Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cangul66

Güncellemeden sonra şarj durumunda bir iyileşme var gibi

katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

Merhaba arkadaşlar Vintek elektroniğe giden Vu'm için şu yazıyor;

SWAP İşlemi Yapıldı. LG/LGP895
    Yeni Seri No: ...
    Tamir Kodu :F2-Board degistirildi ile işemri KAPALI Statusune alındı.
    Aciklama : ANAKART DEĞİŞTİRİLDİ YENİ İMEİ NUMARASI:...

Sizce yeni ürün mü gelir?

aynı sorun bendede oldu..degişimmi yaptılar senin cihazına..yoksa sorunumu giderdiler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulto23

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

Merhaba arkadaşlar Vintek elektroniğe giden Vu'm için şu yazıyor;

SWAP İşlemi Yapıldı. LG/LGP895
    Yeni Seri No: ...
    Tamir Kodu :F2-Board degistirildi ile işemri KAPALI Statusune alındı.
    Aciklama : ANAKART DEĞİŞTİRİLDİ YENİ İMEİ NUMARASI:...

Sizce yeni ürün mü gelir?

aynı sorun bendede oldu..degişimmi yaptılar senin cihazına..yoksa sorunumu giderdiler dostum

Anakart değişimi yaptılar hocam.

Ben onaylamadığım için hakem heyeti kararı bekliyor cihaz.
  • Arkadaslar lg p895 te hangi browseri kullaniyorsunuz chrome kullaniyordum fakat fazla sarj yiyor gibi yardimci olursaniz sevinirim tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

Benim aldığım kılıfın ebay numarası :130868628749
    Linki de burada.
    Yaklaşık 8-10 gün gibi bir sürede geldi.
    Şu an elimde resimleri yok ama kılıftan genel anlamda memnunuz.
    Koruyucu özelliği, telefon ile birlikte hediye edilen kılıftan daha iyi.
    Tüm köşelerini sarıyor. Ayrıca içerisine Kredi Kartı, Kartvizit vb. şeyler de koyabiliyorsunuz.
    Kenarından ip ile bileklik gibi kullanmak için bir deliği de var.

Linkte zaten resimleri var.
    Eğer yine de görmek isterseniz, akşam çekip koyma şansım olabilir.

türkiyede yokmu yahu :(

• merhaba arkadaşlar bende optimus vuyu uzun araştırmalar sonucu aldım.bimeksten 5 gün önce 999tlye aldım düşmesini baya bi bekledim :D öncelikle bikaç ssorum var.widget koyduğumuz ana ekrana yanyana 4 widgettan fazlasını koyamıyormuyuz?birbaşka sorumda kısa msj gönderdiğim zaman kalan kontur miktarı yazarken bildirim sesi çıkıyor o bildirim sesini nasıl değiştiriyoruz bulamadımda.ayarlardaki bildirim sesini değiştirince normal msj bildirim sesi değişiyor.sanki bana birçok konuda kullanıcıyı kısıtlamışlar gibi geldi.bide kısa mesaj arka planını ve yazı karakterini değiştirebiliyormuyuz? bu solediklerim android markette illa vardır ama ben böle ufak tefek şeyler için program yükleme taraftarı değilim. kullandığınız bu sölediklerime uygun uygulamalarıda yazarsanız sevinirim.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jason77 -- 16 Temmuz 2013; 9:13:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikizaynasi

Arkadaslar lg p895 te hangi browseri kullaniyorsunuz chrome kullaniyordum fakat fazla sarj yiyor gibi yardimci olursaniz sevinirim tsk.

chroome acaip şaçma sanki anroidde Dns çözümlemesi yapamıyor gibi geç açıyor çogu siteyi
    en iyyis MAXTON tarayıcı kur anmdoridde en iyisi o

quote:

Orijinalden alıntı: selcukserbetci

quote:

Linki de burada.
    Tüm köşelerini sarıyor. Ayrıca içerisine Kredi Kartı, Kartvizit vb. şeyler de koyabiliyorsunuz.

türkiyede butür özel üretimleri bulamazsınız bizim telefonun kore pazarında başka ad ve özelliklereiyle satılanları var kılıfların onların yapıımı

quote:

