Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemal31

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Orijinalden alıntı: kemal31

arkadaşlar bende artıık durup dururken kapanan telefon furyasına katıldım. Yazıklar olsun böyle markaya bir çok forumda araştırdım yurtdışı forumlarına baktım p895 de kronik sorun anakart değişimi. Telefon kendi kendine kapanmış işin aslı şu pazar oldugu için mail ile firmaya ulaşıp yapabilceğim bir varmı diye soreyım belki bir mühendis falan vardır umuduyla siteye girdim

http://www.lg.com/tr/destek/musteri-destek-iletisim

bize ulaşın kısmından mail ile dedim
    karşıma gelen sayfa
    Can't find what you're looking for? Shop from our home page or check out the links below.

artık Lg ile hiç bir bağım kalmamış olup telefonda yapıldıgında ilk işim satmaktır. Bu saatten sonra LG Türkiye gözümde Concord Raks Premiur , Yumatu kalitesinde bir firmadır.

Yapılabilecek pek bir şey yok ne yazık ki.
    Ellerinde varsa Ana kart değişimi yapıyorlar. Yoksa 4x hd ya da nexus 4 veriyorlar.

Size hangi işlem yapıldı?

4x verdiler sonrasında LG türkiye şikayet maili atmışdım aradılar gitceğim servisi tarf ettiler belkide bu yüzdene hızlı oldu pazar bozuldu pazartesi 4x hd yialdım
    root ve custom romu çok vu ya doğru düzgün root bile atılmıyor herneyse vu sayfası benim için kapandı artık p880 incelemesindeyim.herşeyi rağmen iyiydi be VU.

Kabul etmek zorunda değildiniz ama yine de hayırlı olsun. Ellerinde yine Vu anakartı kalmamış anlaşılan

• herkes mi şikayetçi.? almaya karar vermiştim ama arada kaldım?telefon hoşuma gitti ama problemli çıkma olasılığı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsphex

herkes mi şikayetçi.? almaya karar vermiştim ama arada kaldım?telefon hoşuma gitti ama problemli çıkma olasılığı nedir acaba?

Bazı kullanıcılarda kapanıp açılmama sorunu yaşandı. Buna ben de dahil. Ama genelleme yapmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Orijinalden alıntı: Hencaro62

Merhaba arkadaşlar elimizde bir lg p895 var ve telefon yazılım güncelleme yapılmak istediğinde gerek pc gerekse mobilde hata veriyor cihaz kayıtlı değil hatası alıyorum kaydını nereden ve nasıl yapa bilirim güncelleme yüklemem için? diğer sorum lg p895 sim yuvasını kırdım ve bu yuvayı nerden temin ede bilirim yada elinde kırık işe yaramayan p 895 bordu olanlar pm ata bilirmi ?

Sim kart yuvası için Mecidiyeköy'de ki yetkili teknik servis olan Vintek Elektronik ile iletişime geçebilirsiniz. Numarası da 0 (212) 272 65 43

Yazılım güncelleme konusunda da ekran görüntülerini atarsanız daha kolay yardımcı olabilirim.

İlgi ve alakanız için teşekkürler hocam servis ile bir iletişime geçeyim bakalım neler olacak :)

• Bende bi sıkıntı yok oyun oynamıyorum diye herhal banka haber foto uygulamaları yüklediğim den herhal bozulursa g pro verilermi acep :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikizaynasi

Bende bi sıkıntı yok oyun oynamıyorum diye herhal banka haber foto uygulamaları yüklediğim den herhal bozulursa g pro verilermi acep :))

size direk G2 verirler artık sıcak sıcak
  • Optimus vu 3 çıktı.

4:3 en boy oranıyla dikkat çeken ekranı ile LG Optimus Vu 3, phablet sınıfı için çok daha “yatay” bir görsel deneyim sunmayı hedefliyor. Peki teknoloji özellikleri beklentileri karşılıyor mu?
    LG’nin Optimus Vu serisine dahil ettiği “3”, yenilikçi en boy oranıyla phablet sınıfı için iddialı yenilikçi bir bakış açısı getiriyor. 1280 x 960 piksellik 5.2 inç ekranlı Vu 3’ün donanım özellikleri ise aslında bir tür günümüz phablet standardına dair öğeleri karşılar düzeyde.

