Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer yurtdışında 350 tl gibi rakamlara alınabiliyorsa, Türkiyede 500'e felan satılmalı hem çok satar iyi pazar yapar, hemde lg türkiyenin etkinliği artar yoksa türkiyede samsung lar ve htc ler varken (ve beğenmememe rağmen hala piyasada nokia 5800ciler tonla kaynıyorken fiyatıda 400-500 arası) normal telefon kullanıcıları 600-700 tl vermez bu telefona(anca bu telefonu bilenler alır dicem ama onlarda yurtdışındaki fiyatınıda bildiğinden buruk bi şekilde alır). yeni nesil telefonlarda lg nin türkiye pazarında sağlam yer edinebilmesi için bu telefona önem vermesi ve ona göre hareket etmesi lazım yoksa zor iş.
  • Gelen çağrı veya mesajlarda, telefonda yanıp sönen uyarı ışığı var mı?
    260 bin renkli ya 16 milyon renkli ekranlardan farkedilir bi farkı var mı?
    Flaş desteği olmadığı halde, youtube videolarını nasıl açıyor? M.youtubeyi mi açıyor yoksa?
    Bayucuz kardeş bu soruları cevaplarsan çok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 2 Ocak 2011; 0:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcrespo

eğer yurtdışında 350 tl gibi rakamlara alınabiliyorsa, Türkiyede 500'e felan satılmalı hem çok satar iyi pazar yapar, hemde lg türkiyenin etkinliği artar yoksa türkiyede samsung lar ve htc ler varken (ve beğenmememe rağmen hala piyasada nokia 5800ciler tonla kaynıyorken fiyatıda 400-500 arası) normal telefon kullanıcıları 600-700 tl vermez bu telefona(anca bu telefonu bilenler alır dicem ama onlarda yurtdışındaki fiyatınıda bildiğinden buruk bi şekilde alır). yeni nesil telefonlarda lg nin türkiye pazarında sağlam yer edinebilmesi için bu telefona önem vermesi ve ona göre hareket etmesi lazım yoksa zor iş.

Keşke Türkiye Pazarı Onların Bukadar Umrunda Olsa. Aslında Onlardada Suç Yok. Suç Bukadar Vergi Bindirenlerde. Paralel İthalat Alıcan Aslında Ama Onlarda Lg Getiriyormu Bilmiyorum. Samsungda Yeni Çıkardığı Modeli 650 Tlden Satıyor. Şuan Çok Kararsızım. Umarım İyi Fiyattan Girerde Hiç Uğraştırmaz Alırız Direk. Bu Olmazsa Alternatifleri Çoğaltıyorum. TTnet de Bi Telefon Gördüm Huawei U8230 Bu Olabilir, HTC Wildfire Olabilir, GT540 Olabilir. Dahada Çoğaltıp İçlerinden Birini Seçicem.

• Samsungun yeni modeli hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Samsungun yeni modeli hangisi?

samsung 5510 galaxy551
  • Galaksi 551 baya güzelmiş. Yukarda bahsedilen 650 l. tel o ise tercih edilir.
    Androidli telefonlara ön kamera niye koymuyorlar ki? Nokia standart yaptı diğerleri üst modellere dahi nadiren koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 2 Ocak 2011; 15:31:55 >
  • quote:

Galaksi 551 baya güzelmiş. Yukarda bahsedilen 650 l. tel o ise tercih edilir.
    Androidli telefonlara ön kamera niye koymuyorlar ki? Nokia standart yaptı diğerleri üst modellere dahi nadiren koyuyorlar.

Şuanda Bence Oda Pahalı Gibi. 2.Kamera Bu TTnet Kampanyalı Huawei Markalı Telefonda Var. Androidli Oda Ama Detaylı Bir Bilgi Yok.
  • Hakkında detaylı bilgi yabancı sitelerde var. 3.5 inç ekranı var. Gerisi unuttum. Ama kontratli satılıyor.
  • quote:

Hakkında detaylı bilgi yabancı sitelerde var. 3.5 inç ekranı var. Gerisi unuttum. Ama kontratli satılıyor.