Orijinalden alıntı: jason77

merhaba arkadaşlar bende optimus vuyu uzun araştırmalar sonucu aldım.bimeksten 5 gün önce 999tlye aldım düşmesini baya bi bekledim :D öncelikle bikaç ssorum var.widget koyduğumuz ana ekrana yanyana 4 widgettan fazlasını koyamıyormuyuz?birbaşka sorumda kısa msj gönderdiğim zaman kalan kontur miktarı yazarken bildirim sesi çıkıyor o bildirim sesini nasıl değiştiriyoruz bulamadımda.ayarlardaki bildirim sesini değiştirince normal msj bildirim sesi değişiyor.sanki bana birçok konuda kullanıcıyı kısıtlamışlar gibi geldi.bide kısa mesaj arka planını ve yazı karakterini değiştirebiliyormuyuz? bu solediklerim android markette illa vardır ama ben böle ufak tefek şeyler için program yükleme taraftarı değilim. kullandığınız bu sölediklerime uygun uygulamalarıda yazarsanız sevinirim.teşekkürler

hyaırlı olsun bende teknosada böyle indirim beklemiştim zamanında :) widget boyutana bağlı ekran dolana kadar koyarsın
    ben faturalı kullanıyorum bizde kalaan sms bilgileri gelmez ama zamanında samsungda senin dediğini yaşadım LG ye özel değil yani.
    mesajlara özel boyut yada yazı tipi yok genel olarak 3 tip yazı tipi v e yazı boyutu var ki bunlarda ayarlar sekmesinde...

istediklerin ve daha fazlası seni custom roma iter htc varken ben neler yaptım :))) beklentileri asgariye indir kullanıcı kısıtlaması yok sen çok özgür olmak istiyorsun
    garanti derdi ve telefona kıyamamaktan root yapmıyorum.

• merhaba arkadaşlar bizde bugün bu modeli aldık fakat kayda değer,diğer telefonlardan ayıran özelliklerini bilmiyoruz
    genel olarak önemli kullanabilir özelliklerini yazarsanız çok sevinirim(örn lg nin bir modeli su altında çekim yapabiliyordu su geçirmiyordu bu özellik var mı? vb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal31

quote:

Arkadaslar lg p895 te hangi browseri kullaniyorsunuz chrome kullaniyordum fakat fazla sarj yiyor gibi yardimci olursaniz sevinirim tsk.

chroome acaip şaçma sanki anroidde Dns çözümlemesi yapamıyor gibi geç açıyor çogu siteyi
    en iyyis MAXTON tarayıcı kur anmdoridde en iyisi o

quote:

Orijinalden alıntı: selcukserbetci

quote:

Linki de burada.

türkiyede butür özel üretimleri bulamazsınız bizim telefonun kore pazarında başka ad ve özelliklereiyle satılanları var kılıfların onların yapıımı

quote:

Orijinalden alıntı: jason77

merhaba arkadaşlar bende optimus vuyu uzun araştırmalar sonucu aldım.bimeksten 5 gün önce 999tlye aldım düşmesini baya bi bekledim :D öncelikle bikaç ssorum var.widget koyduğumuz ana ekrana yanyana 4 widgettan fazlasını koyamıyormuyuz?birbaşka sorumda kısa msj gönderdiğim zaman kalan kontur miktarı yazarken bildirim sesi çıkıyor o bildirim sesini nasıl değiştiriyoruz bulamadımda.ayarlardaki bildirim sesini değiştirince normal msj bildirim sesi değişiyor.sanki bana birçok konuda kullanıcıyı kısıtlamışlar gibi geldi.bide kısa mesaj arka planını ve yazı karakterini değiştirebiliyormuyuz? bu solediklerim android markette illa vardır ama ben böle ufak tefek şeyler için program yükleme taraftarı değilim. kullandığınız bu sölediklerime uygun uygulamalarıda yazarsanız sevinirim.teşekkürler

hyaırlı olsun bende teknosada böyle indirim beklemiştim zamanında :) widget boyutana bağlı ekran dolana kadar koyarsın
    ben faturalı kullanıyorum bizde kalaan sms bilgileri gelmez ama zamanında samsungda senin dediğini yaşadım LG ye özel değil yani.
    mesajlara özel boyut yada yazı tipi yok genel olarak 3 tip yazı tipi v e yazı boyutu var ki bunlarda ayarlar sekmesinde...

istediklerin ve daha fazlası seni custom roma iter htc varken ben neler yaptım :))) beklentileri asgariye indir kullanıcı kısıtlaması yok sen çok özgür olmak istiyorsun
    garanti derdi ve telefona kıyamamaktan root yapmıyorum.

eyvallah saol...