Android 4.2.2 ile gelen LG Optimus Vu 3; Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, Adreno 300 grafik birimi, 2GB RAM, 13 megapiksel kamera, LTE-A bağlantı özelliği ile geliyor.
    Bluetooth 4.0, GPS ve WiFi 802.11 a/b/g/n ise phablet'in bağlantı özellikleri arasında. Vu 3'ün 2.1 megapiksellik ön kameraya sahip olduğunu da belirtelim. Güney Kore pazarına 27 Eylül’de sunulacak modelin Türkiye’ye ne zaman geleceği ise belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: solideo

Optimus vu 3 çıktı.

4:3 en boy oranıyla dikkat çeken ekranı ile LG Optimus Vu 3, phablet sınıfı için çok daha “yatay” bir görsel deneyim sunmayı hedefliyor. Peki teknoloji özellikleri beklentileri karşılıyor mu?
    LG’nin Optimus Vu serisine dahil ettiği “3”, yenilikçi en boy oranıyla phablet sınıfı için iddialı yenilikçi bir bakış açısı getiriyor. 1280 x 960 piksellik 5.2 inç ekranlı Vu 3’ün donanım özellikleri ise aslında bir tür günümüz phablet standardına dair öğeleri karşılar düzeyde.

Android 4.2.2 ile gelen LG Optimus Vu 3; Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, Adreno 300 grafik birimi, 2GB RAM, 13 megapiksel kamera, LTE-A bağlantı özelliği ile geliyor.
    Bluetooth 4.0, GPS ve WiFi 802.11 a/b/g/n ise phablet'in bağlantı özellikleri arasında. Vu 3'ün 2.1 megapiksellik ön kameraya sahip olduğunu da belirtelim. Güney Kore pazarına 27 Eylül’de sunulacak modelin Türkiye’ye ne zaman geleceği ise belli değil.

Akıbeti Vu 2 gibi olmasın da

• Merhaba arkadaşlar, vu 3 cikadursun ben daha 1 ini alabildim internette rahat gezinmek, geniş ekranda oyun keyfi yapabilecegim bir tlf olduğu için ilgimi çekti, umarım ana kartim sağlam kalır vu için hem kartvizit hem tlf u koyabilcegim cüzdanımsi kılıflar var fakat ülkemizde var mi, bilen araştıran temin edebilen var mıdır, fikir verirseniz sevinirim, ayrıca ekran koruyan filmlerde kalite cok farkediyor mu, yada kalitesi fiyatiylami orantılı sizce, mat koruyucu bizim tlf da nasil duruyor deneyen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sukrugzdm

Merhaba arkadaşlar, vu 3 cikadursun ben daha 1 ini alabildim internette rahat gezinmek, geniş ekranda oyun keyfi yapabilecegim bir tlf olduğu için ilgimi çekti, umarım ana kartim sağlam kalır vu için hem kartvizit hem tlf u koyabilcegim cüzdanımsi kılıflar var fakat ülkemizde var mi, bilen araştıran temin edebilen var mıdır, fikir verirseniz sevinirim, ayrıca ekran koruyan filmlerde kalite cok farkediyor mu, yada kalitesi fiyatiylami orantılı sizce, mat koruyucu bizim tlf da nasil duruyor deneyen var mı

Güle güle kullanın.

Bahsettiğiniz kılıflar bildiğim kadarıyla Türkiye'de yok. Ebaydan aldı bir çok arkadaş.

Ekran koruyucu olarak parlak tavsiye ederim, mat telefonun tasarımına gölge düşürüyor bence.

Fiyat olarak da markalı olmadığı sürece aşırıya kaçmayın.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/3-adet-lg-p895-optimus-vu-ekran-koruyucu-film-92060479 Ben bunu kullanıyorum, son derece menunum.