Evet Bide Oda 646 Liraya Felan Geliyo. Onu Alacağıma İ5510 Alırım Daha İyi.Şu Optimus Bu Hafta Çıkar İnşallahda Artık Ona Göre Bizde Yönleniriz.
  • Cihaz 65000 renkli ve radyo yok. Bunların haricinde güzel.
    İ 5510 güzel, klavyeli üstelik. Galaksi 551 le çok benziyorlar aynı cihazlar mi yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 2 Ocak 2011; 20:57:32 >
  • quote:

Cihaz 65000 renkli ve radyo yok. Bunların haricinde güzel.
    İ 5510 güzel, klavyeli üstelik. Galaksi 551 le çok benziyorlar aynı cihazlar mi yoksa?

Evet İkiside Aynı Telefon. Bazı Ülkelerde İsmi Galaxy 551 Geçiyor Türkiye de İ5510 İsmi.
  • quote:

Gelen çağrı veya mesajlarda, telefonda yanıp sönen uyarı ışığı var mı?
    Flaş desteği olmadığı halde, youtube videolarını nasıl açıyor? M.youtubeyi mi açıyor yoksa?

Telefonda uyarığı ışıgı yok,bahsettiğiniz ekranlar kadar guzel goruntu vermıyor diyebilirim.asla bir iphone4 gibi degil!Youtube konusunda da aynen dediğiniz gibi m.youtube acıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

quote:

Telefonda uyarığı ışıgı yok,bahsettiğiniz ekranlar kadar guzel goruntu vermıyor diyebilirim.asla bir iphone4 gibi degil!Youtube konusunda da aynen dediğiniz gibi m.youtube acıyor...

Teşekkürler
    zaten iphone gibi ekran kalitesi olmazda genel olarak 16 milyon renkliyle 262 bin renkli arasında bi fark oluyor mu? Mesela benim tel nokia 6303 16 milyon renkli. Aralarında hissedilir ekran canlılığı farkı var mıdır?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler
    zaten iphone gibi ekran kalitesi olmazda genel olarak 16 milyon renkliyle 262 bin renkli arasında bi fark oluyor mu? Mesela benim tel nokia 6303 16 milyon renkli. Aralarında hissedilir ekran canlılığı farkı var mıdır?

Valla Hocam Bugün Youtubeyi Açtım Bikaç Tane Video İzledim. Ekran Canlılığı Felan Süperdi Benim Bayağı Hoşuma Gitti.

• Umarım uygun bir fiyatlar TR pazarına girerde biz de bu 2 milyonluk kitleye katılırız.
  • bu gün yine aradım mh yi bu seferde şubat başında piyasaya sürelecek dediler.
    bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor
    bunalra güvenip beklersek aylar yıllar geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 3 Ocak 2011; 10:42:32 >
  • Yurtdışından isteyen olursa bana pm atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

Yurtdışından isteyen olursa bana pm atsın.

Hocam Fiyatı Ne Olur? Sim Kilit Durumu Ne Olur? Kayıt Durumu Ne Olur? Bunlar Hakkında Detaylı Bilgiyi Paylaşırsanız Benim Gibi ALmayı DÜşünenler Fikir Sahibi Olur.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Ekranın kalıtesi gercekten iyi,parlaklıgı daha once de bahsettiğim gibi fabrika cıkışı olarak bile güzel.Ki fabrika çıkışı bile düşük parlaklıkta geliyor.youtube da videolar izledim,görüntü çok guzeldi.Ekran konusunda İphone4 ve galaksi s le kıyaslanmaz ama genel olarak gayet tatmin edici...

• quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

bu gün yine aradım mh yi bu seferde şubat başında piyasaya sürelecek dediler.
    bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor
    bunalra güvenip beklersek aylar yıllar geçecek

az önce bende aradım müşteri hizmetlerini, "kesin bi tarih verilmedi bize, ancak bir ay içinde satışa sunulacak" dediler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.