Şimdi Ara

LG Optimus P-503 [ DÜŞÜNCELERİM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar ;
    size bu telefon hakkında biraz bilgi vermek istiyorum öncelikle Nokia c5-03,Nokia 5800 arasında cok kaldım ondan sonra arkadaşımda Bu telefon modelini gördüm ve almaya karar verdım yalnız nasıl bir telefon oldugunu öğrenmek için çok forum gezdim ve almaya karar verdım şimdi size bu telefon hakkında bilgilerimi paylaşıcam

Telefonda Android Market mevcuttur; bununla beraber LG servisinin herhangi bir olayda aras kargo ile anlaşmalı oldugundan evinizden ücretsiz alıp ücretsiz geri vermektedirler. Ayrıca telefon içindeki bir çok uygulama ör : Zaman gazetesi, Ntv, Ntv spor gibi bircok gazete mevcuttur.. bununla beraber flash desteği yok denilmiş yalnız youtube cok rahat video izlenebiliyor bununla beraber İzlesene sitesinin uygulamasıda telefonda mevcuttur Kamerası ise gayet güzel çekiyo yalnız henüz gece çekim yapmadım
    sizi yordum kusra bakmayın kısaca özet geçiyim :))

1- Android Market Vardır
    2- Flash olmasa bile youtube,izlesene ve bircok video sitesinden video izleyebiliyorsnz
    3- Kamerası oldukça net
    4-İnternette fazlasıyla hızlı

yazdıklarım alıntı değildir Direkt Seareales34 Yazımıdır faydalı olduysam ne mutlu iyi günler

• Biraz kullan da sonra eksiklerini de bir msj olarak yazarsin.
  • bu telefonun eksikleri en basta dahili hafızası ve işlemcisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Katili

bu telefonun eksikleri en basta dahili hafızası ve işlemcisidir.

Bu paraya ne daha ne olsun? O zaman 900 tl verip 1 ghz almak gerekir. Bu telefon fiyat/performans bence süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkkk -- 29 Ocak 2012; 20:37:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Katili

bu telefonun eksikleri en basta dahili hafızası ve işlemcisidir.

yav he he
  • evet telefonu baya kurcaladım şuanda tek eskiği kendiliğinden radyo olmayışıdır başka bir eksik görmedim bazen galeri açılmıyor ama zannedersem benden kaynaklı o sorunuda en kısa sürede çözücem
  • hayir radyo var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG p 503 İlk Akıllı telefonum

Telefonla aramda duygusal bir bağ var :)

Telefon İşçilik olarak harika ötesi ... Yazılımsal olarak 600 mhz işlemci başlangıç için yetiyorda artıyor bile..

Şu anda benim telefonum hala daha duruyor dediğim gibi duygusal bağ var, satamıyorum ve 2.3.7 versiyonu yukledım. Tabiki yasal yazılım değil.

- Flash player kurdum. Teb bankası dahil, tüm flash sayfalarını tık tık açıyor . SIFIR PROBLEM.
    - Fm Radyo var.
    - Üst yazılımlarda türkçe karakter problemi yaşayabiliyorsunuz.

Cihaz elinize aldığınız zaman çok tok duruyor ve tek parmağınızla çok rahat tüm ekrana ulaşmanızı sağlıyor.

Cihaz kesinlikle boş bir cihaz değildir. Avrupada ki satışını muhakkak duymuşsunuzdur. Ben Turkcell ' de satış danışmanı olarak 1 ay içinde 20 tane bu telefondan sattım :) Ve kesinlikle problemli bir geriye dönüş olmuyor.

Çok fazla param yok, 500 - 600 liraya kadar bi telefon alcam diyenler için , kesinlikle ama kesinlikle
    P 503

• Valla 600'e kadar cikabiliyorsaniz Vatan indirimlerinden Live With Walkman almanizi oneririm. Daha donanimli bir cihaz ayni zamanda 4.0 guncellemesi de alacak.
  • radyo nerde ben bulamadım?
  • ben aldiğimda vardi yeni ise olmasi lazim turkcell roomda sanirim yok 2.3.3 v20e(serviste yüklüyorlar) onda da var
  • Sıfır Satıştaki Cihazlarda, Radyo Çıkıyor. Şu anda Sıfırı Gelmiyor bayiilere .

