Şimdi Ara

=====>>--- LG OPTIMUS ONE P503 ANA KONU ---<<===== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
4
Favori
78.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lgp503

Arkadaşım hiç vakit kaybetmeden ürünü satın aldığı yere git ve yenisiyle değiştirmelerini söyle. Eğer ürünü yeni aldıysan ve ellerinde varsa yenisiyle değiştirirler. Yalnız bu işi sabah saatlerinde yap. Akşam saatlerinde genelde müşteri temsilcilikleri hep agresif olurlar.

quote:

Orijinalden alıntı: mfasya

arkadaşlar emergency mode de takılı kaldı ne yapacağım acil yardım by soclese nin verdiği yöntemle yaptım. son aşamada error verdi finished yazdı ve telefon emergency modda kaldı ne yapacağım acil yardım

arkadaşın açtığı diğer konuda cevap vermiştim, ancak yine söyleyeyim. aynı sorunu ben de yaşamıştım "emergency mode" da takılı kalmıştı.
    1- pili çıkar tak.
    2- şu an bulunduğun konuyu açan arkadaşın anlattıklarını harfiyyen uygula.
    3- güle güle teledonunu kullan.
    4- denenmiştir

quote:

Orijinalden alıntı: unpop
    arkadaslar uygulamaları nereden yukluyorsunuz ? market açık mı ? yoksa nerden uygulama yukluyorsunuz ?

- internetten apk dosyalarını bulabilirsin
    - telefon slide me market ile yüklü geliyor, ki bu basit uygulamalar için yeterlidir diyebiliriz.
    - yetmez diyorsan, çeşitli rakip market uygulamaları var. hatta bazıları paralı uygulamaları da ücretsiz sunarak Türkiye A.M'ten daha kapsamlı. bunun için bir google araması yeterlidir kardeşim.

iyi günler..

• arkadaşlar merhaba dün itibariyle bende bu telefondan aldım yalnız bu telefona faydalı programları indirmek için ne yapmam gerekiyor. Mesela ıphone'a bir sürü program indiriliyor.nöbetçi ecz.'den tutunda uçak iniş saatine kadar böyle programları nasıl indirebilirim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcs01

arkadaşlar merhaba dün itibariyle bende bu telefondan aldım yalnız bu telefona faydalı programları indirmek için ne yapmam gerekiyor. Mesela ıphone'a bir sürü program indiriliyor.nöbetçi ecz.'den tutunda uçak iniş saatine kadar böyle programları nasıl indirebilirim.

Teşekkürler

Google den applanet yaz programı kur . Applanete aradığın programın adını yaz ücretsiz indir .Kur ve mutlu ol:)

http://www.googleandroid.gen.tr/ sitesinden de direkt bilgisayarına indirip oradan telefonuna aktara bilirsin.

Telefonuna indirdiklerini telefonunda bulunan Thinkfree programıyla kuracaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

quote:

Orijinalden alıntı: fcs01

arkadaşlar merhaba dün itibariyle bende bu telefondan aldım yalnız bu telefona faydalı programları indirmek için ne yapmam gerekiyor. Mesela ıphone'a bir sürü program indiriliyor.nöbetçi ecz.'den tutunda uçak iniş saatine kadar böyle programları nasıl indirebilirim.

Teşekkürler

Google den applanet yaz programı kur . Applanete aradığın programın adını yaz ücretsiz indir .Kur ve mutlu ol:)

http://www.googleandroid.gen.tr/ sitesinden de direkt bilgisayarına indirip oradan telefonuna aktara bilirsin.

Telefonuna indirdiklerini telefonunda bulunan Thinkfree programıyla kuracaksın.

