Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifs44

İşte Lg Optimus Onenin Ekran Kalitesini Ve Oyun Performansını Merak Edenler İçin Belkide Bulabilecekleri En Güzel Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=YXJV4KHGFZM&feature=related

Gerçekten Harika Bir Performans.

arkadaşlar bence bu videoda biraz saçmalık var neden derseniz bence adam videoyu çekmiş ama hızlandırmış kesinlikle arkaplan a falan bakarsanız veya adamın parmaklarının hareketlerine bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi adamın sesi de bir tuhaf geliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrzgn -- 8 Ocak 2011; 11:29:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: on4

arkadaşlar LG Optimus One ve Samsung i5510 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

Hocam Optimus Oneyi Bi Bekleyin İsterseniz Aceleniz Yoksa Fiyat Durumuna Göre Tercih Yapabilirsiniz. Özellik Olarak Aynılar.

Bende optimus one beklemek isterim ama ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatı belli değil yani eğer 650-750TL üstü girerse alamam ve yaklaşık 2 aydır telefonum yok ve almışken yeni almak istiyorum.ama daha bekleyemem.Samsung aklıma yattı gibi.ama fiziksel mağzalarda yok internettende satın almak istemiyorum.kafam karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

her aksam teli sarj etmek durumunda kalıyorum:( gerci cok fazla kurcalıyorum,sanıyorum fazla kurcalanmadan normal bır kullanımda ıkı gun gıder.Hoparlorun ses gucu yuksek ama cok kalıtelı calmıyor,orta seviye diyebilirim.3,5 lik kulaklık girişinden kulaklıgı(kutudan cıkan degıl,kendı kullandıgım sony studıo monıtor) bagladıgımda cok kalıtelı bır ses aldım,bu kadarını beklemıyordum dıyebılırım.
    Ekran algılaması yıne ıyı sevıyede,yalnız ılk menu acılıslarında bazen anlık duraksamalar oluyor.Mesela ana ekrandan menuye ılk gecıste,ya da menuden ana ekrana ılk gecıste.Bir de ekranın dokunma hıssı iphone kadar guzel degil,sankı iphondakı ekran daha sert ve parmakların uzerınde kayıyor gıbı.Bunda ıse o kayganlık o kadar yok.Ama mesela gt540'a gore cok daha akıcı dıyebılırım.
    Program sayısı arttıkca bıraz da olsa yavaslama oluyor ama hıc kıtlenme yasamadım.Froyo 2.2 de her ne kadar sd karta programlar atılıyorsa da arastırdıgım kadarıyla programların da bunu desteklemesı lazımmıs.O yuzden butun programları sd karta atamıyorsunuz.Oyunları oynarken wireless,gps ve 3g yı kapatmanız performansı neredeyse katlıyor.
    Aklıma gelmısken,İgo 8 cok basarılı bır navıgasyon programı ve cıhazda cok guzel calısıyor.Google da ve youtube da seslı arama cok basarılı.Kamera vasat!

Bilgiler İçin Teşekkürler. Madem Cihaz Bu Şekilde Herhalde Çokta Pahalı Çıkarmazlar Gibime Geliyor.

• optimus one (p500) var tmobile sim kilitli, bunu unlock ettirebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the0ne

optimus one (p500) var tmobile sim kilitli, bunu unlock ettirebilirmiyim.

http://hyfeno.com/how-to-unlock-lg-optimus-t-t-mobile/
    birde dene burayı. Ama genelde para ile yapıyorlar bu işi.
    veya t mobile e mail at bakalım. Belki verirler sana code u :)
  • Yaa geçenlerde Teknosa ya gittim.GT540 la Wildfire yanyanaydı.Hemen dikkatimi çeken birşey oldu.İkisininde ekranı 3.2 inç ama Lg nin ekranı daha dikdörtgenimsi Htc ninki ise daha kareye benzer ve htc nin ekranı lg den bayağı büyük gözüküyor acaba bu göz yanılmasımı yoksa azda olsa fark var mı?
  • teşekkürler, açıkçası ücretli ücretsiz önemli değil yeter ki kırılsın, telefon elime geçer geçmez deneyeceğim.

http://hyfeno.com/how-to-unlock-lg-optimus-t-t-mobile/
    birde dene burayı. Ama genelde para ile yapıyorlar bu işi.
    veya t mobile e mail at bakalım. Belki verirler sana code u :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzade55

Yaa geçenlerde Teknosa ya gittim.GT540 la Wildfire yanyanaydı.Hemen dikkatimi çeken birşey oldu.İkisininde ekranı 3.2 inç ama Lg nin ekranı daha dikdörtgenimsi Htc ninki ise daha kareye benzer ve htc nin ekranı lg den bayağı büyük gözüküyor acaba bu göz yanılmasımı yoksa azda olsa fark var mı?

