Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aylık lg p895 Vu telefonumu nakit ihtiyacımdan dolayı mecburen satıyorum :(

İlgilenen varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmier41 -- 20 Ağustos 2013; 16:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Orijinalden alıntı: mehmett21

Dostum bu lg-phone-firmware.com da bizim cihaz için p895qb diye bir rom var onu soruyorum
    Selamlar,

siz model numarasına bakıyorsunuz, her ülke de P895 model kodu ile satılmıyor ki.
    bakmanız gereken yer versiyon.

evet bende şimdi farkettim onda da ics var mış arkadaş ne zaman gelecek bu jb
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmier41

2 aylık lg p895 Vu telefonumu nakit ihtiyacımdan dolayı mecburen satıyorum :(

İlgilenen varmıdır ?

Kardeşim ne kadara vermeyi düşünüyorsun cihazı
  • bende cihazı bimeksten +5 sene garanti ile aldım ama paralel ithalatmış orada herşeye dikkat ettim bunu sormadım telefonu lg pc suite bağladım v10e ye güncellediki türkçe dil desteği yok şimdi dosyayı indirip kdz ile yüklemeye çalışacağım bunu kullananlardan ufak tefek tüyo alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraslannb

bende cihazı bimeksten +5 sene garanti ile aldım ama paralel ithalatmış orada herşeye dikkat ettim bunu sormadım telefonu lg pc suite bağladım v10e ye güncellediki türkçe dil desteği yok şimdi dosyayı indirip kdz ile yüklemeye çalışacağım bunu kullananlardan ufak tefek tüyo alabilirmiyim

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=16

TURKEY
    77 TUR/TURKEY 10B LGP895 663.38 MiB 108 Online
    78 TUR/TURKEY 10C LGP895 679.31 MiB 59 Online

10 c yi indir kdz ile ilgili nette bir çok anlatım mevcut kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal31

quote:

bende cihazı bimeksten +5 sene garanti ile aldım ama paralel ithalatmış orada herşeye dikkat ettim bunu sormadım telefonu lg pc suite bağladım v10e ye güncellediki türkçe dil desteği yok şimdi dosyayı indirip kdz ile yüklemeye çalışacağım bunu kullananlardan ufak tefek tüyo alabilirmiyim

TURKEY

çok teşekkürler bir gazla 10f'e güncelledim oldu güzelde oldu bilgisayarda insan korkmuyorda konu telefon olunca bi korku basıyor.
    cihaz hakkında görüşlerime gelecek olursak ilk android telefonum aldıktan sonra ve öncesinde üst sınıf çok model kullandım eski bir cihaz olmasına rağmen onları aratmadı internette gezinme ve sohbet uygulamalarını sıkıntısız kullanmak istiyordum bu oldu. oyun konusunda da tatmin edecek kadar iyi performans aldım ama oyun oynanırsa şarj aletine lehimleyebilirsiniz cihazı ekran çok çok iyi çözünürlük düşük olmasına rağmen xperia z den ve note 2 den albelinili duruyor tam bir f/p canavarı bence.

birde kesinlikle yüklemem telefonda olması gerektiğini düşündüğünüz programlar ekran koruyu resimler gibi şeyler paylaşırsanız çok sevineceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraslannb -- 23 Ağustos 2013; 1:20:19 >

• mehmett21 M kullanıcısına yanıt
    750 tl ye veriyorum 2 ay önce 950 liraya almıştım.
  • quote:

quote:

quote:

TURKEY

çok teşekkürler bir gazla 10f'e güncelledim oldu güzelde oldu bilgisayarda insan korkmuyorda konu telefon olunca bi korku basıyor.
    cihaz hakkında görüşlerime gelecek olursak ilk android telefonum aldıktan sonra ve öncesinde üst sınıf çok model kullandım eski bir cihaz olmasına rağmen onları aratmadı internette gezinme ve sohbet uygulamalarını sıkıntısız kullanmak istiyordum bu oldu. oyun konusunda da tatmin edecek kadar iyi performans aldım ama oyun oynanırsa şarj aletine lehimleyebilirsiniz cihazı ekran çok çok iyi çözünürlük düşük olmasına rağmen xperia z den ve note 2 den albelinili duruyor tam bir f/p canavarı bence.

birde kesinlikle yüklemem telefonda olması gerektiğini düşündüğünüz programlar ekran koruyu resimler gibi şeyler paylaşırsanız çok sevineceğim

v10f de ne gibi yenilikler ne gibi düzeltmeler var hocam?

