Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu 6 .sayfadaki yorumları okuyunca telefon istegi geçiyor gibi oldu arızalar falan çıkıyormus
  • kemal31 kullanıcısına yanıt
    anakart değişti evet ama hala aynı hatayı niye veriyor bende anlayamadım. Fabrika çıkışlı yeni ürün olması neyi değiştirir ki ? @kemal31
  • halowngray H kullanıcısına yanıt
    Benim de.
  • valla benim 2 aydır serviste kaç kere gitti telefon için bir daha düşünün derim
  • ezgi136 E kullanıcısına yanıt
    Ben vazgeçtim bu sevdadan.LG P895 alacağım galiba.
  • bende bu lg p895 modeli kullanıcısıyım benim dün bir görüntülü konuşma yapmam gerekiyordu yapamadım tlfonun bu özelliği varmı acaba bilen yardımcı olursa sevinirim
  • Arkadaşlar fazla olumsuzluğa kapılmışsınız. Birkaç kişinin başına gelen şeyler bunlar.

Benim Vu'm da bir kere kendiliğinden kapandı ve bir daha açılmadı. Teknik servis anakart değişimi yaptı. Bir aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
    Ancak ben teknik servis için tüketici haklarına başvurdum onun kararını bekliyorum.

Geniş ekranlı telefon almayı düşünenler için bu fiyata en iyisi.

- Bildirim ışığı yok diye düşünün. Sadece şarj olma sırasında yanıyor çünkü.
    - Güncelleme konusunda da V10c ile şarj ve çeşitli ufak sorunlar giderildi.
    - İcs ile son derece stabil, jb ile kasım kasım kasılan telefon kullanmaktan iyidir.

başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazisam

bende bu lg p895 modeli kullanıcısıyım benim dün bir görüntülü konuşma yapmam gerekiyordu yapamadım tlfonun bu özelliği varmı acaba bilen yardımcı olursa sevinirim

görüntülü görüşmeyi skype, viber, tango gibi uygulamalarla gerçekleştirebilirsiniz. Şebeke üzerinden yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgi136

anakart değişti evet ama hala aynı hatayı niye veriyor bende anlayamadım. Fabrika çıkışlı yeni ürün olması neyi değiştirir ki ? @kemal31

bunlar bant ürünleridir yani kalite kontrolü insanlar değil programlar yapar toyata bir seri otomobili tüm dünyadan çekmişti hatırlarsanız neden ? üretimde sorun olmuştu ... sizinkide o ender hatalardandır fabrika çıkışlı olması neyi değiştirir şuan benim elimdeki telefonun aldıgım günden beri şarjı bitmesinin dışında birkere kapanmamasını değiştirir tıp kı tüm dünyadaki LG vu ları sorunsuz kullanan binlerce kişi gibi siz artık 3 kere gönderdiğiniz için yasal olarak yeni ürünü temin edebilirsiniz eğer satıcı bu ürünün yenisini size sunamayuyorsa piyasadaki bir üst model telefonu vermek zorunda bu zorunluluk 30 iş günü gibi deil hemendir.

• kemal31 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler açıklamanız için bakalım ne olcak. @kemal31
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

bende düşünüyorum ama bu cihaz güncelleme alıcakmı acaba? bilgisiolan?

Lg Android geliştirme kadrosu tamamiyle yenilendi yeni kadro güncellemeyi fazla zaman geçmeden çıkartacaktır. Güncelleme sorunu olmaz.
  • Arkadaşlar çoğumuzun vu lar tırt çıktı galiba benimkininde anakartı deyişti fakat telefon bekleme modundayken güç butonuna basınca ara sıra açılmıyor bu sorunu araştıran varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

Arkadaşlar çoğumuzun vu lar tırt çıktı galiba benimkininde anakartı deyişti fakat telefon bekleme modundayken güç butonuna basınca ara sıra açılmıyor bu sorunu araştıran varmı

benim de anakart değişimi yapıldı ama şu an hiç bir sorunu yok telefonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

Arkadaşlar çoğumuzun vu lar tırt çıktı galiba benimkininde anakartı deyişti fakat telefon bekleme modundayken güç butonuna basınca ara sıra açılmıyor bu sorunu araştıran varmı

benim de anakart değişimi yapıldı ama şu an hiç bir sorunu yok telefonun.

hocam sorun neymiş bilginiz varmı
  • Arkadaslar anakart degisenler warda bende 1 bucuk aydir kullaniyorum butun gun oyun internet derken gunde 3 kere sarj ediorum nfs most wanted batman rises vs oynuorum banamisin demiyor.siz nasil kullaniyordunuzda bole bi sorun cikti?? Bi sorumda olacak biri aradiginda bildirim tonu artan zil sesi olarak kayitli bu degismiyormu yani once kisik sonra yawas yawas artiyor.ben hep ayni seviyede calsin istiyorum ayarini bulamadim bir yontemi varmi??
    Otg kablo ile usb calistiran varmi?gecen denedim okumadi arkadasin galaxy note a taktik hemen usb isareti yandi.bu ****lerin guncelleme yapmalari lazim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jason77 -- 12 Ağustos 2013; 23:09:35 >
  • Bende yaklasik 3 4 aydir kullaniyorum bi sikinti yok alet gayet iyi s3 un ayni telekom firmasi ile internete giremedigi yerde bu giriyor

• beyler bu 895qb romu nedir bilgisi olan var mı ? Jelly Bean olabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett21

beyler bu 895qb romu nedir bilgisi olan var mı ? Jelly Bean olabilir mi acaba

neyi sorduğunuzu anlayamadım
  • Dostum bu lg-phone-firmware.com da bizim cihaz için p895qb diye bir rom var onu soruyorum
    Selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett21

Dostum bu lg-phone-firmware.com da bizim cihaz için p895qb diye bir rom var onu soruyorum
    Selamlar,

siz model numarasına bakıyorsunuz, her ülke de P895 model kodu ile satılmıyor ki.
    bakmanız gereken yer versiyon.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.