Aynı Kıyaslamayı Bizde Yaptık. Arkadaşta Wildfire Var Teknosadada Pembe GT540 Vardı. Wildfirenin Ekranı Bizede Büyük Geldi.
  • Arkadaşlar Selam

LG nin Türkiye sitesindeki LGP503 model telefonu için verdiği yükseltmeyi LGP500 modeli içinde kullanabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzade55

Yaa geçenlerde Teknosa ya gittim.GT540 la Wildfire yanyanaydı.Hemen dikkatimi çeken birşey oldu.İkisininde ekranı 3.2 inç ama Lg nin ekranı daha dikdörtgenimsi Htc ninki ise daha kareye benzer ve htc nin ekranı lg den bayağı büyük gözüküyor acaba bu göz yanılmasımı yoksa azda olsa fark var mı?

Asıl hata inç'in büyüklük ölçüsü olarak kullanılması. İnç uzunluk ölçüsü aslında. Ekranlarda, inç aynı olsa da kare şeklinde olan ekranlar daha büyük oluyor. Yani genişliği daha fazla olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILDELI

Arkadaşlar Selam

LG nin Türkiye sitesindeki LGP503 model telefonu için verdiği yükseltmeyi LGP500 modeli içinde kullanabilirmiyiz ?

Arkadaşım bu telefonlar zaten aynı ancak bazı pazarlarda model adında ufak değişiklikler olabiliyor. P500'ün P503 olması gibi.

çıksa da şu telefon artık bir fiyatını öğrenebilsek
  • arkadaslar sahibinden.com da 599 a satıyorlar kvk garantili sizce nasıl fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsahin

arkadaslar sahibinden.com da 599 a satıyorlar kvk garantili sizce nasıl fiyat

Hocam O İşte Bir İş Var. Kvknın Kendi Sitesine Bakarsanız Lg Ürünü Satmıyor. Ayrıca Cihaz Türkiyeye Gelmediki KVK Garantili Şekilde Satılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsahin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-lg-p500-bir-optimus-sifir-2-yil-kvk-garantili-39043438/detay

bilmiyorum daha almadım dükkan olduğu için gidip almayı düşünüyorum

Ekledikleri Resimleride Zaten Kendileri Çekmemiş. Gidin Bi Görün Hocam Garantisini Felan Kutusunu Açılmışmı Cihazın Arka Kapağını Çıkarın Yurt Dışndanmı Kvkmı Zaten Yazar Orda. Kontrol Edin. Bütçenizede Uygunsa Tabi Alabilirsiniz. Ocak Sonlarına Doğru Çıkacak Zaten. O Fiyattan Ucuzda Çıkmaz Diye Düşünüyorum Zaten.

• Sahibiden.com da detay bilgisinde TV diyor bu telefonda TV var mı?
  • Tv Yok.
  • türkiye'de sadece siyah renkte mi satılacak?
  • Arkadaşlar bu ürünü hiç bir mağazada satışta göremedim.. Ayrıca Kvk nın sitesinde de gözükmüyor.. sahibinden.com daki ilan ne kadar doğru?
  • Ben sahibinden.com da ki ilan sahibini aradım, Kadıköy de bir dükkan sanırım, ellerindeki P500'lerin tükendiğini Cuma günü yeni bir parti daha geleceğini söylediler, KVK garantili mi diye sorduğumda evet dediler. Cuma günü arayıp tekrar soracağım. Aslında KVK'dan da bilgi alınabilir, P500 modelini getirip getirmedikleri ile ilgili. Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla KVK'lı felan diye alınan ürünlerin internetten imei sorgulama yaptıklarında kaydına ulaşılamadığını yazmışlar. Aldığınız ürünlerin faturasında imei numarasını yazdırıp kaşe ve imza almanızda fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.