Şimdi Ara

LG P503 mü Samsung Galaxy Fit mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ablama cep telefonu almak istiyoruz ve eniştemle biraz araştırma yaptık. Ben kendim P503 kullanıyorum ve telefonumdan memnunum ama Galaxy Fit de Samsung olduğundan dolayı eniştemin tercihi o yönde.
    İkisi de Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip (P503 v2.3 yükseltmesi seçeneğine sahip ama Galaxy Fit'i bilmiyorum.)
    İkisi de Wi-Fi, 3G, Bluetooth vs sahip. (P503^de Wi-Fi hot spot özelliği de var.)
    İkisi de kapasitif dokunmatik ekrana ve multi-touch giriş yeteneğine sahip ancak P503 320x480 piksel, Galaksy Fit ise 240x320 piksel
    İşlemci hızları hemen hemen aynı, 600 mhz civarı. Galaxy Fit'i bilemiyorum ama P503 512 mb ram'a sahip.
    Bu bilgilerin ışığında ve kendi bildiklerinizi de katarak, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Yok, başka bir model önermek isterseniz o da kabulümüzdür (Fiyatı 600 TL'yi geçmemek kaydıyla)

• Gio veya s7233 alabilirsiniz.
  • kardeş kullanımınıza bağlı

benim de telefonum p503 okuduğum yorumlara göre gio ile karşılaştıralım

lg503 + yöleri(gio ya göre)
    -Video kalitesi: 640x480(p530) 320x240(gio)
    -navigasyon olarak p503 başarılı +
    -512 ram(lg) 256ram(gio) ramin amacı zaten çok fazla uygulamayı aynı anda sorunsuz açmak (bana kalırsa çok önemli değil
    -pil olarak daha uzun ömürlü 1500mAh-1350mAh
    -lg nin sar değeri 0.45 iken gionun sar değeri 0,791(gio) biliyorsunuzdur ama ben yazayım sar değeri bi nevi insan sağlığına olan zararı belirtiyor ne kadar çok ise o kadar zararlı olur

LG nin teknik servis konusunda başarısız olduğunuda yazayım ( ne konuda başarısız derseniz güncelleme konusunda ama bazı arkadaşlar rom-root atıp telefonuna zarar geldiğinde , telefonu servise götürdüklerinde yenisiyle değiştirmişer ya da tamir etmişler burdan bir + alabilir)

gio + yönleri

-okuduğum haberlere göre 800mhz işlemci olan telefonlara flash desteği geliyormuş bence çok büyük bir artıdır bu internette sorunsuz dolaşılabilir (gio almadığıma pişmanım diyebilirim)
    -wi-fi olarak daha güçlü 802.11n 150 Mbit/s (gio) 802.11g 54 Mbit/s(lg) ayrıca yanlarında yazan n ve g ler bildiğim kadarıyla çekim kalitesini belirtiyor n olan daha kalitelidir
    -2.3 geleceği resmi olarak duyuruldu(lg ye de duyurulmuştu ama...)
    -oyun kalitesi olarak daha başarılı
    -ekranı 16milyon renk iken lg nin 256k ama ekran küçük olduğu için fazla fark edilmiyormuş

daha çok sıralayabiliriz ama şimdilik yeter sanırım

başta da dediğim gibi kullanıma bağlı eğer internet(flash güncellemesi gelirse internetten keyif alırsınız),oyun için alıyorsanız gio derim navigasyon,video çekimi için falan alıyorsanız lg p503

başka cihaz önerim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 3 Haziran 2011; 23:07:25 >

• İki telefon arasında kaldıysan P503 derim . galaxy gio x10 mini pro ve x8 de olabilir
  • Bayanlar icin X10 mini veya X10 mini pro iyi bir tercih olabilir
  • onların ekranları baya küçük herlade tabi sorun olmazsa alınabilir
  • Kamera sizin için önemli değilse ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için Galaxy Gio veya P503 uygundur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • * Gio lgcamera programıyla 640x480 video çekimi yapıyor
    * Telefonla gelen navigasyon programları pek iyi olmuyor, androidle çok daha iyi programlar var
    * 10 tane nfs sifti aynı anda açsanız 256 MB rami doldurmaz,
    *İşlemci ve ekran rengi konusunda Gio'nun daha üstün olduğu ve flash desteği geleceği yukarda belirtilmiş,
    *Özetle yukarda bahsedilen telefonlar arasında Gio daha iyi bir seçim olur
  • gio
  • Gio'nun beyazı olması lazım bi bakın derim
  • Atmayin. Gio ya flash player gelmez, gelemez