şarj durumu vs nasıl?

• 10 f yukleyince ne gibi yenilikler geliyor acaba arkadaslar bilen cevaplasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemede modunda şarj durumu iyileşti kullanımda değişiklik farketmedim.
    birde androidle ilk tanışmamız neyi tam olarak neyi soruyorsunuz ama kullandığım kasacak uygulamalardada hafif bi tık iyi gibi geldi
  • arkadaşlar elimde yurt dışı kaydı yazılımla halledilmiş s3 var.sol ekranı dusme sonucu çatladı..dokunmatiği çalışıyor...sıkıntı yok..bu şekilde takas yapmak isteyen varsa istanbulda elden takas yapmak istiyorum...
  • Millet telefonun sistem dosyalarina rootsuz nasil ulasacaz.samsunglards fln direk hepsi rootlamadan gozukuyor.bunda ne dosyalar gozukuyor ne bisey hepsi sakli.mesela oyun yukluyorum oyun bitince kaldiriuorum ama illaki icindde cop fln kaliyordur.temizleme yollari varmi bildiginiz.siz neler yapiuorsunuz??
    Icindeki polaris office programi ile bi nebze dosya gorunumunde bakilior ama sistem yok ondada

• quote:

Orijinalden alıntı: jason77

Millet telefonun sistem dosyalarina rootsuz nasil ulasacaz.samsunglards fln direk hepsi rootlamadan gozukuyor.bunda ne dosyalar gozukuyor ne bisey hepsi sakli.mesela oyun yukluyorum oyun bitince kaldiriuorum ama illaki icindde cop fln kaliyordur.temizleme yollari varmi bildiginiz.siz neler yapiuorsunuz??
    Icindeki polaris office programi ile bi nebze dosya gorunumunde bakilior ama sistem yok ondada

hiçbir anroid yazılımda root yapılmazsa sistem dosyası görülmez bunu markayla alakası yok incelesended değişiklik yapamazsın (R ve W yetkileri yani)
    telefonunu temiz tutmak istiyorsan roota gerek yok google playden ES explorer yada file manger astro indirmöen yeterli
    kurduğun oyunlar b üyük boyutluysa yani apk + data ise apk dosyanını klasik uyguma ekle kaldırdan kaldırabilirsin
    datalar ise anroid içersinde ya data yada obb klasöründedir oradanda silinmemesise elle silebilirsin.
    LİNK2d diye türk yapımı program var hem verileri hemde önbelliğini temizliyor bu dediklerimi program tek başına yapıyor ama onun içinde root yetkisi gerekiyor root şart değil dediğimle yöntemlede temiz tutabilirsin root istiyorsanda motochopper yaz çıkan ilk siteye gir indir geliştirici moduna aç telefondan motochopperında run.batını çalıştır biraz bekle entere bas diyor bas ve bekle tel kapanıp açılacak menünde SUPERuser görüceksin artık root lu telefonun var LG p895 in tüm süürümlerini motochopper son sürümü rootlayabiliyor.

• arkadaşlar bende artıık durup dururken kapanan telefon furyasına katıldım. Yazıklar olsun böyle markaya bir çok forumda araştırdım yurtdışı forumlarına baktım p895 de kronik sorun anakart değişimi. Telefon kendi kendine kapanmış işin aslı şu pazar oldugu için mail ile firmaya ulaşıp yapabilceğim bir varmı diye soreyım belki bir mühendis falan vardır umuduyla siteye girdim

http://www.lg.com/tr/destek/musteri-destek-iletisim

bize ulaşın kısmından mail ile dedim
    karşıma gelen sayfa
    Can't find what you're looking for? Shop from our home page or check out the links below.

artık Lg ile hiç bir bağım kalmamış olup telefonda yapıldıgında ilk işim satmaktır. Bu saatten sonra LG Türkiye gözümde Concord Raks Premiur , Yumatu kalitesinde bir firmadır.