• Tesekkur ederim, peki ebaydan sipariş ettiğimiz ürünün Turkiyeye geliş maliyeti cok oluyor mu, hiç kullanmadigim için fikir yurutemiyorum işleyiş ile ilgili, ayrıca merak ettiğim, bizim vu larin hepsi 32 gb hafizayami sahip, kutusunda bişey yazmiyorda

• quote:

Tesekkur ederim, peki ebaydan sipariş ettiğimiz ürünün Turkiyeye geliş maliyeti cok oluyor mu, hiç kullanmadigim için fikir yurutemiyorum işleyiş ile ilgili, ayrıca merak ettiğim, bizim vu larin hepsi 32 gb hafizayami sahip, kutusunda bişey yazmiyorda

Aksine ebaydan çok daha uyguna geliyor diye biliyorum.

Evet hepsi 32gb
  • Sarj olayi tlf na golge dusuyor maalesef, adam gibi kullanmadan durdugu yerde daha cok batarya harciyor done lere gore, bende max normal kullanimla, surf, msj, gorusme, 7 saat idare etti, 2 sarji oldu gerci, belki 4-5 dolumdan sonra stabillesir, sizde de sarj olayi nasil, efektif kullanabilmek icin ozel bir sey yaptiniz mi, yapmalimiyim

• quote:

Sarj olayi tlf na golge dusuyor maalesef, adam gibi kullanmadan durdugu yerde daha cok batarya harciyor done lere gore, bende max normal kullanimla, surf, msj, gorusme, 7 saat idare etti, 2 sarji oldu gerci, belki 4-5 dolumdan sonra stabillesir, sizde de sarj olayi nasil, efektif kullanabilmek icin ozel bir sey yaptiniz mi, yapmalimiyim

Şarj olayı vasat ne yazık ki bende de durum aynı.
  • Arkadaslar iyi forumlar ben bu telefonu 1 sene once hanima aldim. Telefonu dusurdu 2. Kattan sadece on cam kirildi bende cinden siparis ettim geldi gerizekalilar ic dokunmatik yollamis.

Fikri olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim servis 300 tl diyor.

• solideo S kullanıcısına yanıt
    insallah gelir ben vu'yu seviyorum, Vu 3 de lg G2 nin birebir aynı hw özellikleri olan bir telefon, G2 1599 TL ile piyasaya çıktığına göre v3 ün satılabilmesi için daha düşük fiyattan girer diye düşünüyorum.
  • Bugün abim gitmiş bu telefondan almış, aslında S4 Zoom istiyordu 800tl istemiş 2.eline sonra note 1 sormuş 700 demişler. Aslında eski note 1 kullanıcısıdır abim ve kasmasından şikayetçiydi o yüzden almamış telefoncudan çıkarken VU P895'i görmüş 600TL'ye almış cihaz sıfırdan farksız başta dedim 600tl mi verdin buna ama kullandıkça baya sevdim ne yalan söyliyim telefon akıyor desem yeridir bence fiyatını hak ediyor 1gb ram olmasına rağmen herhangi bir kasılma görmedim
  • Üç ay önce kendi kendine kapanan ve bir daha açılmayan, teknik servisin anakart değişimi yaptığı Vu bugün yine kendi kendine kapandı ve açılmıyor.
    Bana yine teknik servis yolu gözüktü.

Yakın zamanda teknik servise gönderen oldu mu?
    Vu'nun anakartı stoklarında var mı yoksa farklı model ile mi değişim yapıyorlar?
  • Farkini verip alirsin g2 belkide hayirlisi budur :) bu arada sarj olayi beni yoruyor, vu3 eger sarj olarak daha iyi olursa ve ulkemize gelirse onu alacagim, cihaz sarj haric fiyat perfonmas olarak harika

• quote:

Farkini verip alirsin g2 belkide hayirlisi budur :) bu arada sarj olayi beni yoruyor, vu3 eger sarj olarak daha iyi olursa ve ulkemize gelirse onu alacagim, cihaz sarj haric fiyat perfonmas olarak harika

Telefon bugün teknik servise ulaştı, süreci sizinle paylaşırım.

Umarım dediğiniz gibi olur. Yoksa üç ayda bir ana kart değişecek, kişisel verilerimi de sürekli kaybedeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.