Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG P880 OPTIMUS 4X HD, ALMANYA, KAYITLI, GARANTİLİ, TEMİZ,KUTULU Satın Al 8 Şubat 2015 12:16 1 1 LG P880 OPTIMUS 4X HD, ALMANYA, KAYITLI, GARANTİLİ, TEMİZ,KUTULU 16.07.2013 tarihinde Stuttgart Mediamarkt'tan alınmıştır. Garantisi 16.07.2015'e kadar devam etmektedir. Pasaporta kayıtlıdır ve kapanması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Türkçe menü mevcuttur. Şu ana kadar garantiye gitmesine gerek olmadı ve o yüzden kesin bilmesem de yurt içinde garantisi geçerli değildir. Android işletim sistemli telefonlar bir süre sonra kastığı için root attım ve güncelledim şu an android 4.4.4 kitkat sürümünü kullanmaktayım. İstenildiği takdirde fabrika ayarlarına çevirebilirim ancak bu şekilde telefon daha hızlı ve şarj süresi daha iyidir. Tamir görmedi,çizik,kırık vs yoktur. Arka kapak tertemizdir. Ekranın ortasında sadece tamamen siyah ekranda ya da direk ışık altında tamamen beyaz ekranda gözüken toplu iğne başının yarısı kadar bir tane ve birkaç tane de nokta kadar küçücük toz vardır. Kullanımı etkilememektedir ve ozellikle ışık altında çekerek göstermeye çalıştım. Samsung S3 ile neredeyse aynı özellikleri taşımaktadır. 4 çekirdekli 1.5 GHZ işlemci, 1 GB RAM, 4.7 inç ekran, 16 GB hafıza (64 GB kart desteği de mevcut) 2150 mAh pil, 8 mp arka kamera, 1.3 mp ön kamera, full HD çekim mevcuttur. Tüm özellikler için LG websitesine de bakabilirsiniz. Telefonun yanında kutusuyla beraber orjinal bataryası, orjinal kulaklığı, orjinal şarj cihazı ve kılıfı ile verilecektir. USB kablosunu yazın kaybettiğim için 4 aydır Nokia kablo kullanıyorum ve o da aynı işi görmektedir. Görsellerde sıkıntı varsa pm ile gönderebilirim. Sanalpazar olmadan direk alım için ve İzmir içi elden almak için de pm atabilirsiniz. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Edit: Görseller düzenlendi Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[album] Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle [/album]Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Olimp BCAA 1100 300 Kapsül - Sıfır Ürün 100 TL LG P880 OPTIMUS 4X HD, ALMANYA, KAYITLI, GARANTİLİ, TEMİZ,KUTULU LG P880 OPTIMUS 4X HD, ALMANYA, KAYITLI, GARANTİLİ, TEMİZ,KUTULU