Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu alan arkadaşlar inceleme yaparlarsa sevinirim bende almayı planlıyorum ama emin olamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

Arkadaşlar fiyat doğrudur. Mediamarkt'ta 600tl. Telefonu az önce aldım, yakında görüşlerimi paylaşırım.

Go yazılımsal hata olabilir cihazda update programı ile yükseltmekte yarar var yükseltme mevcut.

Android Sürüm: 2.2.1
    Karnel Sürüm: 2.6.32.9
    Yazılım Sürüm: LGP503-V10c-DEC-01-2010
  • Güncel sürümle gelmiş
  • tam bl40 alcaktım 600. bu nerden cıktı ya buda 630 . bl40 a andoid koy tekrar sür fiyasaya lg duy sesimi :). ne alsak şimdi ya one mı bl 40
  • ciahazın 600 çıkması cok ıyıaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

600 den az olucak bence.

iyi fiyat. :D:D:D tam tahmin ettiğim gibi. Bide kanpanya yapar siteler o zaman 550 ye falan iner alırız :D.....
  • İlk izlenimler:
    1) Gün ışığında test edemedim ancak ekranı oldukça kaliteli. Yakın zamanda Sansung 5510'de kullanmıştım özellikle çözünürlük olarak fark atıyor :)
    2) Touchpad hassasiyetide başarılı hafif dokunuşları bile hisedebiliyor.
    3) Hiç uygulama kurmadım ancak 600mhz kendini biraz hissettiriyor. Ana sayfalar ve iç menüler arasında geçiş çok yumuşakken, ana menüde hafif bi lag problemi var. Şuana kadar herhangi bir takılmayla karşılaşmadım.
    4) Web browser'ı başarılı ancak bilindiği üzere flash desteği yok. Büyük sayfalarda biraz kasma yaratabiliyor ama kesinlikle gezinilmeyecek kadar değil. Multitouch'la webde dolaşmak son derece keyifli.
    5) Gece odamda biraz çekim yaptım düşük ışıkta fena değil ancak flash(hem kamera için hem internet için ) kesinlikle olmalıymış.
    6) Tasarımı ve işçiliği beyendim. 2gb hafıza kartı ve NDrive navigasyon yazılımı çıkıyor.

Telefonu geldiğimden beri elimden bırakamadım o yüzden hala şarj olmaya çalışıyo garibim. Artık bil ömründen fazla bişey beklemiycez. Bilindiği üzere şarj kablosu aynı zamanda data kablosu, o yüzden mp3, foto, video kalitesi ve pc bağlantısı hakkındaki detayları sonra paylaşıcam. Şimdilik bunları söyleyebiliyorum, sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım

• hayırlı olsun,ana ekrandakı lag durumu ıcın adw.launcher programını onerırım.oldukca serı oluyor gecısler.Ayrıca advanced task kıller programı yukledıysenız kaldırmanızı onerırım.herkes yukluyo dıye ben de yuklemıstım ama kaldırınca telefon daha da rahatladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: veritasc

hayırlı olsun,ana ekrandakı lag durumu ıcın adw.launcher programını onerırım.oldukca serı oluyor gecısler.Ayrıca advanced task kıller programı yukledıysenız kaldırmanızı onerırım.herkes yukluyo dıye ben de yuklemıstım ama kaldırınca telefon daha da rahatladı

Öncelikle teşekkürler. Malesef android konusunda çok yeniyim, açık konuşmak gerekirse uygulamaları nerden buluruz, indiririz ve yükleriz hiç bir bilgim yok. O işleri çözdüğüm zaman bahsettiğiniz uygulamaları denerim

• Applanet i kur tüm oyunları oyna:)
  • vay anasını yahu :)) ne güzel fiyat o. Ben optimus almıştım bi ay anca oldu. Neyse, memnunum yine ama değiştirme şansım olursa durmam, duramam sanırım :D
  • quote:

İlk izlenimler:
    1) Gün ışığında test edemedim ancak ekranı oldukça kaliteli. Yakın zamanda Sansung 5510'de kullanmıştım özellikle çözünürlük olarak fark atıyor :)
    3) Hiç uygulama kurmadım ancak 600mhz kendini biraz hissettiriyor. Ana sayfalar ve iç menüler arasında geçiş çok yumuşakken, ana menüde hafif bi lag problemi var. Şuana kadar herhangi bir takılmayla karşılaşmadım.
    4) Web browser'ı başarılı ancak bilindiği üzere flash desteği yok. Büyük sayfalarda biraz kasma yaratabiliyor ama kesinlikle gezinilmeyecek kadar değil. Multitouch'la webde dolaşmak son derece keyifli.
    5) Gece odamda biraz çekim yaptım düşük ışıkta fena değil ancak flash(hem kamera için hem internet için ) kesinlikle olmalıymış.
    6) Tasarımı ve işçiliği beyendim. 2gb hafıza kartı ve NDrive navigasyon yazılımı çıkıyor.