• selcukserbetci S kullanıcısına yanıt
    Ülkemize bu tip kılıflar gelmedi malesef.
    Çok satılan bir ürün olmadığı için de geleceğine ihtimal vermiyorum.
    Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi Kore pazarındaki ismi ile aratırsanız çok çeşitli kılıflara ulaşabilirsiniz.
  • Tesekkurler.bendede samsung note vardi onu rootlamistim sora rootlayinca gicik oldum sattim.orjinal bi sekilde kullanmak istiyorum bu telefonu o yuzden go diye program var markette onu bile indirmedim bu istedigim seler var onda.telefon cok basarili ablamda s3 var bu telefon 10 basar bence.bugun otg kablo alacam usb baglanacakmi denicem sonuclari paylasirim

• Satılık Optimus VU 750 TL

Tertemiz sorunsuz. 2 adet kılıf var. Birini yurtdışından özel getirttim.Kalemi koyma yeri var. Kutusu garantisi herşeyi mevcut alalı 4 ay oldu.Teknosa faturalı
  • arkadaşlar ayarlar uygulamalardan bazı uygulamaları özellikle kullanmadıklarımı devre dışı bıraktım. cihazın bataryasında iyileşme olurmu ram inde rahatlama falan
  • quote:

arkadaşlar ayarlar uygulamalardan bazı uygulamaları özellikle kullanmadıklarımı devre dışı bıraktım. cihazın bataryasında iyileşme olurmu ram inde rahatlama falan

evet bu çok güzel bir yöntem mesela bende hiç harita servislerini kullanmam özellikle wechat gibi programlar sırf konum üzerinden çalıştıgı için acaip google harita servisi çalıştıryor bazen pil kullanımda yüzde 60 ları alıyor :)))

pil kullanımında ekran , anroid servis ,sistem beklemöe falan görürseniz maxsimumlarda kafanız rahat olsun olağan ..
  • Telefonumu vintek elektroniğe gönderdim ve anakart değişimi yapıldı ayrıca bana sorulmadı cihazın sorunu da arama yapamıyor mesaj gönderilmiyor ve internete giremiyor iç işlemleriniz düzenleniyor diyor cihazı 3. kez gönderdim servise hala serviste bu gibi sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı varsa ne gibi sonuçlar elde etti yazarlarsa çok sevinirim.
  • bir kaç sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
    bildirim ışığı var mı?
    güncelleme gelecek mi?
    büyük ekran bir telefon istiyorum ve üst limitim bin lira sizce hala alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraslannb

bir kaç sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
    bildirim ışığı var mı?
    güncelleme gelecek mi?

Guncelleme ve bildirim isigini bilmiyorum ama buyuk ekran ve saglikli internet icin cok iyi bir cihaz sahsen ben cok memnunum max 1000 tl alinabilecek cihazlardan biri

• eraslannb E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Fiyat aralığın 700 - 1000 TL ise alabileceğin iki tane çok iyi cihaz var biri LG Optimus VU diğeri Casper Via.

ikisinde de güncelleme ve bildirim ışığı yok şimdilik. Ama ikside fiyat performans açısından 10 üzerinden 9 alır ;)
  • iyi gunler...arkadaşlar bende yurtdışı kayıtlı s3 var...elimden dusmesi sonucu sol dokunmatiği çatladı..ama kullanılmasında herhangi bir sıkıntı yok..uygun bir vu ile takas yapmak istiyorum...takas yapmak isteyen olursa bana 0539454 67 07 den ulaşabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgi136

Telefonumu vintek elektroniğe gönderdim ve anakart değişimi yapıldı ayrıca bana sorulmadı cihazın sorunu da arama yapamıyor mesaj gönderilmiyor ve internete giremiyor iç işlemleriniz düzenleniyor diyor cihazı 3. kez gönderdim servise hala serviste bu gibi sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı varsa ne gibi sonuçlar elde etti yazarlarsa çok sevinirim.

bendede ilk başlarda mesaj atmıyordu sorun mesaj iletim servisindeydi çünki o ara hattımı taşımışdım şuan hiç sorun yok
    dedikleriniz zaten telefonun amacı yani anakart değiştiyse kaldki entegre diye biliyorum bir nevi telfon değişiyor yani
    3.kez gönderdiğinizseniz zaten yasal olarak ya fabrika çıkışlı 0 ürün yada temin edemiyolarsa üst modem vermek zorundular.

quote:

Orijinalden alıntı: eraslannb

bir kaç sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
    bildirim ışığı var mı?
    güncelleme gelecek mi?

bildirim ışığı üstte power tuşunda yanıyor gfeldiğinde ama sadece
    güncelleme ara ara geliyor güncelleme hastalıgına gerek yok samsung yaptıkları faso fiso :)
    bin liran varsa tek şeçenek VU

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.