Teşekkür ederim ilgine inş. yapabilirim

• sonunda aldım telefonu teknosada indirim vardı 479 tl ye hayırlısı olur inşallah
  • beyler acil cevap bekliyorum telefonumu kaç saat şarjda bırakayım 12 saat mi ?
  • bu benim ilk dokunmatik ve andrioid telefonum cahilliğime sayın :)
    bir sorum daha olacak telefonu aldım wifi ile internete falan bağlandım videolar sorunsuz izleniyor telefonun içindeki herşeye tamamen bakmasamda düzgün çalışıyor gibi , şimdi ben bu telefona mesala herhangi bir uygulama ya da oyun nasıl atarım usb ile mi ? yada apk dosyalarını kart okuyucu ile hafıza kartına atıp ordan kursam bi sorun olurmu ?

ayrıca hafıza kartı bölümünü bulamadım :D ve yine ayrıca arka planda çalışan programları nerden görüp nasıl kapatabilirim daha çok sorum var aslında ama şimdilik kalsın(ekranda hava durumu uygulaması paralımı,widgetlerin şarja etkisi, ekleyip kaldırma,li-lion piller hakkında pilin tam bitmesi ömrünü azaltıyormuş,pil %30 un altına düşmeden şarj edilirse ömrü uzuyormuş vb.)

yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

bu benim ilk dokunmatik ve andrioid telefonum cahilliğime sayın :)
    bir sorum daha olacak telefonu aldım wifi ile internete falan bağlandım videolar sorunsuz izleniyor telefonun içindeki herşeye tamamen bakmasamda düzgün çalışıyor gibi , şimdi ben bu telefona mesala herhangi bir uygulama ya da oyun nasıl atarım usb ile mi ? yada apk dosyalarını kart okuyucu ile hafıza kartına atıp ordan kursam bi sorun olurmu ?

ayrıca hafıza kartı bölümünü bulamadım :D ve yine ayrıca arka planda çalışan programları nerden görüp nasıl kapatabilirim daha çok sorum var aslında ama şimdilik kalsın(ekranda hava durumu uygulaması paralımı,widgetlerin şarja etkisi, ekleyip kaldırma,li-lion piller hakkında pilin tam bitmesi ömrünü azaltıyormuş,pil %30 un altına düşmeden şarj edilirse ömrü uzuyormuş vb.)

yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

dostum pil dolunca çek şarjdan eski ve batıl bir inanış pil olayı

diğer sorularının cevabınıda diğer optimus one konusuna bir göz gezdirirsen sorularıın cevabını bulacaksın
    hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mfasya

arkadaşlar emergency mode de takılı kaldı ne yapacağım acil yardım by soclese nin verdiği yöntemle yaptım. son aşamada error verdi finished yazdı ve telefon emergency modda kaldı ne yapacağım acil yardım

bugun aynısı bende de oldu, dedim marketsiz olmayacak bu is bysclosenin yontemle rom atmaya calistim ama rom atma programı kdz fwd star dedikten bir süre sonra runtime erorr vererek kapanıyor, 2 kere denedim 2 kere de kapandı , en son tele emergency mode'da kaldı, bataryayı sokup takınca normal haline dondu ama gene marketsiz kaldık .. Artık alternatif marketlere devam napalım. Arkadasda HTC var onlara ne guzel pcden gelen sürüm yukseltmeyle market acılmıs, lg bu konuda sınıfta kaldı.
  • arkadaşlar market market diyosunuzda, applanet sayesinde birçok paralı uygulamayı beleşe indirip kullanıyoruz, market olunca bunu yapamıcaksınız, evet daha geniş bir yelpaze var, en azından türkçe uygulamalar falan. ama yardımcı program ve siteler aracılığı ile bu işimizi halledebiliyoruz
  • apllanetten indirilen programların cogu ya ayrıstılamıyor hatası veriyor ya da sağlıklı calismiyor , ha ne kadar guvenilirdir, ha virüslümüdür, imei nonu, tel nonu da baskalarına gonderiyomudur o da bilinmez.
  • andro markey hepsini denetliyormu sence???
    göz görmeyince gönül katlanıyor misali biraz. biz youtube ktunnelden girmiş milletiz andro marketimizde olmayıversin
  • hepsi denetlenemez hatta Google kendisi kabul etti markette bazı yazılımlarda virüs varmıs, imeo nonuzu falan yolluyormus Çin'e , sonra o IMEI ler kullanılıyor herhal, bir bakıyorsunuz telinize mesaj geliyor, imei kopyalanmasından 1 ay icinde teliniz kapanacak diye En onemli problem uygulamaların bazıları calisiyor, bazıları indirilmiyor, bazen indiriyor kurmuyor, bazen site cok yavasliyor ya da acilmiyor falan filan.
    Bir alternatif de googleandroid sitesi. Oradaki uygulamalar marketten mi oraya koyuluyor , apkler falan ?
  • galiba ama emin değilim
    belki site reklamlarından elde edilen gelirle popüler yada işe yarayacak uygulamalar indirilip siteye konuyordur, yada onlarda applanetten alıyor olabilirler.

