Şimdi Ara

Olimp BCAA 1100 300 Kapsül - Sıfır Ürün 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Olimp BCAA 1100 300 Kapsül - Sıfır Ürün 100 TL
    Olimp BCAA 1100 300 Kapsül - Sıfır Ürün 100  TLOlimp BCAA 1100 300 Kapsül - Sıfır Ürün 100  TLOlimp BCAA 1100 300 Kapsül - Sıfır Ürün 100  TL

Ürünü geçen yıl Almanyadan getirdim. Geldikten sonra askere gittim ardından da iş bulamadığım için spor salonuna yazılmadım o yüzden de kullanılmadı. Ürün orijinaldir son kullanma tarihi 15 Kasım 2018'dir. Yani yaklaşık 4 aylık kullanım süresi vardır. 1 servis 3 adet yani 100 servistir ve üzerinde günlük 6 adet kullanım tavsiyesi yazmaktadır yani 50 günde bitirmek mümkündür. İzmir içi elden teslim edilir şehir dışına kargoda ise para hesabıma 105 TL yatar yatmaz PTT kargo ile gönderirim. Ürünü internetten araştırabilirsiniz ve isterseniz link gönderebilirim. 180 TLye satılmakta verdiğim fiyat uygundur pazarlık teklif etmezseniz sevinirim, şimdiden hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel

• Güncel 100 TL

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.