Bildirim
LG P1-KPP1T WİRELESS SORUNU!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayarlar eksik yapmışsındır
Modemde her yapacağın ayardan önce modemi recetle
Aynı ayarın karşılığını PC de yap
Şifreli bağlantı mı yapıyorsun? -
şifresiz bağlantı yapıyorum. ayrıca bu pc şifreli başka yerlerde bağlanıyo ama okulda (meb modemi) bağlanmıyo. -
Okuldaki modemin bir güvenlik koruması olabilir. Detaylı bilgim yok ama bazı modemlerde bu tip şeyler olabiliyor sanırım.
Windows'un kablosuz ağ bulma sihirbazı yanında birçok notebookta bulunan ilave kablosuz ağ bulma programları oluyor. İstersen önce o tip birşey dene, olmazsa ilk dediğimi de gözardı etme
quote:
Orjinalden alıntı: haydaryeni
şifresiz bağlantı yapıyorum. ayrıca bu pc şifreli başka yerlerde bağlanıyo ama okulda (meb modemi) bağlanmıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 20 Ocak 2008; 1:03:11 > -
bi sor istersen okulda muhtamelen mac filitrsi kullanılıodur.okuldan kast ettiğin unuversteyse kesinlikle mac filtresi vardır.okulun bilgi işlemine başvurmalısın.bende bi univestenin bilgi işleminde caışıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X