Şimdi Ara

=====>>--- LG OPTIMUS ONE P503 ANA KONU ---<<===== (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
4
Favori
78.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar v10e ye geçtim tel üzerindeki gmail uygulaması ile hesap açmaya çalışıyorum karşı sunucuyla bağlantı kurulamıyor diyor, bunca zaman kurulan bağlantı şimdi kurulamıyor sebebi nedir?

çok işime yarıyordu foruma falan ordan bakabiliyordum maille
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop
    Çok sağol, MS dosyasını kurmayı atlamısım, oysa dosyanın icinde readme 'de yazmıslar. Visual c++ ya da net.20 vs ekstradan hiçbirsey kurmadan Win7 de sorunsuzca Avrupa Rom'u atabildim. Açılırken Android yazısı normalden daha fazla bekletince kafamda acaba soru işareti olsuurken birden p500 diye açıldıgını ve karsımda marketi gormek oldukca rahatlatıcı oldu .

ROM atma konusunda yardımcı olurum demiştim ama oturup iki satır yazıp bir rehber hazırlayacak vakti bulamadım bir türlü iş yogunlugundan dolayı. Ama burada gördügüm kadarı ile yapabilmişsin ki sevindim buna. Ben ROM attıktan sonra telefonda sanki bir iki menüde falan sorun var gibi gelmişti ve ROM attıktan sonra birde HARD RESET yaptım. Sonra telefon hiç sorunsuz ve stabil olarak o gün bugundur çalışıyor. ROM işleminden hemen sonra HARD RESET yapmanı da tavsiye ederim.
    Ayrıca bugün telefondaki bildirimler bölümünde V10G_00 güncellemesini gördüm. Nedir ne değildir merak ediyorum güncelleme yapan varmı acaba ? Yani sen o kadar ugrastıktan hemen sonra market Türkiye için açılmış olmasın sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKEON -- 17 Mayıs 2011; 9:31:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AKEON

quote:

Çok sağol, MS dosyasını kurmayı atlamısım, oysa dosyanın icinde readme 'de yazmıslar. Visual c++ ya da net.20 vs ekstradan hiçbirsey kurmadan Win7 de sorunsuzca Avrupa Rom'u atabildim. Açılırken Android yazısı normalden daha fazla bekletince kafamda acaba soru işareti olsuurken birden p500 diye açıldıgını ve karsımda marketi gormek oldukca rahatlatıcı oldu .

ROM atma konusunda yardımcı olurum demiştim ama oturup iki satır yazıp bir rehber hazırlayacak vakti bulamadım bir türlü iş yogunlugundan dolayı. Ama burada gördügüm kadarı ile yapabilmişsin ki sevindim buna. Ben ROM attıktan sonra telefonda sanki bir iki menüde falan sorun var gibi gelmişti ve ROM attıktan sonra birde HARD RESET yaptım. Sonra telefon hiç sorunsuz ve stabil olarak o gün bugundur çalışıyor. ROM işleminden hemen sonra HARD RESET yapmanı da tavsiye ederim.
    Ayrıca bugün telefondaki bildirimler bölümünde V10G_00 güncellemesini gördüm. Nedir ne değildir merak ediyorum güncelleme yapan varmı acaba ? Yani sen o kadar ugrastıktan hemen sonra market Türkiye için açılmış olmasın sakın

Ilginç Peki hiç rom atmayanlarda yani aldıgı gibi fabrika ayarlarında kullananlarında bildirimlerine V10G_00 cıkıyor mu acaba ? Belki de avrupa rom olanlarda gozukuyordur V10G_00 ?

• bildirime bakmak için wifi gerekiyor değilmi, maalesef wifim yok olsa yazardım.

benim gmail derdime çare yokmu yada gmaili sorunsuz kullanan varmı
    applanetten güncellemesinide yaptım ama hala aynı
  • v10G_00 güncellemesini ben daha yeni gördüm bugün ve eminim 3-4 öncesinde hala v10E_00 yazıyordu. Yani yeni çıkmış bir güncelleme gibi görünüyor. Ama ilginç bişey varki "optimusmania" v10G güncellemesini yapmayın demiş nerdeyse bir ay önce :) Bişeyler biliyorda gizliyor mu bizden yoksa Ben bu akşam fırsat bulursam güncellemesini yaparım. Olmazsa avrupa ROM a geri dönerim... Tabi bu arada güncelleme yapan varsa buradan sonuçlarını veya sorunlar varsa paylaşırsa seviniriz...
  • Hiç Rom atmamıs birinin V10G updatei yapmasıyla , Avrupa rom atmıs birinin V10G update etmesinde cihazda birebir aynı yazılım mı olacak ? Yoksa sadece üzerinde hangi rom varsa onu mu guncelliyor .. salliyorum Turkiye romu varsa onu guncelliyor, europe rom varsa onu guncelliyor ama nihayetinde yine de telefonlarda farklı rom yani yazılım oluyor yoksa V10G ile aynı kavsakta bulusup yola beraber mi devam ediyoruz.
  • quote:

Hiç Rom atmamıs birinin V10G updatei yapmasıyla , Avrupa rom atmıs birinin V10G update etmesinde cihazda birebir aynı yazılım mı olacak ? Yoksa sadece üzerinde hangi rom varsa onu mu guncelliyor .. salliyorum Turkiye romu varsa onu guncelliyor, europe rom varsa onu guncelliyor ama nihayetinde yine de telefonlarda farklı rom yani yazılım oluyor yoksa V10G ile aynı kavsakta bulusup yola beraber mi devam ediyoruz.

