Şimdi Ara

=====>>--- LG OPTIMUS ONE P503 ANA KONU ---<<===== (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
4
Favori
78.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tahrikk

Ayda yılda olan bir indirimi baz almak ne kadar mantıklı? Bu telefon Türkiye'de de çok satacak gibi geliyor bana, bu yüzden bundan sonra pek indirim olacağını da düşünmüyorum açıkçası. Belki birkaç internet sitesi 500 TL'nin biraz altına çeker kısa süreliğine veya stok sınırlı olmak üzere ama o da kolay kolay olmaz.

Bir kere yapılan indirim ama arada çok fark var. 50 - 100 TL değil.

Bu noktada belki kişinin gelir durumuda önemli ama bence ürünü almamış birini büyük oranda etkiler.

Bunlar şahsi düşüncelerim belkide sadece beni etkiliyordur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

quote:

Ayda yılda olan bir indirimi baz almak ne kadar mantıklı? Bu telefon Türkiye'de de çok satacak gibi geliyor bana, bu yüzden bundan sonra pek indirim olacağını da düşünmüyorum açıkçası. Belki birkaç internet sitesi 500 TL'nin biraz altına çeker kısa süreliğine veya stok sınırlı olmak üzere ama o da kolay kolay olmaz.

Bir kere yapılan indirim ama arada çok fark var. 50 - 100 TL değil.

Bu noktada belki kişinin gelir durumuda önemli ama bence ürünü almamış birini büyük oranda etkiler.

Bunlar şahsi düşüncelerim belkide sadece beni etkiliyordur :)

diyorum ya Ben de teknosa indiriminden aldım, oyle %50 indirim falan yoktu, baska modelle karıstırılıyor. Normal fiyatı 599 TL idi teknosa extra indiriminde 478 TL ye aldım

• Bu sabah ilginc bir durumla karsılastım, aksam yatarken telefonu normal yanıma koydum, %87 sarj vardı. Neyse sabah uyandım saate bakayım ana o da ne, aletin altındaki 4 tuş mavi ısıkla yanıp yanıp sonuyor, alet açılmıyor, açma kapama dugmesi dahil neye bastıysam cevap vermedi. Sonra bataryayı soktum taktım duzeldi , sarja baktım %35 e inmis, buyuk ihtimal tum gece yanıp sondu tuslar. Peki neden oldu simdi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Bu sabah ilginc bir durumla karsılastım, aksam yatarken telefonu normal yanıma koydum, %87 sarj vardı. Neyse sabah uyandım saate bakayım ana o da ne, aletin altındaki 4 tuş mavi ısıkla yanıp yanıp sonuyor, alet açılmıyor, açma kapama dugmesi dahil neye bastıysam cevap vermedi. Sonra bataryayı soktum taktım duzeldi , sarja baktım %35 e inmis, buyuk ihtimal tum gece yanıp sondu tuslar. Peki neden oldu simdi bu ?

arkadaşım bi daha olmadıysa sorun yok. neticede elektronik cihaz, olur böyle şeyler..

bir de benim sorum olacak, P500 için LOL rom'u yüklemek istiyorum ama tekrar soruyorum orjinal rom'a dönsem garanti kapsamına girer mi?
  • Su market olayuına kafayı taktım,simdi ilk baslıktaki yontemi uygulamak istemiyorum telefonu susturabiliyor.
    Bu sebeple By Soclose'nin verdigi programla deneyenler olmus, oyle yapayım diyorum. Simdi

Bu program
    http://hotfile.com/dl/109203828/cd3a80e/KDZ_FW_UPD_EN.rar.html

=====>>--- LG OPTIMUS ONE P503 ANA KONU ---<<=====

ve bu europe rom
    http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP500/ANEUBK/V10h_00/V10H_00.kdz

Şimdi bu ikisini kullanarak marketi açabiliyoruz değil mi ?

Telefonu takacagız ve yukarıdaki resim maddelerini uygulayarak direk guncelle mi diyecegiz ?

Telefon açık olmalı sanırım, peki SD kartı cıkartmalımıyız ?

Bilgilerinizi rica ediyorum..

• bazı uygulamalar kendiliğinden başlatılıyor, task killer tarzı uygulamalarla kapatıyorum ama sonra yine açılmış oluyor. Bunları kapatmanın bir yolu var mı?
  • Hangi uygulamalar? Örneğin widget'ları kapattığında, ev ekranına döner dönmez yeniden çalışmaya başlayacaktır.
  • quote:

Hangi uygulamalar? Örneğin widget'ları kapattığında, ev ekranına döner dönmez yeniden çalışmaya başlayacaktır.

Tarayıcı, Google Haritalar, E-posta.....
  • Task killer kullanmayın. Hafızanın azaldığına bakmayın Linux'un çalışma mantığına göre kullanılmayan hafıza ölü hafızadır. Linux açılan programları kapatıldıktan sonra bellekten kaldırmaz. Program tekrar açıldığında hafızadan daha hızlı çağırır programı bu da performans sağlar. Yeni bir program açıldığında Linux hafızada yeterli yer yoksa kullanılmayan uygulamalardan birini kapatıp otomatik olarak hafıza sağlar.