• Merhaba arkadaşlar elimizde bir lg p895 var ve telefon yazılım güncelleme yapılmak istediğinde gerek pc gerekse mobilde hata veriyor cihaz kayıtlı değil hatası alıyorum kaydını nereden ve nasıl yapa bilirim güncelleme yüklemem için? diğer sorum lg p895 sim yuvasını kırdım ve bu yuvayı nerden temin ede bilirim yada elinde kırık işe yaramayan p 895 bordu olanlar pm ata bilirmi ?
  • Arkadaşlar optimus vu 2 geçen sene çıktı buraya gelecek mi ?
    Yakın bir zamanda gelir ise almayı düşünüyorum.
    Umarım gelir,şu ana kadar gördüğüm güzel telefon bana göre.

• quote:

arkadaşlar bende artıık durup dururken kapanan telefon furyasına katıldım. Yazıklar olsun böyle markaya bir çok forumda araştırdım yurtdışı forumlarına baktım p895 de kronik sorun anakart değişimi. Telefon kendi kendine kapanmış işin aslı şu pazar oldugu için mail ile firmaya ulaşıp yapabilceğim bir varmı diye soreyım belki bir mühendis falan vardır umuduyla siteye girdim

karşıma gelen sayfa
    Can't find what you're looking for? Shop from our home page or check out the links below.

artık Lg ile hiç bir bağım kalmamış olup telefonda yapıldıgında ilk işim satmaktır. Bu saatten sonra LG Türkiye gözümde Concord Raks Premiur , Yumatu kalitesinde bir firmadır.

Yapılabilecek pek bir şey yok ne yazık ki.
    Ellerinde varsa Ana kart değişimi yapıyorlar. Yoksa 4x hd ya da nexus 4 veriyorlar.

Size hangi işlem yapıldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hencaro62

Merhaba arkadaşlar elimizde bir lg p895 var ve telefon yazılım güncelleme yapılmak istediğinde gerek pc gerekse mobilde hata veriyor cihaz kayıtlı değil hatası alıyorum kaydını nereden ve nasıl yapa bilirim güncelleme yüklemem için? diğer sorum lg p895 sim yuvasını kırdım ve bu yuvayı nerden temin ede bilirim yada elinde kırık işe yaramayan p 895 bordu olanlar pm ata bilirmi ?

Sim kart yuvası için Mecidiyeköy'de ki yetkili teknik servis olan Vintek Elektronik ile iletişime geçebilirsiniz. Numarası da 0 (212) 272 65 43

Yazılım güncelleme konusunda da ekran görüntülerini atarsanız daha kolay yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solideo

Arkadaşlar optimus vu 2 geçen sene çıktı buraya gelecek mi ?
    Yakın bir zamanda gelir ise almayı düşünüyorum.
    Umarım gelir,şu ana kadar gördüğüm güzel telefon bana göre.

Vu 2, Kore pazarı için üretilmiş bir model.

Diğer ülkeler gibi Türkiye'ye de gelmeyecek. 2gb ram ve değiştirilebilir pil dışında pek bir farkı da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

arkadaşlar bende artıık durup dururken kapanan telefon furyasına katıldım. Yazıklar olsun böyle markaya bir çok forumda araştırdım yurtdışı forumlarına baktım p895 de kronik sorun anakart değişimi. Telefon kendi kendine kapanmış işin aslı şu pazar oldugu için mail ile firmaya ulaşıp yapabilceğim bir varmı diye soreyım belki bir mühendis falan vardır umuduyla siteye girdim

karşıma gelen sayfa

Yapılabilecek pek bir şey yok ne yazık ki.
    Ellerinde varsa Ana kart değişimi yapıyorlar. Yoksa 4x hd ya da nexus 4 veriyorlar.

Size hangi işlem yapıldı?

4x verdiler sonrasında LG türkiye şikayet maili atmışdım aradılar gitceğim servisi tarf ettiler belkide bu yüzdene hızlı oldu pazar bozuldu pazartesi 4x hd yialdım
    root ve custom romu çok vu ya doğru düzgün root bile atılmıyor herneyse vu sayfası benim için kapandı artık p880 incelemesindeyim.herşeyi rağmen iyiydi be VU.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.