Telefonu geldiğimden beri elimden bırakamadım o yüzden hala şarj olmaya çalışıyo garibim. Artık bil ömründen fazla bişey beklemiycez. Bilindiği üzere şarj kablosu aynı zamanda data kablosu, o yüzden mp3, foto, video kalitesi ve pc bağlantısı hakkındaki detayları sonra paylaşıcam. Şimdilik bunları söyleyebiliyorum, sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım

hayırlı olsun öncelikle :) yeni bir başlıkta ilk incelemelerinizi görmek isteriz :)

• quote:

İlk izlenimler:

Hocam Hayırlı Olsun Öncelikle. Fiyat Olarak Ben 600 ün Çok Üstü Çıkar Diye Beklemiyodum Zaten 550-620 Demiştim En Son. Dediğim Gibi Çıktı Az Çok Zaten Son konuşmadan Sonra Tahminlerde Bu Yönde Olmuştu. Cihazımız Geldi. Şimdi Artık İndirim Kolluycam. 520-550 Gibi Fiyatlar Alınabilecek Bir Telefon ki GT540 500 Den Satılıyor. Arkadaşlar Sizden Tek İstediğim Sitelerde Bir Kampanya Görürseniz Bu Telefonuda Kapsayan Burda Paylaşalım Lütfen. Diğer Cihazı Alacak Arkadaşlarada Yardımcı Olmuş Olursunuz. Hemde Bizde Yararlanmış Oluruz. Bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

quote:

İlk izlenimler:

hayırlı olsun öncelikle :) yeni bir başlıkta ilk incelemelerinizi görmek isteriz :)

Teşekkür ederim :) Açıkçası inceleme yazısı hazırlama konusunda pek yetenekli değilimdir. Elbet resimlerle birlikte profesyonel bir inceleme yazısı hazırlayacak bi arkadaş çıkar. Ben o zamana kadar bu formatta izlenimlerimi paylaşarak akıllardaki temel soruları yanıtlamaya devam edeyim.

7) Ev içerisinde navigasyon çok zor çekiyor. Cama yaklaşınca sorun yok. Google Maps zaten standart, NDrive navigasyon yazılımı çok hoşuma gitti. Sesli ve 3 boyutlu!
    8) MP3 Player çok başarılı. Yanlız kutudan çıkan kulaklık nedir öyle :( Müzik için mutlaka ucuzda olsa yeni bi kulaklık alın !
    9) Hazır lafı açılmışken; kutusu ve kutu içeriği yetersiz. Çok adi bir karton kutuya sahip, bir çok mp3 playerın kutusu bile daha kaliteli. İçinden usb girişli priz, data kablosu, kulaklık ve kullanım kılavuzu çıkıyor.
    10) Data kablosu aynı zamanda şarj kablosu yerine geçiyor. PC bağlantısını çözene kadar biraz zorlandım, ancak hallettim. Başka sorunla karşılaşan olursa burdan anlatırım. USB bellek olarak görüyor, herhangi bir yazılıma ihtiyaç yok.
    11) Flash desteği yok demiştim ancak m.youtube.com videolarını açıyor! Ancak videoların "HQ" seçeneğini kapamak gerekiyor çünki yüksek kalitede takılmalar olabiliyor. Bu arada yüklü bir youtube app yok. Açıkçası programsız hiçbir şekilde video açmaz diyorum, bu bana hoş bir sürpriz oldu :)
    12) Bunu daha öncede yazmıştım gerçi: Ekranı bana çok başarılı geldi. Çözünürlüğü gözü hiç rahatsız etmiyor.

Yeni şeyler denedikçe buraya yazarım, aklınıza gelen birşey varsa sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44
    Hocam Hayırlı Olsun Öncelikle. Fiyat Olarak Ben 600 ün Çok Üstü Çıkar Diye Beklemiyodum Zaten 550-620 Demiştim En Son. Dediğim Gibi Çıktı Az Çok Zaten Son konuşmadan Sonra Tahminlerde Bu Yönde Olmuştu. Cihazımız Geldi. Şimdi Artık İndirim Kolluycam. 520-550 Gibi Fiyatlar Alınabilecek Bir Telefon ki GT540 500 Den Satılıyor. Arkadaşlar Sizden Tek İstediğim Sitelerde Bir Kampanya Görürseniz Bu Telefonuda Kapsayan Burda Paylaşalım Lütfen. Diğer Cihazı Alacak Arkadaşlarada Yardımcı Olmuş Olursunuz. Hemde Bizde Yararlanmış Oluruz. Bekliyoruz...

