Şimdi Ara

LG P880 OPTIMUS 4X HD, ALMANYA, KAYITLI, GARANTİLİ, TEMİZ,KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 LG P880 OPTIMUS 4X HD, ALMANYA, KAYITLI, GARANTİLİ, TEMİZ,KUTULU
    16.07.2013 tarihinde Stuttgart Mediamarkt'tan alınmıştır. Garantisi 16.07.2015'e kadar devam etmektedir. Pasaporta kayıtlıdır ve kapanması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Türkçe menü mevcuttur. Şu ana kadar garantiye gitmesine gerek olmadı ve o yüzden kesin bilmesem de yurt içinde garantisi geçerli değildir.

Android işletim sistemli telefonlar bir süre sonra kastığı için root attım ve güncelledim şu an android 4.4.4 kitkat sürümünü kullanmaktayım. İstenildiği takdirde fabrika ayarlarına çevirebilirim ancak bu şekilde telefon daha hızlı ve şarj süresi daha iyidir.

Tamir görmedi,çizik,kırık vs yoktur. Arka kapak tertemizdir. Ekranın ortasında sadece tamamen siyah ekranda ya da direk ışık altında tamamen beyaz ekranda gözüken toplu iğne başının yarısı kadar bir tane ve birkaç tane de nokta kadar küçücük toz vardır. Kullanımı etkilememektedir ve ozellikle ışık altında çekerek göstermeye çalıştım.

Samsung S3 ile neredeyse aynı özellikleri taşımaktadır. 4 çekirdekli 1.5 GHZ işlemci, 1 GB RAM, 4.7 inç ekran, 16 GB hafıza (64 GB kart desteği de mevcut) 2150 mAh pil, 8 mp arka kamera, 1.3 mp ön kamera, full HD çekim mevcuttur. Tüm özellikler için LG websitesine de bakabilirsiniz.

Telefonun yanında kutusuyla beraber orjinal bataryası, orjinal kulaklığı, orjinal şarj cihazı ve kılıfı ile verilecektir. USB kablosunu yazın kaybettiğim için 4 aydır Nokia kablo kullanıyorum ve o da aynı işi görmektedir.

Fiyat: 380 TL

İzmir içi ve sanalpazar harici için pm.

Şu anda kullanmakta olduğum telefondur ve yurt dışına çıkacağım için satıyorum. Sıfırı 800 TL civarında satılmaktadır, fiyat uygundur. SON FİYATTIR İNDİRİM YAPILMAYACAKTIR. SON FİYAT NEDİR GİBİ MESAJLAR ATMAYINIZ, TAKAS YOKTUR, PARA HESABA YATAR YATMAZ KARGOYA VERECEĞİM, GEREKSİZ PEK ÇOK MESAJ YA DA ARAMA GELMEKTEDİR. LÜTFEN SADECE ALMAYA NİYETİNİZ VARSA SORUNUZ, alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 380 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : İzmir,Bornova Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 4X HD KUTULU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.