarın Sizlerle Paylaşıcam. Hem Görünüm Hemde Fiyatının Uygun Gelebileceğini Düşündüğüm 2 Model Daha Türkiyeye Gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 26 Aralık 2010; 4:22:37 >

• Yarın anlatırsın hangi modeller gelecekse :)
  • quote:

optimus one burada 600-700 Tl aralığında satışa girecektir,bundan aşağı fiyatlara bence kimse hayal kurmasın..

bende android telefon almayı düşünüyorum.samsungta mantıklı android seçenek yok,i5503 ü, 2.8 ekranlı android 2.1 li telefonu bile 549 tl ye satıyorlar...

yeni çıkan i5510 u getireceklerine, i5800 ü getirseler çok daha faydalı olurdu zaten samsung almam,çünkü yazılım desteği sıfır samsungta....

optimus onede 600-700 Tl ler vermektense htc desire alınır o fiyatlara...

bunların dışında diğer firmalardaki android seçeneklerre yönelirim optimus one iyi ama 600-700 lira etmez kesinlikle bide zoruma giden, arkadaş y.dışında 500 tl seviyesinde satılan telefonu burada 700 e milete iteliyorlar

bu arada optimus onedeki işlemci modeli ve kodunu bilen varmı? hd donanım hızlandırıcısı varmı işlemcide acaba o yüzden soruyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 26 Aralık 2010; 12:11:30 >

• Qualcomm MSM7227 600mhz işlemci mevcut sanırım optimus one da . Gt540 ta da olan buydu sanırım . Ama optimus one'in ram daha yuksek tabi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 26 Aralık 2010; 12:42:52 >
  • arkadaşlar işlemcisi 800 mhz p503 modelininn youtube da ingilterede birisi incelemeiş oradan biliyorum
  • Dün Bahsettiğim o İki Modelle İlgili Konuyu Açtım Şuanda.
    http://forum.donanimhaber.com/m_45496414/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45496414 Burdan Takip Edebilirsiniz...
  • arkadaslar su anda optimus one elimde bir hafta gecikmeli de olsa bugun aldım cıhazı.simdilik kurcalama aşamasındayım ama ilk izlenimlerim çok iyi ilk defa akıllı telefonum oluyor,belki bu cihazlarla içli dışlı degildim ama ama etrafımdaki arkadaşlarımdan birçok akıllı teli kurcalama şansım olmuştu(pahalılardan hem de),şu anki izlenimim eger bu cihaz iyi bir fiyatla girerse çok ama çok satar....
  • quote:

arkadaslar su anda optimus one elimde bir hafta gecikmeli de olsa bugun aldım cıhazı.simdilik kurcalama aşamasındayım ama ilk izlenimlerim çok iyi ilk defa akıllı telefonum oluyor,belki bu cihazlarla içli dışlı degildim ama ama etrafımdaki arkadaşlarımdan birçok akıllı teli kurcalama şansım olmuştu(pahalılardan hem de),şu anki izlenimim eger bu cihaz iyi bir fiyatla girerse çok ama çok satar....
    Harikasın dostumGüzel bir inceleme bekliyoruz

• quote:

arkadaslar su anda optimus one elimde bir hafta gecikmeli de olsa bugun aldım cıhazı.simdilik kurcalama aşamasındayım ama ilk izlenimlerim çok iyi ilk defa akıllı telefonum oluyor,belki bu cihazlarla içli dışlı degildim ama ama etrafımdaki arkadaşlarımdan birçok akıllı teli kurcalama şansım olmuştu(pahalılardan hem de),şu anki izlenimim eger bu cihaz iyi bir fiyatla girerse çok ama çok satar....

Hocam Hayırlı Olsun. Türkiyede Herhalde İlk Sahip Olanlardan Biri Sizsiniz. Artık Bir İnceleme Bekliyoruz. Özellikle Dışarı Verdiği Ses konusunda Açıklık Getirebilirmisin. Bunu Çok merak Ediorrum..

• quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

arkadaşlar işlemcisi 800 mhz p503 modelininn youtube da ingilterede birisi incelemeiş oradan biliyorum

Hayır 600mhz .
  • P503 flv videoları açıyor mu yada açmak için programlar mevcut mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.