Versiyon güncellemek için servise gitmesine gerek yok , LG PC SUİTE ' içinde resmi güncellemesi mevcut.

PRogramı bilgisayarınızı kurup, telefonunuzu bilgisayara bağlamanız yeterli, program ile güncellemek cok kolay ve cabuk .
  • program 2.2.2 v10h yüklüyor bir sürü turkcell uygulamasi oluyor serviste 2.3.3 v20e yüklüyorlar ve 5dk da yapiyorlar ücretsiz gereksiz uygulama yok ama performans açısısından bir değişiklil göremedim
  • cyanogenmod u kurun arkadaşlar,performans konusunda cidden farkediyor..overclock kısmından da max hızını yükseltin,cyanogenmodla gelen launcher i kaldırıp yerine launcher pro kurun,telefon baya iyi oluyor...Ama cyanogenmodların hepsi iyi diyemem...Ben nightly modlardan 14. sünü kurmuştum batarya çok çabuk bitiyordu ,şimdi 18. si kurulu,gayet memnunum bir problem yaşamadım...
  • Max hız yükseltin dediğiniz şu mu? :

ayarlar>cyanogen mode setting>performance>cpu settings>max cpu frequecy

Bende 7-8 saat önce build 19 en son olanı yükledim. Bir sorun yok gibi ama sanki şarj fazla gidiyor. Biraz kullanim olmazsa sizin dediğinizi yüklerim. Bilgi için teşekkürler.
  • Yukarıda yazdığım yere gelip biraz mhz yükselttim ve fark belli oldu hemen. Gangster oyunu sadece arabada çok az takılıyor. Bir kademe daha yükseltip girdim girerken telefon kendini yeniden başlattı.
    Bu sefer max yaptım. 787 mhz gözüküyor. Sonra oyuna girdim daha açılmadan telefon dondu pili çıkarıp taktım eski ayara döndü.

Sizde nasıl maxda çalışıyor? Romdan olabilir mi?

Normali 600 şuan 691 yaptım ama yinede hızlandığını belli ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkkk -- 2 Şubat 2012; 3:20:35 >
  • min. 122 max. 787 available governors:interactive...
    dediğim gibi birçok sürümü var cyanogenmod un ben 18.cisini kullanıyorum nightlylerden ve sorun yok memnunum gayet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

min. 122 max. 787 available governors:interactive...
    dediğim gibi birçok sürümü var cyanogenmod un ben 18.cisini kullanıyorum nightlylerden ve sorun yok memnunum gayet...

Peki sizde multitouch sorunu var mı? Mesela air hockey oyununu 2 kişi oynayabiliyor musunuz? Denemek için illa oyuna gerek yok. Marketten multitouch test gibi bir uygulama indirip(boyutları çok düşük hemen iner) 2 parmakla ekranda dolaşabilirsiniz.

Bu arada 19 çok şarj yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkkk -- 2 Şubat 2012; 12:17:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstkkk

quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

min. 122 max. 787 available governors:interactive...

Peki sizde multitouch sorunu var mı? Mesela air hockey oyununu 2 kişi oynayabiliyor musunuz? Denemek için illa oyuna gerek yok. Marketten multitouch test gibi bir uygulama indirip(boyutları çok düşük hemen iner) 2 parmakla ekranda dolaşabilirsiniz.

Bu arada 19 çok şarj yiyor.

yükledim de hassaslığını pek anlayamadım iyi gibi...ama en fazla 2 parmağı algılayabiliyo galiba,4 parmağa kadar algılayan telefonlar varmış.Bi de cyanogenmod un 20. sürümü çıkmış,hergün bi tane çıkarıyolar galiba..stable sürümü çıksa da onu yüklesek...

• Sorun 2 parmak algılıyor mu değil. Parmaklarınızı ekranda gezdirin. Birini sol üste birini sağ alta getirin ve soldakini yukarıdan aşağı sağdakini aşağıdan yukarı götürün. Bende doğru algılamıyor.

Arkadaşımda galaxy tab vardı neredeyse 30 parmak algılıyordu. 3 kişi zar zor denedik ama oluyor gibiydi karmakarışıktı ekran. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkkk -- 2 Şubat 2012; 12:53:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.