Teşekkür ederim. Açıkçası bugün "catalcaprensi"nin mesajı üzerine teşir ürününü incelemek için mediamarkta gitmiştim, bi anda kendimi kasada buluverdim Yoksa bende indirim bekleme niyetindeydim. Önümüz 14 şubat, malum yeni bir telefon, mutlaka indirimler olacaktır. Acelesi olmayan arkadaşlara beklemelerini tavsiye ederim!

• quote:

quote:

Teşekkür ederim. Açıkçası bugün "catalcaprensi"nin mesajı üzerine teşir ürününü incelemek için mediamarkta gitmiştim, bi anda kendimi kasada buluverdim Yoksa bende indirim bekleme niyetindeydim. Önümüz 14 şubat, malum yeni bir telefon, mutlaka indirimler olacaktır. Acelesi olmayan arkadaşlara beklemelerini tavsiye ederim!

:) Hayırlısı Artık. Hocam Lgnin Genel Sorunu Kutu Yapmayı Beceremiyo Herhalde. GT540ıda Çok Küçük Bi Kutuyla Satıyomuş :) Hocam Bide Güzel Bir Kılıf Almanızı Tavsiye Ederim. Bende Sık Sık Telefon Değiştiren Biri Değilimdir. 6600ı İlk Çıktığı Zaman Alıp 4 Yıl Kullanmıştım. Ondan Sonrakilerde Enaz 1.5 Yıl Sürdü. Bu Cihazı 500 Lere İndiğinde Alıp Şöyle Bi 2-3 Yıl Rahat Kullanmayı Düşünüyorum. Peki Size O Hissi Verdimi Sizce 2-3 Yıl Dayanabilecek Bir Telefonmu Yoksa Hassas Bişeymi ? :)

• quote:

quote:

quote:

:) Hayırlısı Artık. Hocam Lgnin Genel Sorunu Kutu Yapmayı Beceremiyo Herhalde. GT540ıda Çok Küçük Bi Kutuyla Satıyomuş :) Hocam Bide Güzel Bir Kılıf Almanızı Tavsiye Ederim. Bende Sık Sık Telefon Değiştiren Biri Değilimdir. 6600ı İlk Çıktığı Zaman Alıp 4 Yıl Kullanmıştım. Ondan Sonrakilerde Enaz 1.5 Yıl Sürdü. Bu Cihazı 500 Lere İndiğinde Alıp Şöyle Bi 2-3 Yıl Rahat Kullanmayı Düşünüyorum. Peki Size O Hissi Verdimi Sizce 2-3 Yıl Dayanabilecek Bir Telefonmu Yoksa Hassas Bişeymi ? :)

Ekran koruyucu ve kılıf mutlaka alıcam. Telefon yeni geldiği için hiç sormadım bile, hatırlıyorum gt540'ın kılıflarıda telefon geldikten çok sonra çıkmıştı. Telefona çok para vermeyi sevmem, bende aldımı yıllarca kullanırım. Asılnda ele alınca kesinlikle "bozulacak" izlenimi vermiyor. Tabi dokunmatik ekran olunca iş değişiyor, eski telefonlar gibi değiller, daha hassaslar. Ayrıca yer çekimi diye bişey var, elbet yere düşücek Şimdi yeni aldığım için gözüm gibi bakıyorum, ilk heves geçince dikkat azalıyo tabi, kılfta şart olucak.

• Arkadaşlar bildiğimiz üzere samsung'un i5510 modelinde market kolayca açılabiliyor ve bu çok önemli birşey.Binlerce oyun ve uygulamaya ulaşabiliyoruz.Optimus one'dada acaba kolayca market açılabiliyormu yoksa root tek çaremi.Bunun yanında merak ettiğim bir özellikte ekran çözünürlüğü i5510'a göre daha iyi demişsiniz.Acaba oyun ve uygulama performansı nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak3810 -- 6 Şubat 2011; 13:35:12 >
  • bende meraktan telefonun özelliklerine baktım da ya bu androidli telefonlarda fotolar için niye flaş koymuyorlar. fiyatı 1000 tl üzerinde olan i9000 de bile flaş yok. belli nedeni var mı bunun bilen açıklayabilir mi
  • arkadaşlar bursa da ürünü incelemek isteyen var media markt anatolium mağazasında var.... gidip inceleyebilrsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.