benim merak ettiğim bu tarz virüs uygulamalarına android antivirler çözüm üretebiliyormu?
  • quote:

bugun aynısı bende de oldu, dedim marketsiz olmayacak bu is bysclosenin yontemle rom atmaya calistim ama rom atma programı kdz fwd star dedikten bir süre sonra runtime erorr vererek kapanıyor, 2 kere denedim 2 kere de kapandı , en son tele emergency mode'da kaldı, bataryayı sokup takınca normal haline dondu ama gene marketsiz kaldık .. Artık alternatif marketlere devam napalım. Arkadasda HTC var onlara ne guzel pcden gelen sürüm yukseltmeyle market acılmıs, lg bu konuda sınıfta kaldı.

Fwd update klasörünün içinde setup'lu bir dosya olcak ms diye başlayan onu kur. Birde visual c++ redistributable kurulu olması lazım sanırım. Ben win7'de yaptım. Bu uygulamalar zaten kuruluydu bilgisayarımda. Bir problemle karşılaşmadım.

Edit: sanırım .net 2.0 ve 3.5'de yüklü olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaneker -- 16 Mayıs 2011; 15:30:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

Fwd update klasörünün içinde setup'lu bir dosya olcak ms diye başlayan onu kur. Birde visual c++ redistributable kurulu olması lazım sanırım. Ben win7'de yaptım. Bu uygulamalar zaten kuruluydu bilgisayarımda. Bir problemle karşılaşmadım.

aksam bir daha deneyeyim, win 7 64 bit var bende, visual c++ hataları falan da verdi, visual c++ redistributable olmadıgından olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

Çok sağol, MS dosyasını kurmayı atlamısım, oysa dosyanın icinde readme 'de yazmıslar. Visual c++ ya da net.20 vs ekstradan hiçbirsey kurmadan Win7 de sorunsuzca Avrupa Rom'u atabildim. Açılırken Android yazısı normalden daha fazla bekletince kafamda acaba soru işareti olsuurken birden p500 diye açıldıgını ve karsımda marketi gormek oldukca rahatlatıcı oldu .

• Arkadaşlar burdaki romu yüklemiştim youtube sorunsuz çalışıyordu ama bugüne kadar. yeni youtube sürümü gelmiş, yükledim bu sefer de ağ sorunu var diyor. youtube sorununu yaşayanlar da yazsın, nasıl çözeriz bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wefa

Arkadaşlar burdaki romu yüklemiştim youtube sorunsuz çalışıyordu ama bugüne kadar. yeni youtube sürümü gelmiş, yükledim bu sefer de ağ sorunu var diyor. youtube sorununu yaşayanlar da yazsın, nasıl çözeriz bunu ?

evet bende de aynı sorun var, acıldıgındaki menudeki videoları izleyebiliyorsunuz ama arama yaptıgınızda ağ hatası (400) gibi hata veriyor.
    Telefon dilini ingilizce yaptıgınızda duzeliyormus ama youtube seyretmek icin de ingilizce telefon kullanmak ne kadar mantıklı bilemedim.
    Tubemate ya da youtubein baska programlarına gozatacagız artık.
  • quote:

evet bende de aynı sorun var, acıldıgındaki menudeki videoları izleyebiliyorsunuz ama arama yaptıgınızda ağ hatası (400) gibi hata veriyor.
    Telefon dilini ingilizce yaptıgınızda duzeliyormus ama youtube seyretmek icin de ingilizce telefon kullanmak ne kadar mantıklı bilemedim.
    Tubemate ya da youtubein baska programlarına gozatacagız artık.

yine iyiymiş ben açıldığındaki menüdeki videoları da göremiyorum :D son sürümü indirdim 2.1.6'yı ingilizceye değiştirip denedim sadece bi video açabildi eski sürüme geri döndürdüm bende artık idare edicez bi şekilde. zaten wi-fi ile de normal siteye de giremiyorum internet ayarlarımda bi tuhaflık mı var anlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.