Desteklemiyor zaten. donanimsal olmayan sey yazilimla mi gelecek
  • Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum, öncelikle teşekkür ederim. Gio'yu araştırdık ve aradığımız özelliklere göre en iyisinin o olduğuna karar verdik. Teknosa'da 550 tl -50 tl T.cell'lilere indirimi varmış. Diğerlerine göre daha da ucuza geldi. Ekranı benim P503'ten daha iyi. Renk ve dokunmatik hassaslığı olarak biraz daha iyi. Menü geçişleri benimkinde de gayet akıcı ama onun işlemcisi biraz daha hızlı (800 mhz) o yüzden o farkı da hissediyorsunuz. Onun dışında telefonda ihtiyaç olmayan uygulamalar yüklü değil, yani kendi isteğinize göre ister yükleyin ister yüklemeyin demişler. Bundan dolayı da telefon her harekete aksamadan cevap veriyor. İçinde Ndrive yok, ama sorun olacağını sanmıyorum, yüklenebilir. Kutu içeriği de doyurucu. Normal şarj cihazı ayrı,bilgisayar bağlantı kablosu ayrı. 2 gb hafıza kartı da içinde, kulaklığını denemedik ama o da fena görünmüyor. (ben LG aldığıma pişman oldum )
    Hala anlamadığım bir konu var; neden özellik olarak Gio daha iyiyken (hem de bir sürü yönden) neden Fit daha pahalı?

• Kamerası 5mp olduğu içindir
  • Bencede Gio
  • quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum, öncelikle teşekkür ederim. Gio'yu araştırdık ve aradığımız özelliklere göre en iyisinin o olduğuna karar verdik. Teknosa'da 550 tl -50 tl T.cell'lilere indirimi varmış. Diğerlerine göre daha da ucuza geldi. Ekranı benim P503'ten daha iyi. Renk ve dokunmatik hassaslığı olarak biraz daha iyi. Menü geçişleri benimkinde de gayet akıcı ama onun işlemcisi biraz daha hızlı (800 mhz) o yüzden o farkı da hissediyorsunuz. Onun dışında telefonda ihtiyaç olmayan uygulamalar yüklü değil, yani kendi isteğinize göre ister yükleyin ister yüklemeyin demişler. Bundan dolayı da telefon her harekete aksamadan cevap veriyor. İçinde Ndrive yok, ama sorun olacağını sanmıyorum, yüklenebilir. Kutu içeriği de doyurucu. Normal şarj cihazı ayrı,bilgisayar bağlantı kablosu ayrı. 2 gb hafıza kartı da içinde, kulaklığını denemedik ama o da fena görünmüyor. (ben LG aldığıma pişman oldum )
    Hala anlamadığım bir konu var; neden özellik olarak Gio daha iyiyken (hem de bir sürü yönden) neden Fit daha pahalı?

kameradan olabilir

aynen dediğin gibi bende pişman oluyorum p503 yavaş yavaş hele 800mhz lere flash desteği gelirse ağlarım , kafamı duvarlara vururum ooof of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 4 Haziran 2011; 22:19:05 >

• Bizimkine gelmez dimi? Hay bahtıma...

quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum, öncelikle teşekkür ederim. Gio'yu araştırdık ve aradığımız özelliklere göre en iyisinin o olduğuna karar verdik. Teknosa'da 550 tl -50 tl T.cell'lilere indirimi varmış. Diğerlerine göre daha da ucuza geldi. Ekranı benim P503'ten daha iyi. Renk ve dokunmatik hassaslığı olarak biraz daha iyi. Menü geçişleri benimkinde de gayet akıcı ama onun işlemcisi biraz daha hızlı (800 mhz) o yüzden o farkı da hissediyorsunuz. Onun dışında telefonda ihtiyaç olmayan uygulamalar yüklü değil, yani kendi isteğinize göre ister yükleyin ister yüklemeyin demişler. Bundan dolayı da telefon her harekete aksamadan cevap veriyor. İçinde Ndrive yok, ama sorun olacağını sanmıyorum, yüklenebilir. Kutu içeriği de doyurucu. Normal şarj cihazı ayrı,bilgisayar bağlantı kablosu ayrı. 2 gb hafıza kartı da içinde, kulaklığını denemedik ama o da fena görünmüyor. (ben LG aldığıma pişman oldum )

kameradan olabilir

aynen dediğin gibi bende pişman oluyorum p503 yavaş yavaş hele 800mhz lere flash desteği gelirse ağlarım , kafamı duvarlara vururum ooof of

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.