Lafın özü task killer uygulamalarından uzak durun.
  • Dün bu telefondan aldım.
    İlk mesajdaki denilenleri yaptım. Emergency mode da yazıyo ekranda ama programda port listesi boş(Android adb ile uygulama kurabiliyordum yani usb sorunsuzdu.)
    Telefon öylece bekliyor yardım.

• üstteki aşamayı geçtim ama telefon açılmıyor. Lg logusu gözüküyor sonra kapanıyordu. Şarjı bitmiş şarja taktım düzeldi. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madan -- 1 Mayıs 2011; 9:41:21 >
  • selam beyler az önce forumlarda okudumda lg p-503 kullanan birçok kişi angry birds , nfs, vb oyunlarda kasmalar yaşıyormuş sizde de varmı böyle sorunlar ?
    genelde ekrana dokununca oluyormuş cevaplarınızı bekliyorum
  • Yalnızca Angry Birds ve Teeter oynuyorum, bir sorun yaşamadım.
  • bu yöntemlede telefonunuz susabilir arkadaşlar. Dikkat edin

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Su market olayuına kafayı taktım,simdi ilk baslıktaki yontemi uygulamak istemiyorum telefonu susturabiliyor.
    Bu sebeple By Soclose'nin verdigi programla deneyenler olmus, oyle yapayım diyorum. Simdi

Bu program
    http://hotfile.com/dl/109203828/cd3a80e/KDZ_FW_UPD_EN.rar.html

ve bu europe rom
    http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP500/ANEUBK/V10h_00/V10H_00.kdz

Şimdi bu ikisini kullanarak marketi açabiliyoruz değil mi ?

Telefonu takacagız ve yukarıdaki resim maddelerini uygulayarak direk guncelle mi diyecegiz ?

Telefon açık olmalı sanırım, peki SD kartı cıkartmalımıyız ?

Bilgilerinizi rica ediyorum..

• By soclose un yöntemiyle europe rom attım. root olmak için ayrıca hangi işlemleri yapmam gerekiyor?
  • yokmu şu lanet telefonda indirim ya :) bi alamadık en fazla 2 hafta beklerim oda en fazla indirim olmazsa gidip alırım artık
  • arkadaşlar emergency mode de takılı kaldı ne yapacağım acil yardım by soclese nin verdiği yöntemle yaptım. son aşamada error verdi finished yazdı ve telefon emergency modda kaldı ne yapacağım acil yardım
  • Arkadaşlar,

Burada anlatılanlar eksik ve sadece buradaki bilgilerle hareket ederseniz büyük ihtimal LG nin servisinin yolunu tutacaksınız. Çünkü ilk denememde telefon uçak modunda takılı kaldı ve telefonun sim kartla ilgili hiç bir fonksiyonu çalışmadı. Anlaşıldığı kadarıyla burada anlatılanlar telefonun IMEI numarasını siliyor ve 0'larla değiştiriyor. Ben de destek amaçlı LG nin sitesine bağlandım ve direkt bu sayfaya yönlendirdiler. Kanımca bu sayfayı hazırlayan LG de çalışan birisi ve burada anlattığı eksik bilgilerle telefonunuza zarar vermenizi ve servisin yolunu tutmanızı istiyor.

Peki ben ne yaptım? Doğru telefonu aldığım yere gittim ve yenisiyle değiştirdiler. Çünkü her ne sebeple olursa olsun isterseniz 1 hafta içinde ürünü değiştirebilme hakkına sahipsiniz. Satın aldığınız yerde ürün mevcutsa yenisiyle değiştiriyorlar.

Burada eksik olan şeyi açıklayayım.
    * NV default: ...................... Browse...

Öncelikle Tools'dan 'NV Backup' bölümüne girip öncelikle telefonunuzun IMEI no ve konfigürasyon ayarlarını yedeklemesiniz. Yedekledikten sonra NvBackup/xxx.nv2 adında bir dosya oluşuyor.

Eğer ben kendimden eminim, daha eski olan ve kusurları bulunan bir romu sırf Market için kullanırım diyorsanız yapmanız gereken:
    NV Backup'ın önündeki kutucuğa bir tık atıp Browse tıklayıp kaydettiğiniz nv2 dosyasını göstermek.

Telefonun orijinal yazılımda "ThinkFree Office" adında bir uygulama var. Programı açtıktan sonra SD kartı gösterip, indirdiğiniz .apk dosyalarını kurabilirsiniz. Market içinse "Slide Me SAM 4.0" adlı uygulamayı kullanabilirsiniz. Gerçi marketin yerini tutamaz ama yine de güzel programlar mevcut.

• Arkadaşım hiç vakit kaybetmeden ürünü satın aldığı yere git ve yenisiyle değiştirmelerini söyle. Eğer ürünü yeni aldıysan ve ellerinde varsa yenisiyle değiştirirler. Yalnız bu işi sabah saatlerinde yap. Akşam saatlerinde genelde müşteri temsilcilikleri hep agresif olurlar.

quote:

Orijinalden alıntı: mfasya

arkadaşlar emergency mode de takılı kaldı ne yapacağım acil yardım by soclese nin verdiği yöntemle yaptım. son aşamada error verdi finished yazdı ve telefon emergency modda kaldı ne yapacağım acil yardım
  • arkadaslar uygulamaları nereden yukluyorsunuz ? market açık mı ? yoksa nerden uygulama yukluyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 10 Mayıs 2011; 11:51:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.