Telefona Avrupa ROM atsan bile telefon güncelleme olarak Türkiye için olan güncellemeyi görüyor ve sana bu konuda bildirimde bulunuyor. Misal avrupa rom attıktan sonra LG SUITE ile baktıgında hala v10E_00 güncelemesi yapılabilir görünüyordu. Yani hangi ROM olursa olsun netice olarak sana Türkiye ROM unu sürekli güncelleme olarak gösterir ve geçersen Türkiye V10G_00 ROM una geçmiş olursun. Burada anladığım kadarı ile cihazı bağladığında hangi ülkeye ait cihaz olduğunu anladığı için sana sürekli o ülkeye ait güncellemeyi gösteriyor.

• Normalde gelen güncelleme şu şekilde oluyor : Hem telekom firmalarına ait ROM (Branded) geliyor hemde telekom firması bağımsız (Unbranded) ROM geliyor. Cihazı Turkcell'den almış iseniz LG SUITE oraya ait ROM güncellenmiş oluyor otomatik olarak ve dolayısı ile güncellemeden sonra Turkcell'e ait programlar v.s. olabilir içinde. Neyse akşam deneyeceğim kısmet olursa. Bu arada farklı yöntemle ROM yükleyenler için son güncellemenin Türkiye ROM (Unbranded) linkini yazayım :

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP503/ATURBK/V10g_00/V10G_00.kdz
    (Bilgilendirme yazılarıdır ve kesinlikle kimseye telefonunu güncellle diye gaz vermiyor ve hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum )

(Denendi ve verdiğim linkteki ROM un Turkcell tarafından hazırlanmış ROM olduğu görüldü !)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKEON -- 17 Mayıs 2011; 21:35:08 >

• ben lg suite üzerinden telefonu güncelledim.
    saçma sapan turkcell içerikleriyle 2.2 oldu (sanırım turcell ROM u oluyo) ama radyo kayboldu.
    bunun için ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Radyosu kaybolan arkadaşlar şunu yüklemeyi deneyip bi baksınlar.

http://www.multiupload.com/FW2E4CGLNR
  • arkadaşlar lütfen bilgi sahibi iseniz yazın. bilmiyorsanız kafadan atmayın :) Turkcell tarafından hazırlanmış diye bir ROM yok. LG kendisi Turkcell den uygulama duvarkağıdı ve zilsesi alarak yazılımı customize ediyor.

ROM yine LG nin

quote:

Normalde gelen güncelleme şu şekilde oluyor : Hem telekom firmalarına ait ROM (Branded) geliyor hemde telekom firması bağımsız (Unbranded) ROM geliyor. Cihazı Turkcell'den almış iseniz LG SUITE oraya ait ROM güncellenmiş oluyor otomatik olarak ve dolayısı ile güncellemeden sonra Turkcell'e ait programlar v.s. olabilir içinde. Neyse akşam deneyeceğim kısmet olursa. Bu arada farklı yöntemle ROM yükleyenler için son güncellemenin Türkiye ROM (Unbranded) linkini yazayım :

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP503/ATURBK/V10g_00/V10G_00.kdz
    (Bilgilendirme yazılarıdır ve kesinlikle kimseye telefonunu güncellle diye gaz vermiyor ve hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum )

(Denendi ve verdiğim linkteki ROM un Turkcell tarafından hazırlanmış ROM olduğu görüldü !)

• arkadaşlar niye saçma sapan olsun pusula var online işlemler var yapmayın Allah aşkına.. hepsi çok güzel kullanışlı uygulamalar. TURKCELL kullanmıyoruz diyeceksiniz. E peki ozaman TURKCELL linin suçu ne ?

quote:

Orijinalden alıntı: bedirhanu

ben lg suite üzerinden telefonu güncelledim.
    saçma sapan turkcell içerikleriyle 2.2 oldu (sanırım turcell ROM u oluyo) ama radyo kayboldu.
  • birşey biliyoruzda söylüyoruz tabi

quote:

v10G_00 güncellemesini ben daha yeni gördüm bugün ve eminim 3-4 öncesinde hala v10E_00 yazıyordu. Yani yeni çıkmış bir güncelleme gibi görünüyor. Ama ilginç bişey varki "optimusmania" v10G güncellemesini yapmayın demiş nerdeyse bir ay önce :) Bişeyler biliyorda gizliyor mu bizden yoksa Ben bu akşam fırsat bulursam güncellemesini yaparım. Olmazsa avrupa ROM a geri dönerim... Tabi bu arada güncelleme yapan varsa buradan sonuçlarını veya sorunlar varsa paylaşırsa seviniriz...

• bildiğiniz şeyleri forumda paylaşırsanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimusmania

arkadaşlar niye saçma sapan olsun pusula var online işlemler var yapmayın Allah aşkına.. hepsi çok güzel kullanışlı uygulamalar. TURKCELL kullanmıyoruz diyeceksiniz. E peki ozaman TURKCELL linin suçu ne ?

quote:

Çerçöp programlarla doldurulmus, nesi faydali. Takip etmeyene lig sonucundan ne , pusula da istemem sehir icinde napayım ..
    takribi 10 gereksiz program. Uygulamalar silinebilse tamam sorun olmaz ama bir de silemiyorsun ,root at demeyin garanti gidiyor, mecbur mu kullanmayacak adam telefonuda programları gezerken bir de o kalabalıkla ugrasmaya. Haaa ihtiyacı olan ise markette hepsi var, indirir kurar olur biter.
    acilis kapanistaki turkcell logo olayi ise ayri bir olay..

• örnek olarak pusula uygulaması

hiç ihtiyacınız olmassa birgün acil eczaneye gitmeniz gerekirse ve bulunduğunuz yeri bilmesseniz o gün lazım olur. sizinle polemiğe girecek değilim. turkcell bugün abone sayısı en çok olan operatör. bu uygulamalarıda kafalarına göre yapmıyorlar. belirli anketlerle müşteri görüşmeleri ile geliştiriyorlar. kullanırsınız kullanmassınız orasını sizin bileceğiniz şey. ama saçma sapan demek hem bilgisizlik hemde bencillik olur. sonuçta bu uygulamaları geliştirenler bizim insanlarımız. hiç yoktan onlara saygınız olsun.

sevgiler..

quote:

quote:

arkadaşlar niye saçma sapan olsun pusula var online işlemler var yapmayın Allah aşkına.. hepsi çok güzel kullanışlı uygulamalar. TURKCELL kullanmıyoruz diyeceksiniz. E peki ozaman TURKCELL linin suçu ne ?

quote:

Çerçöp programlarla doldurulmus, nesi faydali. Takip etmeyene lig sonucundan ne , pusula da istemem sehir icinde napayım ..
    takribi 10 gereksiz program. Uygulamalar silinebilse tamam sorun olmaz ama bir de silemiyorsun ,root at demeyin garanti gidiyor, mecbur mu kullanmayacak adam telefonuda programları gezerken bir de o kalabalıkla ugrasmaya. Haaa ihtiyacı olan ise markette hepsi var, indirir kurar olur biter.

• yüklemeyin dedim çünki turkcell customize yazılım vardı. ama bakıyorum çoğu arkadaş yüklemeyin dememe aldırış etmemiş. neyse sağlık olsun

quote:

Orijinalden alıntı: angelous61

bildiğiniz şeyleri forumda paylaşırsanız seviniriz.
  • quote:

örnek olarak pusula uygulaması

hiç ihtiyacınız olmassa birgün acil eczaneye gitmeniz gerekirse ve bulunduğunuz yeri bilmesseniz o gün lazım olur. sizinle polemiğe girecek değilim. turkcell bugün abone sayısı en çok olan operatör. bu uygulamalarıda kafalarına göre yapmıyorlar. belirli anketlerle müşteri görüşmeleri ile geliştiriyorlar. kullanırsınız kullanmassınız orasını sizin bileceğiniz şey. ama saçma sapan demek hem bilgisizlik hemde bencillik olur. sonuçta bu uygulamaları geliştirenler bizim insanlarımız. hiç yoktan onlara saygınız olsun.

sevgiler..

quote:

quote:

quote:

yapmayın sehiricinde pusula ile ezcane mi arayacagım :) o kadar macera ruhlu değilim sanırım, cok ihtiyacım olsa gps,ndrive , etrafımda ne var ne yok, pusuladan zaten daha faydalı olacaktir. Haaa cok pusula ihtiyacı olan da indiriversin marketten. Silinen bir uygulama olsa gene neyse ama bir de root etmedikce menude kalıyor.
    Sadece pusula ile de bitmiyor ki.. asagidakiler sadece ihtiyacı olanlara hitap eder, gerisine telefonlarında kalabalık yaratacak çöp, bunları isteyene zaten markette mevcut, hem marketten indirip sıkılınca silme lüksünüz de var..

-Catch
    -Compass
    -Doviz.com
    -Eczane
    -footbo
    -gnçplay
    -izlesene
    -mobilkod
    -ntvmsnbc
    -turkcell online işlemler
    -turkcell pusula
    -turkcell uygulamalar
    -yapı kredi
    -turkcell yedek
    -zaman

• operatör romları bencede sıkıcı, silinebilseler arkadaşın dediği gibi güzel ama kalıyolar telde
  • @optimusmania

kardeşim millet mecbur mu turkcellin saçma sapan programlarını kullanmaya? tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum artık!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaziyener -- 19 Mayıs 2011; 13:27:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.